Красиви лодки (тема за снимки и клипове)
+71
EU_BG_akademika
D.Dimitrov
Красен Матеев
Borkata
Румен Ганев
tiho_roev
host200
parvaka
antares
ribarya
Plamen
baralya
ДАКАТА
тони котев
Tiho Todorov
недялко радков
ТАРАЛЕЖ
paynera
Васил
gogata1
mdesov
ДЯДО ИВАН
GENIUS
strijok
Кирил Калчев
vstoikov
Моряка
Frog
Тедо
emanuil
ПЛУВЧО
вакрил
veis
max
Rimohit
Георги Вутов
sllipi1
Ribarina
Дели
Светозар Върбанов
ОРЛИН70
pachosz
vatus
Elfi
spear
georg
Шморхи
Доктора
pako
roko koko
dobria1
runner
vvt1970
tano
chapara
savi aleksiev
esox hunter
Albena
gogo26
фишфрена
Димитур
Петър Василев
milen kordov
Любак
fokobg
Nedeltcho Delev
ivanov70
Мънцата
ICO
dako
КИРО
75 posters
Страница 4 от 20
Страница 4 от 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
milen kordov- ...........................
Брой мнения : 1166 Рожд.дaта : 16.08.1972
Години : 52
Re: Красиви лодки (тема за снимки и клипове)
Къде тия вълни в Бавария? Цялата съм я обиколил - реки и езера много, ама си нямат море
Шморхи, седалката на РИБ-чето 450 е направена отзад в нея да сложиш разарвоара и акумулатора... Това дето си го пуснал отежнява конструкцията и я оскъпява доста... Нашата 450-ка я вдигаме двама човека /133кг, без мотор разбира се/ :)
Желязното нещо се казва ролбар - имам го наличен, става за почти всички марки РИБ около 4-4.80 метра... има и нав. светлина отгоре... може и въдици да наредиш както на тази от 2008г:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Шморхи, седалката на РИБ-чето 450 е направена отзад в нея да сложиш разарвоара и акумулатора... Това дето си го пуснал отежнява конструкцията и я оскъпява доста... Нашата 450-ка я вдигаме двама човека /133кг, без мотор разбира се/ :)
Желязното нещо се казва ролбар - имам го наличен, става за почти всички марки РИБ около 4-4.80 метра... има и нав. светлина отгоре... може и въдици да наредиш както на тази от 2008г:
между другото, тази имаше вграден иноксов резервоар и според мен хич не е практично за мотор 40-50кс, щото е 60 литров, а това е страшно много бензин... като останат 10-ина литра уреда показва, че е празен и се чудиш докъде ще стигнеш... Пък ако го налееш догоре и не го изгориш изветрява и т.н.
Друго си е пластмасовия 25л - като привърши, накланяш и го изпива почти до капка...
А се оказва и че е много опасно зареждането, ако тубата не е на земята... Гледах по Discovery как един американец се подпали от статично електричество... Най-добре сваляйте резервоара пред колонката - хем няма да си оливате лодката, хем да не се подпалите... Също като слезете от колата, първо пипнете купето, преди да хванете пистолета, че да не... :21fe7b94c4e424
Друго си е пластмасовия 25л - като привърши, накланяш и го изпива почти до капка...
А се оказва и че е много опасно зареждането, ако тубата не е на земята... Гледах по Discovery как един американец се подпали от статично електричество... Най-добре сваляйте резервоара пред колонката - хем няма да си оливате лодката, хем да не се подпалите... Също като слезете от колата, първо пипнете купето, преди да хванете пистолета, че да не... :21fe7b94c4e424
[quote="Тедо
[You must be registered and logged in to see this image.][/quote]
Аз съм скромен в мечтите.Ей това,като на Тедо,си ми е баш на сърце,ама засега...
[You must be registered and logged in to see this image.][/quote]
Аз съм скромен в мечтите.Ей това,като на Тедо,си ми е баш на сърце,ама засега...
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Плувчооо,бухай си с греблата и не се занимавай с глупости ве. :4506ea66aafe7f
Лодката не лови риба,само ти изпразва джоба.
Лодката не лови риба,само ти изпразва джоба.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Тедо, това рибче има ли багажно отделение в конзолата и седалката пред нея? Проблем е събирането на багажа на този тип лодки. Затова харесвам повече онези с отлятата седалка към корпуса. Съгласен, че съм за голямата бака, че е излишна с икономичен двигател, но пък тази седалка отдолу е ракла и събира доста багаж. А и икономичен, икономичен, но ако си го караш с 4500 оборота, един 30-40-50 коня мотора харчи към...8-10 литра. Това са 2-3 часа ход. Може и да е стига, но може и да е малко. :) Хубаво е да има човек и една 12-а за всеки случай или поне туба 7-8 литра.
Като се замисля, мястото никога не ми стига. Въжета, котва, парашутна котва, спасителни жилетки, такъми, манджа, пийване, дрешка някоя и...Пък ако е и лятото - плавници, маски и дрън-дрън. Пък още колко дреболии не съм изброил, а все трябват.
Като се замисля, мястото никога не ми стига. Въжета, котва, парашутна котва, спасителни жилетки, такъми, манджа, пийване, дрешка някоя и...Пък ако е и лятото - плавници, маски и дрън-дрън. Пък още колко дреболии не съм изброил, а все трябват.
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Ами Тоше,военните сега май продават единия СКР,
като гледам,може да ти стигне за багажа.
като гледам,може да ти стигне за багажа.
КИРО- мир на праха му
Твойта лодка е 6-7 метра, лесно е. Пък в дядовата ръкавичка...
Тез СКР не са ли бракувани още през 90-а година? [You must be registered and logged in to see this link.] За тея говоря. 20 000 коня.
Тез СКР не са ли бракувани още през 90-а година? [You must be registered and logged in to see this link.] За тея говоря. 20 000 коня.
Точно - имам на Смели 45 дена стаж, N 12 тогава.1975г май беше.
има място за багажа,не бой се.
Торпедния апарат ще ти метне бомбардата поне на 1000м.
Накъдето си искаш хем,върти се де.
И други екстри има,ма не се сещам сега.
има място за багажа,не бой се.
Торпедния апарат ще ти метне бомбардата поне на 1000м.
Накъдето си искаш хем,върти се де.
И други екстри има,ма не се сещам сега.
КИРО- мир на праха му
На мен много ми харесва РИБ-а 390 на Зандер, обаче не мога да разбера що са му сложили двг 9,9коня на снимката.
vvt1970- ...........................
Брой мнения : 725 Рожд.дaта : 23.09.1970
Години : 54
Шморхи написа:Тедо, това рибче има ли багажно отделение в конзолата и седалката пред нея? Проблем е събирането на багажа на този тип лодки. Затова харесвам повече онези с отлятата седалка към корпуса. Съгласен, че съм за голямата бака, че е излишна с икономичен двигател, но пък тази седалка отдолу е ракла и събира доста багаж. А и икономичен, икономичен, но ако си го караш с 4500 оборота, един 30-40-50 коня мотора харчи към...8-10 литра. Това са 2-3 часа ход. Може и да е стига, но може и да е малко. :) Хубаво е да има човек и една 12-а за всеки случай или поне туба 7-8 литра.
Шморхи начи ти трябва Medline-Zodiak ,кат мойта ве адаш
От пред на носа две помещения,под страничната седалка още едно,под предната седалка на конзолата резервоар за сладка вода 120лт. на конзолата доста голямо помещение за джунджурии и под седалката зад конзолата огромно помещение...........повече от това здраве,дет се вика
????- Гост
vvt1970 написа:На мен много ми харесва РИБ-а 390 на Зандер, обаче не мога да разбера що са му сложили двг 9,9коня на снимката.
Щото клиента (един доктор) си донесе точно тоя двигател... Той даже е дълъг ботуш, ама... който плаща, той поръчва музиката
Оптималното за тоя размер е 25-30кс, къс... Ако се возят 2 човека, може и 15-20кс... С 9.9 не мисля, че е много добре...
Относно багажа - 390-ката има сандък отпред. В конзолата може да се сложи акумулатор. Двойната седалка събира резервоар 25л и туба за резерв 5 или 10л
450-ката има кутия отпред, конзолата има помещения отпред и отзад, под седалката има място за резервоар и още нещо... Естествено на по-големите има повече помещения... Например на 520-ката от снимката има и голямо помещение под седалката пред двигатела (вътре са акумулатора и резервоара и пак има доста място) и освен това на носа, в конзолата и седалката зад конзолата пак има място за багаж...
На синята (алуминиевата) има най-много място щото няма балони, цялата предна част е помещения за багаж...
Последната промяна е направена от Тедо на Сря 15 Дек 2010 - 21:33; мнението е било променяно общо 1 път
Конкретно Тоше! Това вече е добре.
Тази с която бяхме, като се видяхме, има голямо отделение под седалката, отделение под конзолата и два кубрика на носа. Под предната седалка на конзолата има живарник с помпа, та това отпада. Убедих се в това, след като удавих два телефона там. И при всичкото място, все е теснотия, все тъпчем нещо, някъде си....
Киро се бъзика, ама място си трябва, особенно ако ще се давиш цял ден из моретата.
Тоше, твоята много ми хареса, макар че вече преминах на вълна "твърди". Само си мисля, че ако добавиш едни....30-а коня, лодката никак няма да ти се разсърди.
Тази с която бяхме, като се видяхме, има голямо отделение под седалката, отделение под конзолата и два кубрика на носа. Под предната седалка на конзолата има живарник с помпа, та това отпада. Убедих се в това, след като удавих два телефона там. И при всичкото място, все е теснотия, все тъпчем нещо, някъде си....
Киро се бъзика, ама място си трябва, особенно ако ще се давиш цял ден из моретата.
Тоше, твоята много ми хареса, макар че вече преминах на вълна "твърди". Само си мисля, че ако добавиш едни....30-а коня, лодката никак няма да ти се разсърди.
Чай да ви оспамя темата
Тедооо,ти що пускаш мрежи с тоа РИП ве?
georg- глоб.модератор
Брой мнения : 4165 Рожд.дaта : 28.04.1974
Години : 50
georg написа:Чай да ви оспамя темата
за акули колега, за акули
Тедо, защо 430 е по-тежък с 15-20 кг. от 450?
Още няколко красоти
И между другото при нас в момента всички лодки са с 20% коледна отстъпка
И между другото при нас в момента всички лодки са с 20% коледна отстъпка
spear- ...........................
Брой мнения : 179 Рожд.дaта : 24.02.1965
Години : 59
А колко струва 480SL? Не го намерих в сайта.
Шморхи в сайта са само тези модели които винаги имаме на склад. Показаните модели по-горе са само по поръчка и ги пуснах тук не като реклама а защото са наистина много красиви. 480СЛ е около 10000 лева.
spear- ...........................
Брой мнения : 179 Рожд.дaта : 24.02.1965
Години : 59
E, питам си просто. Па не е нужно да минава в графа "реклама". Някой, продава, друг се интересува...говорим си просто. Човек научава нови неща, а и изскачат разни възможности.
Харесва ми "чупещия волан", както и "чупеща" конзола. Хитричко е. Хем, конзола, хем удобен багажник.
Харесва ми "чупещия волан", както и "чупеща" конзола. Хитричко е. Хем, конзола, хем удобен багажник.
Щото бяха разменени цифритеШморхи написа:Тедо, защо 430 е по-тежък с 15-20 кг. от 450?
Я какъв красавец само!
Я какъв красавец само!
georg- глоб.модератор
Брой мнения : 4165 Рожд.дaта : 28.04.1974
Години : 50
И туй също. Е, не е толкова бляскаво, но като за китаец, много добре изглежда! Пък и снимката не е пипана като на Гранд-а.
И туй също. Е, не е толкова бляскаво, но като за китаец, много добре изглежда! Пък и снимката не е пипана като на Гранд-а.
И колко би ми излязла тази гейша в лв. де
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Страница 4 от 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Страница 4 от 20
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing