На Копринка за кратко
+8
КИРО
Pavkata 1977
ПЛУВЧО
петко стоянов
carpsliven2
ninastefanina
jasonsmith
Светозар Върбанов
12 posters
Страница 1 от 1
На Копринка за кратко
Водата е паднала още + това е и студена от дъждовете ! Поради факта ,че водата е студена нямаше смисъл да ловим много защото рибата не беше там ! Хванах един кефал на косъм с 2 царевици :shock: след , което задуха зверски вятър и хвръкнаха чадъри , калъфи и всичко за , което се сетите ! Събрахме чукалата и обратно през калта :cry:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Re: На Копринка за кратко
Добро е кефалчето.,
jasonsmith- ...........................
Брой мнения : 158 Рожд.дaта : 14.07.1980
Години : 44
Неприятно е като има вятър.Другият път ще е по добре
ninastefanina- ...........................
Брой мнения : 2237
Да не пускам нова тема ще пиша в тази !
Днес реших да си направя един бърз излет на Копринка . Целта бяха шараните , кефалите и едрите каракуди ! За жалост местата бяха кът ! Намерих си едно местенце по камъните и се настаних . Водата беше паднала зверски от последния път , когато бях там ! Захраних си с кисната царевица - ванилия, скопекс и ягода + 3кг пелети . След по малко от 20 мин се показа и първия кефал , но за жалост до брега се откачи ( беше дебел хубавец ) . След него запуках бабите на каракудите в гьола , като тук там излизаха и малки но лакоми караконджули и ме караха да презамятам постоянно фидерите . Като цяло се получи интензивен риболов с лека пауза за около 2 часа в най-голямата жега .Лових на царевица и бял с пинки . Наложи се да тръгна около 16ч защото имах работа , но съм доволен , както и един колега от Габрово който получи рибата ! На око бях хванал около 6кг риба ( микс ) но преобладаваше каракудата . Откачих и един шаран пак до брега , но по добре беше под 1кг !
Днес реших да си направя един бърз излет на Копринка . Целта бяха шараните , кефалите и едрите каракуди ! За жалост местата бяха кът ! Намерих си едно местенце по камъните и се настаних . Водата беше паднала зверски от последния път , когато бях там ! Захраних си с кисната царевица - ванилия, скопекс и ягода + 3кг пелети . След по малко от 20 мин се показа и първия кефал , но за жалост до брега се откачи ( беше дебел хубавец ) . След него запуках бабите на каракудите в гьола , като тук там излизаха и малки но лакоми караконджули и ме караха да презамятам постоянно фидерите . Като цяло се получи интензивен риболов с лека пауза за около 2 часа в най-голямата жега .Лових на царевица и бял с пинки . Наложи се да тръгна около 16ч защото имах работа , но съм доволен , както и един колега от Габрово който получи рибата ! На око бях хванал около 6кг риба ( микс ) но преобладаваше каракудата . Откачих и един шаран пак до брега , но по добре беше под 1кг !
Ей ... скъса я тази Копринка ... риба неостай за нас
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Години : 52
много добре!
петко стоянов- ...........................
Брой мнения : 1320 Рожд.дaта : 19.03.1973
Години : 51
Има Васе колкото искаш риба , че и 4-5 тона есетри вече си плуват там ( скъсаха се садките ) ! Утре ще пробвам едни други места , които , ако има нормално вода няма шанс да стигнеш до тях от никъде , а сега се ходи с кола спокойно ! Не съм виждал язовира по празен никога !
П.П. Снимките са правени от средата на язовира ( там се пада ) !
П.П. Снимките са правени от средата на язовира ( там се пада ) !
Сега,като е празен язовира му правиш разузнавателни обиколки.
Супер риболовче си си спретнал.
Супер риболовче си си спретнал.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
ПЛУВЧО написа:Сега,като е празен язовира му правиш разузнавателни обиколки.
И снимки , и снимки че , като се напълни ще е лесно да намеря хубавите места !
Опаааа - знаеш тънките чалъми.50cent написа:ПЛУВЧО написа:Сега,като е празен язовира му правиш разузнавателни обиколки.
И снимки , и снимки че , като се напълни ще е лесно да намеря хубавите места !
Правилна тактика си направил.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Поналовил си караконжули. Ама що все такива кратки излети правиш? Фани се, иди за 2-3 дена със всичките му салтанати и съм убеден, че слуката ще е в пъти по-голяма!
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
Години : 53
Гога само да имам време бате съм там поне за седмица не за 2-3 дена ! Ама септември ще направя еда почивка на Душанци с приятели от Пловдив ! Очертава се да е към 15-16 септември ! Приемаме гости !
Еваларка Заре..... :thumbsupsmiley
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
Години : 66
Излета си е добър ,но както казва Гогата,много ти кратки излетите :thumbsupsmiley
майсторчето страхил- ...........................
Брой мнения : 1594 Рожд.дaта : 01.07.1964
Години : 60
Инфо от днес пак от Копринка - мой приятел от Павел баня който вчера дойде следобед и до днес следобед има извадени 2 амура 6 и 7кг . Колеги , които са след него и са там от 1 седмица имат извадени 4 амура и 2 шарана . Разпъват на 400м навътре към острова , а Ицо ( човека с двата амура ) е застанал на острова :6e6ebecd09233a и си ги лови от там . Водата на язовира е паднала още повече , в горната си част не си личи , че изобщо е язовир !
Покана ли чакаш, бегай и им сцепи шортите!!!50cent написа:Инфо от днес пак от Копринка - мой приятел от Павел баня който вчера дойде следобед и до днес следобед има извадени 2 амура 6 и 7кг . Колеги , които са след него и са там от 1 седмица имат извадени 4 амура и 2 шарана . Разпъват на 400м навътре към острова , а Ицо ( човека с двата амура ) е застанал на острова :6e6ebecd09233a и си ги лови от там . Водата на язовира е паднала още повече , в горната си част не си личи , че изобщо е язовир !
Иван- ...........................
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
Всичко е перфектно, но е това не разбрах за какво си го направил??50cent написа:Да не пускам нова тема ще пиша в тази !
Наложи се да тръгна около 16ч защото имах работа , но съм доволен , както и един колега от Габрово който получи рибата ! На око бях хванал около 6кг риба ( микс )
Мисля, че знаеш колко е разрешения улов на ден? И колегата от Габрово, като е фанал и той некоя и друга риба, и кво се получава?
jasonsmith- ...........................
Брой мнения : 158 Рожд.дaта : 14.07.1980
Години : 44
Колегата си остави само едрите ! Не мисля ,че са биле повече от 3-3,5кг все пак не съм ги теглил за да кажа с точност !
От събота до вторник сме на Копринка , ако има желаещи добре дошли ! 0899200206 , 0885930955 - Зарко
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing