Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
+111
Tiho Todorov
mdesov
max
Петър Василев
antares
yankosan
bsgold
ribarshe
pako
атанасов1589
А.Христов
shibailo
ivojekov_vet
baretata
rap66
dido18
D.Dimitrov
stuci
germanov.1974
zhikata
Попа
Румен Умен
philipoff72
mkehaiata
Моряка
Любак
Pesho N.Zagora
КИРО
goshotanchev
Тик Так
ufo
Атев
savi aleksiev
veis
Васил
vstoikov
вакрил
mitko_aks
grandal_331
str.hadjiev
Bat Emo
ДЯДО ИВАН
gogotod
чечо
chapara
Жоро-multi_maks
vvt1970
cochi75
parvaka
maxxx
vanko4at
ribarya
sword-fish
Asko
bobiklima
marvin
divein
fokobg
Мънцата
andro68
vatus
JimBeam
tatkoogi
nasco2
Шморхи
marinco
Кико
Георги Тодоров
Румен Ганев
Borkata
minerva60
карид
ТАРАЛЕЖ
zuzko_
костреж
dikanarov
ICO
krasi81
dobria1
iamyordan
Дели
justinian
Иво - Шабла
фишфрена
Кирил Калчев
Ribarina
runner
Доктора
Albena
недялко радков
gogo26
Тянката
georg
Светозар Върбанов
ПЛУВЧО
baralya
xpynxpyn
Георги Вутов
EU_BG_akademika
rikitikitavi
Rimohit
paynera
simeonnn
Sea Creature
dako
emanuil
roko koko
tiho_roev
Elfi
sllipi1
strijok
115 posters
Страница 36 от 40
Страница 36 от 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
Свиркай за шопарата - майстор съм на скарата.shibailo написа:На коледа ще коля прасе, а вече фризера ми е фул с зьбата риба ... ко ша прая незнам....
Няма да остане за фризеро....
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
КИРО написа:Свиркай за шопарата - майстор съм на скарата.shibailo написа:На коледа ще коля прасе, а вече фризера ми е фул с зьбата риба ... ко ша прая незнам....
Няма да остане за фризеро....
ПраФ е Кирето.
Какво ни пречи да направим = НС - Зимна - свинска, Катилска= ?
А си ни поканил, а си изгорял. Познаваш ни.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
bsgold написа:Светват ми разни лампи, благодарение на хора от този и от други форуми, за което съм благодарен.
За жалост времето в морето е ограничено, а пъзела наречен тролинг е доста голям.
И сложен Марто, ....... при това голямо село там, и при такива риболовци наоколо :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Любак- глоб.модератор
Любак написа:.....и при такива риболовци наоколо :
Тия не са страшни Любак. След обаждане с парола " Бутилка на брега" губят точката и не ти пречат изобщо
mdesov- ...........................
Брой мнения : 586 Рожд.дaта : 12.09.1973
Години : 51
5645665465464567566
paynera написа:..........
Нека сега да обесня подробно за риболова на Черноморец - така че кибиците от компютрите да не дават много акъл на теория - ами да влязат за риба и на практика да покажат какво могат.........
Палиш на половин оборот.
Майтапчета бре Иво, ........защо се впрягаш?
Любак- глоб.модератор
Любак написа:Смяната на условията на времето са в тясна връзка с адаптирането на всеки жив организъм, към външните промени на времето. Човешкият организъм е своеобразен барометър и промените в налягането, студа, влажността, слънцегреенето и т.н. веднага започват и вътрешните промени в организма. С това се обяснява и дискомфорта и при хора, с напълно здрави организми.
Да го кажа по-разбираемо
Прав си Любак, защо се казва свит, като рибарски Х@Й , ми дърпа се колегата навътре, на топло барабар с топките, да си пази жизнено потеклото
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
Моряка написа:Любак написа:Смяната на условията на времето са в тясна връзка с адаптирането на всеки жив организъм, към външните промени на времето. Човешкият организъм е своеобразен барометър и промените в налягането, студа, влажността, слънцегреенето и т.н. веднага започват и вътрешните промени в организма. С това се обяснява и дискомфорта и при хора, с напълно здрави организми.
Да го кажа по-разбираемо
Прав си Любак, защо се казва свит, като рибарски Х@Й , ми дърпа се колегата навътре, на топло барабар с топките, да си пази жизнено потеклото
Както казваше един ваш градски /служеше някъде под моста на Аспарухово /: "Като съм на вахта разбирам, че най-добрата саморегулираща се термосистема са ташаците - чувствам ги под мишниците!"
antares- глоб.модератор
Брой мнения : 1966 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 64
[You must be registered and logged in to see this link.]
В неделя сутринта гледах,гледах това море...И реших да не си мокря лодката за толкова малко риба.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Аз като гледам, то и с харпуня отгоре, чиляк може да избие рибата...
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
Да,амаааа - ако си долу между тях,ще можеш да избираш само мъШките.....vatus написа:Аз като гледам, то и с харпуня отгоре, чиляк може да избие рибата...
КИРО- мир на праха му
Киро, аз съм като оня грузинец бре, мъШко, женско, кво да е, не подбирам, ич не съм маанаджия..
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
D.Dimitrov написа:От тук ми е по-лесно: [You must be registered and logged in to see this link.]
Надявам се да е полезно.
-------------------------------------
JimBeam написа:3D карта на земята показва метеорологичните условия в реално време
[You must be registered and logged in to see this link.]
......................
Любак- глоб.модератор
Абе аз, най уважавам програмата, "питай Любака"
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
EU_BG_akademika написа:Абе аз, най уважавам програмата, "питай Любака"
Питай, питай, в края на годината Любака ще ти прати сметката
JimBeam- ...........................
Брой мнения : 1427 Рожд.дaта : 10.02.1962
Години : 62
Разбирам и като ми прати сметаката и не я платя, може и да ми види сметката в морето.......JimBeam написа: Питай, питай, в края на годината Любака ще ти прати сметката
00888--8-888-8-8-8-8-88
И как ще стане ?EU_BG_akademika написа:........... може и да ми види сметката в морето.......
Най-много да му падне батерията на телефона,баш когато към теб тръгне щорма,
ама ти от такова нещо не се пуашиш.....
КИРО- мир на праха му
Любак написа:EU_BG_akademika написа:...... много труд полагаш.......
Пусти пари,...... Петьо обеща ако пусна още една тема и щял да ми вдигне зЪплатата на 3 500 000 Беларуски рубли (BYR)
Шъ ставам Милионер. Край на беднотията.
Любак- глоб.модератор
недялко радков написа:Както бях решил днес отидохме с един приятел на петрол.Времето прекрасно морето и то.И при нас имаше много раци,300гр. скарида замина,ама и рибка си хванахме малко:
Малко над 6 кг от 11 до 17 часа.Много добър излет,направихме си кефа и 2 л. винце отиде .Не си носих апарата,снимахме се с телефона ама нямам кабел,снимката е от мивката в къщи.
paynera написа:Еи бракониер - другия път като ходиш по твоите дупки - да ми се обадиш да доида , че шЪ взема да преместя камъните от ЯД
КИРО написа:[You must be registered and logged in to see this image.]
Туй от лятото ве - ко се бъзикаш?????
Ич "сополи" нямат.
paynera написа:Не това е от 2 ТВОИ лета от лодка
недялко радков написа:Киро,имам свидетел-Атев дойде да погледа!
paynera написа:Значи Атев може - paynera - НЕ МОЖЕ ??? Другия път си глобен да донесеш 2 пакета със салфетки на банкетанедялко радков написа:Киро,имам свидетел-Атев дойде да погледа!
========================================================
ДЯДО ИВАН написа:Днес след обяд към 14 часа слязох да видя морето ,че бях забравил как изглежда буничката ни. Обаче ,кво да гледам едно момче от обяд наскубало към кило хубави попчета. Викам си аз мога ,или не мога. Газ в къщи .Изрових един директен ,малко трицонка замразена и обратно на буната. Точно в този момент излязоха и от мидената ферма и си взех и малко прясна мида .И познайте кво се случи . Ам голям бой. От две дупки изрових над 4кг хубава кая.И то за около два часа.Поначесах малко крастата ,че не бях ловил риби доста време.Та такива неща . Попа си яде и то прилично в Каварна.
max написа:Знаех си ....заради грьцките риби сега ще страдат попчетатаДЯДО ИВАН написа:Днес след обяд към 14 часа слязох да видя морето ,че бях забравил как изглежда буничката ни. Обаче ,кво да гледам едно момче от обяд наскубало към кило хубави попчета. Викам си аз мога ,или не мога. Газ в къщи .Изрових един директен ,малко трицонка замразена и обратно на буната. Точно в този момент излязоха и от мидената ферма и си взех и малко прясна мида .И познайте кво се случи . Ам голям бой. От две дупки изрових над 4кг хубава кая.И то за около два часа.Поначесах малко крастата ,че не бях ловил риби доста време.Та такива неща . Попа си яде и то прилично в Каварна.
chapara написа:Мани , ама той дедо ти и на буната на камъните да фЪрли май дупка с риба ще намери
D.Dimitrov написа:Попа си.... ЯДЕШЕ и то прилично в Каварна.ДЯДО ИВАН написа:Попа си яде и то прилично в Каварна.
П.П. Тоа се не трае! Ни зиме ни лете!
А после делфините били напаст!
недялко радков написа:Сериозно съм се замислил за едно посещение в Каварна по празниците,ако Дедо е там-съвместно!
D.Dimitrov написа:Закъсня! Ако си мислиш за кая то в Сахара вече шансовете ти са по големи!недялко радков написа:Сериозно съм се замислил за едно посещение в Каварна по празниците,ако Дедо е там-съвместно!
недялко радков написа:Ние с Дядо имаме споразумение да не бърка в моите дупки,ама ако е-ще го накажа и ще му бръкна във фризера!
D.Dimitrov написа:Тва.... за дупките..... не те ръзбрах. Сещам се за една... ама в множествено число прозвуча някак си..... палаво!недялко радков написа:Ние с Дядо имаме споразумение да не бърка в моите дупки,ама ако е-ще го накажа и ще му бръкна във фризера!
И с тоя фризер........
А бре Недялко.... спри се бре!
Любак написа:D.Dimitrov написа:Попа си.... ЯДЕШЕ и то прилично в Каварна.ДЯДО ИВАН написа:Попа си яде и то прилично в Каварна.
П.П. Тоа се не трае! Ни зиме ни лете!
А после делфините били напаст!
Че тези полицаи на границата, как са го опущили обратно от Гърция.
Спят пущинаците или са вземали ........ нерегламентирано.
Доколкото знам е с черен печат , за обратно влизане в BG .
недялко радков написа:Много ти е мръсно подсъзнанието,Митак!Имах впредвид да не бърка в дупките в които аз бъркам!А за фризера...приеми го буквално,а не както си мислиш,каквото и да е то!Става въпрос за електрически уред пълен с лефери и чернокопи!
D.Dimitrov написа:Айде пак аз виновен!недялко радков написа:Много ти е мръсно подсъзнанието,Митак!Имах впредвид да не бърка в дупките в които аз бъркам!А за фризера...приеми го буквално,а не както си мислиш,каквото и да е то!Става въпрос за електрически уред пълен с лефери и чернокопи!
Разбрах те ама си викам, малко шегичка никому не вреди
недялко радков написа:Аз майтапа го разбрах,ама знам ли колегите...Ще ми излезе име,иди,че се оправяй после!
Между другото по традиция ще откривам сезона на 1-ви на буната в Аспарухово,всички желаещи са поканени!Ще има опъната маса,а какво ще има на нея,зависи от това което всеки си донесе,все ще е останало нещо от новогодишната трапеза.Аз ще донеса малко ракия и 2-3-4 л. вино и някое друго мезе.
savi aleksiev написа:анедялко радков написа:Митак!Имах впредвид да не бърка в дупките в които аз бъркам!!
А бре вие друга работа нямате ли ами си бъркате в дупките, и то пред всички
недялко радков написа:
ДЯДО ИВАН написа:Бе мислех на 1-ви да дойда и аз ,ама наистина ще си помислят хората ,че си бъркаме в дупките. Ти в моите ,аз в твоите . Затова , няма да дойда ,оставям ти всичката риба ,барабар с дупките Ма пък знае ли човек накъде ще ме отвее вятъра ??? МоА мина да пия едно вино и да изям едно мИзе
savi aleksiev написа:Бре върти сучи все към дупките иска да ходиДЯДО ИВАН написа:Бе мислех на 1-ви да дойда и аз ,ама наистина ще си помислят хората ,че си бъркаме в дупките. Ти в моите ,аз в твоите . Затова , няма да дойда ,оставям ти всичката риба ,барабар с дупките Ма пък знае ли човек накъде ще ме отвее вятъра ??? МоА мина да пия едно вино и да изям едно мИзе
ДЯДО ИВАН написа:
savi aleksiev написа:Не се хили ами бягай към белите писти и се кефете на МАКС и се пусни един път заради менДЯДО ИВАН написа:
ДЯДО ИВАН написа:savi aleksiev написа:Не се хили ами бягай към белите писти и се кефете на МАКС и се пусни един път заради менДЯДО ИВАН написа:
Любак- глоб.модератор
[You must be registered and logged in to see this link.] |
От [You must be registered and logged in to see this link.] |
И пак е хубаво бре,и пак ще бъде -живи и здрави да сме
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
А, това е най важното, че като се преместя тукаroko koko написа:
И пак е хубаво бре,и пак ще бъде -живи и здрави да сме
и се утече
EU_BG_akademika написа:..................
А, това е най важното, че като се преместя тука
и се утече
Туй не е за тебе много задимено ми съ види
ribarya написа:
Между другото няколко малки магнита решават проблема с варовика във водата. Освен че отстраняват варовика, но и разбиват вече отделилия се, по нагревателя на бойлера примерно.
Полезна тема. Ако не за друго, то поне за бойлера научих нещо, което ще използвам...
ribarya написа:Между другото магнитните наколенки пречат на ерекцията...
Дърпат надолу...
nasco2 написа:ribarya написа:Между другото магнитните наколенки пречат на ерекцията...
Дърпат надолу...
Малиии ми тез магнитните колани за кръста на къде ли теглят
rap66 написа:Те са по специални - привличат банкноти, но еднопосочно - от носещия колана към тоя който му го е изпратилnasco2 написа:ribarya написа:Между другото магнитните наколенки пречат на ерекцията...
Дърпат надолу...
Малиии ми тез магнитните колани за кръста на къде ли теглят
chapara написа:
D.Dimitrov написа:Довечера си слагам магнитен обръч!
Ша си го въртя на кръста и ша съ клатя напред назад. Ма жината няма да я барам. Ей тъй.... да я яд!
Може и да съм Ф Бургас в момента, ..... ама пак виждам.
В нашата махала ми викат, ..... Любо -=Черният Орел =, заради цвета на кожата де.
Любак- глоб.модератор
И сяяяяя квооо....помогна ли магнита................и на какво?
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Нищо не помогна! Тръгнах да слагам обръча със залепени магнитчета. Естествено казах на жената каква е идеята че да я яд по-отрано.
Ама възникна проблем с обръча. Малък дойде за кръста. Стана само за герданче. Жената направи самодоволна гримаса. Реших да го врътна обръчлето около врътлето.... все е нещо. Ма магнитчетата залепнаха на полилейчето в хола и го приземиха с трясък. Настъпах стъкълце и пипнах жицата. Затанцувах танца на камилчето и така докато жената не изключи тока. Много време и трябваше нейната мама....
После се оправда, че не е могла дъх да си вземе от смях. Нейната мама....
Извод: Магнитчетата в случая не работят!
Ама възникна проблем с обръча. Малък дойде за кръста. Стана само за герданче. Жената направи самодоволна гримаса. Реших да го врътна обръчлето около врътлето.... все е нещо. Ма магнитчетата залепнаха на полилейчето в хола и го приземиха с трясък. Настъпах стъкълце и пипнах жицата. Затанцувах танца на камилчето и така докато жената не изключи тока. Много време и трябваше нейната мама....
После се оправда, че не е могла дъх да си вземе от смях. Нейната мама....
Извод: Магнитчетата в случая не работят!
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
Страница 36 от 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Страница 36 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing