Съботно-неделен релакс
4 posters
Страница 1 от 1
Съботно-неделен релакс
В събота след заметресенията по ТЕЦа и отзивите на колеги от там ,че рибата се е покрила реших , че е време да се разходя малко из горите телелейски и да надишам на чист въздух . И така започна една обиколка продължила 2 дни ! Ето и малко снимков материал :
1.Бяла река :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ето тук се чу рев на мечка и кучето почна да лае , като лудо - а бях на майната си в балкана сам ( дори нямаше пътека ) почнах да се спускам бавно надоло и на една полянка видях френско семейство с дете ( само детето говореше английски ) и ми казьа ,че ги е предупредило за мечката но не му повярвали ! С 300 уговорки ги накарах да се спуснат по надолу за да не берат ядове после . Мечката беше слязла до един овчарник , който беше на 100-150 по надоло и ревеше , като обезумяла ! Явно е била доста гладна .
Тук съм в - Джендема , кажи речи под хижа Рай . Хубавото беше ,че видях доста едри балканки да се стрелкат между камъните , което е добър знак за популацията там !
Общо тази разходка беше около 5 часа !
След това се пуснах надолу към бивака където бях оставил колата и газ към Калофер .
2. яз.Домлян
На следващия ден дойдоха мои другари и решихме да проверим как са нещата на яз.Домлян .
Водата пода доста бързо !
Имаше доста хора , но всички ловяха с директни в малките ръкавчета , на дънните нямаха удар , а имаше хора от 3-4 дена там ! Храниха с лодки , но пак безрезултатно !
3.ТЕЦ-2 0вчарица
След , като обиколихме още 2-3 малки гьолчета и нивото на водата също падаше и рибата се беше изпокрила решихме да посетим ТЕЦ 2 и да видим там как са нещата .Бяхме там около 18.00 ч . На студеното нямаше никой ( дори и дападжийте с рейсовете ги нямаше ) по дигата имаше най много 5 човека . Разпънахме по 1 фидер и се почна лудо кълване на бабушки мутанти , канални нахалници и каракуди . Към 23,30 ми запали аванса на хеви фидера който беше на косъм с 2 царевички засичам и оп товарния влак отсреща ! Спря и не мърда и , както си стоя , като драсна с 3 яки напъна и се откачи мръсната гад !?!?!?! Щях да си изям м....е от яд . Но такъв ми бил късмета , другия път ще е вътре ! Така завърши съботно-неделния ми релакс !
1.Бяла река :
Ето тук се чу рев на мечка и кучето почна да лае , като лудо - а бях на майната си в балкана сам ( дори нямаше пътека ) почнах да се спускам бавно надоло и на една полянка видях френско семейство с дете ( само детето говореше английски ) и ми казьа ,че ги е предупредило за мечката но не му повярвали ! С 300 уговорки ги накарах да се спуснат по надолу за да не берат ядове после . Мечката беше слязла до един овчарник , който беше на 100-150 по надоло и ревеше , като обезумяла ! Явно е била доста гладна .
Тук съм в - Джендема , кажи речи под хижа Рай . Хубавото беше ,че видях доста едри балканки да се стрелкат между камъните , което е добър знак за популацията там !
Общо тази разходка беше около 5 часа !
След това се пуснах надолу към бивака където бях оставил колата и газ към Калофер .
2. яз.Домлян
На следващия ден дойдоха мои другари и решихме да проверим как са нещата на яз.Домлян .
Водата пода доста бързо !
Имаше доста хора , но всички ловяха с директни в малките ръкавчета , на дънните нямаха удар , а имаше хора от 3-4 дена там ! Храниха с лодки , но пак безрезултатно !
3.ТЕЦ-2 0вчарица
След , като обиколихме още 2-3 малки гьолчета и нивото на водата също падаше и рибата се беше изпокрила решихме да посетим ТЕЦ 2 и да видим там как са нещата .Бяхме там около 18.00 ч . На студеното нямаше никой ( дори и дападжийте с рейсовете ги нямаше ) по дигата имаше най много 5 човека . Разпънахме по 1 фидер и се почна лудо кълване на бабушки мутанти , канални нахалници и каракуди . Към 23,30 ми запали аванса на хеви фидера който беше на косъм с 2 царевички засичам и оп товарния влак отсреща ! Спря и не мърда и , както си стоя , като драсна с 3 яки напъна и се откачи мръсната гад !?!?!?! Щях да си изям м....е от яд . Но такъв ми бил късмета , другия път ще е вътре ! Така завърши съботно-неделния ми релакс !
Re: Съботно-неделен релакс
Добра почивка си направил,че и красиви снимки гледам,амааа
де е мечката,мечката казах че не видях.
де е мечката,мечката казах че не видях.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Нямах и желание да я гледам , камо ли да я снимам хахахаах ! В този пущинак нямаш шанс да я видиш можеш само да я чуеш ! А реално беше на не повече от 50-100м от мен ! Беше в гората зад овчарника и ревеше все едно я бият !
Някой ходят за риба,други на разходка в гората.Лошо няма,ма тая тема не е ли за "как прекарах през почивните дни"!
????- Гост
Страхотно си изкарал що за мечката кой го е страх да не оди в гората .
Pesho N.Zagora- ...........................
Брой мнения : 2566 Рожд.дaта : 15.04.1970
Години : 54
Pesho N.Zagora написа:Страхотно си изкарал що за мечката кой го е страх да не оди в гората .
Точно така !Значи него не го е било страх и яко си е изкарал
borislav58- ...........................
Брой мнения : 426 Рожд.дaта : 19.10.1958
Години : 66
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing