GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Огняново днес

2 posters

Go down

Огняново днес Empty Огняново днес

Писане  pax Нед 27 Ное 2011 - 17:56

Здравейте!

Най-сетне се докопах до свободно време и въдица, след месец и половина суша. Едно телефонче на адаша и хайде на Огняново. Пристигаме и започвам да гледам тъпо - исках да мятаме някъде на дълбочина, по-далеч от стената. Да, ама не - водата в язовира по-малко и от септември. Откъм кулата те отидохме заради вятъра - студен и гаден, щеше да ни е почти в лицето. Отидохме към втичалото, та уж брега да ни пази, ама вятър работа ...
След борба със замръзнали пръсти и непослушни такъми (къде 1 час) пуснах едно дъно с долно олово, една подводна плувка със щипок, естествено и болото. Адаша и той с боло и леко дънце. Ми седяхме, ходихме си на гости, пак седяхме, пак гости, накрая смачкахме по едно парче чудесен кекс и - хайде на Раковица. Там положението същото - вятър, гости, вятър, гости. А, излъгах - има навеси с пейки и маси, някоя друга колибка, а от нашата страна - и 2 палми. Останали от някакво филмче, снимано на гьола, както ми каза един колега. Чак тогава зацепих, че понтоните до стената и до втичалото, както и откъм Раковица на големия (първия завой) сигурно също са от киното.
Както и да е, вятъра стихна, пекна Рашко и ни стана съвсем безинтересно, та решихме да си ходим. Прехвърлих щипоците в кофата на колегата (с киноинформацията) и явно тогава Св. Никола реши да ме награди с улов - голям хубав рак, заплетен във водораслото, което някак си беше оплело щипока, който се беше замотал в останалата част от монтажа!!
Ами това е. Снимки както обикновено нямам - както обикновено забравих фотото. Другия път чакайте и снимки и риба, и аз ще ги чакам ...
pax
...........................

Брой мнения : 10 Рожд.дaта : 02.04.1964
Години : 60

Върнете се в началото Go down

Огняново днес Empty Re: Огняново днес

Писане  bkd Нед 27 Ное 2011 - 20:06

.......ми то фото май не ти е трябвало sunglasses2
bkd
bkd

Брой мнения : 927 Рожд.дaта : 29.01.1961
Години : 63

Писане  pax Пет 2 Дек 2011 - 22:41

А, що?

Палми, колибки, навеси, понтони ...
Да не говорим за стадата корморани ...
Разбира се и моите приятели - лебедите, които от години са си там зимата, когато няма лед. За тях съм писал, но в другите форуми. Даже и съм ги снимал :3f7e6dc87de4b9
pax

Брой мнения : 10 Рожд.дaта : 02.04.1964
Години : 60

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics