С Жечев и Мойто на .........
+8
Бай Гого
borislav58
Pesho N.Zagora
Веско Жечев
ПЛУВЧО
nasco2
Светозар Върбанов
СЪНДИ
12 posters
Страница 1 от 1
С Жечев и Мойто на .........
Здравейте,колеги и колежки!Радвам се да Ви намеря в добро здраве :dancingHappy_i От доста време не бях пускал тема в риболовните излети.Та викам си чей Ви пуснем една, да не ме забуравите. От една година с Жечев се каниме да направим един излет на Гречките реки.Ама той нъл е млад Татко и се не му се отдаваше таз възможност.Но тоз път женаму го пусна.....и?тръгване у петък три презноща.Благополучно престигнахме осем сабалем на Ангитис и к`во да видиме то вода нема. Обиколихме още на две места.Картинката беше същата И от там та на Струма.След като бая обиколихме поради безводието и на Струма,най накрая открихме едно прекрасно местенце.Нека снимките говрят:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Тонката се фана у риболов.
И късмете му не закъсня.Първото морунажче.
Опаааа и второто.
Те ме и мене,с най гулемио морунаж.Не че аз го фанах......
Те го и г-н.Жечев къ се наслаждава на риболовните умения на Мойто-Тонката.
Така премина съвместният ни излет с г-н.Жечев.
Живи и здрави!И наслука!!!
П.П.Извинете ме,за качеството на снимките.Правих ги от тилифона.
Тонката се фана у риболов.
И късмете му не закъсня.Първото морунажче.
Опаааа и второто.
Те ме и мене,с най гулемио морунаж.Не че аз го фанах......
Те го и г-н.Жечев къ се наслаждава на риболовните умения на Мойто-Тонката.
Така премина съвместният ни излет с г-н.Жечев.
Живи и здрави!И наслука!!!
П.П.Извинете ме,за качеството на снимките.Правих ги от тилифона.
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
Години : 66
Re: С Жечев и Мойто на .........
Супер риболов сте си спретнали пак Саше :dancingHappy_i :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley
Няма вода,ама и на сухо Фащате.Бравос на групата. :thumbsupsmiley
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Съндич, то тая тема е за срещи купони брат, що си я пуснал тука?!
Пъ, ако се направи и раздел офроуд, най ще е за там.....гоуема разходка по чукари и гори, ама инак доволно, след цял ден обикаляне поне убаво място намерихме преди да се стъмни, тъ тоя излет го броя за разузнавателен, предвид че почти никакъв риболов не успяхме да направим-само няколко часа топихме фидерите, но инак сефтосах първия си собствен фидер и понаправих прощъпулника си в тази нова за мен наука!
Благодарности на Кърцата за съветите за захранката, определено свърши работа!
Пъ, ако се направи и раздел офроуд, най ще е за там.....гоуема разходка по чукари и гори, ама инак доволно, след цял ден обикаляне поне убаво място намерихме преди да се стъмни, тъ тоя излет го броя за разузнавателен, предвид че почти никакъв риболов не успяхме да направим-само няколко часа топихме фидерите, но инак сефтосах първия си собствен фидер и понаправих прощъпулника си в тази нова за мен наука!
Веско Жечев- ...........................
Брой мнения : 173 Рожд.дaта : 23.03.1975
Години : 49
И аз ти благодаря......що не пуснеш некоя снимчицаБат Вес написа:Съндич, то тая тема е за срещи купони брат, що си я пуснал тука?!
Браво на групата .
Pesho N.Zagora- ...........................
Брой мнения : 2566 Рожд.дaта : 15.04.1970
Години : 54
Pesho N.Zagora написа:Браво на групата .
borislav58- ...........................
Брой мнения : 426 Рожд.дaта : 19.10.1958
И не казвай на бабата, де си бил да нема :d776892fea672e
Бай Гого- ...........................
Брой мнения : 1378 Рожд.дaта : 02.12.1961
Години : 62
Сашето,на плуФка не пробвали бе ,джанъм
bkd- ...........................
Брой мнения : 927 Рожд.дaта : 29.01.1961
Години : 63
Ами някой(няма да посочвам кой ) му бе поръчано да вземе некое килце черв да обстреляме района бойните действия, че да пробваме тлъстите кленчуги, ама забрави у последствие и поради липсата на достатъчно черв плувките не се извадиха и нашляпахме фидерите....абе туристи от всякъде :25b67f10a9b4d8 :609c1f728720fbbkd написа:Сашето,на плуФка не пробвали бе ,джанъм
Фидера е по силно оръжие от плувката Много правилен избор :dancingHappy_i
Ами то фидера и рибата ясно ,ама освен една туба минерална вода за миене,оп за пиене не видях друго .Иначе разходката и риболова ,супер
майсторчето страхил- ...........................
Брой мнения : 1594 Рожд.дaта : 01.07.1964
Години : 60
Добре е бе Саше [You must be registered and logged in to see this image.]Яки сте [You must be registered and logged in to see this image.]
simeonnn- ...........................
Брой мнения : 6866 Рожд.дaта : 03.09.1965
Години : 59
Е,майсторите нема как да ги убедиш Заре.Ама Тонката и го доказа.Светозар Върбанов написа:Фидера е по силно оръжие от плувката Много правилен избор :dancingHappy_i
:217b315cad77fe Срамота да го пишеш.Цяла кутия се изхвърли преди да си тръгнем. Ама некой беше "изморен"от дългият път и не му се занимаваше. :6e6ebecd09233aБат Вес написа:Ами някой(няма да посочвам кой ) му бе поръчано да вземе некое килце черв да обстреляме района бойните действия, че да пробваме тлъстите кленчуги, ама забрави у последствие и поради липсата на достатъчно черв плувките не се извадиха и нашляпахме фидерите....абе туристи от всякъде :25b67f10a9b4d8 :609c1f728720fbbkd написа:Сашето,на плуФка не пробвали бе ,джанъм
А,комоли да се пробва на спининг....... :4506ea66aafe7f
Брат аз не съм по-пляскарките/плуФките/bkd написа:Сашето,на плуФка не пробвали бе ,джанъм
СЪНДИ написа::217b315cad77fe Срамота да го пишеш.Цяла кутия се изхвърли преди да си тръгнем. Ама некой беше "изморен"от дългият път и не му се занимаваше. :6e6ebecd09233aБат Вес написа:Ами някой(няма да посочвам кой ) му бе поръчано да вземе некое килце черв да обстреляме района бойните действия, че да пробваме тлъстите кленчуги, ама забрави у последствие и поради липсата на достатъчно черв плувките не се извадиха и нашляпахме фидерите....абе туристи от всякъде :25b67f10a9b4d8 :609c1f728720fbbkd написа:Сашето,на плуФка не пробвали бе ,джанъм
А,комоли да се пробва на спининг....... :4506ea66aafe7f
Много си прав Саше, няма как да убедиш некой като Кърци, Ивака, Бисо, Боби (bkd) и много други пичове, които често ходят по реки и хващат безброй риби, че като зашляпат фидерите и едрата риба НЕ бяга и остава само дребосъка евентуално, тъ същите тея затова ходят с по няколко килограма черв и не спират да изтичат и да обстрелват водата с малките гадинки, ама и резултата им е друг заради което, не случайно последните двама от това изречение те поднасят весело защо не пробва на плувка и те така.....и те в тоя ред на мисли нямаше как да стигне една кутийка, сметам....слушай патило е казал народа......СЪНДИ написа:Е,майсторите нема как да ги убедиш Заре.Ама Тонката и го доказа.Светозар Върбанов написа:Фидера е по силно оръжие от плувката Много правилен избор :dancingHappy_i
.....а, че бях уморен е вярно, все пак шофирах от три през ноща до пет след обяд през деня , като през половината време по черни пътища, тъ тотално ми се отщя и спининг и прочее, щото това занимание изисква доста ходене все пак, ако се сещаш ...., пък и с друга нагласа тръгнах, сиреч за друг вид риболов, ама те тоа спор вече не го ли водехме, че трябва да го продължаваме бре дърти хулиганино?!?!
:29e6bbd771c7f3
п.п.Виноват си за липсата на доволно количество червеи, за което изрично те помолих няколко пъти да вземеш, тъ за това мисли у кое кръчме ще ме водиш за компенсация!
Поздравления за хубавият риболов и купон!
Жечка фидерът е новата ми страст,докато чакам "йедрото" на шаранджийките,защо да не "цопкаме"?
Живи и здрави да сме само,че ги гласим нещата лека-полека! :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
Жечка фидерът е новата ми страст,докато чакам "йедрото" на шаранджийките,защо да не "цопкаме"?
Живи и здрави да сме само,че ги гласим нещата лека-полека! :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
Цопкането привлича едрото колкото по често по добре ......а и храна щом има ........
Абе привлича,привлича..........ама ако ти кажа колко пъти съм си мислил да направа някакво "устройство" като улук,монтирай си го и само леко си "приводняваш-търкаляш" топките захранка/без да цопкат/..............,а скубаретата и другите твари само лигавници слагат и се редат на опашката
Това , което искаш да направиш се казва къпиране ! Ако ти е близка дистанцията ( а на реката е близка ) става със стара щека или директен , като накрая си сложиш по голяма чашка !
Който си къпира да си го прави,аз ти говоря за улукиране
Еми проблема е нулев ! Взимаш един улук колкото дълъг искаш режеш през средата и си пускаш топките с храна по него до хранителното ти петно !
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing