GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

И аз открих за кратко

3 posters

Go down

И аз открих за кратко Empty И аз открих за кратко

Писане  Владо Коцев Вто 15 Юни 2010 - 10:38

:609c1f728720fb ,
макар и да не съм закривал сезона поради близостта с Пънча, трябваше и аз барабар Петко с откривателите. Силно съжалявам за което, очаквах лудница, но просто не бях подготвен чак за такава.
"Откриването" ми се състоя за четири часа на известния залив под Благово на язовир Огоста. След половин часово обикаляне между черпещи се по биваци, лодки, плацикащи се и прочие успях да си открия това местенце. Това жълтот е лодка, която основно плувкаше напред-назад, а около нея шляпкаше малчуган
[You must be registered and logged in to see this image.]
за мое учудване на десетина метра се оказа около 3.50 дълбочина, което заедно с потопените дървета и храсти го правеше обещаващо за някоя риба, оживяла въпреки чалга терора и опитите да й ходят по главата със всякакви плавателни средства. Шумът беше достоен за летище с излитащи самолети или концерт на Пайнер мюзик, но умножен по много, като всеки бивак се стремеше да надшуми другия с поздрави и наздравици. Във всичко това се вклинваха майки и татковци, гонещи децата да излизат от водата, да не ядат червеите, да не заплитат въдиците и т.н. Въобще познатата на всички идилия.
Но аз реших да бъда твърд и забърках по половин пакет ванилия с коноп, платика и шоколадова галета за цвят, торни бели за вкус и отворих един микс царевица жито и коноп и опитах да извадя риби пред уипа ми. Да са живи и здрави колегите, които ми го подариха, фантастичен е. След първите топки подхранка на бял червей /пробвах и на всичко гореизброено със същия резултат/, тръгна това основно, омешано с редки костурчета, които си заминаваха даже и без фото
От шест следобяд до девет и половина успях да излъжа и пет такива платики, които бяха опитани на вкус от Сашка и мама й; както и три дърти баби от този размер и един мерен костур, ама нещо ми се скапаха снимките, сигурно и те се помъчиха да избягат от фолк терора
е това е, прекрасно място, след някоя седмица ще го преслушам, дано е на спокойствие да се получи риболов на нормални риби
Владо Коцев
Владо Коцев
...........................

Брой мнения : 148 Рожд.дaта : 19.03.1960
Години : 64

Върнете се в началото Go down

И аз открих за кратко Empty Re: И аз открих за кратко

Писане  КИРО Вто 15 Юни 2010 - 10:56

Не се коси,следващия път няма да има толкова народ,
ама добре си хванал,що се цупиш ве ? :dancingHappy_i
КИРО
КИРО
мир на праха му

Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66

Писане  Владо Коцев Вто 15 Юни 2010 - 12:13

Още ме болят ушите затова се оплаквам, а и това не са рибите, които трябва.
Нормалните са по-йедрии
Владо Коцев
Владо Коцев

Брой мнения : 148 Рожд.дaта : 19.03.1960
Години : 64

Писане  Plat1ka Вто 15 Юни 2010 - 13:06

Пак си намерил сгодно местенце да топнеш плувките. Аз добре, че си купих лодка и знам тайни и незнайни местенца по язовирите около мен, че да мога да се скрия малко от лудницата.

СЛед седмица всички тия отново ще са на работа и ще можем да половим риба и да се насладим на времето край водоема такова каквото трябва да бъде а не да гледаме лудницата която ни заобикаля така или иначе всеки ден в задръстените градове.
Plat1ka
Plat1ka

Брой мнения : 156 Рожд.дaта : 01.01.1981
Години : 43

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото