остров Св. Анастасия
+17
dako
Pesho N.Zagora
jasonsmith
YordanDanev
vvt1970
carpsliven2
Кико
sava
Мънцата
Ресьора
Rimohit
Nedeltcho Delev
илия
vatus
КИРО
Моряка
Nikolov
21 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
магията на случайността
...реших да продължа репортажа тук , щото действието се развива в близост до острова :
[You must be registered and logged in to see this image.]
...
...
????- Гост
магията на случайността
...проба с фотото от БГснимка - успешна и продължавам : Отманлий - отдавна бях решил да посетя тва място , минавайки с лодката оттам за острова ...тоя уикенд - изминалия , требеше да бера череши и реших в петъка да начеша крастата - къде - къде , ми някъде наблизо - 16км. от Бургас и аре там ...да ама едно е с лодката , а с калинката излезе съвсем друго ...минах през Рибарското селище , а требвало през отбивката за парк Росенец и кът съ нахаках в едни черни пътища - нема излизане ...оттук , оттам намерих "широкия" път за нефтопристанището , подминах го и нов проблем - ми то само вили , хижи и бариери и нема как да стигна до морето :b23b8673c6466f ...а едно време тук е било любимото място за отмора на бургазлии :
- тук съм като малък с баща ми , именно там ...
- тук съм като малък с баща ми , именно там ...
Последната промяна е направена от Булти на Вто 15 Юни 2010 - 15:19; мнението е било променяно общо 2 пъти
????- Гост
магията на случайността
...по едно време се наврях в некакъв лускозен частен плаж - после се оказа , че бил на Ахмед Доган , начи пича , освен голямата , кът прогимназия хижа (дет я дават по новините с големите сателитни чинии) , си е заградил и доста голяма част от брега , направил си е нашия алеи , пейки , поставил си лампи , терасирал е брега , озеленил го и от дивата природа от време оно , няма и помен , дори в момента имаше спрял булдозер и валяк , баси държавата :f38b1c44c48ae2 ...добре , че часъ беше много ранен , инак щеше да се стигне до стълкновения с охраната ...а стига толкува , че отиде репортажа ...
...както и да е - намерих носчето към което се стремях , надух каяка , багажа долу и кът са върнах за някои от такъмите се оказа , че ключовете от калинката съ съ изхулили от слиповете ми някъде в пясъка ...
...както и да е - намерих носчето към което се стремях , надух каяка , багажа долу и кът са върнах за някои от такъмите се оказа , че ключовете от калинката съ съ изхулили от слиповете ми някъде в пясъка ...
????- Гост
магията на случайността
...викам си : " - Булти запази самообладание , не се ядосвай , не си проваляй излета " :d5b65c17bec10f...м-да , въртях се половин час , като гламав по плажа , по слипове и си мислех как тъй ши са прибирам в Бургас , ако не си намеря ключовете от колата ...а слънцето вече ставаше по-силно и по-силно ...и изведнъж зърнах АМА само крайчеца от тях - бяха заровени до едни боклуци по пясъка ...БААСи късметя :dancingHappy_i , викам си :" -Ся щи избия и рибата !!! "...мъ не дал госпуд - в морето мъртвило :21fe7b94c4e424 , батак и мътилка - не е кът на Мириус - в дълбокото още по мътно ...обаждам се на жената и се оказва , че и тя няма клиенти на рабтата , ми ся , ко ши ядем довечера , парите ги дадох за бензин ...
????- Гост
Re: остров Св. Анастасия
...и пак опрях до верното старо харпунче - бастунче: попче , паурче , рапанче - еее гладни няма да останем ...и тъй до 2 ъклок , но жестоко угладнях ( държи ма още от Мириус :6e6ebecd09233a ) , заболяха мъ краката от плавниците и си викам " Аре на брега !!! "...там лъхнах едно русенско варено , но нещо пак останах гладен и отразих още едно ...да ама ся пък ми стана тежко ... и реших да си подремна ...ООО пропуснах да отбележа , че след като намерих ключовете и си облякох неопрена и се гмурнах точно - около три пъти , усетих остър позив :6425deb86829a0 и излизах на брега аварийно след което последва повторно обличане на неопрен ...изобщо мотането на сутринта бе на МАХ ...
????- Гост
...подремнах си аз , както си бях с неопрена , тъй като да го обличам и събличам три пъти за един ден ми се видя много , да амъ ма напече слънцето ...и влязох да се гмуркам пак , избрах си един плиткач , докато ми се размине ръната - да не се пускам в дълбокото , обачи все не мога да намеря подходяща позиция , въртях се , въртях се и след 1 мин - ОООО БОЖЕ !!! КОЛКО Е ГОЛЯМА ТАЯ РИБА ВЕ ЕЙ !!!...честно да ви кажа , не си спомням момента в който съм стрелял...
????- Гост
магията на случайността
...спомням си само , как видях пеленгаса да се мята на въжето :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i ...явно предишните полу-успешни , меко казано стрелби на Мириус са си казали думата и сега не пропуснах единствения си шанс :
...
...
Последната промяна е направена от Булти на Вто 15 Юни 2010 - 14:59; мнението е било променяно общо 1 път
????- Гост
Браво за добрия улов!
Но да си дойдем на думата , че добрия гмуркач трябва освен добра АПНЕЯ да има и добра ЛАЙНЕЯ :6e6ebecd09233a :29e6bbd771c7f3
Но да си дойдем на думата , че добрия гмуркач трябва освен добра АПНЕЯ да има и добра ЛАЙНЕЯ :6e6ebecd09233a :29e6bbd771c7f3
Rimohit- ...........................
Брой мнения : 603 Рожд.дaта : 24.06.1979
Години : 45
магията на случайността
...викам си : " Ей , ся въ избих ! "...дебнах около три часа , но риба повече не видях :6e6ebecd09233a ...на брега рибока пусна една бяла лига - не ви е работа , явно е бил разгонен мъжкар и е дошъл да прави любов с мен ...да ама не е познал ...на брега се запознах с един рибар от Шопско , той снима пеленгаса , оплака ми се как ходил да лови на кейчето в заграбения плаж от А.Д. , как винаги до него стоял един бодигард и го гледал втренчено в ръцете ...похвали ми се как миналата година , двама уловили два "ската" ...тук се сетих за Рибарина ...в къщи като сложих пеленгатора на кантара и го дръпнах леко за опашката ми излезе около 3 кг :
...
...
????- Гост
магията на случайността
...после събитията се развиха тъй :
... а един рак се опита да избяга от халадилника :
...на другия ден на вилата дегустирахме императорски ориз с морски дарове :
...славейте чуруликаха а лилиума пръскаше божествен аромат :
...но няма по хубава миризма от тая , на домашно приготвено сладко от череши :
КРЪЙ !!!
... а един рак се опита да избяга от халадилника :
...на другия ден на вилата дегустирахме императорски ориз с морски дарове :
...славейте чуруликаха а лилиума пръскаше божествен аромат :
...но няма по хубава миризма от тая , на домашно приготвено сладко от череши :
КРЪЙ !!!
????- Гост
Както винаги,не изневери на стила си
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
Супер репортаж - с доста подробности :dancingHappy_i
vvt1970- ...........................
Брой мнения : 725 Рожд.дaта : 23.09.1970
Години : 54
Последната част от репортажа много ми хареса :thumbsupsmiley
YordanDanev- ...........................
Брой мнения : 627 Рожд.дaта : 25.02.1976
Години : 48
уникален!
jasonsmith- ...........................
Брой мнения : 158 Рожд.дaта : 14.07.1980
Години : 44
Който навремето е чел книги знае,че и се препрочитат,сега аз направих същото с репортажа на Булти,просто ти се иска да прочетеш нещо красиво и да си заспиш със своите си мисли.Митак прекрасно е ,че споделяш всичко,подробностите впечатляват
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
Както винаги си уникален от всякъде :dancingHappy_i .
Pesho N.Zagora- ...........................
Брой мнения : 2566 Рожд.дaта : 15.04.1970
Тъкмо жинътъ беше забъркала едни палачинки.
dako- ...........................
Брой мнения : 561 Рожд.дaта : 28.01.1971
Години : 53
Бравост :thumbsupsmiley
ninastefanina- ...........................
Брой мнения : 2237
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
Благодаря ти, Булти!
Поредния ти толкова съдържателен и приятен репортаж . Супер фотки, сантименти, неподражаем стил на писане и най-вече липсата на комерс и реклама завладяват читателя. Старата пушка ме кефи много :)
Поредния ти толкова съдържателен и приятен репортаж . Супер фотки, сантименти, неподражаем стил на писане и най-вече липсата на комерс и реклама завладяват читателя. Старата пушка ме кефи много :)
????- Гост
магията на случайността
...Благодаря , приятели !!! ...начи случайностите продължават...вчера станах на разсъмване , запалих колата и пак към същото място ...на бензиностанцията ми казват да почакам малко , тъй като се отчитали смените...вече съм на морето и помпя каяка , отнякъде от нищото , изкача огромна немска овчарка и ми измива лицето с език , припикава ми каяка и фиатчето и изчезва по същия мистериозен начин , собственика и идва да ми се извинява , улисан от тях двамата , пренапомпвам долната секция и...тя се пука ...в шест съм във водата :
...тоя път съм се настроил само за големи риби и прощавам поне на сто едри попчета , педесе паура и триста рапана ...засада след засада , на дълбоко , на плитко , най-старателно , чак ребрата ме заболяват от раздишвания и апнеи ...в дванайсе съм вече гроги и излизам на брега :
...
...тоя път съм се настроил само за големи риби и прощавам поне на сто едри попчета , педесе паура и триста рапана ...засада след засада , на дълбоко , на плитко , най-старателно , чак ребрата ме заболяват от раздишвания и апнеи ...в дванайсе съм вече гроги и излизам на брега :
...
????- Гост
И после?! :b23b8673c6466f
магията на случайността
...изяждам отново две консерви и като убит на място , се просвам върху скалите , както съм с неопрена...заваляват едри капки дъжд , аз си намествам бонето и продължавам да къртя ...в един ъкльок отново обувам плавниците и забелязвам , че през целия ден , един и същ , мистериозен облак е обгърнал Атия , неподвижен - като от фон на фото :
...отново - засада , след засада , засада...засада...риба няма ...викам си последна проба и ...бинго ...бинго , минго - тя неква малка платеринка ...аре още два часа далдисване и полуумрял излизам на брега...а там вали , та се къса ...е поне няма кой да ми гледа колко ми е малък ...улова :
:6e6ebecd09233a
...отново - засада , след засада , засада...засада...риба няма ...викам си последна проба и ...бинго ...бинго , минго - тя неква малка платеринка ...аре още два часа далдисване и полуумрял излизам на брега...а там вали , та се къса ...е поне няма кой да ми гледа колко ми е малък ...улова :
:6e6ebecd09233a
????- Гост
Следващият път повече :609c1f728720fb
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing