Ще се купува рибо-ван! Какъв да е той?
+39
pivkoto
vatus
Любак
КИРО
venkov71
max
Marco Polo
Pavkata 1977
чечо
emo vasilev
Бай Гого
Петър Василев
Дели
roko koko
orela
петко стоянов
Венци
Краси_поборника
maistor_ribar
божо77
georg
sudjuka
esox hunter
Иван
Тедо
tano
gogo26
dako
Стоян Писков
Мънцата
dobria1
Шморхи
наско хвойнев
Ресьора
5кила
chapara
eminem94
Nedeltcho Delev
gogolisec
43 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ще се купува рибо-ван! Какъв да е той?
За френския дизел/сега карам с такъв 1.9 ddis/ на Рено и до момента чувам само добри отзиви.За италианските имах доблото с 1.3 multijet и досега по добро не съм виждал а те са и NMF световни шампиони в морето.На Cantera имам 240000 км и не е баран но е без турбо и не може да се сравнява с новите двигатели .Аз пак да кажа -първо гледаи какво е положението с резервните части и решавай а дизела ако го караме като дизел няма разваляне.Там е и проблема на повечето хора,
tano- ...........................
Брой мнения : 1674 Рожд.дaта : 21.03.1970
Години : 54
Е това вече е приказка на място! Дето казват хората..."няма скапан автомобил, има лош стопанин"! Очаквам още мнения :d5b65c17bec10ftano написа:... а дизела ако го караме като дизел няма разваляне.Там е и проблема на повечето хора,
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
Години : 53
Гога на Еспейса купето е пластмаса и ако го чукнеш леко у някой клон става на трески поне съм виждал такова и то при слаб удар.
Краси_поборника- ...........................
Брой мнения : 3139 Рожд.дaта : 15.03.1939
Години : 85
Нямам много опит като шофьор и не съм имал много коли,в момента карам "Мицубиши Колт".Бараката е 1994год.,колко пари пръснах по ремонти не е истина,искам да кажа,че резервните части за японските автомобили май са много скъпи.Има вариант и да ме скубят с частите,тъй като нямам познати и влизам в първия магазин за части.Ако не съм бил от полза за темата,дано поне не съм и навредил ,успех в избора и закупуването на подходящият автомобил .
Венци- ...........................
Брой мнения : 1393 Рожд.дaта : 06.07.1978
Години : 46
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11284109517087283&f1=details
Аз карам едно такова служебно Канго,добре върви за дизел ама нещо не е шумо изолирано и особенно по паветата лумка като варел.tano написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11284109517087283&f1=details
е неможе да имаме всичко,тя моита е нова и пак се чува яко.Музиката на 6
Сравнително ефтина и за подръжка има всичко. VW Caravel
В момента съм със Еспейс 3 и мога да ти кажа Гога,че по-скапан автомобил не съм карал!!!
Бегай далече от такива измислени модели!
За цени на чести ВТОРА УПОТРЕБА не ми се говори.
Бегай далече от такива измислени модели!
За цени на чести ВТОРА УПОТРЕБА не ми се говори.
петко стоянов- ...........................
Брой мнения : 1320 Рожд.дaта : 19.03.1973
Години : 51
не само еспаса-повечето от новите рендета са почти пластмасови което от друга страна си е +,понеже кланик примерно-напрао го изхвьрля- и си взимаш НОВ...а на мен-само ВЕЖДИТЕ на ФолФото са ми по 40 лв...като туриш и боя и труд......ехеееКраси_поборника написа:Гога на Еспейса купето е пластмаса и ако го чукнеш леко у някой клон става на трески поне съм виждал такова и то при слаб удар.
мнооо четох мненията Ви...пак ще намекна-бе ГОГА!!!помисли си ПАК за каравел или Т4ката(по дьрвени са-все пак по товарни ги правят) примерно-не случайно дьржат цени учудвам се как па никой добра дума не каза една добра дума вервай ми ,пич-шморхи е мноо прав почти за всичко само Краси....
5кила- ...........................
Брой мнения : 904 Рожд.дaта : 29.07.1971
Гога здравей и от мен.Прочетох всички мнения до момента,мога само да споделя с теб следното:
1.Две години карах Еспейс ,моя беше невероятен автомобил никакви оплаквания , но за сметка на това мои приятел със същия имаше толкова проблеми и особенно със скъпотиятя на резервните части
2.Ако сега трябва да си взема ван задължително ще е Шаран оказва се че са по-големи кучета от останалите
3. За скъпите части си е така защото преминаваш към друг клас автомобили
Извод: Втората ръка кола е като втора ръка жена - от вънка красива,а отвътре може и да е .....................
Поздрави и успех в търсенето :609c1f728720fb
1.Две години карах Еспейс ,моя беше невероятен автомобил никакви оплаквания , но за сметка на това мои приятел със същия имаше толкова проблеми и особенно със скъпотиятя на резервните части
2.Ако сега трябва да си взема ван задължително ще е Шаран оказва се че са по-големи кучета от останалите
3. За скъпите части си е така защото преминаваш към друг клас автомобили
Извод: Втората ръка кола е като втора ръка жена - от вънка красива,а отвътре може и да е .....................
Поздрави и успех в търсенето :609c1f728720fb
orela- ...........................
Брой мнения : 182 Рожд.дaта : 27.04.1971
Благодарско, наборчетата за коментарите! Са поотделно: Мирче, не искам бус, бре човек, искам ежедневен автомобил!
Калински, знам, че си прав брато, ама не ми стигат кинтите за Шарко!
Колкото и невероятно да звучи, едва днес видях в Рибата, че има подобна тема на моята с тая разлика, че човека иска бензин и не е посочил цена! Аз като съм писал, че не искам караници, сякаш съм знаел, че може да се стигне до там! Шморхи, Иво, не се дърляйте бе момчета - кво толкова делите? Казвайте си мненията, пък питащия ако иска да се съобразява с тях!
Ето още един интересен линк по темата - който му е интересно, да чете!
http://www.dieselbg.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=153
Оказа се, че във 4-знаците двигателите са само френски, независимо дизел, или бензин, та излиза, че улиса е с мотор на Пежо! Тук вече нещата приемат малко по-друга насока, защото най-малко коментирания автомобил до сега е Ланча Зета, а купето с най-добри йекстри!
Еспейса отпада от класацията.
Все още очаквам за Синтрата някой да напише 2 реда - може някой комшия, приятел, роднина да има такваз и да споделите мнения?
Калински, знам, че си прав брато, ама не ми стигат кинтите за Шарко!
Колкото и невероятно да звучи, едва днес видях в Рибата, че има подобна тема на моята с тая разлика, че човека иска бензин и не е посочил цена! Аз като съм писал, че не искам караници, сякаш съм знаел, че може да се стигне до там! Шморхи, Иво, не се дърляйте бе момчета - кво толкова делите? Казвайте си мненията, пък питащия ако иска да се съобразява с тях!
Ето още един интересен линк по темата - който му е интересно, да чете!
http://www.dieselbg.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=153
Оказа се, че във 4-знаците двигателите са само френски, независимо дизел, или бензин, та излиза, че улиса е с мотор на Пежо! Тук вече нещата приемат малко по-друга насока, защото най-малко коментирания автомобил до сега е Ланча Зета, а купето с най-добри йекстри!
Еспейса отпада от класацията.
Все още очаквам за Синтрата някой да напише 2 реда - може някой комшия, приятел, роднина да има такваз и да споделите мнения?
нали ти писах, че фиата, ланчията, пежото и ситроена са еднакви... с двигател на PSA са...
Да знаете (ако не знаете) и Форд Фокус са с PSA-дизел
а пък нисаните от 2000 и някоя година насам са основно с дизели на рено...
orela написа:... Втората ръка кола е като втора ръка жена - от вънка красива,а отвътре може и да е...
аналогията не е много удачна... не сме цигани (индийци и т.н.) та да търсиме жени "първа ръка" по на 12-13 години
и Гранд Витара +СХ4Тедо написа:нали ти писах, че фиата, ланчията, пежото и ситроена са еднакви... с двигател на PSA са...
Последната промяна е направена от tano на Пон 7 Фев 2011 - 18:20; мнението е било променяно общо 1 път
Карайте по темата!
georg- глоб.модератор
Брой мнения : 4165 Рожд.дaта : 28.04.1974
Години : 50
http://www.autoscout24.eu/
я разгледаи тука
я разгледаи тука
Колега здравей ,и аз да пусна моето мнение.Казваш изискванията ти са максимум 5-бона ,дизел и голям литраж на багажното отделение.Някой по-нагоре беше споменал за транспортер -каравел нищо -по добро за тия кинти не би намерил относно качество-обслужване -намиране на резервни части -надеждност -комфорт ,с две седалки отзад масичка помежду им е идеалният вариант.С повече късмет може за тия пари с климатик да намериш такъв ван.Ако не те устройва (защото си споменал ,че ще я ползващ за из града като основно средство за придвижване)варианта може да изглежда такъв-транспортер от по-стария модел -1000 -1500 ,500 стягане и с 3-бона си взимаш долу горе прилична кола за движение в градски условия,стария транспортер все едно поддържаш Голф 2-ка.А иначе колегите са прави ,че кола 2-ра употреба си е чист късмет ,както и уреди от среден клас ,обаче има разлика в сервизно обслужване намиране на резервни части и цени като такива.Успех в търсенето дано съм помогнал с нещо в обобщението и дано изкараш късмет с придобивката и да ти служи безпроблемно :609c1f728720fb
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Гого, разгледай Hyundai Trajet 2.0CRDI. Карам такава трета година. Отговаря на всичките ти изисквания.
Скъпички са.Дели написа:Гого, разгледай Hyundai Trajet 2.0CRDI. Карам такава трета година. Отговаря на всичките ти изисквания.
Цъкни тук
Еми след не много търсене, намерих своя автомобил, който покри изискванията ми. Малко вехт и позанемарен, та сега си блъскам главата да отстранявам проблемните възли, но къде е гаранцията, че ако взема по-нов и по-скъп, пак няма да имам същите проблеми? Чакайте, че се отплеснах, те го звера - Пежак 806 с цвета на водата...
Номера е лесен, та ако случайно някой го мерне по родните гьолове, да знае, че съм наблизо! Дизел 1,9 ТДИ 92 к.с. Тва последното е относително, но има още хляб в него по думите на разбирачите!
Остава да почерпа, но нещо ... излиза, че се оправдавам, ама е баш така!
Кат са поокопитя и кат са стопли, ще го полеем край някой водоем!
Благодаря за съветите на всички, които се включиха в дискусията!
Номера е лесен, та ако случайно някой го мерне по родните гьолове, да знае, че съм наблизо! Дизел 1,9 ТДИ 92 к.с. Тва последното е относително, но има още хляб в него по думите на разбирачите!
Остава да почерпа, но нещо ... излиза, че се оправдавам, ама е баш така!
Кат са поокопитя и кат са стопли, ще го полеем край някой водоем!
Благодаря за съветите на всички, които се включиха в дискусията!
Честит да ти е адаш! Да те слуша дълго и безпроблемно..
П.п. От тук натам,връщане назад нема..
П.п. От тук натам,връщане назад нема..
Бай Гого- ...........................
Брой мнения : 1378 Рожд.дaта : 02.12.1961
Години : 62
Честито Гога , със здраве да си я караш и много и безавариини километри !
Малко е притеснително ако съединителя е демпферен , ама здраве да е !
Малко е притеснително ако съединителя е демпферен , ама здраве да е !
emo vasilev- ...........................
Брой мнения : 139 Рожд.дaта : 26.02.1970
Честито и безаварийно каране!
чечо- ...........................
Брой мнения : 1466 Рожд.дaта : 13.11.1971
Добре изглежда колега. И теглич дори си има...летни жанти. Добре е, добре е! Да е жив и здрав и той да ти служи, не ти на него. Смени каишката на лъвчето на първо време. Също масла и течности всякакви, а после ремонтирай всичко останало. :609c1f728720fb
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing