Улов на карагьоз и хариб
+46
Bat Emo
Pesho N.Zagora
vstoikov
str.hadjiev
Sundy
xpynxpyn
ДЯДО ИВАН
trol
roko koko
parvaka
maestroto
baretata
Тянката
fokobg
Димитур
ribarshe
dobria1
СЪНДИ
Ресьора
Доктора
rikitikitavi
Мънцата
felippemassa
vvt1970
ПЛУВЧО
Станислав
Дели
YordanDanev
Ribarina
Mi7chell
Кико
jorojoy
justinian
strijok
savi aleksiev
чечо
Albena
Dedy
batmilen
Моряка
Вальо
Любак
ICO
КИРО
Петър Василев
milen kordov
50 posters
Страница 5 от 10
Страница 5 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Улов на карагьоз и хариб
Ако сте без лодка кажете къде :609c1f728720fbДели написа:Аз мисля, че на това чепаре не перото, а лъскавите обли куки, пилкера и най-вече ламето с отблясък на скарида са свършили работа.
Някъде бях чел, че карагьоза, преди да тръгне на север към Дунав , се групира първо пред Маслен нос. Щом е намалял при БатМилен, трябва да го чакаме при нас. Между другото във Варненските рибни магазини за прясна риба се предлага, попче, цаца и карагьоз. Хайде да се видим утре под моста.
Под моста над новия канал, южния бряг. Аз обаче само ви насъсквам. Не съм се оправил още и трябва да съм близо до ...
Мани, мани днеска какво стана... , рано сутринта пообиколих уловистите места на западното пристанище и се закотвих до кърмата на влекача ... в кюшето до канала.До мен един колега удар след удар...само едри карагьози...а при мен капо...чепарета сменях, пръчката също, неще и неще...по едно време колегата си напълни торбичката и си тръгна.Застанах на неговото място...на 1 метър по-наляво и...още с второто хвърляне двойка...на чепарето и на пилкера отдолу...чепарето със златни куки МУСТАД №4 , оранжево,черно и жълто ламе с червени и зелени нишки...приказка, поредния шедьовър на Киро. Пилкера - отврът, последната зелена рибка взета от Златковия магазин , с червена тройка накрая, 18 грама ...лек за бързото течение на канала, но рибата беше горе, пък и тоя канал откакто оставиха да гние в него ръждясалото корито на кораба "Олга Джи" хептен се задръсти. То затова се наводниха и кварталите Кумлука и Акацийте след поройните дъждове... упс, да се върна на темата.Докато замахна втори път... оп още две риби...по същата схема - кука-пилкер. Викам си айде почна се. До мене Киро гледа и...вика радвам се, радвам се... Най-добрата радост е...злорадството, цитирам му някакъв философ. Киро се радва и...сменя чепаре, след чепаре.По едно време изкара някакво турско, купешко чепаре, бели пискюли с две зелени нишки...и като се почна..бам -две риби..бам,бам...пет броя за десетина минути...примен кладенеца пресъхна.Ни бру, ни бря....както викат малкотърновци...аха да вадя и да си тръгвам...и удар...рибата взе да се дърпа, влезе във въртопите на течението...тръгна на дясно. Изкашлях се предупредително, преди да се развикам...Някой да не е видял и...Олеле ръката ми...Павката като видя , че вадя...взе че хвърли отгоре ми...Теглих му една бърза каруцарска ...и аха да извадя рибата...и джуката ми увисна. На края на чепарета, на тройката на пилкера се забола една пластмасова чашка за кафе...айде торбички, клони, презервативи съм закачал в това пристанище, но чаша за кафе - не, та я влачих като риба...борба имаше...
Като изкарах чашата първите няколко мига...беше тихо като в църква...и като се почна с подмятанията и закачките...спирам до тук...
Като изкарах чашата първите няколко мига...беше тихо като в църква...и като се почна с подмятанията и закачките...спирам до тук...
Последната промяна е направена от batmilen на Съб 10 Апр 2010 - 22:12; мнението е било променяно общо 6 пъти
Тес Миленовци веееееееееееееее,еи го и нашия дет имаше един лаф :в кенефа да го фърлиш лафка ще отвори......второто пускане на Златни
[You must be registered and logged in to see this image.]
:dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
:dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
????- Гост
Браво на Милен.Голяма конкуренция.Desiny:смях:
Albena- ...........................
Брой мнения : 3909 Рожд.дaта : 07.05.1964
Години : 60
Бе тя е тука,ама не ще чепаретооо.
Днес доста фърляне имаше,на различни модели,
ама нънци.
Днес доста фърляне имаше,на различни модели,
ама нънци.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Евала на Милен
Ресьора- ...........................
Брой мнения : 4608 Рожд.дaта : 09.05.1982
Години : 42
Забраих най важното вееее......такъма му е за кая а ема АСТАКОС :609c1f728720fb взе го на излизане
????- Гост
При Милен лабаво няма
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
Аве що не пробвахме на плувка ?
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Браво бе, запалихте ми чергата с тези карагьози.
Между другото, пролетните карагьози съм ги хващал обикновенно горе, със замятане и без да чакам да пропада.
Между другото, пролетните карагьози съм ги хващал обикновенно горе, със замятане и без да чакам да пропада.
Тоше,няма се даваме на бургазлии де.И ний можем да си хващаме карагьози,или по скоро карагьоз. :609c1f728720fb
milen kordov- ...........................
Брой мнения : 1166 Рожд.дaта : 16.08.1972
Години : 52
току що идвам от Западното , слаба работа ...за около 2 часа другите около мен на шалана фанаха само три риби ...аз лично скъсах две чепарета и чупих 6 метра пръчка ...добре че Скорпи бе на работа там и ми напълни торбата с цаца , да не съм валат :6e6ebecd09233a
П.С. на всички , на които зададох въпрос как се влиза там с лични съобщения ...им Благодаря много , че никой не ми отговори ...просто проведох малък тест ...и ще го имам впредвид
П.С. на всички , на които зададох въпрос как се влиза там с лични съобщения ...им Благодаря много , че никой не ми отговори ...просто проведох малък тест ...и ще го имам впредвид
????- Гост
Кажи нещо повече де....Дели написа:Ай на карагьозааааа ! Тичайте на пристанището и канала.
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Днес зад вълнолома от 17:00 до 20:00 -5 хариба ... колегите по-близо до фара вземаха по 3-4-5 на веднъж и то не е единични случаи,а друг рибар имаше 2 много добри карагиоза на веднъж единия беше към 30-35 см.Аз обаче нямах такъв късмет ,на фарчето вадят по 2-3 непрекъснато,но нямаше място да се вредя.
Ето и една снимка:
Най-големия хариб е 22 см.
Ето и една снимка:
Най-големия хариб е 22 см.
Станислав- ...........................
Брой мнения : 224 Рожд.дaта : 07.06.1994
Години : 30
П.П: Между другото,Митак чепарето(червеното) хич не е с големи куки 2-те горни риби са на него..както не искаше да яде,като го сложих 2-те рибки една след друга излязоха
Станислав- ...........................
Брой мнения : 224 Рожд.дaта : 07.06.1994
Години : 30
Ето ви повече информация. Не било карагьоз а хариб. Взех си пръчката след работа и отидох и аз да си подърпам.
Чудя се от къде да започна.Но не ми се започва.
Грозна гледка . Пристана за пасажери празен и заключен. Минаваш покрай скъпи яхти, пристанали на мястото на сервизните кораби. Бариери. Бариери. Пред яхт клуба ръкомахат и се пенят трима яхт боса от клуба. Кого и защо трябвало да спонсорират за да ...
Стълбата по която се слиза до северната страна на вълнолома отнесена или демонтирана. На единственото място откъдето може да се лови риба с въдица, на 30 метра застанали 50 чепарджии. Един хваща по 6 хариба на чепаре, друг забира по 6 чепарета на комшии. Лудница. Както и цялата ни държава.
Чудя се от къде да започна.Но не ми се започва.
Грозна гледка . Пристана за пасажери празен и заключен. Минаваш покрай скъпи яхти, пристанали на мястото на сервизните кораби. Бариери. Бариери. Пред яхт клуба ръкомахат и се пенят трима яхт боса от клуба. Кого и защо трябвало да спонсорират за да ...
Стълбата по която се слиза до северната страна на вълнолома отнесена или демонтирана. На единственото място откъдето може да се лови риба с въдица, на 30 метра застанали 50 чепарджии. Един хваща по 6 хариба на чепаре, друг забира по 6 чепарета на комшии. Лудница. Както и цялата ни държава.
Дели,ами ти къде са навираш там ве братчет...
Качвайте се на коритата днес и със сонарите да я намерите някъде.
Качвайте се на коритата днес и със сонарите да я намерите някъде.
milen kordov- ...........................
Брой мнения : 1166 Рожд.дaта : 16.08.1972
Години : 52
Днес пускам мойта на вода поради липса на сплит на Траката
ще я пусна от езерото така че къв 9.30 ч съм вътре
ще я пусна от езерото така че къв 9.30 ч съм вътре
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Станислав написа:П.П: Между другото,Митак чепарето(червеното) хич не е с големи куки 2-те горни риби са на него..както не искаше да яде,като го сложих 2-те рибки една след друга излязоха [You must be registered and logged in to see this image.]
браво Станиславе [You must be registered and logged in to see this image.] сега вече си усетил кефа с тези риби [You must be registered and logged in to see this image.]
за инфото 14 риби ама отидох късно 19.30ч. и е голяма тарпана на тоз фар
може и повече да са не съм ги броил
не гледайте датата фотото нещо се е побъркало правих ги заранта
Последната промяна е направена от dobria1 на Съб 1 Май 2010 - 8:54; мнението е било променяно общо 2 пъти
Колеги пожелавам ви на слука и чакам репортажи с богат улов! :609c1f728720fb
vvt1970- ...........................
Брой мнения : 725 Рожд.дaта : 23.09.1970
Години : 54
Страница 5 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» ХАРИБ ВЪВ ФОЛИО
» Сулки, карагьоз и чернокоп...
» Тръгнах за карагьоз-върнах се с цаца, а ма после колко риби хванах!
» Сулки, карагьоз и чернокоп...
» Тръгнах за карагьоз-върнах се с цаца, а ма после колко риби хванах!
Страница 5 от 10
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing