Един по-различен риболов.
+4
Tiho Todorov
vatus
Тянката
rikitikitavi
8 posters
Страница 1 от 1
Един по-различен риболов.
Моля бременните дами да пропуснат темата. Кадрите, която тя съдържа може да доведат до силни странични ефекти, обикновенно неприятни за съпрузите им.(разбирай авариини командировки към морето и тн)
Есента е вече тук. Духат вече няколко дена силни ветрове и се очаква първата зимна буря и първи сериозен сняг в страната. Решавам да се топна в последното лятно море. Все пак може и да не е лятно вече. Време е да разберем.
Ной, Обеден риболов. С отиването виждам колега, дето вече се гмурка. По това, че не размахва плавници при гмуркането ми става ясно-няма да си пречим. Аз съм се натъпкал предварително в неопрена още от вкъщи-духа и не смятам да влизам замръзнал. Взел съм и зимните ръкавици. Първо потапяне и студ. Водата здраво е изстинала. В плиткача няма никакъв едър живот. Само чучурини и попчета. На където и да погледнеш наредени попове от всякакъв вид. Залягам няколко пъти пред големия камък и ..никой няма. От там бавничко влизам на рифа отпред и .. отново няма никой.На този камък, на онзи камък. На полянка, две. Няма движение. Пробвам да изчакам и на самотните големи камъни на пясъчното поле(предния път от там минаваха)-и там никой. Ясно, остава да проверя буната. Колкото и да не обичам да се тъпча между рибарите.Навивам буя на ръката си да не заплета някоя въдица и се промъквам между кордите до камъните. Закотвям буя и пасаж от граци се блъска в мен. Явно рибата е тук. Правя няколко гмуркания на носа и виждам само гюмюши. Тъкмо решавам, че не е ден и риба няма да мине и минава пасаж с платерина. Рибите са дребни и забързани. правят кръгом на два метра от мен и влизат в дълбокото.Скрит съм много добре и съм сигурен, че не са ме видяли. Явно пътя им такка минава. Премествам се още 4 камъка на север и отново пасаж и отново се измъкват преди да дойдат пред мен. Връщам се за буя и го слагам от външната страна на буната. да ми е по-близо. Изтеглям се още малко на страни и на едно от поредните гмуркания виждам пасяща платерина. Заровила носа в пясъка и полека идва. Заел съм по-висока от нея позиция и имам въздух колкото ми трябва. Изчаквам я да си прави зигзагите и полекичка да ме наближава. Идва момента и на изстрела. Рибата завива бавно покрай моя камък. Натискам спусъка и не оцелвам. Стрелата се плъзга по гърба на рибата и се забива в пясъка. Продължавам да седя на дъното и да се ядосвам-една хубава риба (към половинка) ще има и ще я изтърва.
Както и да е. Продължавам ентусиазиран. Следващите платерини ги виждам отдалеч, но нямам въздух да ги изчакам. Качих се внимателно горе, няколко бързи вдишвания и преместване с няколко камъка в страни. Гмуркане и след секунди рибите идват. Отново изстрел от по-горна позиция и отново пропуск. Е да му се. .
Ново гмуркане и от нищото от високо и от към гърба ми идва едричка илария(към 300гр) Въртене на харпуна и изсрел от близо 3м. Улучвам точно гръбнака и първата риба е факт. Трябва ми поне още една да забъркам една чорба. Наоколо има доста едри рапани и на всяко излизане вадя по два и нижа ядките на кукана. Черупките остават за раците да си хапнат и те рапанско.Като няма риби поне рапани да хвана. Забжелязвам, че повечето риби идват от север и залягам срещу тях, постепенно предвижвайки се по буната. Отново пасаж с платерини. Този път са пет риби и аз съм на тяхното ниво. Изстрел и рибата е на кордата. Малко високо е ударена ама си я хващам. Станаха две почти еднакви. Отново няколко гмуркания и студа вече се усеща здраво през стария неопрен.
Треперливите движения са все още масажен тип, но скоро ще стане по зле. След засадата на излизане съм награбил вече 4 рапана и в този момент между мен и буната преминават забързани кефали. Големи сребърни и много. Рибите са по над килограм. Хвърлям рапаните и успявам да премеря последния. Изстрела е точен. Кефала е ударен в гърба, но стрелата се е забила в единия тетрапод. Кефала е още на стрелата и започва да се мятка. Опитвам се да стигна до него, но разстоянието е доста. В момента в който посягам рибата се къса и минава под ръцете ми. ИИИИИ.
Не бил моя. Докато раздишвам се засичам с колегата. Помахвам му да ме види.Да се знаем да не се гръмнем. И той гърмял по кефлите и пропуснал. ясно защо бягаха. Подминавам го и вече съм на другия рог. Още не раздишал и под мен потича река от половики кефали. Едни такива къси и дебели. Зарязвам раздишвенето и бързо се потапям .Рибите се движат много бързо и няма как да ги поведеш .Виждам вече края на пасажа и стрелям по една от далечните риби. Явно много далечна. Стрелата се отплесва от рибата и аз изпращам с поглед пасажа.
Вече треперя здраво. При залягане почти не мога да стоя неподвижно.Събрам още няколко рапана и отново се засичам с подобен забързан пасаж. Отново съм на повърхността и този път даже не успявам да се потопя.
При засадите в далечината се мяркат пасажи с платерини, но вече ми е много студено.А и на пръв поглед няма едри риби между тях.
Треперя здраво и се забързвам към буя. Събирам няколко щепи миди, един много боен рак(щипа ме поне пет минути) и към колата. На големия камък правя поредно гмуркане и виждам само една бомбарда. Все пак е вече наложително да излизам.
При колата вятъра се е усилил и събличането е много бързо. След броени секунди съм вече на завет, двгателя работи, а аз си хапвам курабиика.
Вече затоплен се отправям в къщи за следващото действие. Правене на рибена чорба. Имам от предния почти несполучлив риболов две заргани и една чучурина, а и в хладилника ще се намери някоя рибка.
Пристигам и изненада. Няма ток. Това не може ме спре, но се бавя. В бяняте е тъмно и миенето на мидите е някакси на изуст. Което на пипане е дребно...аут.
Такаа. Запрятам ръкави и почвам да се вихря из кухнята. Жената и детето са навън и мога да цапам колкото ми се ще.
Първо слагам тенджерка с вода да заври с лъжица сол в нея. Рака съм го пуснал в мивката да циркулира, а аз с рибата съм започнал чистенето. Разбира се водата завря тъкмо като се изцапах добре. Не е проблем вода поне има. Рака в тенджерата и след изчистване на още няколко риби рачето е готово.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Придобило е подходящ червен цвят. Оставам го да се охлажда и се насочвам към рапаните. Отново слагам да завира вода в тенджерката и в това време позамивам със студена вода ядките. Малко да поопада лигата и евентуални песъчинки. Все пак на кукана бяха набучени.
[You must be registered and logged in to see this image.]
След завиране на водата(половин тенджера за петнайсетина ядки), пускам вътре рапаните и заставам до тях с часовник в ръка. Изчаквам завирането и пускам хронометъра. Отброявам 220 секунди и веднага заливам рапаните със студена вода. Готови са.
Време е да завърша чистенето на рибата.Няма какво да ме разсейва.След малко повече кръв и карантии,малко вода и малко цапане съм готов.
Разполагам с кило сафрид,платерина,илария,език,чучурина,две заргани. Трябва да стигне.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Начупвам рака на дребно
[You must be registered and logged in to see this image.]
и го нареждам с рибата в голямата тенджера.
[You must be registered and logged in to see this image.]
заливам до половината с вода и хайде на котлона.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Нареждам останалите продукти за инспекция.Разполагам с два средни картофа, две глави лук и буркан специалитет от бабата(домати, моркови и мъничко пипер)
[You must be registered and logged in to see this image.]
Време е да се измият още венъж рапаните и да им се махнат плочките. После се нарязват на много дребно-колкото ви дойде от вътре.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Взимам и лука и него също го нарязвам ...не съвсем дребно.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Рибата вече е клокнала(вряла е броени минути) и при дърпване едната перка се откъсва лесно.И тя е готова.Вади се тенджерата от огъня и се слага на масата. Внимателно с голяма решетъчна лъжица се изваждат рибите без да се разкъсват.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Чучурината и рака се оставят в тенджерата и се връщат на огъня.Добавят се рапаните.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Пускаме и лука и хлопвайки отгоре капака ги оставяме да си поврат.
Започваме с голямото цапане-обескостяването. След първия сафрид минах на ситемата- филето е за мен, другото не ми трябва. Така нещата потръгнаха. По едно време се досетих, че варя нещо. Свалих го от огъня и помирисах-ммм готово е.
Взех цетката и отделих ценната течност.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Всичко от цетката на боклука.
Време е за мидите.
Поомитите миди ги слагаме в тенджерата и доливаме една чаша вода.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Продължаваме с чистенето на рибата и малко преди да сме готови мидите вече са на линия. Сваляме ги и отново с цетката отделяме от течноста която са отделили и я добавяме към булюна от рибата.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ей тъй на око да стане една част миден бульон към три части рибен.
Вече почваме да варим основната част. Слагаме прецедания бульон и слагаме картофите.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Добавяме и малко благинка
[You must be registered and logged in to see this image.]
И докато поври довършваме рибата.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Изглежда не много апетитно ама така е само на снимка. Май отделеното месо е по-малко от боклука ама аз толкова го мога.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Във чорбата добавяме и четвърт буркан специалитет.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Сега се мятаме на мидите и ги изваждаме от черупките им, махаме им брадите и ги подмятаме в купа.Нарязваме една глава лук.
[You must be registered and logged in to see this image.]
след това добавяме лимонов сок, оцет, сол и олио и получаваме бонус салата за вечеря.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Чорбата е вече със сварени зеленчуци и е време да пуснем рибата да поплува.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Сега вече почваме да търсим подправките. Малко късно се сетих да проверя ама каквото има. След преравяне на кухнята избрах следните.Маги сос,златен соев сос, чили сос, сол, черен пипер.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Абе май между тях няма нищо от изброяваните в рецептите ама ...карай.
Наръсваме и тях, да поврат още малко.
[You must be registered and logged in to see this image.]
И за край на този дълъг ден има една златна чорба.С много богат и плътен вкус.А с какъв аромат.мммммм. Към нея добавяме салатата от миди, Отново сме на ледена ракия. Малко лимонен сок за подправка на чорбата и пресен царевичен хляб, печен с мерудия.
[You must be registered and logged in to see this image.]
А наздраве и да ни е сладко.
Есента е вече тук. Духат вече няколко дена силни ветрове и се очаква първата зимна буря и първи сериозен сняг в страната. Решавам да се топна в последното лятно море. Все пак може и да не е лятно вече. Време е да разберем.
Ной, Обеден риболов. С отиването виждам колега, дето вече се гмурка. По това, че не размахва плавници при гмуркането ми става ясно-няма да си пречим. Аз съм се натъпкал предварително в неопрена още от вкъщи-духа и не смятам да влизам замръзнал. Взел съм и зимните ръкавици. Първо потапяне и студ. Водата здраво е изстинала. В плиткача няма никакъв едър живот. Само чучурини и попчета. На където и да погледнеш наредени попове от всякакъв вид. Залягам няколко пъти пред големия камък и ..никой няма. От там бавничко влизам на рифа отпред и .. отново няма никой.На този камък, на онзи камък. На полянка, две. Няма движение. Пробвам да изчакам и на самотните големи камъни на пясъчното поле(предния път от там минаваха)-и там никой. Ясно, остава да проверя буната. Колкото и да не обичам да се тъпча между рибарите.Навивам буя на ръката си да не заплета някоя въдица и се промъквам между кордите до камъните. Закотвям буя и пасаж от граци се блъска в мен. Явно рибата е тук. Правя няколко гмуркания на носа и виждам само гюмюши. Тъкмо решавам, че не е ден и риба няма да мине и минава пасаж с платерина. Рибите са дребни и забързани. правят кръгом на два метра от мен и влизат в дълбокото.Скрит съм много добре и съм сигурен, че не са ме видяли. Явно пътя им такка минава. Премествам се още 4 камъка на север и отново пасаж и отново се измъкват преди да дойдат пред мен. Връщам се за буя и го слагам от външната страна на буната. да ми е по-близо. Изтеглям се още малко на страни и на едно от поредните гмуркания виждам пасяща платерина. Заровила носа в пясъка и полека идва. Заел съм по-висока от нея позиция и имам въздух колкото ми трябва. Изчаквам я да си прави зигзагите и полекичка да ме наближава. Идва момента и на изстрела. Рибата завива бавно покрай моя камък. Натискам спусъка и не оцелвам. Стрелата се плъзга по гърба на рибата и се забива в пясъка. Продължавам да седя на дъното и да се ядосвам-една хубава риба (към половинка) ще има и ще я изтърва.
Както и да е. Продължавам ентусиазиран. Следващите платерини ги виждам отдалеч, но нямам въздух да ги изчакам. Качих се внимателно горе, няколко бързи вдишвания и преместване с няколко камъка в страни. Гмуркане и след секунди рибите идват. Отново изстрел от по-горна позиция и отново пропуск. Е да му се. .
Ново гмуркане и от нищото от високо и от към гърба ми идва едричка илария(към 300гр) Въртене на харпуна и изсрел от близо 3м. Улучвам точно гръбнака и първата риба е факт. Трябва ми поне още една да забъркам една чорба. Наоколо има доста едри рапани и на всяко излизане вадя по два и нижа ядките на кукана. Черупките остават за раците да си хапнат и те рапанско.Като няма риби поне рапани да хвана. Забжелязвам, че повечето риби идват от север и залягам срещу тях, постепенно предвижвайки се по буната. Отново пасаж с платерини. Този път са пет риби и аз съм на тяхното ниво. Изстрел и рибата е на кордата. Малко високо е ударена ама си я хващам. Станаха две почти еднакви. Отново няколко гмуркания и студа вече се усеща здраво през стария неопрен.
Треперливите движения са все още масажен тип, но скоро ще стане по зле. След засадата на излизане съм награбил вече 4 рапана и в този момент между мен и буната преминават забързани кефали. Големи сребърни и много. Рибите са по над килограм. Хвърлям рапаните и успявам да премеря последния. Изстрела е точен. Кефала е ударен в гърба, но стрелата се е забила в единия тетрапод. Кефала е още на стрелата и започва да се мятка. Опитвам се да стигна до него, но разстоянието е доста. В момента в който посягам рибата се къса и минава под ръцете ми. ИИИИИ.
Не бил моя. Докато раздишвам се засичам с колегата. Помахвам му да ме види.Да се знаем да не се гръмнем. И той гърмял по кефлите и пропуснал. ясно защо бягаха. Подминавам го и вече съм на другия рог. Още не раздишал и под мен потича река от половики кефали. Едни такива къси и дебели. Зарязвам раздишвенето и бързо се потапям .Рибите се движат много бързо и няма как да ги поведеш .Виждам вече края на пасажа и стрелям по една от далечните риби. Явно много далечна. Стрелата се отплесва от рибата и аз изпращам с поглед пасажа.
Вече треперя здраво. При залягане почти не мога да стоя неподвижно.Събрам още няколко рапана и отново се засичам с подобен забързан пасаж. Отново съм на повърхността и този път даже не успявам да се потопя.
При засадите в далечината се мяркат пасажи с платерини, но вече ми е много студено.А и на пръв поглед няма едри риби между тях.
Треперя здраво и се забързвам към буя. Събирам няколко щепи миди, един много боен рак(щипа ме поне пет минути) и към колата. На големия камък правя поредно гмуркане и виждам само една бомбарда. Все пак е вече наложително да излизам.
При колата вятъра се е усилил и събличането е много бързо. След броени секунди съм вече на завет, двгателя работи, а аз си хапвам курабиика.
Вече затоплен се отправям в къщи за следващото действие. Правене на рибена чорба. Имам от предния почти несполучлив риболов две заргани и една чучурина, а и в хладилника ще се намери някоя рибка.
Пристигам и изненада. Няма ток. Това не може ме спре, но се бавя. В бяняте е тъмно и миенето на мидите е някакси на изуст. Което на пипане е дребно...аут.
Такаа. Запрятам ръкави и почвам да се вихря из кухнята. Жената и детето са навън и мога да цапам колкото ми се ще.
Първо слагам тенджерка с вода да заври с лъжица сол в нея. Рака съм го пуснал в мивката да циркулира, а аз с рибата съм започнал чистенето. Разбира се водата завря тъкмо като се изцапах добре. Не е проблем вода поне има. Рака в тенджерата и след изчистване на още няколко риби рачето е готово.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Придобило е подходящ червен цвят. Оставам го да се охлажда и се насочвам към рапаните. Отново слагам да завира вода в тенджерката и в това време позамивам със студена вода ядките. Малко да поопада лигата и евентуални песъчинки. Все пак на кукана бяха набучени.
[You must be registered and logged in to see this image.]
След завиране на водата(половин тенджера за петнайсетина ядки), пускам вътре рапаните и заставам до тях с часовник в ръка. Изчаквам завирането и пускам хронометъра. Отброявам 220 секунди и веднага заливам рапаните със студена вода. Готови са.
Време е да завърша чистенето на рибата.Няма какво да ме разсейва.След малко повече кръв и карантии,малко вода и малко цапане съм готов.
Разполагам с кило сафрид,платерина,илария,език,чучурина,две заргани. Трябва да стигне.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Начупвам рака на дребно
[You must be registered and logged in to see this image.]
и го нареждам с рибата в голямата тенджера.
[You must be registered and logged in to see this image.]
заливам до половината с вода и хайде на котлона.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Нареждам останалите продукти за инспекция.Разполагам с два средни картофа, две глави лук и буркан специалитет от бабата(домати, моркови и мъничко пипер)
[You must be registered and logged in to see this image.]
Време е да се измият още венъж рапаните и да им се махнат плочките. После се нарязват на много дребно-колкото ви дойде от вътре.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Взимам и лука и него също го нарязвам ...не съвсем дребно.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Рибата вече е клокнала(вряла е броени минути) и при дърпване едната перка се откъсва лесно.И тя е готова.Вади се тенджерата от огъня и се слага на масата. Внимателно с голяма решетъчна лъжица се изваждат рибите без да се разкъсват.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Чучурината и рака се оставят в тенджерата и се връщат на огъня.Добавят се рапаните.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Пускаме и лука и хлопвайки отгоре капака ги оставяме да си поврат.
Започваме с голямото цапане-обескостяването. След първия сафрид минах на ситемата- филето е за мен, другото не ми трябва. Така нещата потръгнаха. По едно време се досетих, че варя нещо. Свалих го от огъня и помирисах-ммм готово е.
Взех цетката и отделих ценната течност.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Всичко от цетката на боклука.
Време е за мидите.
Поомитите миди ги слагаме в тенджерата и доливаме една чаша вода.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Продължаваме с чистенето на рибата и малко преди да сме готови мидите вече са на линия. Сваляме ги и отново с цетката отделяме от течноста която са отделили и я добавяме към булюна от рибата.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ей тъй на око да стане една част миден бульон към три части рибен.
Вече почваме да варим основната част. Слагаме прецедания бульон и слагаме картофите.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Добавяме и малко благинка
[You must be registered and logged in to see this image.]
И докато поври довършваме рибата.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Изглежда не много апетитно ама така е само на снимка. Май отделеното месо е по-малко от боклука ама аз толкова го мога.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Във чорбата добавяме и четвърт буркан специалитет.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Сега се мятаме на мидите и ги изваждаме от черупките им, махаме им брадите и ги подмятаме в купа.Нарязваме една глава лук.
[You must be registered and logged in to see this image.]
след това добавяме лимонов сок, оцет, сол и олио и получаваме бонус салата за вечеря.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Чорбата е вече със сварени зеленчуци и е време да пуснем рибата да поплува.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Сега вече почваме да търсим подправките. Малко късно се сетих да проверя ама каквото има. След преравяне на кухнята избрах следните.Маги сос,златен соев сос, чили сос, сол, черен пипер.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Абе май между тях няма нищо от изброяваните в рецептите ама ...карай.
Наръсваме и тях, да поврат още малко.
[You must be registered and logged in to see this image.]
И за край на този дълъг ден има една златна чорба.С много богат и плътен вкус.А с какъв аромат.мммммм. Към нея добавяме салатата от миди, Отново сме на ледена ракия. Малко лимонен сок за подправка на чорбата и пресен царевичен хляб, печен с мерудия.
[You must be registered and logged in to see this image.]
А наздраве и да ни е сладко.
rikitikitavi- ...........................
- Регистриран на : 25.02.2010
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
Re: Един по-различен риболов.
Ко напрай ти бе човек,ти милост нямаш ли ?!Поздрави за улова и неговата реализация !Ку нямаш рЪкия някой път за чорбицата,свиркай !
Тянката- мир на праха му
- Регистриран на : 24.01.2010
Брой мнения : 2013 Рожд.дaта : 06.04.1969
Години : 55
Re: Един по-различен риболов.
Авеееее, Рики...
Заради теб пак окапах клавиатурата
Риб.чорбата е класика в жанра.
за старанието и презентацията. :thumbsupsmiley
Заради теб пак окапах клавиатурата
Риб.чорбата е класика в жанра.
за старанието и презентацията. :thumbsupsmiley
vatus- ...........................
- Регистриран на : 11.06.2009
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
Re: Един по-различен риболов.
Чудесен завършек на иначе трудния риболов
Накапах клавиатурата с лиги
Евала
П.П. Писали сме едновременно с Ватуса
Накапах клавиатурата с лиги
Евала
П.П. Писали сме едновременно с Ватуса
Tiho Todorov- ...........................
- Регистриран на : 24.12.2010
Брой мнения : 2535 Рожд.дaта : 19.06.1976
Години : 48
Re: Един по-различен риболов.
Хмм.. жена ти е щастливка Добре, че не съм бременна, че се щях да пометна
Elfi- ...........................
- Регистриран на : 05.12.2009
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Години : 52
Re: Един по-различен риболов.
Уникализъм!!!
Не знам дали има такава дума,но показаното е точно това!
Не знам дали има такава дума,но показаното е точно това!
????- Гост
Re: Един по-различен риболов.
Чорбата изглежда перфектна , ама не виждам на края да плува нищо "зеленко"
????- Гост
Re: Един по-различен риболов.
Ники ,просто ти завидях на кефа с който си си пил ледената ракия или узо няма значение.
Митев за връзка целина ли намекваш
Митев за връзка целина ли намекваш
roko koko- ...........................
- Регистриран на : 14.09.2010
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Re: Един по-различен риболов.
ситуацията беше такава-нит целина нито дивесил в къщи. И ко да не ям чорба ли? Може да се каже, че рапаните и мидите и рачето компенсираха липсата на зеленина.
rikitikitavi- ...........................
- Регистриран на : 25.02.2010
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
Re: Един по-различен риболов.
МагданоС ве , нали, Митев?
Elfi- ...........................
- Регистриран на : 05.12.2009
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Години : 52
Re: Един по-различен риболов.
rikitikitavi написа:ситуацията беше такава-нит целина нито дивесил в къщи. И ко да не ям чорба ли? Може да се каже, че рапаните и мидите и рачето компенсираха липсата на зеленина.
Всичко е бонбонзен ,не съ вързвай ,лиглиовци .Чудех се до одеве дали да не отида до близкото кръчме къде също правят рибен чорбица ама се отказах след като още веднъж погледнах чорбицата ти ,с къв мерак и с какъв майсторлък си я стъкнал ,с какъв качествен материал........и се отказах ,кой знае как щях да се разочаровам.......
roko koko- ...........................
- Регистриран на : 14.09.2010
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Re: Един по-различен риболов.
Elfi написа:МагданоС ве , нали, Митев?
Не ве, лющян /девисил/ :29e6bbd771c7f3
????- Гост
Re: Един по-различен риболов.
Адмирации!sapuna написа:Уникализъм!!!
Не знам дали има такава дума,но показаното е точно това!
KREPEJA- ...........................
- Регистриран на : 10.06.2011
Брой мнения : 195 Рожд.дaта : 04.07.1968
Години : 56
Re: Един по-различен риболов.
Страхотен репортаж ..
carpsliven2- ...........................
- Регистриран на : 18.05.2009
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Години : 52
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing
Нед 4 Авг 2024 - 23:36 by Димитър Маринчев
» Сезон 2024
Сря 31 Юли 2024 - 9:39 by boysa
» Зарибяване с пъстърва
Вто 21 Май 2024 - 14:05 by icokanev
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
Съб 18 Май 2024 - 19:37 by Димитър Маринчев
» Форумът осиротя
Пет 17 Май 2024 - 10:56 by icokanev
» Риболов на лихнос пред Каваците и Дюни
Чет 29 Фев 2024 - 11:35 by Димитър Маринчев
» Сезон 2023
Сря 21 Фев 2024 - 16:40 by boysa