Риболов на островите Тасос и Самотраки - 1
+71
spinarkata
4o4o
penko
georg
max
baralya
vvt1970
ПЛУВЧО
Тедо
savi aleksiev
Димитур
vatus
mimaki
milen kordov
Емо Кръстев
marvin
mikibg
Tiho Todorov
s4etovod
ribar72
Доктора
Иво - Шабла
rikitikitavi
Балта
Кирил Калчев
Владо Коцев
ДЯДО ИВАН
jorogai
Моряка
sllipi1
strijok
Любак
str.hadjiev
sve25
xoxo
dobria1
вакрил
roko koko
с.стоянов
тони котев
Светозар Върбанов
govani
sistefanov
valium
Nikolov
DOCTORABukarNo1
makari
gogo26
promarine
JimBeam
КИРО
Петър Василев
ivaylo.filipov
bkd
baispartan
miroslavpetkov
tano
antares
var4o
flirtadjiika
nissana
esox hunter
Шморхи
chapara
gogolisec
Adrian
Дели
Мънцата
божо77
cerberus
nikinenov
75 posters
Страница 15 от 40
Страница 15 от 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Риболов на островите Тасос и Самотраки - 1
Хе, хе той само Тедо ли ги умее тия работи... той без да се засяга 'щот ми е френд, ама не му е най- силната страна това с фотографиятаmax написа:... (абе като си дойде Тедо ще има бая матерял за качване .само с клиповете не знам как ще се справи )....
Освен това хубаво е сам да можеш да си ги качваш снимките и видеата, защото не може всеки път да разчиташ някой да ти ги качи... Няма нищо сложно...ако не можеш някой ден, ще си вземеш лаптопа и ще ти предам някой бърз урок по това "мероприятие"
Я разкажи за чепаретата (ако не е тайна) какви и пр. !?max написа:... Интересното е че освен едно като попче и две като костури всичко останало е хванато на чепарета .
esox hunter- ...........................
Брой мнения : 904 Рожд.дaта : 11.01.1970
Години : 54
123
Чепаретата са бутикови :609c1f728720fb прави ми ги колега от форумът и са фром Варна .Не можах да ги тествам всички модели но вече знам кай работят .ПП.Направих монтаж на един форфорисиращ изкуствен червей (зелен) под оловото на чепарета и на четвъртото хвърляне нещо ми отнесе линията до самия вирбел ???
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Интересно това за отнасянетоmax написа:Чепаретата са бутикови :609c1f728720fb прави ми ги колега от форумът и са фром Варна .Не можах да ги тествам всички модели но вече знам кай работят .ПП.Направих монтаж на един форфорисиращ изкуствен червей (зелен) под оловото на чепарета и на четвъртото хвърляне нещо ми отнесе линията до самия вирбел ???
А на "жива" стръв пробва ли от лодката...?
Загледа ли се гърците около теб какъв риболов практикуваха?
123
Всички освен нас ловяха на дъно (монтаж им е кука с повод преди оловото и нагоре няколко куки но не видях с каква стръв бяха .мисля че е от тяхния червей ) Повечето ловяха от ръка но имаше и рибари с късите въдици като за от дупка тия по метър от една част .Рибите бяха около педя като повечето бяха от червените но имаше и едни с дълги странични перки ???Сафрид и скомрия никой не извади .
....то аз погоре написах, ама кой да чете Тедо се вее ли вее по пистите усвоявайки алпийските техники и ще е на линия най-рано след седмицаСветозар Върбанов написа:Тедоооооооооо качи снимките де
Ники , ако си ги качил в снимка бг ми дай линка към снимките да ги кача .
123
Преборих се с част от снимките и вече са в snimka.bg в албумът на toyo1 ако иска някой да ги метне в темата .
Поздравления. Надявам се че с твойто оборудване и такъми скоро чепарето ще ти омръзне и ще го ползваш само за да си наловиш жива стръв. А тази. червената на мен ми прилича на снапер - една от любимите ми за ядене риби - само че в размера 1-2кг. От по малките не може да се извади никакво филе а по големите не са ми вкусни.
xoxo- ...........................
Брой мнения : 116 Рожд.дaта : 01.07.1950
Години : 74
[You must be registered and logged in to see this image.]max написа:Преборих се с част от снимките и вече са в snimka.bg в албумът на toyo1 ако иска някой да ги метне в темата .
sve25- ...........................
Брой мнения : 110 Рожд.дaта : 28.07.1981
Години : 43
123
Здрасти колега. чул те господ за но езиковата бариера за сега е проблем.Инфото е оскъдно и трябва да си правя експерименти докато влезна в час Риба има със сигурност каквото и да говорят.xoxo написа:Поздравления. Надявам се че с твойто оборудване и такъми скоро чепарето ще ти омръзне и ще го ползваш само за да си наловиш жива стръв. А тази. червената на мен ми прилича на снапер - една от любимите ми за ядене риби - само че в размера 1-2кг. От по малките не може да се извади никакво филе а по големите не са ми вкусни.
Евала е тва е риболов от лодка по византийско :dancingHappy_i
Супер сте.Другия път пробвайте и нещо едричко да хванете ,това дето е отнесло такъма.
тони котев- ...........................
Брой мнения : 827 Рожд.дaта : 21.08.1966
Години : 58
123
Тони с такъма за чепаретата няма шанс да се извади нещо едро (ако бях само за едро можеше да няма други снимки освен на природата ).Още опипваме почвата и докато разбереме кое и как ще мине време .Имаше случай с по 7 скумрий на чепаре та тръпката я имаше.тони котев написа:Супер сте.Другия път пробвайте и нещо едричко да хванете ,това дето е отнесло такъма.
Евала момчета успяхте да настървите рибарския дух в мен, но да попитам тъй като нямам лодка имам ли шанс от брега нещо да ударя или ще бъде глас в пустиня :609c1f728720fb :217b315cad77fe
nikinenov- ...........................
Брой мнения : 324 Рожд.дaта : 16.03.1978
Години : 46
123
На втората снимка от горе на доло се вижда разстоянието от брега .По голям шанс да хванеш е от Прино защото кея е на втре и има дълбочина но не съм пробвал. С лодката обикалям със сонара и си подбирам местатаnikinenov написа: Евала момчета успяхте да настървите рибарския дух в мен, но да попитам тъй като нямам лодка имам ли шанс от брега нещо да ударя или ще бъде глас в пустиня :609c1f728720fb :217b315cad77fe
Бравос, бравос.... чета и направо си изгризах пръстите
Много ви завидях момчета, напавили сте перфектно представяне. Само да попитам тези риби дето не ги познавате , как ги хващате(с ръце) ? Аз като знам един нищо и никакъв дракон колко поразии може да направи (направо може да съсипе излета, а и по-лошо) нищо,което не познавам не пипам с голи ръце.Ама не знам дали в Гръцко има такива опасни риби ...
Много ви завидях момчета, напавили сте перфектно представяне. Само да попитам тези риби дето не ги познавате , как ги хващате(с ръце) ? Аз като знам един нищо и никакъв дракон колко поразии може да направи (направо може да съсипе излета, а и по-лошо) нищо,което не познавам не пипам с голи ръце.Ама не знам дали в Гръцко има такива опасни риби ...
:thumbsupsmiley
Тези ,които не сте познали са Ханос,Харакида и Гопа съзрях някъде
п.п.Ще трябва да ти давам уроци ма на повечко очи някой ден
Петьо Тасос е в Гърция нали (Крит също май беше в Гърция та като закарам обзавеждането може да организираме нещо с учебен характер уш )Петър Василев написа: :thumbsupsmiley
Последната промяна е направена от max на Вто 28 Фев 2012 - 10:29; мнението е било променяно общо 1 път
Леле как ви завиждам. И на любимия ми остров и на чепаре. Да знаеш колко Варненски , чепарета съм накъсал там лятото. И за 10 дни през август нямам и 5 сафрида .
Дели .август наблягах на заргана и лаврака (от сушата че не бях дислуцирал техниката още ).Не знам от лодка през лятото какво ще се лови но октоподи на 100% ще имаДели написа:Леле как ви завиждам. И на любимия ми остров и на чепаре. Да знаеш колко Варненски , чепарета съм накъсал там лятото. И за 10 дни през август нямам и 5 сафрида .
Дели написа:Леле как ви завиждам. И на любимия ми остров и на чепаре. Да знаеш колко Варненски , чепарета съм накъсал там лятото. И за 10 дни през август нямам и 5 сафрида .
Ами бил си близко до рибата ама на има няма няколко километра
Това е от Керамоти
[You must be registered and logged in to see this image.]
за няколко часа понапълних кофата(и датата на снимката е вярна),но трябваше да тръгвам за Ракитово.
Тази година много съм се наточил да ходя пак там но да поостана за 3-4 дена та да пробвам и едни други риби по тъмно.
Колеги пиша го това тук не че съм сбъркал темата, а защото става въпрос за тази тема. Вчера по обят ми дават весник "Минаха години" ако не се лъжа за името му и вътре страница за рибарски историй и фотоконкурс в който участвам с материал от този сайт и даже и снимка от същия с час от разказа ми който съм сподилил с вас, всичко това добре самоче не съм пуснал АЗ този материал в този весник, защото ви го пиша всичко това защото има някой който се е регистрирал тук и си прави извадки от форума за статийи. Нищо не ме бърка, но поне да попита дали този на който побликува материала има нещо против. Защото както сега е писал за риболовните ми излети така утре може да напише....... пък върви доказвай че нямаш сестра и тя не е такава. :f38b1c44c48ae2
nikinenov- ...........................
Брой мнения : 324 Рожд.дaта : 16.03.1978
Години : 46
nikinenov написа: Колеги пиша го това тук не че съм сбъркал темата, а защото става въпрос за тази тема. ...
Имаш ЛС от мен. :609c1f728720fb
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Напротив - бърка те! Някой изкарва пари на твой гръб, ако не си разбрал да ти кажаnikinenov написа: ... Нищо не ме бърка, но поне да попита дали този на който побликува материала има нещо против. Защото както сега е писал за риболовните ми излети така утре може да напише....... пък върви доказвай че нямаш сестра и тя не е такава. :f38b1c44c48ae2
Ти си носителя на авторските права на текста и снимките и можеш да си ги потъсиш и осъдиш като стой та гледай...Вече изобщо не е трудно това. Трябва ти само приличен адвокат
Страница 15 от 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Страница 15 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing