Повърната Пъстърва?
+4
chapara
Мънцата
КИРО
БОВСКИЯ
8 posters
Страница 1 от 1
Повърната Пъстърва?
Да довърша темата със ,"СТРАСТИТЕ",и за тези от вас дето още не знаят , за тази сянка в съществуването ми ,а именно "кулинарията"!
Та: пъстърви, "ЕН" броя,обезкосмени , и обезхрилени ,чесън и куркума ,сол и лимон,малко зехтин!
ПОВРЪЩАТЕ! опашката през главата
Поставяте върху хартия за печене ,няма да миеме тави я!
Печеме на 250 във фурна до трансформиране във златна рибка ,готова да изпива по три питиета на риба!
Отгоре лек дресинг от лимонов сок и пресен чесън!(преглътнете)
а за АВЕРИТЕ от блока под асмата, магернах нещо по-не притенциозно ,само с чесън и сол ,обрашнена и пръжната в масло и сосец!
За СОСЧЕТО гъбки,пресен лук ,портокалов сок ,сметана,сол и пипер! и остапъка от маслото в тигана.
дадоха зор домашните ,че в същото време правех спагети и набързо декорирах със задължителната "ягода"!
И, на вънка под асмата, песни се запяха!
Времето на приготвяне на двете системи, по отделно, е две бири ,като едната е пийната на екс! А другата на 5 равни глъдки!(какво се смеете ,глъдката ми е точно 100 грама ,мери се не прекъснато ,по този начин си регулирам килограмите)!!!
Та: пъстърви, "ЕН" броя,обезкосмени , и обезхрилени ,чесън и куркума ,сол и лимон,малко зехтин!
ПОВРЪЩАТЕ! опашката през главата
Поставяте върху хартия за печене ,няма да миеме тави я!
Печеме на 250 във фурна до трансформиране във златна рибка ,готова да изпива по три питиета на риба!
Отгоре лек дресинг от лимонов сок и пресен чесън!(преглътнете)
а за АВЕРИТЕ от блока под асмата, магернах нещо по-не притенциозно ,само с чесън и сол ,обрашнена и пръжната в масло и сосец!
За СОСЧЕТО гъбки,пресен лук ,портокалов сок ,сметана,сол и пипер! и остапъка от маслото в тигана.
дадоха зор домашните ,че в същото време правех спагети и набързо декорирах със задължителната "ягода"!
И, на вънка под асмата, песни се запяха!
Времето на приготвяне на двете системи, по отделно, е две бири ,като едната е пийната на екс! А другата на 5 равни глъдки!(какво се смеете ,глъдката ми е точно 100 грама ,мери се не прекъснато ,по този начин си регулирам килограмите)!!!
БОВСКИЯ- ...........................
- Регистриран на : 02.01.2010
Брой мнения : 110 Рожд.дaта : 27.09.1970
Години : 54
Re: Повърната Пъстърва?
Аве Бовски,баш по обяд ли ги пускаш тези ?
Малииийййй,корема ми получи инфаркт,мислех днес на диета да карам.
Доказан кулинар си,но това с пъстървата ме изкефи на макс.
Малииийййй,корема ми получи инфаркт,мислех днес на диета да карам.
Доказан кулинар си,но това с пъстървата ме изкефи на макс.
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: Повърната Пъстърва?
Сичко е мноо готино, само заглавието малко..... Препратката не е много кулинарна...
Мънцата- ...........................
- Регистриран на : 08.10.2009
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Re: Повърната Пъстърва?
Ти заглавието ли папкаш,или от тавата ?
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: Повърната Пъстърва?
Тоя ме уби
chapara- ...........................
- Регистриран на : 18.05.2009
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Re: Повърната Пъстърва?
Само в чиния и то от китайски порцелан Ма няма кой да сипиКИРО написа:Ти заглавието ли папкаш,или от тавата ?
Мънцата- ...........................
- Регистриран на : 08.10.2009
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Re: Повърната Пъстърва?
Бовски пусни една порция на лични бре .Евала за майсторлъка
Ресьора- ...........................
- Регистриран на : 18.10.2009
Брой мнения : 4608 Рожд.дaта : 09.05.1982
Години : 42
Re: Повърната Пъстърва?
Елексир за стомаха и картина за душата!Майстор си брат!
ribaro- ...........................
- Регистриран на : 14.07.2009
Брой мнения : 288 Рожд.дaта : 29.06.1969
Години : 55
Re: Повърната Пъстърва?
Абе Бовски....Ша та повърна аз тебе...Като се завърна из един път...Що така тормозиш рибките...Че и нази
ПЛУВЧО- ...........................
- Регистриран на : 19.12.2009
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Re: Повърната Пъстърва?
дай да се не закачаме за думици ,ШКЕМБЕ чорба , ПОТНИК,БЕЛИ БЪБРЕЦИ......, самата дума и хванете етимологията а не презумцията ,щото пра-дедо ви е учил валс така .две на пред ,едно Повърнато....... :6e6ebecd09233a
БОВСКИЯ- ...........................
- Регистриран на : 02.01.2010
Брой мнения : 110 Рожд.дaта : 27.09.1970
Години : 54
Re: Повърната Пъстърва?
Малии, колко вкусно звучи! Ще я пробвам таз рецепта още тази седмица Ама без сметаната ако може :dancingHappy_i
Elfi- ...........................
- Регистриран на : 05.12.2009
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Години : 52
Re: Повърната Пъстърва?
Аз пробвах втория вариант.Получи се много добре.Другия път ще направя по-първия начин.Чесъна придава страхотен вкус на пъстървата.
????- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing
Нед 4 Авг 2024 - 23:36 by Димитър Маринчев
» Сезон 2024
Сря 31 Юли 2024 - 9:39 by boysa
» Зарибяване с пъстърва
Вто 21 Май 2024 - 14:05 by icokanev
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
Съб 18 Май 2024 - 19:37 by Димитър Маринчев
» Форумът осиротя
Пет 17 Май 2024 - 10:56 by icokanev
» Риболов на лихнос пред Каваците и Дюни
Чет 29 Фев 2024 - 11:35 by Димитър Маринчев
» Сезон 2023
Сря 21 Фев 2024 - 16:40 by boysa