Заминавам за Гьокчеада- Турция
+41
ПЛУВЧО
maestroto
Вельо
kanara
GENIUS
Петър Василев
mimaki
JimBeam
NAZINIO
vatus
RAAZIEL
spear
Borkata
parvaka
Кирил Калчев
baralya
Tiho Todorov
вакрил
fokobg
Любак
Красен Матеев
Иво - Шабла
4o4o
roko koko
ДЯДО ИВАН
ufo
divein
mitko_aks
dobria1
Шморхи
miroslavpetkov
nikgeo
Доктора
DOCTORABukarNo1
gogo26
Зехирев
Моряка
Мънцата
КИРО
strijok
Пещерски
45 posters
Страница 8 от 10
Страница 8 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Заминавам за Гьокчеада- Турция
Успех в риболова и ако мжиш да си намериш морски червей ще е много дабре.Пробвай и на скалите на дясно от буната след плажа.Очакваме репортажи
mitko_aks- ...........................
Брой мнения : 517 Рожд.дaта : 13.04.1981
Години : 43
И аз съм там от Петък(3-ти), с червен буй съм да не мятате отгоре ми
spear- ...........................
Брой мнения : 179 Рожд.дaта : 24.02.1965
Години : 59
Има ли надпис?spear написа:И аз съм там от Петък(3-ти), с червен буй съм да не мятате отгоре ми
да знаят хората бързо ли да го дърпат,или бавно.
Не за друго,ама ще им трябва информация как е на дъното?
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
spear написа:И аз съм там от Петък(3-ти), с червен буй съм да не мятате отгоре ми
Те щот` на другите са зелени
JimBeam- ...........................
Брой мнения : 1427 Рожд.дaта : 10.02.1962
Години : 62
JimBeam написа:spear написа:И аз съм там от Петък(3-ти), с червен буй съм да не мятате отгоре ми
Те щот` на другите са зелени
:6e6ebecd09233a
spear- ...........................
Брой мнения : 179 Рожд.дaта : 24.02.1965
Години : 59
Момчета, явно Уурлу е сборна точка. След първата десетдневка на юли сме там с домочадието - на Гизли Лиман, на палатка. Ако имате път натам и видите син Ленд Ровър Дискавъри със софийска регистрация, завъртете се около него - да се видим и ударим 1 конушмак.
Привет колеги,
като чета тук май доста хора ще се съберат тия дни на Угурлу. Нашата група също ще е там от 30 /вторник/ до 05 май /неделя/. Ще се радвам да се запозная с колеги от форума. Колите ни са К регистрация. :609c1f728720fb
В windguru малко го дават да духа след сряда, ама здраве. Миналата година духаше същия вмятър като сила и посока и на моменти беше изпитание да се лови на буната. Някъде в темата имам качен подробен репортаж. Приятно пътуване на всички.
като чета тук май доста хора ще се съберат тия дни на Угурлу. Нашата група също ще е там от 30 /вторник/ до 05 май /неделя/. Ще се радвам да се запозная с колеги от форума. Колите ни са К регистрация. :609c1f728720fb
В windguru малко го дават да духа след сряда, ама здраве. Миналата година духаше същия вмятър като сила и посока и на моменти беше изпитание да се лови на буната. Някъде в темата имам качен подробен репортаж. Приятно пътуване на всички.
4o4o- ...........................
Брой мнения : 57 Рожд.дaта : 09.07.1978
Години : 46
spear написа:И аз съм там от Петък(3-ти), с червен буй съм да не мятате отгоре ми
Не се притеснявай Юли, там дето ти гмуркаш, те не могат да хвърлят до там. Наслука и големи риби на кукана.
А Краси, много ми се е приял октопод да знаеш....Мини да ти дам ракия, че без питие сте заникаде. Краси май няма да ти остане време за сън, като ви знам групата всички на теб разчитат да ги храниш с риба, цяла нощ ще си на буната. Дано да случите на хубаво време и много риба. Следващия път съм с вас.
divein- ...........................
Брой мнения : 776 Рожд.дaта : 10.08.1978
Ице, на всичко ти си ме научил! Надявам се да се получи риболов... :609c1f728720fb :dancingHappy_i
Красен Матеев- ...........................
Брой мнения : 266 Рожд.дaта : 15.03.1982
Години : 42
Пичове, преди малко се прибрахме. Супер яко си изкарахме. Риболова беше на ниско ниво и за това утре в "излети" ще постна малко фотки с коментар. Лека...
Хайде и ние сме си в БГ като ми остане време ще драсна някой ред и снимки.
mimaki- ...........................
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 01.06.1976
Години : 48
Днес докато не ме е завъртяла ежедневната глупост реших да драсна някой ред и да споделя впечатленията си за риболова на острова. За там заминахме на 30.04.13 след всички километри, фериботи и настаняване се добрахме до кея към 19.00ч.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Извадихме 7м сола и на белена скарида уловихме няколко добри сафрида и не много едри меланури. Колегите от варна имаха по-добра слука на бомбарди и чепарета но ние бяхме много уморени от пътя и ни домързя да правим въдици, та след не дълго упорство се хоризонтирахме по леглата за да сме свежи за следващия ден.
На другия ден към 15.00 пак на буната, соло телескопи, белена скарида + малко бял червей и не много често но солата взеха да се огъват доста сериозно под тежеста на прилични меланури. След като се стъмни риболова се промени коренно и дойде времето на бомбардите, бавнопотъващи, повод флуорокарбон, стръв пак скарида (или в случая при 4о4о силиконово раглу). Отново не много интензивен но изключително забавен риболов 25-30 см скумрийки и сафриди поддържаха интереса ни до малките часове на ноща.
По приблизително същият начин се развиваха нещата и следващите дни до момента в който и жените ни не решиха да стават риболовци.
За всеобщо щастие представянето им бе доста задоволително. Моята имаше добра слука и с моя помощ и такава от ТИМО (поздрави братле) извади добри риби.
За малко да пропусна и най-добрия рибар в групата ни, който без преувеличение бе с най-добро представяне от всички.
URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/29/20130504153804.jpg/][You must be registered and logged in to see this image.][/URL]
Не ми стигат думите и времето да изразя всички емоции и впечатления от това райско кътче. Надявам се много скоро да се върна там.
Ето и още няколко снимки:
Това е от мен за сега, дано споделеното от мен ви е било интересно. :609c1f728720fb
Извадихме 7м сола и на белена скарида уловихме няколко добри сафрида и не много едри меланури. Колегите от варна имаха по-добра слука на бомбарди и чепарета но ние бяхме много уморени от пътя и ни домързя да правим въдици, та след не дълго упорство се хоризонтирахме по леглата за да сме свежи за следващия ден.
На другия ден към 15.00 пак на буната, соло телескопи, белена скарида + малко бял червей и не много често но солата взеха да се огъват доста сериозно под тежеста на прилични меланури. След като се стъмни риболова се промени коренно и дойде времето на бомбардите, бавнопотъващи, повод флуорокарбон, стръв пак скарида (или в случая при 4о4о силиконово раглу). Отново не много интензивен но изключително забавен риболов 25-30 см скумрийки и сафриди поддържаха интереса ни до малките часове на ноща.
По приблизително същият начин се развиваха нещата и следващите дни до момента в който и жените ни не решиха да стават риболовци.
За всеобщо щастие представянето им бе доста задоволително. Моята имаше добра слука и с моя помощ и такава от ТИМО (поздрави братле) извади добри риби.
За малко да пропусна и най-добрия рибар в групата ни, който без преувеличение бе с най-добро представяне от всички.
URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/29/20130504153804.jpg/][You must be registered and logged in to see this image.][/URL]
Не ми стигат думите и времето да изразя всички емоции и впечатления от това райско кътче. Надявам се много скоро да се върна там.
Ето и още няколко снимки:
Това е от мен за сега, дано споделеното от мен ви е било интересно. :609c1f728720fb
Последната промяна е направена от mimaki на Чет 9 Май 2013 - 11:54; мнението е било променяно общо 1 път
Браво ,от всичко е имало .Батка благодарско за готиния репортаж
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
хубаво сте си изкарали
GENIUS- ...........................
Брой мнения : 568 Рожд.дaта : 14.08.1985
Години : 39
Прекрасна почивка!!! :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley
kanara- ...........................
Брой мнения : 830 Рожд.дaта : 24.10.1978
Много готини снимки...пак се завърнах там за кратко :)) Митак, беше ми много приятно да се запознаем. Поздрави
Благодаря и аз, за хубавите репортажи!
Миналата година пропуснах ходенето , но тази наесен се надявам да отида на Гьокчеада!
Миналата година пропуснах ходенето , но тази наесен се надявам да отида на Гьокчеада!
maestroto- ...........................
Брой мнения : 713 Рожд.дaта : 17.05.1960
Години : 64
Благодарско и от мен.Върнах се за кратко там и аз :dancingHappy_i
RAAZIEL- ...........................
Брой мнения : 272 Рожд.дaта : 15.12.1975
Мочета, в края на тази седмица отиваме на Острова. Както писах по-горе, ако някой от вас има път натам и види на Гизли лиман едно синьо Дискавъри със софийска регистрация и огромна палатка горе в горичката - това съм аз. Да се чувства поканен на конушмак.
Ако кажа че не ти завиждам (ама благородно де), ще излъжа. Приятно изкарване .... и мноооооооого риби .... :)
Благодаря, благодаря! От твоите уста в нептуновите уши! Дано има какво да покажа, когато се върна, че съм малко нещо аджамийче...mimaki написа:Ако кажа че не ти завиждам (ама благородно де), ще излъжа. Приятно изкарване .... и мноооооооого риби .... :)
Преди няколко дни се върнах. Няма за хвалба - синът извади 5 хубави заргана (вече са чирози и чакат зимата), 1 лица и 1 спари. Аз извадих 1 зарган, няколко дракона, езици, коцомура (или барбун) и 2 октопода (последните 3 с харпун). Подводните ми наблюдения са, че рибата рязко е намаляла - преди имаше несравнимо повече. Чета, че така е и с колегите, които са били в Гърция. Дано това е затишието пред есенната буря Това е.
Най-после и аз се престраших на Гьокския вятър. От утре до 8-ми съм на Угурлу . През деня ще се боря с октоподи. Вечерта ако прежаля ракията може и да се появя на буната.
Страница 8 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Заминавам за Бодрум- Турция
» Сряда заминавам за Сърбия за бяла риба
» Риболов в Турция около Анталия ?
» Сряда заминавам за Сърбия за бяла риба
» Риболов в Турция около Анталия ?
Страница 8 от 10
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing