Платена ЛюбоФ ..... Да ама НЕ! part One
3 posters
Страница 1 от 1
Платена ЛюбоФ ..... Да ама НЕ! part One
КОй каза,че на платено рибата била вързана ?Както и да е .Ето моя риболовен излед ако мжое така да се нарече:В 9:00 Бях на язовира (оти изпуснах рейса сутринта).Запознах да разпъвам Шаранджийката и да доовлажня захранката която бях предварително извадил от фризера .Правих каквото правих и бях готов да заметна.Първото метане беше на Метод Фидер с 4 царевички на косъм (без аромати и допълнително оцветявани).
[You must be registered and logged in to see this image.]
Метнах аз и почнах да си посъбирам катуна и оставих само енщата които щяха да са ми необходими :
И зачаках: Ама след около 20-тина минути викам я да преметна,че тая захранка сигурно са я изяли и речено сторено.Преметнах и пак зачаках.После пак преметнах и смених монтажа пак метод самоче друга хранилка и почвах да дипвам царевичките в мед,шоко,банан всеки път различно но резултат нямаше.Колегите покрай мен с мачовете ловеха от време на време на пелети та си викам оти и аз да не пробвам...Обаче проблем : Немам повдигач .... Та измислих странната технология:Поп Ъп на косъм и пелетка към куката със такова силиконово пръстенче.И пак нищо .... Лежах, дремах ама уви... И почнах да си сбирам такъмите и ебати и Удъра .... Обаче се откачи май 10-ката кука дойде малка .Та за тва Никога не казвайте,че на платеното е сигурно ....Утре ако съм почивка ще правя втори дубъл,самоче ще изметам 2-3 килца царевица с ракетата та да видим тогава .Хайде до Утре и Наслука!
Метнах аз и почнах да си посъбирам катуна и оставих само енщата които щяха да са ми необходими :
И зачаках: Ама след около 20-тина минути викам я да преметна,че тая захранка сигурно са я изяли и речено сторено.Преметнах и пак зачаках.После пак преметнах и смених монтажа пак метод самоче друга хранилка и почвах да дипвам царевичките в мед,шоко,банан всеки път различно но резултат нямаше.Колегите покрай мен с мачовете ловеха от време на време на пелети та си викам оти и аз да не пробвам...Обаче проблем : Немам повдигач .... Та измислих странната технология:Поп Ъп на косъм и пелетка към куката със такова силиконово пръстенче.И пак нищо .... Лежах, дремах ама уви... И почнах да си сбирам такъмите и ебати и Удъра .... Обаче се откачи май 10-ката кука дойде малка .Та за тва Никога не казвайте,че на платеното е сигурно ....Утре ако съм почивка ще правя втори дубъл,самоче ще изметам 2-3 килца царевица с ракетата та да видим тогава .Хайде до Утре и Наслука!
Re: Платена ЛюбоФ ..... Да ама НЕ! part One
ЕЕЕ гларуса,така е платено,платено ама не винаги се лови гол за гол...Нищо другия път повече...
topgun- ...........................
Брой мнения : 70 Рожд.дaта : 01.08.1964
Години : 60
Re: Платена ЛюбоФ ..... Да ама НЕ! part One
Фидера не е много удачен вариянт в момента на Богров,не че не се ловят риби.В неделя пускахме лодка със сонар да поразгледаме и 95% от рибата седи от 1м до 2м дълбочина.Най резултатен в момента е риболов с мач на пропадане или на малка дълбочина.
Успех утре :609c1f728720fb
Успех утре :609c1f728720fb
Ники Дончев- ...........................
Брой мнения : 122 Рожд.дaта : 27.11.1976
Години : 47
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing