Благотворителна акция 5
+25
krokibg
icokanev
Кърцата
Любак
georg
ivan_berov
ninastefanina
bradata
gloupan
stefan_ginev
Краси_поборника
simeonnn
тони котев
carpsliven2
DimityrK
nasco2
Elfi
СЪНДИ
eminem94
Pavkata 1977
andro68
КИРО
chapara
strijok
Мънцата
29 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Благотворителна акция 5
nasco2 написа:
Браво Бачо
Наско, който спечели търга(приключва утре 24.00), в понеделник трябва да се свърже с тебе за уточняване как и къде да ти прати парите, пък аз ще му изпратя(пак в понеделник) джаджите! :dancingHappy_i
????- Гост
И аз ще дойда на борсата в 9 часа. С кола съм и аз. Даже едни приятели изявиха желание да се включат, така че и те ще дойдат!
bradata- ...........................
Брой мнения : 1936 Рожд.дaта : 25.02.1983
Години : 41
:609c1f728720fb :3f7e6dc87de4b9bradata написа:И аз ще дойда на борсата в 9 часа. С кола съм и аз. Даже едни приятели изявиха желание да се включат, така че и те ще дойдат!
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
Години : 66
Бачо Илия написа:
Наско, който спечели търга(приключва утре 24.00), в понеделник трябва да се свърже с тебе за уточняване как и къде да ти прати парите, пък аз ще му изпратя(пак в понеделник) джаджите! :dancingHappy_i
Имам потвърждение , че са изпратени.
Поцепихте ме ей, един изпраща с Мъни Грам превод, друг с Уестерн Юнион, трети с паричен превод по Еконт, четвърти на сметката други на ръка, ако не дойда пред борсата да знаете, че не съм изфирясъл с парите :dancingHappy_i а от банка на банка или съм полудял и съм в Карлуково, ако не си вдигам телефона там ме търсете. Ама щом съм се хванал на хорото, ще го играя до краи.
Вече сериозно, в Петък по обяд се надявам да започна последна обиколка по банките и до вечерта да обява колко парички имаме, това няма да са окончателни резултати, доста хора, ще дадат на място. Според информацията която имам по телефона ако всичко е наред са най малко 800лв., с парите от търговете, това е само за този сайт. В последствие ще направя детайлна разпечатка със имената и точните суми, тя няма да бъде публикувана публично, но за да има все пак някаква прозрачност и да няма съмнения, ще бъде изпратена на всеки дарител заявил желание.
Супер Наско :thumbsupsmiley :3f7e6dc87de4b9
До събота 18.12....
До събота 18.12....
Насе благодарско за тичането и труда от твоя страна,за това на теб специално по 25 год стюардеса на България Еар ще ти изпратя бутилка англискиии бърбан и да я споделиш със стюаркаата(ми попиива си момичето). :609c1f728720fb
????- Гост
gegata написа:Насе благодарско за тичането и труда от твоя страна,за това на теб специално по 25 год стюардеса на България Еар ще ти изпратя бутилка англискиии бърбан и да я споделиш със стюаркаата(ми попиива си момичето). :609c1f728720fb
Ааааа, вече не, само ако доставката е до вратата ми, няма да ходя и до летищото :f38b1c44c48ae2 .
Аз ши ида да посрещна момичето, пък после ще ти донеса бутилката ... тъй може ли
Насе евала брат за всичко което вършиш
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
strijok написа:Аз ши ида да посрещна момичето, пък после ще ти донеса бутилката ... тъй може ли
А не може ли да ги донесеш и двете, барабар с тебе??? Аз съм спосбно момче, ше оправя първо стюардаката, после бутиката и накрая за десерт тебе
Сериозната част. Работата не е много, но добре, че работя през ден и имам свободно време през седмицата :dancingHappy_i , ако работех от понеделник до петък, нямаше начин да стане.
Аз ще съм на линия в събота,от мен на ръка..
ninastefanina- ...........................
Брой мнения : 2237
И аз съм на ръка до събота. :609c1f728720fb
ivan_berov- ...........................
Брой мнения : 100 Рожд.дaта : 02.05.1951
Години : 73
Утре е денят. На тези който няма да присъстват им Благодаря от името на децата, на останалите децата ще им благодарят.
До този момент:
Нинчето - на ръка
Сапуна - на ръка
Ели - на ръка
Гегата - сметка
Симеон - сметка
Мънцата - сметка
Киро Варненски- Сметка
Стрижока - сметка
Чапара - сметка
Иван Стойков - сметка
Калин Иванов, Коки - сметка
Герги, Загорския - на ръка
Павката - на ръка
Банишорска кръчма, т.е. пияндури от моя офис и аз - на ръка
Ицо Кънев - на ръка
Еминемчо - търг
Бачо Илия - търг
Павката - търг
Любчо - метереолога - сметка
Георги хоста - на ръка
Общо 1030лв.
Ако колегите превели не кръгли суми се чудят как съм ги загръглил, нагоре е. Иначе трябваше да се получи сума от 948. 52лв Грешка наложи се да добавя и съм пропуснал да поправя реалната сума а тя е 1028.52лв. извинявам се.
Те това е, от нашият форум :dancingHappy_i
Има още които ще дадат на място, и от другите няколко форума ще има още.
Симеоне, щи дърпам ушите на тебе, ама ти си знаеш
Последната промяна е направена от nasco2 на Нед 19 Дек 2010 - 12:05; мнението е било променяно общо 3 пъти
Насе,поклон за дейноста браток.
А като знам и кои ще увеличат тези пари в продукти,
кланям се и на Ани и Чапи.
И на всички вас,дето утре ще сте на мероприятието.
Успех ви пожелавам - очаквам да ни зарадвате с фотото.
А като знам и кои ще увеличат тези пари в продукти,
кланям се и на Ани и Чапи.
И на всички вас,дето утре ще сте на мероприятието.
Успех ви пожелавам - очаквам да ни зарадвате с фотото.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Успех колеги!
Радвам се,че ще помогнем да има повече детски усмивки! :3f7e6dc87de4b9
Радвам се,че ще помогнем да има повече детски усмивки! :3f7e6dc87de4b9
georg- глоб.модератор
Брой мнения : 4165 Рожд.дaта : 28.04.1974
Години : 50
Много ми се искаше да присъствам, но ... Ще чакаме репортажи от мястото на събитието Хора, наистина се гордея, че съм един от Вас
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Мънцата написа:Много ми се искаше да присъствам, но ... Ще чакаме репортажи от мястото на събитието Хора, наистина се гордея, че съм един от Вас
ХОРА е ключовата дума и аз съм горд че съм от Вас. :609c1f728720fb
ЗАЩО?
[flash][/flash]
[flash][/flash]
Elfi- ...........................
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Години : 52
nasco2 написа:Мънцата написа:Много ми се искаше да присъствам, но ... Ще чакаме репортажи от мястото на събитието Хора, наистина се гордея, че съм един от Вас
ХОРА е ключовата дума и аз съм горд че съм от Вас. :609c1f728720fb
А пък аз съм щастлив, че не съм политик - гьозсуратлия. А най-обикновен човек, от групата на Шаро. :dancingHappy_i
Браво на всички.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Отидох на срещата,да дам някои неща за дечицата от фирма "Победа"гр.Бургас.Групата се беше събрала.Много яка група.......Но за съжаление неможах да остана с тях.Тъй като съм много......ама много :21fe7b94c4e424
Радвам се че Ви познавам.
Радвам се че Ви познавам.
Е сори след 40 мин .писане и качване на снимки ,сичко утиде Ф кереча ,неам нерви,пускам само линк:
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Велики и сърцати сте Приятелю
На всички вас,които се ангажирахте днес и докарахте нещата до края [You must be registered and logged in to see this image.] Благодаря ви [You must be registered and logged in to see this image.]
simeonnn- ...........................
Брой мнения : 6866 Рожд.дaта : 03.09.1965
Години : 59
Здравейте приятели.
Акцията вече мина и е време за отчет.
И този път заедно успяхме да докажем, че човешкото в нас е живо.
Макар и в криза, много от Вас заделиха част от доходите си за да зарадват едни съвсем непознати хора, на които щастието е обърнало гръб.
Показахме , че когато се обединим и забравим за различията си се превръщаме в една голяма сила, на която малко неща биха се опрели.
Особенно сега, когато домът на Отец Иван е нападнат от недоброжелатели, които всячески се мъчат да попречат на святото му дело по знайни и незнайни користни подбуди.
Дребни душички на които чистия детски смях им пречи и се опитват да натирят децата по държавните домове, забравени и от бога.
Въпреки кучешкия студ рано сутринта се събрахме пред борсата в Слатина ведри и усмихнати, окрилени от идеята която ни обедини. В шеги и закачки групата се увеличаваше, а също така и средствата, тъй като много колеги носеха пари на ръка.
След направената калкулация се оказа, че събраните средства възлизат на 2357 лв.
Този път с нас на борсата бе и Отец Иван за да може на място да преценим от какво най-много имат нужда.
Закупените продукти са:
Зеле - 700 кг.,
праз - 20 връзки,
домати -34 кг.,
лук - 86 кг.,
мандарини - 176 кг.,
ябълки - 303 кг.,
моркови - 100 кг.,
банани - 1 кашон,
олио -200 литра,
боб -204 кг.,
грис - 20 кг.,
маслини - 25 кг.,
лютеница - 54 буркана,
сладко - 60 буркана,
меденки 150 бр.,
царевични пръчици - 5 чувала
Изразходваните средства възлизат на 2371,62 лв.
С други думи надвишихме парите с 15 лв.
Ето и фактурите:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Домът ни посрещна затрупан със сняг, накак си бял и чист, а от тъмните му прозорци лъхаше уют и спокойствие. Отново със смях и закачки бързо разтоварихме колите и бусовете, подпомогнати от обитателите на дома, в чиито очи се четеше признателност за помощта, но и малко мъка и срам, че не могат да вземат живота си в ръце и трябвада разчитат на други хора.
Овациите на задружната ни дружина обра Д-р Флекс, който с помощтта на Марко бе донесъл огромен телевизор, който веднага бе сложен на видно място в трапезарията. Поклон пред жеста на колегата.
Освен него много от колегите бяха донесли дрехи , играчки, лакомства, а даже и бижута за младите госпожици в дома. А Любо (Кроки) бе пристигнал по заледените пътища чак от Пловдив само за да донесе своята лепта.
Отецът ни покани в скромната си стаичка, където ни почерпи с топъл чай и уникално добра ракия. Раздумката с него вървеше непринудено и приятелски и на никой не му се тръгваше от това кътче на спокойствието създадено с толкова труд и лишения от този свят човек.
В заключение искам да благодаря на всички Вас , които направиха възможно това добро дело, което ще позволи на обитателите на дома да посрещнат спокойно идващите празници. Горд съм че Ви познавам приятели, горд съм че съм част от това голямо семейство. И Благодаря!
Акцията вече мина и е време за отчет.
И този път заедно успяхме да докажем, че човешкото в нас е живо.
Макар и в криза, много от Вас заделиха част от доходите си за да зарадват едни съвсем непознати хора, на които щастието е обърнало гръб.
Показахме , че когато се обединим и забравим за различията си се превръщаме в една голяма сила, на която малко неща биха се опрели.
Особенно сега, когато домът на Отец Иван е нападнат от недоброжелатели, които всячески се мъчат да попречат на святото му дело по знайни и незнайни користни подбуди.
Дребни душички на които чистия детски смях им пречи и се опитват да натирят децата по държавните домове, забравени и от бога.
Въпреки кучешкия студ рано сутринта се събрахме пред борсата в Слатина ведри и усмихнати, окрилени от идеята която ни обедини. В шеги и закачки групата се увеличаваше, а също така и средствата, тъй като много колеги носеха пари на ръка.
След направената калкулация се оказа, че събраните средства възлизат на 2357 лв.
Този път с нас на борсата бе и Отец Иван за да може на място да преценим от какво най-много имат нужда.
Закупените продукти са:
Зеле - 700 кг.,
праз - 20 връзки,
домати -34 кг.,
лук - 86 кг.,
мандарини - 176 кг.,
ябълки - 303 кг.,
моркови - 100 кг.,
банани - 1 кашон,
олио -200 литра,
боб -204 кг.,
грис - 20 кг.,
маслини - 25 кг.,
лютеница - 54 буркана,
сладко - 60 буркана,
меденки 150 бр.,
царевични пръчици - 5 чувала
Изразходваните средства възлизат на 2371,62 лв.
С други думи надвишихме парите с 15 лв.
Ето и фактурите:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Домът ни посрещна затрупан със сняг, накак си бял и чист, а от тъмните му прозорци лъхаше уют и спокойствие. Отново със смях и закачки бързо разтоварихме колите и бусовете, подпомогнати от обитателите на дома, в чиито очи се четеше признателност за помощта, но и малко мъка и срам, че не могат да вземат живота си в ръце и трябвада разчитат на други хора.
Овациите на задружната ни дружина обра Д-р Флекс, който с помощтта на Марко бе донесъл огромен телевизор, който веднага бе сложен на видно място в трапезарията. Поклон пред жеста на колегата.
Освен него много от колегите бяха донесли дрехи , играчки, лакомства, а даже и бижута за младите госпожици в дома. А Любо (Кроки) бе пристигнал по заледените пътища чак от Пловдив само за да донесе своята лепта.
Отецът ни покани в скромната си стаичка, където ни почерпи с топъл чай и уникално добра ракия. Раздумката с него вървеше непринудено и приятелски и на никой не му се тръгваше от това кътче на спокойствието създадено с толкова труд и лишения от този свят човек.
В заключение искам да благодаря на всички Вас , които направиха възможно това добро дело, което ще позволи на обитателите на дома да посрещнат спокойно идващите празници. Горд съм че Ви познавам приятели, горд съм че съм част от това голямо семейство. И Благодаря!
Кърцата- ...........................
Брой мнения : 129 Рожд.дaта : 26.03.1974
Години : 50
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Благотворителна акция-8
» Благотворителна разпродажба за зарибяване - 2016
» Благотворителна Акция на ГОФИШИНГ №1! Дом за сираци с. Нови хан -Отец Иван
» Благотворителна разпродажба за зарибяване - 2016
» Благотворителна Акция на ГОФИШИНГ №1! Дом за сираци с. Нови хан -Отец Иван
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing