Качих се на товарния влак амааа ;(((
+13
gogo26
xivo
vvt1970
тони котев
Димитур
Тедо
makari
ribarshe
ПЛУВЧО
cerberus
Петър Василев
Мънцата
esox hunter
17 posters
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Качих се на товарния влак амааа ;(((
Пичове качих се и аз на "товарния влак", амаааа... бързо, бързо слязох :5f3aea9b1ac151
Мъка ви казавам ама мъка ... с две думи и на мен ми се случи да закача "торпедо" според думите на местните вероятно голямо маятико или голяма синагрида ( по това как теглеше аванса със сигурност над 10-15 кг вероятно и много по тежко), но може и друг вид риба да е било, но повода с който ми услужи Адиан се оказа "кеч енд релийз" и по скоро малко преждевременно релийз Човека сам си ги правил, ама една от връзките сдаде.. :5f3aea9b1ac151
Тъпото бе, че като цяло рибата беше трудна и кът и си беше голям шанс да ми "прасне" такъв дзвер, но уви... Вече си имам голяма обица на ухото, а една риба си има обица от мен на устата и плува из средиземноморието с нея...
Каквот било, било..тия дни ще ви кача малко снимки , (като ги сваля и поподредя) от трипа... 3 дни из Тасоските дебри и 3 дни на Орануполи почивка + риболов :609c1f728720fb
Ще пусна и инфо за стръви, местонахождения и пр.
За сега толкоз... исках само да споделя мъката
Ето 1-2 снимчици в аванс специално за Булти
[You must be registered and logged in to see this image.]
...много малка част от красотиите на които с Криска станахме свидетели...
Мъка ви казавам ама мъка ... с две думи и на мен ми се случи да закача "торпедо" според думите на местните вероятно голямо маятико или голяма синагрида ( по това как теглеше аванса със сигурност над 10-15 кг вероятно и много по тежко), но може и друг вид риба да е било, но повода с който ми услужи Адиан се оказа "кеч енд релийз" и по скоро малко преждевременно релийз Човека сам си ги правил, ама една от връзките сдаде.. :5f3aea9b1ac151
Тъпото бе, че като цяло рибата беше трудна и кът и си беше голям шанс да ми "прасне" такъв дзвер, но уви... Вече си имам голяма обица на ухото, а една риба си има обица от мен на устата и плува из средиземноморието с нея...
Каквот било, било..тия дни ще ви кача малко снимки , (като ги сваля и поподредя) от трипа... 3 дни из Тасоските дебри и 3 дни на Орануполи почивка + риболов :609c1f728720fb
Ще пусна и инфо за стръви, местонахождения и пр.
За сега толкоз... исках само да споделя мъката
Ето 1-2 снимчици в аванс специално за Булти
...много малка част от красотиите на които с Криска станахме свидетели...
esox hunter- ...........................
Брой мнения : 904 Рожд.дaта : 11.01.1970
Години : 54
Re: Качих се на товарния влак амааа ;(((
Страшни красоти наистина
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
:b23b8673c6466f ми хайде де ,недей да ни държиш под напрежение
А не е да ви държа под напрежение..трябва ми време да сваля и преоразмеря снимките да понапиша... а сега ми е още уморено...Аз най-важното го споделих другото са картинки и думичкиПетър Василев написа::b23b8673c6466f ми хайде де ,недей да ни държиш под напрежение
Може да е бил и голям паламуд (рики, турук), тая година са се появили доста покрай бреговете.
Разправяй, примамки, начин на риболов...?
А колкото до поводите, винаги ги проверявай на здравина, с клещите
Разправяй, примамки, начин на риболов...?
А колкото до поводите, винаги ги проверявай на здравина, с клещите
Последната промяна е направена от cerberus на Пон 7 Юни 2010 - 15:02; мнението е било променяно общо 1 път
cerberus- ...........................
Брой мнения : 498 Рожд.дaта : 16.07.1909
Години : 115
И аз очаквам разказ и картинки с нетърпение.А другия път да ти удари "тежкотоварния извънгабаритен влак" и да успееш да се "качиш".Ние ще те чакаме с телевизията на Централна гара.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Ох, то много красиво ве колега
ribarshe- ...........................
Брой мнения : 1376 Рожд.дaта : 05.09.1970
:b23b8673c6466f :b23b8673c6466f :b23b8673c6466f
makari- ...........................
Брой мнения : 276 Рожд.дaта : 02.06.1972
Години : 52
Привет на всички и се извинявам за забавянето, но знаете как е като те няма 1 седмица има и други задачки за вършене
И така с Криска решихме да си спретнем едно трипче, първо 3 дена на Тасос, където не бяхме ходили още и после 3 дена на Атон (Орануполи), където сме ходили няколко пъти... с основна тематика риболов на влачене от лодка.
Та първата част е по скоро разходки почивки, хапка, пийка с елементио на риболов...ей тия 4 неща
Ето в най груб вид тасоския маршрут който направихме...ей изръчкахме го тоя остров ...ама разузнах къде какво и как :dancingHappy_i
И така тръгваме в 8.00ч. неделя, че приятно се пътува към гръцко без трафика в БГ....към 10 на границата и 12.15ч. вече бяхме на Керамоти. Помотахме се малко да видя къде какво евентуално за магазинче за риболовни и стръв, но не открих и викам айде на кораба, че в 12.45 имало за острова фери. Купихме си билети 20Е за возилото и по 3Е за нас и айде последеден се качих ...
Поглед към Керамоти за чао ...
...ама щот бях последен и ми викат я бягай най-отпред...та вижте кой е "първа писта"...Черното комби Тойче 4х4 ...
Плаването мина бързо 30на минути и вече акостираме в градчето Тасос..е ма на излизам...и бях посрещнат от гръцки полицай с усмивка и думите "леко", "лекооо"
Градчето нещо не ме накефи и си викам я газ към хотела който е след 39 км, па друг път ще го гледаме и така ето първи гледки...оставям без коментар
Ето го и хотелчето в което бяхме...много ни допадна ...на брега на морето собствен плаж, вкусна храна и т.н.
Изглед от нашата стая към плажа
На следващия ден закусихме изкъпахме се в морето, водата беше чудна 21-22С и решихме да обиколим острова с разузнавателна цел... Ето малко картинки Ако някой го интересуват подробности да пита...
Изглед към женския манастир...
...от манастира...
и самия манстир, който за жалост не можахме да разгледаме, защото част от него е в ремонт, но скоро ще е готов...
Продължаваме
И скоро се озоваваме на едно райско място... Алики бийч с чудесния си спокоен залив и страхотните и китни таверни...
Таверната, която в последствие ни стана любима и където се запознахме със собственика, който любезно ни предложи да си оставим колата в неговия двор колкото си искаме .... Хапнахме страхотана ципура на скара с всичките му там тамъни, салатки, картофки бирички и пр.
...после разходка из оклността...
...и къпане
И отново на път и отново красотии...тая снимка ми е любима
После газ към градчетата Потамия и Панагия...и от там има снимки ама много ще стане па и не са на морето
После се пуснахме към Криси Амудия
И тръгнахме да завъртаме острова...ето една панорамка за кеф
На другия ден решихме да спретнем една разходка до старата столица а именно градчето Теологос
...возило ....което обаче си беше в движение даже минало преглед за 2010 ;)
Кафененцето в което пихме по едно гръцко кафе с табиет
Таверничка ..въртят си хората чевермета агнешки ;)
Магазинче работилничка за чехли и обувки (дамски) не бяха скъпи за хенд мейд 20-30Е чифта... Споменавам го ако искате да зарадвате любимата
Огладняхме от разходката и си викаме айде пак на "нашата" таверничка...Речено сторено газ с Тойчето по завоите и сме там...а собственика ни чака с новината че като дигнало вълна и се завъртял много лефер и местния рибар го надърпал здраво...та имаше лефер на корем на цена от 30Е килото Не бил голям около 500-600 гр. вика Поръчахме по една порция със салтанатите му там ...
Хпнахме ...беше страхотен пресен та пресен и мн. вкусно приготвен... пихме и по едно узо домашно на собственика за десерт и си викаме айде и малко за риба... Да дойде момента и някоя рибка да ви покажа да не ви отегчавам, че ще кажете тоя кво ни занимава с тия пътеписи а рибите де са
Да ама времето взе да се сговнясва да пръска и дига вълна... но ние сме там. Бойно снаряжение, бомбарди и акровати и една на изкуствени воблери и клатушки... Отидохме на скалите в началото на залива дето очаквах и риба ...
Ей ма на....
Върти, метай...
И Криска...
..която с 4 мятания 4 различни вида риби...
Ако ми кажете каква е първата риба ще съм ви балгодарен, аз нещо не я разпознах...
Времето взе още повече да се разваля на снимката може да прецените и сами...Криска се кефи:)
За протоколо на чепаре, воблери и клатушки не ми удари нищо, но и много много не упорствах
Яко ни валя на връщане, но вечерта ни компенсира с огромна двойана дъга пред залива на хотела...Красота...имам 100 хил. снимки;) Ето една:
На другата сутрин време за тръгване...и гледам в залива яко джурум две семейства делфини и гларуси си правят пир... Отидохме на скалите да им се порадваме и после щракнах няколко кадъра за чао...
Изкъпахме се за последно...
..събрахме багажите и към втора точка от трипа... газ към порта на Ормос Прину където е ферито за Кавала...
Не се мотахме че тръгваше след 15на минути по 4,5Е на човек и 24 или 26Е (не помня точно ) за колата...
Неизменните спътници и както се оказа хитри гратисчии...гларусите...Големи тарикати тия използват кораба за превоз до кавала че ги мързи да хвърчат
Комета...към Тасос
Кавала на хоризонта...
...Тасос в далечината
А кометата отиде до Тасос и се върна като точно на порта дори се мушна преди нас...бърза работа
Кавала...
Готови за излизане и за път към Атон....
[You must be registered and logged in to see this image.] :dancingHappy_i
Очаквайте продължение
Сега малко полезно инфо:
Хубав риболовен магзин има на Лименария на главния път се намира (ако влизате от към Скала Мирон се пада в дясно в началото на градчето сравнително) От живата имаше акровати 4,5Е кутийката, цуцуни 1,2 Е / бр. и от тия другите червеи по-малките (забравих им името ) Риболовни пособия всякакви...
Големи магзини за храна ако някой му се налага има на пътя (в дясно) на няколко км. след гр. Тасос в посока Ормос Прину. в самия град Тасос в началото където е отбивката за Макримонос, хубав магазин има и в Панагия на главния път преди да се излезе от града...
Бензин цени 1,48 до 1,53 Е но внимавайте сега в Гърция, че съм почти убеден на 99%, че на някои бензиностанции вместо например 10л. ти сипват 8-9 л. ...избиват кризата явно
Друго, ако се сетите питайте...
аз до няколко дена ще пусна и останалата част от трипа, а именно риболов около Атон...
Поздрави на всички и дано пътеписа с елемнти на риболов ви е допаднал :609c1f728720fb
И така с Криска решихме да си спретнем едно трипче, първо 3 дена на Тасос, където не бяхме ходили още и после 3 дена на Атон (Орануполи), където сме ходили няколко пъти... с основна тематика риболов на влачене от лодка.
Та първата част е по скоро разходки почивки, хапка, пийка с елементио на риболов...ей тия 4 неща
Ето в най груб вид тасоския маршрут който направихме...ей изръчкахме го тоя остров ...ама разузнах къде какво и как :dancingHappy_i
И така тръгваме в 8.00ч. неделя, че приятно се пътува към гръцко без трафика в БГ....към 10 на границата и 12.15ч. вече бяхме на Керамоти. Помотахме се малко да видя къде какво евентуално за магазинче за риболовни и стръв, но не открих и викам айде на кораба, че в 12.45 имало за острова фери. Купихме си билети 20Е за возилото и по 3Е за нас и айде последеден се качих ...
Поглед към Керамоти за чао ...
...ама щот бях последен и ми викат я бягай най-отпред...та вижте кой е "първа писта"...Черното комби Тойче 4х4 ...
Плаването мина бързо 30на минути и вече акостираме в градчето Тасос..е ма на излизам...и бях посрещнат от гръцки полицай с усмивка и думите "леко", "лекооо"
Градчето нещо не ме накефи и си викам я газ към хотела който е след 39 км, па друг път ще го гледаме и така ето първи гледки...оставям без коментар
Ето го и хотелчето в което бяхме...много ни допадна ...на брега на морето собствен плаж, вкусна храна и т.н.
Изглед от нашата стая към плажа
На следващия ден закусихме изкъпахме се в морето, водата беше чудна 21-22С и решихме да обиколим острова с разузнавателна цел... Ето малко картинки Ако някой го интересуват подробности да пита...
Изглед към женския манастир...
...от манастира...
и самия манстир, който за жалост не можахме да разгледаме, защото част от него е в ремонт, но скоро ще е готов...
Продължаваме
И скоро се озоваваме на едно райско място... Алики бийч с чудесния си спокоен залив и страхотните и китни таверни...
Таверната, която в последствие ни стана любима и където се запознахме със собственика, който любезно ни предложи да си оставим колата в неговия двор колкото си искаме .... Хапнахме страхотана ципура на скара с всичките му там тамъни, салатки, картофки бирички и пр.
...после разходка из оклността...
...и къпане
И отново на път и отново красотии...тая снимка ми е любима
После газ към градчетата Потамия и Панагия...и от там има снимки ама много ще стане па и не са на морето
После се пуснахме към Криси Амудия
И тръгнахме да завъртаме острова...ето една панорамка за кеф
На другия ден решихме да спретнем една разходка до старата столица а именно градчето Теологос
...возило ....което обаче си беше в движение даже минало преглед за 2010 ;)
Кафененцето в което пихме по едно гръцко кафе с табиет
Таверничка ..въртят си хората чевермета агнешки ;)
Магазинче работилничка за чехли и обувки (дамски) не бяха скъпи за хенд мейд 20-30Е чифта... Споменавам го ако искате да зарадвате любимата
Огладняхме от разходката и си викаме айде пак на "нашата" таверничка...Речено сторено газ с Тойчето по завоите и сме там...а собственика ни чака с новината че като дигнало вълна и се завъртял много лефер и местния рибар го надърпал здраво...та имаше лефер на корем на цена от 30Е килото Не бил голям около 500-600 гр. вика Поръчахме по една порция със салтанатите му там ...
Хпнахме ...беше страхотен пресен та пресен и мн. вкусно приготвен... пихме и по едно узо домашно на собственика за десерт и си викаме айде и малко за риба... Да дойде момента и някоя рибка да ви покажа да не ви отегчавам, че ще кажете тоя кво ни занимава с тия пътеписи а рибите де са
Да ама времето взе да се сговнясва да пръска и дига вълна... но ние сме там. Бойно снаряжение, бомбарди и акровати и една на изкуствени воблери и клатушки... Отидохме на скалите в началото на залива дето очаквах и риба ...
Ей ма на....
Върти, метай...
И Криска...
..която с 4 мятания 4 различни вида риби...
Ако ми кажете каква е първата риба ще съм ви балгодарен, аз нещо не я разпознах...
Времето взе още повече да се разваля на снимката може да прецените и сами...Криска се кефи:)
За протоколо на чепаре, воблери и клатушки не ми удари нищо, но и много много не упорствах
Яко ни валя на връщане, но вечерта ни компенсира с огромна двойана дъга пред залива на хотела...Красота...имам 100 хил. снимки;) Ето една:
На другата сутрин време за тръгване...и гледам в залива яко джурум две семейства делфини и гларуси си правят пир... Отидохме на скалите да им се порадваме и после щракнах няколко кадъра за чао...
Изкъпахме се за последно...
..събрахме багажите и към втора точка от трипа... газ към порта на Ормос Прину където е ферито за Кавала...
Не се мотахме че тръгваше след 15на минути по 4,5Е на човек и 24 или 26Е (не помня точно ) за колата...
Неизменните спътници и както се оказа хитри гратисчии...гларусите...Големи тарикати тия използват кораба за превоз до кавала че ги мързи да хвърчат
Комета...към Тасос
Кавала на хоризонта...
...Тасос в далечината
А кометата отиде до Тасос и се върна като точно на порта дори се мушна преди нас...бърза работа
Кавала...
Готови за излизане и за път към Атон....
[You must be registered and logged in to see this image.] :dancingHappy_i
Очаквайте продължение
Сега малко полезно инфо:
Хубав риболовен магзин има на Лименария на главния път се намира (ако влизате от към Скала Мирон се пада в дясно в началото на градчето сравнително) От живата имаше акровати 4,5Е кутийката, цуцуни 1,2 Е / бр. и от тия другите червеи по-малките (забравих им името ) Риболовни пособия всякакви...
Големи магзини за храна ако някой му се налага има на пътя (в дясно) на няколко км. след гр. Тасос в посока Ормос Прину. в самия град Тасос в началото където е отбивката за Макримонос, хубав магазин има и в Панагия на главния път преди да се излезе от града...
Бензин цени 1,48 до 1,53 Е но внимавайте сега в Гърция, че съм почти убеден на 99%, че на някои бензиностанции вместо например 10л. ти сипват 8-9 л. ...избиват кризата явно
Друго, ако се сетите питайте...
аз до няколко дена ще пусна и останалата част от трипа, а именно риболов около Атон...
Поздрави на всички и дано пътеписа с елемнти на риболов ви е допаднал :609c1f728720fb
преди 2 седмици един човек си взе лодка 360см с 5 коня мотор, защото имал апартамент на Керамоти и искал да се разхожда до Тасос... На следващата седмица дойде да върне 5-цата и да доплати за 15кс
Ама и с 15-ка ми се вижда далечко за начинаещи мореплаватели...
Вие видяхте ли от ферибота по-малки лодки да пътуват от и до острова?
Ама и с 15-ка ми се вижда далечко за начинаещи мореплаватели...
Да видяхме и обикновенни надувки 2-3 и няколко рибчета до 4мТедо написа:...Ама и с 15-ка ми се вижда далечко за начинаещи мореплаватели...
Що да е далече мен ми се стори близко... По права линия е 8 км. , то в БГ имаме по дълги язовири, Ако времето е хубаво кво му е...
Иначе по някой снимки, ако се загледаш си личи с какви лодки влизат хората да ловят
Браво колега.Страхотни снимки.А ве Гърция... :609c1f728720fb
Димитур- ...........................
Брой мнения : 206 Рожд.дaта : 12.02.1970
:thumbsupsmiley .Чудесна разходка сте направили ,,а първата риба е Гопа,,,на тези ,големите им викаме тук ,,,,Каламогопа :thumbsupsmiley
Браво Хънтър,страхотни снимки.По-миналата година точно на онуй плажче под манастира,стартера на кемпера каза цък и ....... Припомни ми емоциите от преживяното.Проблема беше решен от група здрави румънци,бутнаха и запалих,но като цяло Тасос много ме изкефи.Не си пуснал снимка на Голдън биич,а това е за мен един от най красивите плажове изобщо.Евала за трипа, догодина по още далече.
тони котев- ...........................
Брой мнения : 827 Рожд.дaта : 21.08.1966
Години : 58
На Тасос ли удари голямата?
На каква стръв?
На каква стръв?
cerberus- ...........................
Брой мнения : 498 Рожд.дaта : 16.07.1909
Години : 115
Не не това в продължението на Атон ...на влачене удари... Ама малко търпение че и денес не сколасах иамше доста работа и преди малко се прибирам...cerberus написа:На Тасос ли удари голямата?
На каква стръв?
Точно когато минавахме покрай него времето се беше скофтило и нямаше да станат хубави, но следващия път ще направя....тони котев написа:...Не си пуснал снимка на Голдън биич,а това е за мен един от най красивите плажове изобщо.Евала за трипа, догодина по още далече.
Както винаги колегата се е постарал и ни е показал репортаж от класа със страхотни снимки , Поздравления за което !!! ...от Бургаския плаж до остров Света Анастасия е 8 км , с 2,5 к.с. го взимам за по малко от час ...с тия снимки пич , ще ме откажеш от Канарите ...аве колко върви на острова , една стара къща от камък с половин декар двор , ток и вода ...от апратаменти не съ интересувам :f38b1c44c48ae2 ...тая зима , дето идва ще ми е последната в БГ :f38b1c44c48ae2 , да го видим маладежа , кът земи дипломата , кой път ши фаща , чи и нии :25b67f10a9b4d8 :25b67f10a9b4d8 :25b67f10a9b4d8
П.С. Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ за репортажа и снимките
П.С. Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ за репортажа и снимките
????- Гост
"...тая зима , дето идва ще ми е последната в БГ"
Е догодина кой ще пише невероятни репортажи от Мириус? :5f3aea9b1ac151 стой си тука викам аз.
Е догодина кой ще пише невероятни репортажи от Мириус? :5f3aea9b1ac151 стой си тука викам аз.
vvt1970- ...........................
Брой мнения : 725 Рожд.дaта : 23.09.1970
В къщи Митак,,,, си е най-добре Друго няма да ти казвам,но ако мислиш ей така само да се пробваш,,,пробвай Те са казали ,че ако не го изпиташ на гъзето си ,,,няма да повярвашБулти написа: ...тая зима , дето идва ще ми е последната в БГ :f38b1c44c48ae2 :
[quote="vvt1970"]
Е догодина кой ще пише невероятни репортажи от Мириус?
Той пак ще пише невероятните истории на Булти,само че от друго място.Може дори да са още по-невероятни.
Е догодина кой ще пише невероятни репортажи от Мириус?
Той пак ще пише невероятните истории на Булти,само че от друго място.Може дори да са още по-невероятни.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Булти написа:Както винаги колегата се е постарал и ни е показал репортаж от класа със страхотни снимки , Поздравления за което !!!
...аве колко върви на острова , една стара къща от камък с половин декар двор , ток и вода ...от апратаменти не съ интересувам ...
Булти, мерси много за добрите думи,... по принцип малко хора се намират по форумите да кажат добра дума (като изключим няколко колеги), но дет се вика 2-3 да зарадвам със снимки и пр. за мен си е голям кеф :609c1f728720fb
Ся за къщите..на Тасос, напр. във вътрешните градчета (селцета) ми направи впечатление, че има доста запуснати и празни къщи. Предполагам че може да спазариш някоя такава на мн. добра цена. Ако не искш къща на 1-ва лияния все ще намериш нещо евтино и прилично. Даже като се шматкахме из Теологос видях 4-ма майстори българи (бригада) стягаха точно едно такова къще...предполагам за някой българин.
За цени не съм питал но лесно може да се провери...
Ето ти една подсказка от мен едно къще в Теологос (старат столица) в гръцки стил и пр. [You must be registered and logged in to see this link.]
Гледам 120 хил бимберици му искат, но гаранция че поне 25% ще му свалиш
Предполагам нещо такова търсиш къщичка със сълкъми да си пиеш студеното узо докато гледаш как се вечат чирузите под стряхата :dancingHappy_i
...и да не забравиш да ме поканиш да мина ти кажа наздраве
Страхотна почивка на много красиво място.Пропусна само малко да разкажеш за товарния влак и сълзите след него .Може ли и малко инфо за хотела.
makari- ...........................
Брой мнения : 276 Рожд.дaта : 02.06.1972
Години : 52
...направо издивях..2 часа качвам снимки и текст с продължението и като дадох да ги публикува сесията ми изтекла !? защо при положение че не съм спирал да пиша !?!? 45 снимки и текст...мъъъкааа
луд станах...вече немам нерви да ги кавам и пиша пак...
Извинявам се на всички, но ако ми дойде пак музата тези дни ще ги кача
Качвай ги в два-три поста,,по-лесно е и по-бързо се отварят снимките като са по-малко в един пост давай с продъкжениеesox hunter написа:...направо издивях..2 часа качвам снимки и текст с продължението и като дадох да ги публикува сесията ми изтекла !? защо при положение че не съм спирал да пиша !?!? 45 снимки и текст...мъъъкааа
Петър Василев написа:Качвай ги в два-три поста,,по-лесно е и по-бързо се отварят снимките като са по-малко в един пост давай с продъкжение
Петьо, ако щеш вярвай сега се постарах само да напиша малко само за рибата (как удари, къде и на какво и пр.) заради колегите които искаха да разберат.... написах го семпличко и го пуснах...познай дали ми го публикува!?!?!? :217b315cad77fe поне тях не исках да разчоравам...
иииии.... Гледам само твоя постинг ... направо ми се струва нереалано това което се случва..."досиетата Х" даде някакво съобение че междувремено някой писал и моето не излезе...
Явно не ми е писано да разкажа за тази случка, а и сигурно не трябва...отказвам се Нека си остане така...
Ако има реванш тогава...
най добре да променим заглавието на Трип на Тасос да не се шашката хората...
мъката ми стана двойана не само че откина гада ами и не мога да разкажа
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing