На Радута ... за кратко !!!
+30
nasco2
andro68
gogolisec
chapara
ПЛУВЧО
Моряка
Ogi
didopoli
Pesho N.Zagora
georg
simeonnn
bkd
carpsliven2
host200
Ресьора
georgiij
KREPEJA
SONY
Elfi
eminem94
Tiho Todorov
Nedeltcho Delev
Светозар Върбанов
strijok
Pavkata 1977
КИРО
Йордан Марков
ninastefanina
Шморхи
Мънцата
34 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
На Радута ... за кратко !!!
Здравейте Приятели, чудех се дали въобще да пускам тази тема и къде, защото няма раздел НЕриболовни излети Както и да е, длъжен съм да пусна темата, най-малкото заради подкрепата, която ни оказаха Васко, Павката и всички Вие в подготовката Едва сега ми остана време да Ви разкажа в снимки и картинки за този "излет". За съжаление репортажа няма нищо общо с миналогодишния :5f3aea9b1ac151 Всъщност, за какво иде реч
За разлика от миналата година, този път тръгнахме много по-добре подготвени, НО...уви! Групата ни се състоеше от Жоро /Мулти/, Явор /мноо готин пич от Карпа/, Борко /приятел от Ст.Загора/ и моя милост
Минахме през Силистра с ферибота
[You must be registered and logged in to see this image.]
Във 8.40ч бяхме на Радута, където вече се бяха настанили сърбите
Към 10.00 - 10.30 се събрахме всички и започнахме да теглим жребия за местата, на които ще ловим. На нас се падна 3-ти номер за избор. Сърбите въобще не участваха в жребия, просто си бяха нагласили техните места предварително ... Първите двама колеги избраха места настрани от мястото, което си бях заплюл още миналата година - Бекер Пойнт! Понеже миналата година ни прецакаха с мястото, този път повторих няколко пъти мястото и по описание и по име /благодарение на Хари, с когото разговарях в момента по телефона :8ac9254b304298 /, за да няма пак недоразумения. Хари даже се учуди, че са ми дали това място, защото там пускали само важни клечки, министри и т.н. Отидохме на мястото към 11.00 и започнахме да разпъваме циганията - знаете за какво иде реч - палатки, багажи, стойки, въдици ....
Във 18.30 бяхме дотук ....
.... когато ни заявиха, че трябва да се махаме от мястото !!! Щял да идва някакъв министър на другия ден да си ловка рийш ли Междувременно, бяхме разузнали мястото със сонара, пуснахме си маркери, захранихме подобаващо с 40-50 кила Динамит байтс ... Естествено, отказахме категорично да се преместим След два три неуспешни опита да ни преместят с парламентьори, към 20.30ч се появи и Негово Величество Г-н Радута, който с най-безцеремонен тон ни заяви, че ТРЯБВА за се преместим След поредният ни отказ се започна със заплахите - първо беше полицията, после десетина яки момчета щели да ни преместят Не можех да повярвам на ушите си !!! Ако не ни харесвало - да се махаме, щели да ни върнат парите Викам му - ОК, тръгвам си, ама кои пари ще ми върнеш - за таксата от 150Е, за топчетата, с които захранихме мястото/за около 1000лв!!!/, за половин годишната подготовка, за нервите .... за кое ще ми върнеш парите ??? Човека просто не му пукаше, вика ми това място го няма на картата, не съм ви карал да захранвате тука! ОК, ами защо не ме заведохте до сектора поне, както миналата година? ... Пей си Пенке ле, ама кой ли те слуша ... Вдигнахме си нервите и с Жоро решихме да си ходим Ама и това кофти, още двама има с нас! Викаме си, айде, местим се сутринта Вечерта Явор реализира един добър шаро - кантара закова точно на 21кг
А, щях да забравя - в случай че някой по света не е разбрал - Жорката фана платика, йедра Те я
И така, на сутринта газ към новото място Ето и няколко практични и полезни съвети от мен
Как да преместим палатката си ...
... и стойките с въдиците ...
... и други нещица
През следващите близо 40 часа правихме това ...
За съжаление имах и един удар, който реализирах :1db1cce6422ce9
Казвам за съжаление, защото ако не го бях дръпнал, можех да кандидатствам за книгата на Гинес - за капо на Радута
Ами .... това беше Тази приказка не е от тези, които завършват с Happy End... На следващата сутрин с Жоро си тръгнахме, така или иначе го бяхме решили, нямаше смисъл да продължаваме да си вдигаме нервите /междувременно Негово Величество Г-н Радута ми предложи да ни премести за трети път !!! на некво мноо дащно, свръхсекретно място /, все пак човек отива на такова място да разпуска и релаксира, а не да троши нерви с малоумни румъняги и сърби ... :25b67f10a9b4d8 Жорката ми погостува два дни, за което се кефя много, направи сефтето и на сафрида Абе, всяко зло, за добро
В заключение ще кажа, че лично аз, повече НИКОГА няма да стъпя на този водоем, пък ако ще да ми дават 1500 евро Нека всеки ме разбира както иска, но този разказ с неочакван край да послужи като тема за размисъл на тези, които все още имат желание да посетят този водоем...
п.п. Най-големия изкаран шаран за седмицата е 22кг, а повечето са между 8 и 14кг. Същите риби /и по-големи/ може да се ловят и в България - на Церова кория, Кастел, Монтана лейк, Тръстиково, Ряховски ливади и т.н. .......
п.п.2 Към господата Радута и Нико - F..K YOU !!! /Ако искате го модерирайте, ама това е положението/
За разлика от миналата година, този път тръгнахме много по-добре подготвени, НО...уви! Групата ни се състоеше от Жоро /Мулти/, Явор /мноо готин пич от Карпа/, Борко /приятел от Ст.Загора/ и моя милост
Минахме през Силистра с ферибота
Във 8.40ч бяхме на Радута, където вече се бяха настанили сърбите
Към 10.00 - 10.30 се събрахме всички и започнахме да теглим жребия за местата, на които ще ловим. На нас се падна 3-ти номер за избор. Сърбите въобще не участваха в жребия, просто си бяха нагласили техните места предварително ... Първите двама колеги избраха места настрани от мястото, което си бях заплюл още миналата година - Бекер Пойнт! Понеже миналата година ни прецакаха с мястото, този път повторих няколко пъти мястото и по описание и по име /благодарение на Хари, с когото разговарях в момента по телефона :8ac9254b304298 /, за да няма пак недоразумения. Хари даже се учуди, че са ми дали това място, защото там пускали само важни клечки, министри и т.н. Отидохме на мястото към 11.00 и започнахме да разпъваме циганията - знаете за какво иде реч - палатки, багажи, стойки, въдици ....
Във 18.30 бяхме дотук ....
.... когато ни заявиха, че трябва да се махаме от мястото !!! Щял да идва някакъв министър на другия ден да си ловка рийш ли Междувременно, бяхме разузнали мястото със сонара, пуснахме си маркери, захранихме подобаващо с 40-50 кила Динамит байтс ... Естествено, отказахме категорично да се преместим След два три неуспешни опита да ни преместят с парламентьори, към 20.30ч се появи и Негово Величество Г-н Радута, който с най-безцеремонен тон ни заяви, че ТРЯБВА за се преместим След поредният ни отказ се започна със заплахите - първо беше полицията, после десетина яки момчета щели да ни преместят Не можех да повярвам на ушите си !!! Ако не ни харесвало - да се махаме, щели да ни върнат парите Викам му - ОК, тръгвам си, ама кои пари ще ми върнеш - за таксата от 150Е, за топчетата, с които захранихме мястото/за около 1000лв!!!/, за половин годишната подготовка, за нервите .... за кое ще ми върнеш парите ??? Човека просто не му пукаше, вика ми това място го няма на картата, не съм ви карал да захранвате тука! ОК, ами защо не ме заведохте до сектора поне, както миналата година? ... Пей си Пенке ле, ама кой ли те слуша ... Вдигнахме си нервите и с Жоро решихме да си ходим Ама и това кофти, още двама има с нас! Викаме си, айде, местим се сутринта Вечерта Явор реализира един добър шаро - кантара закова точно на 21кг
А, щях да забравя - в случай че някой по света не е разбрал - Жорката фана платика, йедра Те я
И така, на сутринта газ към новото място Ето и няколко практични и полезни съвети от мен
Как да преместим палатката си ...
... и стойките с въдиците ...
... и други нещица
През следващите близо 40 часа правихме това ...
За съжаление имах и един удар, който реализирах :1db1cce6422ce9
Казвам за съжаление, защото ако не го бях дръпнал, можех да кандидатствам за книгата на Гинес - за капо на Радута
Ами .... това беше Тази приказка не е от тези, които завършват с Happy End... На следващата сутрин с Жоро си тръгнахме, така или иначе го бяхме решили, нямаше смисъл да продължаваме да си вдигаме нервите /междувременно Негово Величество Г-н Радута ми предложи да ни премести за трети път !!! на некво мноо дащно, свръхсекретно място /, все пак човек отива на такова място да разпуска и релаксира, а не да троши нерви с малоумни румъняги и сърби ... :25b67f10a9b4d8 Жорката ми погостува два дни, за което се кефя много, направи сефтето и на сафрида Абе, всяко зло, за добро
В заключение ще кажа, че лично аз, повече НИКОГА няма да стъпя на този водоем, пък ако ще да ми дават 1500 евро Нека всеки ме разбира както иска, но този разказ с неочакван край да послужи като тема за размисъл на тези, които все още имат желание да посетят този водоем...
п.п. Най-големия изкаран шаран за седмицата е 22кг, а повечето са между 8 и 14кг. Същите риби /и по-големи/ може да се ловят и в България - на Церова кория, Кастел, Монтана лейк, Тръстиково, Ряховски ливади и т.н. .......
п.п.2 Към господата Радута и Нико - F..K YOU !!! /Ако искате го модерирайте, ама това е положението/
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Re: На Радута ... за кратко !!!
Ми тя Румъния си е на Балканите. И като трябва да се занимаваш с румънци и сърби, па и те плашат с "гардероби"....20-30 кила нафта и масло във водоема и да са бухат мамалигарите. Нек си ловят дизелови шарани!
Тъй ги виждам аз нещата. Не е в мой стил да тровя невинните риби, но от такива говнярщини ми завират....едни неща.
Тъй ги виждам аз нещата. Не е в мой стил да тровя невинните риби, но от такива говнярщини ми завират....едни неща.
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Да ти кажа, мина ни през акълаШморхи написа:20-30 кила нафта и масло във водоема и да са бухат мамалигарите. Нек си ловят дизелови шарани!
Ама...
Шморхи написа:Не е в мой стил да тровя невинните риби...
Ама така се ядосах.Толко път,толко пари и ко накрая,яко нерви
И аз да бях бих казала последните ти думи без да се замисля F..
И аз да бях бих казала последните ти думи без да се замисля F..
ninastefanina- ...........................
Брой мнения : 2237
Пак са си показали циганията
Йордан Марков- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 11.06.1974
Години : 50
За един шаран толкова нерви - не сте добре ве Мънца и Жорето.
Цъкайте си сафридчето тука,мнооо по-гот е.
Затова по форумите няма теми и питанки за Румъния.
Цъкайте си сафридчето тука,мнооо по-гот е.
Затова по форумите няма теми и питанки за Румъния.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Кофти тръпка, ма :4506ea66aafe7f заеби ги, поне Мултито фанал платика
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
Според мен за тиа мамалигари трябва да се даде повече гласност,не само ние тука да се ядосваме с тях но да знаят и цяла България.Едно репортажче я към Хоби тиви,я към весниче,а бе да се знае отношението на теа мангали как посрещат и испращат!
Nedeltcho Delev- ...........................
Брой мнения : 2769 Рожд.дaта : 24.03.1964
Години : 60
strijok написа:... поне Мултито фанал платика
Това е най важното!!!
????- Гост
Много тъп народ по тоя свят.Да му отидеш на майната си,да му правиш бизнес/и то сериозен,като чета/ и накрая да те заплашва...,то не f... ми Заради тоя Министър,си представяш Мънци що народ чете форумите и ще се замислят, дали си заслужава разправията.
Имал съм взимане-даване с мамалигарите и им познавам манталитетчето Следващия път тук в БГ,да видим на наша територия как ще ви преместят
Имал съм взимане-даване с мамалигарите и им познавам манталитетчето Следващия път тук в БГ,да видим на наша територия как ще ви преместят
Tiho Todorov- ...........................
Брой мнения : 2535 Рожд.дaта : 19.06.1976
Години : 48
Е убава работа ама Балканска .... Ебати нещастните смешници ....
Последната промяна е направена от eminem94 на Пон 13 Юни 2011 - 17:44; мнението е било променяно общо 1 път
Мънцата написа:
...........междувременно Негово Величество Г-н Радута ми предложи да ни премести за трети път !!! на некво мноо дащно, свръхсекретно място ..............
Мънции, Мънци, тоя Г-н как сте се стърпяли да не го , направо незнам
Язък ви за мерака и половин годишната подготовка, наистина! За яд си е, ма въри у морето и щи мине, поне не си капо И ако това ще ви успокои - ако не бяхте отишли да видите за ко иде реч, щеше да ви е в пъти по - яд
п.п. Амура е красавец, а за платиката .... думи нямам
Elfi- ...........................
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
За жалост на Балканите,едни клиенти са по-равни от други.Като видях,колко багаж трябва да местите,направо ви съжалих. :21fe7b94c4e424 Ама ви е останала утехата,че сте хванали платика.
SONY- ...........................
Брой мнения : 158 Рожд.дaта : 18.01.1987
Години : 37
Само като си помисля , че се канихме със сина и ние да ходим и на мен ми завират разни неща, а и както паля на четвърт сигурно щях да съм закопчан сега !
Не съм ходил до сега , но след премеждията на Мънцата и компания - категорично Радута за мен става "Карп дестинация НОН ГРАТА"
Не съм ходил до сега , но след премеждията на Мънцата и компания - категорично Радута за мен става "Карп дестинация НОН ГРАТА"
KREPEJA- ...........................
Брой мнения : 195 Рожд.дaта : 04.07.1968
Години : 56
Не се коси бе Мънца, то си е за ядосване но с това нищо няма да промениш. Знам, че е много кофти когато тръгнеш с една нагласа и ти счупят кефа, но какво да се прави диви балканци сме все пак и това си е.
georgiij- ...........................
Брой мнения : 56 Рожд.дaта : 12.02.1980
Години : 44
Така е брат, ама що ли не ми става по-готино от това :6425deb86829a0 Знаете, че не съм лош или злопаметен човек, но наистина ще направя всичко по силите си, за да популяризирам случая по света
Mного правилно братле нека всички разберат що за стока са ония кавали. А постъпката на г-н ли е или госпожа Радута определено трябва да се включи в наръчник как не се прави бизнесМънцата написа: Знаете, че не съм лош или злопаметен човек, но наистина ще направя всичко по силите си, за да популяризирам случая по света
Ресьора- ...........................
Брой мнения : 4608 Рожд.дaта : 09.05.1982
Години : 42
Съгласен съм с теб, случката трябва да бъде популяризирана и всеки да си направи изводите. Дори смятам, че всички подобни случки и по-нашите платени водоеми трябва да бъдат споделяни, дори ако трябва да се направи отделна тема за това. Аз заради подобни случки не обичам да посещавам платани водоеми.
georgiij- ...........................
Брой мнения : 56 Рожд.дaта : 12.02.1980
Години : 44
Мънца не се ядосвай всяко зло за добро
host200- ...........................
Брой мнения : 1915 Рожд.дaта : 10.12.1976
Години : 47
Несе ядосвай Мънц .. догодина планувай една седмица на теца .. и радута(цинганария) ще бледнее пред трофеите които ще извадим :dancingHappy_i
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Разбрах ,че и Хобито са пристигнали да снимат ,ама защо са се отказали ........А.
Мънца,кажи нещо и за водата за санитарни нужди...............
Мънца,кажи нещо и за водата за санитарни нужди...............
bkd- ...........................
Брой мнения : 927 Рожд.дaта : 29.01.1961
Години : 63
Може би имаш предвид липсата на такаваbkd написа:Мънца,кажи нещо и за водата за санитарни нужди...............
Познавам хората които са се отказали от "вашия" сектор №3 ,поради неспортменското /да не кажа друго/ разпределение на местата.Не се прави така, както са го спретнали ципопръстните.Не става да отсееш ВИП места ,а за останалите да го духат на равен жребий
bkd- ...........................
Брой мнения : 927 Рожд.дaта : 29.01.1961
Години : 63
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing