Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
+111
Tiho Todorov
mdesov
max
Петър Василев
antares
yankosan
bsgold
ribarshe
pako
атанасов1589
А.Христов
shibailo
ivojekov_vet
baretata
rap66
dido18
D.Dimitrov
stuci
germanov.1974
zhikata
Попа
Румен Умен
philipoff72
mkehaiata
Моряка
Любак
Pesho N.Zagora
КИРО
goshotanchev
Тик Так
ufo
Атев
savi aleksiev
veis
Васил
vstoikov
вакрил
mitko_aks
grandal_331
str.hadjiev
Bat Emo
ДЯДО ИВАН
gogotod
чечо
chapara
Жоро-multi_maks
vvt1970
cochi75
parvaka
maxxx
vanko4at
ribarya
sword-fish
Asko
bobiklima
marvin
divein
fokobg
Мънцата
andro68
vatus
JimBeam
tatkoogi
nasco2
Шморхи
marinco
Кико
Георги Тодоров
Румен Ганев
Borkata
minerva60
карид
ТАРАЛЕЖ
zuzko_
костреж
dikanarov
ICO
krasi81
dobria1
iamyordan
Дели
justinian
Иво - Шабла
фишфрена
Кирил Калчев
Ribarina
runner
Доктора
Albena
недялко радков
gogo26
Тянката
georg
Светозар Върбанов
ПЛУВЧО
baralya
xpynxpyn
Георги Вутов
EU_BG_akademika
rikitikitavi
Rimohit
paynera
simeonnn
Sea Creature
dako
emanuil
roko koko
tiho_roev
Elfi
sllipi1
strijok
115 posters
Страница 10 от 40
Страница 10 от 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
Абе да не ядете мазната опашка на коча..... Аз днес да се моря,да ходя да фащам риПки на Луда Камчия,а вий тука за мезе да ме взимате. Слагайте пиенето та да идвам, аз съм мезето. :29e6bbd771c7f3
Направо ми се пукна язвата от смях ве.
Направо ми се пукна язвата от смях ве.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Пък аз чета глупости,чеша са дето не ма сърби и си мисля? Седя и мисля,ма май както мисля-само седя
grandal_331- ...........................
Брой мнения : 1998 Рожд.дaта : 23.06.1968
Години : 56
вакрил написа:От поворотния е и аз си хванах вчера.Времето беше прекрасно,моренцето-тава
sllipi1 написа:на вълнолома има джурум
ПЛУВЧО написа:А тамошните циганки на колко долара кълват...milen kordov написа:Тянка,Карибите брат.Тянката написа:Доообре ве Миленски ,туй от коя буна викаш
Кофата я напълних с 20 риби.Те като циганки да ге....
Дели написа:И аз се разходих до вълнолома. Наистина има джуруми. Във разбиващите се вълни се виждат да хвърчат и риби. Гларусите ги кльопат докато са зашеметени. Рибите ми се сториха да са сардини .
Любак написа:Дели написа:........Във разбиващите се вълни се виждат да хвърчат и риби. Гларусите ги кльопат докато са зашеметени. Рибите ми се сториха да са сардини .
За сардини малко ме съмнява /те са на топличко - юг/, но кая и чучурина напълно го вярвам.
Този бурунтия е обърнала и преместила всичкият камък по дъното.
Колко му е, да изхфърли и дънната риба отгоре.
Дели написа:Не се шегувам този път. Мога да различа сребриста издължена рибка от дънна риба. Може да е била и илария.
Рибите бяха на пасаж защото имаше ясно очертан джурум. Гларусите не бяха по цялото протежение на вълнолома.
Стягайте чепаретата за пролетен риболов.
Ribarina написа:СПАМ
Тази сутрин един дето си няма хал хабер от риболов каза че в Приморско на плажа събирали някакви риби дето приличали на таралежи!?!
Може би скорпид?!?
ДЯДО ИВАН написа:Иво ,то нашия хубавец-ТАРАЛЕЖКО като се напие може и на риби да налита .Та тия риби дето приличали на таралежи сигурно са негово дело.От неговата семка ще да са . :6e6ebecd09233aRibarina написа:СПАМ
Тази сутрин един дето си няма хал хабер от риболов каза че в Приморско на плажа събирали някакви риби дето приличали на таралежи!?!
Може би скорпид?!?
joro_74 написа:Това ако питате мен са истински плажуващи таралежи,и понеже са до морето това автоматически ги прави таралежи риби или рибни таралежи както там искате.Чесно казано и аз съм ги виждал обаче не помня на колко ракия+бира бях. :525707397c05bb
ПЛУВЧО написа:А руси ли бяха таралежите,че не ми стана ясно....ДЯДО ИВАН написа:Иво ,то нашия хубавец-ТАРАЛЕЖКО като се напие може и на риби да налита .Та тия риби дето приличали на таралежи сигурно са негово дело.От неговата семка ще да са . :6e6ebecd09233aRibarina написа:СПАМ
Може би скорпид?!?
ТАРАЛЕЖ написа: Плувчо!! И ти ли,Бруте?
Те сега ще сформират група-"тъпис кънтрис 2"! Китариста Рокококо заедно с Рибарина и Дядо Иван-Цонко!
Алтернатива на рок феста в Каварна От пролетта се събират за да репитират
..и всички се засмяха !!! :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a
ПЛУВЧО написа:Много взехме да кълвем ...спамим тука.
А иначе,новосформираната група на празника на Каварна 06.05. ли ще свири на площада?
venkov71 написа:Това е от Северния плаж на Приморско,но не мога да разбера каква е рибата:
[You must be registered and logged in to see this image.]
П.п. Извинения за спама,но ми стана интересно,като прочетох за Приморско и
намерените риби.Снимката е от 08.02.2012
roko koko написа:Ми то едното ясно кво е ,ми другото.........
cochi75 написа:Врана и патка.
sllipi1 написа:то патето май живо
joro_74 написа:sllipi1 написа:то патето май живо
Беше.
Ribarina написа:ОЩЕ СПАМ
Тази снимка истинска ли е?
Ако е този идиот не ме е излъгал!
Направо ми даде шах с пешката
vatus написа:И на мен рибата ми прича на морска врана.
venkov71 написа:Съвсем ! Снимали са пораженията от бурята по плажа:Ribarina написа:ОЩЕ СПАМ
Тази снимка истинска ли е?
[You must be registered and logged in to see this link.]
grandal_331 написа:Нещо бъркаш-ФОТО ШОПcochi75 написа:Врана и патка.
dobria1 написа: :217b315cad77fe то тука много спам бре :217b315cad77fe
КИРО написа:Вярно е.dobria1 написа: :217b315cad77fe то тука много спам бре :217b315cad77fe
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Моряк, а на мен ми пишат, че харпунджиите тепали пингвини с харпуните. Де ги тез пингвини и как ги приготвяте ве? Май реконтрадезинформация? Само патки и замразени сафриди на дупка! :d776892fea672e Поне тук по суперите това пускат! :525707397c05bb
dikanarov- ...........................
Брой мнения : 242 Рожд.дaта : 14.01.1946
Години : 78
Не знам бат Весо незнам,то какво ли не е ставало по черноморието ама да ти кажа снощи водните кокошки ,както спали във езерото и водата замръзнала,сега не могат да излетят и само врякат на леда.Трима циганина видях с коси и чували и ги метнаха да ги косят
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
:6e6ebecd09233a
И после от крилата им напраили навеси :609c1f728720fb
grandal_331- ...........................
Брой мнения : 1998 Рожд.дaта : 23.06.1968
Да ама без майтап в морето вчера ги гледах на Траката имаше гъски и женски и мъжки с червен пискюл на главата на двадесет метра от брега бяха към 15.00 ч. :217b315cad77fe
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Температура на морската вода 1* - 4*С градуса.
Това е за 25.02.2012г.
====================================
Ще Ви се разсъхнат лодките, докато t* стане 10* - 14*, за каята поне. :29e6bbd771c7f3
Това е за 25.02.2012г.
====================================
Ще Ви се разсъхнат лодките, докато t* стане 10* - 14*, за каята поне. :29e6bbd771c7f3
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Аз утре влизам.Хич не ме интересува прогнозата ти и колко е студена водата.Едвам издържам да не ходя за риба и да не съм в морето.
Утре ако всичко върви добре ще зарежа лапето при бабата и заминавам на приключение с голямата лодка.
Мислим да ходим малко извън залива,на една карта видяхме дълбочина от над 40 метра и мислим да ходим да я търсим.Дано картата да ни е вярна,че голямо разкарване ще бъде
Утре ако всичко върви добре ще зарежа лапето при бабата и заминавам на приключение с голямата лодка.
Мислим да ходим малко извън залива,на една карта видяхме дълбочина от над 40 метра и мислим да ходим да я търсим.Дано картата да ни е вярна,че голямо разкарване ще бъде
Ribarina- ...........................
Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42
Да не е някоя пиратска карта и да закачите някое гърне с жълтици
JimBeam- ...........................
Брой мнения : 1427 Рожд.дaта : 10.02.1962
Години : 62
пробвах новите чепарета ето какво се случи [You must be registered and logged in to see this image.]
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Години : 48
по късно ще покажа и как изглеждат малко преди консумация
Чшшшш, няма пускаш таквиз снимки, че нещу щи съ случи :d776892fea672e Дофтура каза да пазя сърцетоsllipi1 написа:пробвах новите чепарета ето какво се случи...
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Сега подпали пожар.Утре и аз ще хвърля чепаре във фризера.Гледам на сонара че се върти нещо там на дълбочина второто чекмедже.
Пък и вече трябва да се направи място за пролетните хаймани
Пък и вече трябва да се направи място за пролетните хаймани
Ти казвай какво излиза на мрежите - аз фризера отдавна съм го
нагласил на чакащ режим.
нагласил на чакащ режим.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Ааааа Рибарин! Култова реплика е това! Не моа се запра да саУтре и аз ще хвърля чепаре във фризера.Гледам на сонара че се върти нещо там на дълбочина второто чекмедже.
Апропо и аз ко бръкна по надълбоко у фризеро мое да изкарам някой сафрид или пък зарган.
карид- ...........................
Брой мнения : 415 Рожд.дaта : 08.09.1974
Години : 50
Е блазе ви! При мен сонара показва само дран костур.
тва е от трето чекмидже дълбокия резерв са чернокопи и лихмузи
Утре ще влизам да вадя карагьоз и да търся една изгубена мрежа за попчета.Също така ще пусна мрежи за калкан,карагьоз и попче.Смятам да пусна и една 200 м. парагата с куки 7 нули на черен дроб и солен сафрид за акули и по-големи риби,ама не е много сигурно че незнам дали ми е платен лиценза за парагадите.Ако не е платен ще трябва да изчакам една седмица докато го плати капитана.
Ако ще правим нещо то трябва да както трябва за една риба не ми се иска да ни отнемат лицензите и разрешителните
Между другото нас на рибарското селище ни проверяват Гранична полиция и май добре се представят,или много им се яде риба постоянно има тяхна кола там
Ако ще правим нещо то трябва да както трябва за една риба не ми се иска да ни отнемат лицензите и разрешителните
Между другото нас на рибарското селище ни проверяват Гранична полиция и май добре се представят,или много им се яде риба постоянно има тяхна кола там
Много скъп този лиценз за парагади бе колега !? Чак толкова много ли хващат , че 300 лева???
minerva60- ...........................
Брой мнения : 84 Рожд.дaта : 06.04.1960
Години : 64
Миналата година може би щяха да си избият парите,ако бях продал рибата,която хванах,а не подарявал.Аз тогава пусках две парагади по 200 м с 400 куки на парагада, куки номер 1 Пусках за попчета и имаше риба на почти всяка кука.Имаше дни в които имаше по една или две празни куки.
Тази година сме инвестирали около 1000-1200 лева в мрежи и лицензи.Не очаквам да си върнем парите,защото всичко изкарано отива за ремонти на лодката,къщата (на рибарското селище) и нови такъми.
Утре като разгледам документите ще видя дали ми е платен този лиценз.Мисля че е платен защото доста пари ни взеха от ИАРА.Но и да не е платен не е голяма загуба че няма да пускам парагади.Доста трудоемко е залагането на стръв
Тази година сме инвестирали около 1000-1200 лева в мрежи и лицензи.Не очаквам да си върнем парите,защото всичко изкарано отива за ремонти на лодката,къщата (на рибарското селище) и нови такъми.
Утре като разгледам документите ще видя дали ми е платен този лиценз.Мисля че е платен защото доста пари ни взеха от ИАРА.Но и да не е платен не е голяма загуба че няма да пускам парагади.Доста трудоемко е залагането на стръв
Иво ,влиза ли днеска ,нали се канеше?
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Влизах [You must be registered and logged in to see this link.]
Голям кеф беше днес.Времето беше супер,само дето няма риба.Красота.
Голям кеф беше днес.Времето беше супер,само дето няма риба.Красота.
Това се случва на 1 Април 2012 г. :5ff67901e688fa
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
Е те тука ме уби направо. Как не те срам бре.
Не понякога - а винаги ще ми вярваш. :29e6bbd771c7f3
----------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------- ----------- ------------ --------------
Любак написа:Добро утро.
Тъкмо застъпвам на работа и честито.
По северното Черноморие всеки момент ще завали дъжд. И така за около час - два.
Уговорката за нов дъжд следобед остава.
В момента вятърът по Черноморието е около 4 - 6 м/с.,
но от обяд нататък да се усили и да достигне 8 - 10м/с./средна/.
savi aleksiev написа:Много си ларш бре Любаче що не си задържиш по малко от вятъра и от дъжда
----------------------------------------------------------------------------------------------------Любак написа:А честит Ви Първоаприлски СНЯГ - софиянци. :29e6bbd771c7f3
Дебел сняг, голям комат.
nasco2 написа:Любак написа:А честит Ви Първоаприлски СНЯГ - софиянци. :29e6bbd771c7f3
Дебел сняг, голям комат.
Познава, познава, преваля малко на парцали и времето се шегува днес с нас :609c1f728720fb
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ПЛУВЧО написа:Честит празник на синоптиците и метеоролозите майтапчии. Спамя,защото пУшката ти е схалостни :6e6ebecd09233a (както разбрах от друг коментар) :6e6ebecd09233a :29e6bbd771c7f3
---------------------------------------------------------------------
Мънцата написа:И не самоЛюбак написа:А честит Ви Първоаприлски СНЯГ - софиянци. :29e6bbd771c7f3
----------------------------------------------------------------------------------------
Любак написа:Мънцата написа:....
И не само ............
Къде е това бре Мънца ?
-----------------------------------------------------------------------------------------
КИРО написа:И повече да не съм чул ТУК негативни приказки за нашто метеоМАСТОР.Любака - от 30.03 написа:.......
Следобед се очаква отново да превалява. Т до около 15-16*С max.
На 1 април, е възможно през ноща валежът да премине в мокър сняг на по-височкото /като Кичево/.
Доказателствата:
Сливата на жената - смарянгаса се.
И пъпките И загинаха
Таман се прибрах де.
Бат Любчоооо - знаеш че понякога винаги ти вярвам. :dancingHappy_i
Е те тука ме уби направо. Как не те срам бре.
Не понякога - а винаги ще ми вярваш. :29e6bbd771c7f3
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Мънцата написа:Пътя Долище-Кичево Като влязох във Варна беше дъжд, ама горе друга БългарияЛюбак написа:
Къде е това бре Мънца ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Любак написа: :217b315cad77fe :217b315cad77fe :217b315cad77fe :217b315cad77fe
Гледам :217b315cad77fe , пак гледам :217b315cad77fe и не вярвам на ушите си. :217b315cad77fe
Ауууууууууу, познах. Е малко съм сбъркал часа, ама айде холан. :dancingHappy_i . :525707397c05bb
Шъ съ напия от радост, тази вечер. Има защо.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
КИРО написа:Почерпи де - от калта те измъкнахме с Мънцата. :d776892fea672e
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мънцата написа:Направо от снега си го измъкнахмеКИРО написа:Почерпи де - от калта те измъкнахме с Мънцата. :d776892fea672e
EU_BG_akademika написа:Абе незнам дали го измъкнахте или му го намъкнахте , спомням си тука едно обещание от един авер, че ако вали сняг на 1ви.........Мънцата написа:
Направо от снега си го измъкнахме
:6e6ebecd09233a
Любак написа:Ще почерпя, що да не почерпя.
Ама Мънцата не пиел вече, от бургаШката вечеринка. :5ff67901e688fa
А бе, свиди ми се бре. Не разбрахте ли. :f38b1c44c48ae2
ВиШ палачинки можееее :d5116e0ebf2fc8 , ама рИкия .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мънцата написа:Тва мое го преместите Ф БисеритеКИРО написа:Бат Любчоооо - знаеш че понякога винаги ти вярвам. :dancingHappy_i
КИРО написа:Тошееее - що не се хвана на бас ве?(по тилифоня).
Следващия път спокойно мога те излъжа вече.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Любак написа:Мънцаааа, извинявайййй много.
Джаснах ти поста без да искам.
Уж моя да изчистя и бам твоя.
Имаш три палачинки от мен: с мед, с шоколад и с чер хайвер. :851a05bac39e75 :d5116e0ebf2fc8 за компенсация.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Моряка написа:Това не се изспуска :3f7e6dc87de4b9 Дай адрезаЛюбак написа:Ще почерпя, що да не почерпя.
Мънцата написа:Няма проблем веее То така и така половината е за лакърдиите Ама палачинките шси ги търся, да знайш А ся изтрий и тоз пост, че три са ми малкоЛюбак написа:Мънцаааа, извинявайййй много.
Джаснах ти поста без да искам.
Уж моя да изчистя и бам твоя.
Имаш три палачинки от мен: с мед, с шоколад и с чер хайвер. :851a05bac39e75 :d5116e0ebf2fc8 за компенсация.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
КИРО написа:Любак,ку черпиш сиждук - трий и мойте. :d5b65c17bec10f :5ff67901e688fa
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------Любак написа:Чао, отивам да се самонапия. :d5116e0ebf2fc8
--------------------------------------------------------------------------------------------------------Моряка написа:Любак написа:Чао, отивам да се самонапия. :d5116e0ebf2fc8
:4506ea66aafe7f
Elfi написа:КИРО написа:Любак,ку черпиш сиждук - трий и мойте. :d5b65c17bec10f :5ff67901e688fa
За мен един крем карамел може ли? :d5b65c17bec10f
Георги Вутов написа:И една кайсиева ку можи :d5b65c17bec10f
------------- ----------- ------------ --------------
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Страница 10 от 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Страница 10 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing