Предотвратяване на морска болест
+38
pivkoto
germanov.1974
tugman
divein
Bat Emo
Шморхи
вакрил
fishmaster
nasco2
sllipi1
strijok
ПЛУВЧО
Любак
tiho_roev
emanuil
Elfi
pako
justinian
savi aleksiev
dobria1
светльо-toxin34
Любич
xpynxpyn
grandal_331
gogo26
Мънцата
baretata
Ribarina
lip4o
Nikolov
Дели
Albena
anastas_peykov
patter
Моряка
Петър Василев
КИРО
петко стоянов
42 posters
Страница 5 от 5
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Предотвратяване на морска болест
Стига бе ...ти ма утрепа.... ама има някаква логика,да "лъжеш" така компютъра и на един фар да не активира захранкатаgermanov.1974 написа:-Да кажа нещо и от мен... Задавали ли сте си въпроса, защо пиратите носят превръзка на лявото око? Някой от вас може да ме помислят за кукумяу, но не е така. По този начин преодоляват проблема с вестибуларния апарат, получава се нещо като евтино газово сложено на инджексион, но се получава. Не, че нямат око, дори и да няма мястото си заздравява и проблем 0. Стягаш се гледаш хоризонта и ставаш морския ''Хълк''. Поздрави!
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Години : 53
Някой няма ли излишен блистер....да го заприходя.Последните три влизания в морето приключват бързо и неприятно.Днес сутринта отидох до Поморие и след час и половина на вода.....натоварих лодката и се върнах в Сливен замаян и отчаян...dobria1 написа:fishmaster написа:Аз имах тоя проблем 30 години ,но от 2 години забравих за "морския дявол"доста съм обикалял по моретата по света,но мъките ми бяха безкрайни,ако искате да се спасите изхода е един.....biodremania-coffeina продава се в Испания 12 хапчета 5 евро.най доброто е ,че след няколко години ползване просто привикваш и повече не ти е гадно.... :dancingHappy_i
Хиляди благодарности тези хапчета са уникални(а дори на влизане пия само по 1,не като дименхидрината по 2) няма олюляване няма ядове,като слезеш от лодката не залиташ като пиян морков,и най-важното е че не ми се доспива
Огромни благодарности,запасил съм се с 2 блистера но скоро отиваме в Испания и ще заприходя ощееее :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
pivkoto- ...........................
Брой мнения : 1011 Рожд.дaта : 24.09.1976
Години : 48
Живко,и това е добро ве - дименхидрината
Сина също му е голям проблем с влизането в морето,
но с тези хапчета сега е капитан.
Горе Добрия е описал как се приемат.
Гадното май е,че все си гладен после.
Сина също му е голям проблем с влизането в морето,
но с тези хапчета сега е капитан.
Горе Добрия е описал как се приемат.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Да е гладен иди -доди,да не е жаден само .
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Основно никога не влизай на празен стомах,а ако ти стане стомаха на топка ,яж плодове и си направи едно кръгче с лодката.Това е!
Забелязах че от няколко поредни дни през които съм по цял ден в морето като се прибера ми е замаяно и имам главоболие . Когато съм в морето нищо ми няма дори умирам от кеф . Ква е таз работа се чудя
gogata1- ...........................
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 61
Освен глад,има и друг ефект дименхидрината слезеш ли от лодката много ама много ти се приспива те затова тез с кофеина имат по добър ефектКИРО написа:Горе Добрия е описал как се приемат.
п.п. Гарантирам вече че има огромна разлика между 2-та вида хапчета с дименхидрината с 2 хапчета има пак моменти в които ми е зле докато с испанските с 1 хапче изкарвам по цял ден (после в леглото плавам още ама и за секунда не ми се гади в морето)
Тия испански хапчета съдържат освен Dimenhydrinate още кофеин и витамин B6.
"Suppositories; Rectal; Caffeine 30 mg; Dimenhydrinate 50 mg; Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 50 mg"
ВИТАМИН Б6 табл. 25 мг. * 20 - 1.51 лв.
Таблетки кофеин също се продават
"Suppositories; Rectal; Caffeine 30 mg; Dimenhydrinate 50 mg; Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 50 mg"
rap66- ...........................
Брой мнения : 705 Рожд.дaта : 04.02.1964
Години : 60
Много странно преди да отида в Испания заприходих такива с кофеин а там като бях си взех същите но без кофеин и 2-та вида ги пробвам и си действат еднакво,нито ми се гади нито ми се доспива а сега де май не е от кофеина ами от самия дименхидринатrap66 написа:Тия испански хапчета съдържат освен Dimenhydrinate още кофеин и витамин B6.
Абе кофеин....витамин ,че дименхидринат .... .че незнам кво,другият път като вземе да ми става лошо като ша взема да му жулна половинка ,ай ша му и морската болест...dobria1 написа:Много странно преди да отида в Испания заприходих такива с кофеин а там като бях си взех същите но без кофеин и 2-та вида ги пробвам и си действат еднакво,нито ми се гади нито ми се доспива а сега де май не е от кофеина ами от самия дименхидринатrap66 написа:Тия испански хапчета съдържат освен Dimenhydrinate още кофеин и витамин B6.
pivkoto- ...........................
Брой мнения : 1011 Рожд.дaта : 24.09.1976
Години : 48
Пил ли си, препил ли си по добре не влизай в морето. Адски отвратително е. Мен, по-принцип морска болест не ме лови и не повръщам, но пийна ли малко и целият риболов ми става крив. Не кусвай батсе преди риболов. Поздрави!pivkoto написа:Абе кофеин....витамин ,че дименхидринат .... .че незнам кво,другият път като вземе да ми става лошо като ша взема да му жулна половинка ,ай ша му и морската болест...dobria1 написа:Много странно преди да отида в Испания заприходих такива с кофеин а там като бях си взех същите но без кофеин и 2-та вида ги пробвам и си действат еднакво,нито ми се гади нито ми се доспива а сега де май не е от кофеина ами от самия дименхидринатrap66 написа:Тия испански хапчета съдържат освен Dimenhydrinate още кофеин и витамин B6.
germanov.1974- ...........................
Брой мнения : 334 Рожд.дaта : 24.10.1974
Години : 50
Преди риболов не,
ама по време на риболов не пречи.
ама по време на риболов не пречи.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Прекалил ли си предната вечер и си се прибрал в ранните часове на деня,наистина е по-добре да прежалиш риболова.Иначе може да прецакаш риболова на останалите.По принцип не ми е ставало лошо в морето ,каквато и вълна да е имало,обаче един път на Арапя бяхме се изтървали още от следобеда,че вечерта ,че дискотека -елате ме вижте на другия ден в лодката а излизаха едни чудни попардаци....И вторият път беше след една сватба -уж не се докарах много много ,ама на другия ден в лодката един мазен сулган ,една мазна дълга вълна ........риболова върви ама аз изстивам кат ма видях и айде на сушата с част от рибата да приготвям обяда.Час ,час и половина в базата и бях ОК и следобеда пак влязох.
Та извода е ако си прекалил ,по-добре да не се влиза,щот то не ти става веднага лошо и ако сте на майна си Райна се сговня целия риболов
Та извода е ако си прекалил ,по-добре да не се влиза,щот то не ти става веднага лошо и ако сте на майна си Райна се сговня целия риболов
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Морска болест - КО,НИЕ ко е туи животно ???Аз лекувам морската болест с хващане на риби.
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing