Закрих повече от подобаващо
+21
kanara
simeonnn
Мънцата
Моряка
carpsliven2
gogolisec
КИРО
chapara
nasco2
Albena
Тихомир
Бай Гого
Ribarina
miriana86
ПЛУВЧО
max
ТАРАЛЕЖ
Nedeltcho Delev
strijok
vatus
Elfi
25 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Закрих повече от подобаващо
Абе всъщност не съм закривала, щото ще ходя по баластриерите и по платените, ама така е думата
Почивните дни, днес си помислих че много скучно са ми минали, но всъщност съвсем не е така. На много места отидох, видях се със страшно много хора и май си изкарах чудесно. Но тъй като пиша в раздел "риболовни излети, ще ви споделя само тях, а те не са безинтересни
Начи бях помолила някой да пише набързо ко да прая с фидера, защото няма време за четене. Отзова ми се Ицето, (Еминемчо), даде ми напътствия и благодарение на него и на момчето в магазина се оборудвах с такъми. Къде прочела, къде не, прибрах се след купон в петък на обяд, ше връзвам монтажи... да ама не! Тел звъни, трябва тръгвам ПАК на купон Горе на Герман Брадърсите правят традиционното откриване на мотосезона, на палаткаджийството и съчетано с великденските празници, общо взето купон да става :dancingHappy_i Събираме се на една поляна само приятели , църквата е на има няма 2 километра от поляната и те така... Та качихме се горе, едни бири, едни дюнери, едни ми ти варненски морски уклеи за мезе, кифтаци и пръжоли и ... бе ко ви разпраям, тва не е за разпраяне... мъкааа
[You must be registered and logged in to see this image.]
Хихихии , кво ли му е било на шофьора докът стигне до горе?
И те така
Не открих сезона на палатките, тръгнахме си със ЗВерче раничко, към 23 часа и по никое време зех да прая монтажи, че в 4 трябваше да съм станала,
с едно приятелче от квартала се бяхме разбрали да ходим на Искъра за платика. Ми станах, след лягане в 2... Пристигнахме по тъмно, народа спи, зад нас почнаха да прииждат коли и да завземат брега, но успяхме да си хванем хубаво местенце на филмовата къща. Имайки предвид, че за първи път стягам фидер, се справих повече от блестящо От сутринта до 12 на обяд хванах 3 риби на дъно, 2 на плувка, а Румен извади 14 с мач Общо взето риба имаше, но си беше капризна! Искаше си малка кука, а мен ме домързя да превръзвам плувката, а и бях ядосана на въдицата си, щот преди 2 седмици пак и счупих върха и сега е с 10 см по къса! Вярно, вдигна и се акцията, ама с нея ходя само за малки риби, чувствителността и е никаква вече! Направо я намразих и ще я хвърлям Платиките бяха прилични, нищо йедро, но доволно
Временцето едно никакво
И резултата за няколко часа
Повечето плуват обратно, но си задържах няколко, утре ще сложа цели 2 буркана арматура
Оттам вкъщи, скука и аре пак на Герман Та както и да е, доживях до днес и сутринта тамън се чудех кво да прая през деня, Мирче ми се включва в скайпа и вика: "Отивай на Щъркела, уклея кълве като луд и е голям кът скумрия" След малко ми звъни Бобче, в 11,30 , някак си рибарски и вика: "Отивам на Пънча, за уклей" Викам му - беги на Щъркела да се видиш у уклей, а той: "Чакам те на моста, дигай си задника и идвай с нас" Брейй, колко бързо ме нави нема ви казвам, запалих Пижо и айде на Пънча, прехвърлих се при тях и отпрашихме веднага за горе :3f7e6dc87de4b9 А ГОРЕ гъз до гъз, и върху гъза пак гъз
Те бяха гладни, та нападнаха кръчмата, а аз като в идях менюто, и направо изпаднах в екстаз :3f7e6dc87de4b9
Стоим , гледаме, гледаме и стоим и някак си не виждаме място, на което 4-ма възрастни и едно детенце на 3 годинки можем хем да ловим риба, без да пречим, хем да се чувстваме уютно И в този момент Бобче съзира синята лодка и взе решение на секундата! Влизаме с лодката Вързахме се ей за онази шамандура, дето е в средата на залива
Те почнаха да скубят уклея, докато аз тепърва почнах да превръзвам линията, и за половин час двамата бяха хванали това
Размерите на кълвящите уклеи около 20 санта, премерих ги с линийка вкъщи
Язовира беше огледало, рядко го виждам толкова красив и спокоен
Мъничката на Бобче и пишка, и ака в лодката, ( в пликчета ) няма такъв смях просто А бяхме по средата на залива и заобиколени от доста хора, ку някой ни е видял от четящите тук и сме му попречили с нещо, МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ
Крайния резултат: За 3,5 часа аз финиширах с 47 риби :3f7e6dc87de4b9 , Бобче с 39, Тони с 15, щот го домързя да си превърже куката.
Айде ве, не стана ли 1-ви юни да си ходя на Искъра? :3f7e6dc87de4b9
Почивните дни, днес си помислих че много скучно са ми минали, но всъщност съвсем не е така. На много места отидох, видях се със страшно много хора и май си изкарах чудесно. Но тъй като пиша в раздел "риболовни излети, ще ви споделя само тях, а те не са безинтересни
Начи бях помолила някой да пише набързо ко да прая с фидера, защото няма време за четене. Отзова ми се Ицето, (Еминемчо), даде ми напътствия и благодарение на него и на момчето в магазина се оборудвах с такъми. Къде прочела, къде не, прибрах се след купон в петък на обяд, ше връзвам монтажи... да ама не! Тел звъни, трябва тръгвам ПАК на купон Горе на Герман Брадърсите правят традиционното откриване на мотосезона, на палаткаджийството и съчетано с великденските празници, общо взето купон да става :dancingHappy_i Събираме се на една поляна само приятели , църквата е на има няма 2 километра от поляната и те така... Та качихме се горе, едни бири, едни дюнери, едни ми ти варненски морски уклеи за мезе, кифтаци и пръжоли и ... бе ко ви разпраям, тва не е за разпраяне... мъкааа
Хихихии , кво ли му е било на шофьора докът стигне до горе?
И те така
Не открих сезона на палатките, тръгнахме си със ЗВерче раничко, към 23 часа и по никое време зех да прая монтажи, че в 4 трябваше да съм станала,
с едно приятелче от квартала се бяхме разбрали да ходим на Искъра за платика. Ми станах, след лягане в 2... Пристигнахме по тъмно, народа спи, зад нас почнаха да прииждат коли и да завземат брега, но успяхме да си хванем хубаво местенце на филмовата къща. Имайки предвид, че за първи път стягам фидер, се справих повече от блестящо От сутринта до 12 на обяд хванах 3 риби на дъно, 2 на плувка, а Румен извади 14 с мач Общо взето риба имаше, но си беше капризна! Искаше си малка кука, а мен ме домързя да превръзвам плувката, а и бях ядосана на въдицата си, щот преди 2 седмици пак и счупих върха и сега е с 10 см по къса! Вярно, вдигна и се акцията, ама с нея ходя само за малки риби, чувствителността и е никаква вече! Направо я намразих и ще я хвърлям Платиките бяха прилични, нищо йедро, но доволно
Временцето едно никакво
И резултата за няколко часа
Повечето плуват обратно, но си задържах няколко, утре ще сложа цели 2 буркана арматура
Оттам вкъщи, скука и аре пак на Герман Та както и да е, доживях до днес и сутринта тамън се чудех кво да прая през деня, Мирче ми се включва в скайпа и вика: "Отивай на Щъркела, уклея кълве като луд и е голям кът скумрия" След малко ми звъни Бобче, в 11,30 , някак си рибарски и вика: "Отивам на Пънча, за уклей" Викам му - беги на Щъркела да се видиш у уклей, а той: "Чакам те на моста, дигай си задника и идвай с нас" Брейй, колко бързо ме нави нема ви казвам, запалих Пижо и айде на Пънча, прехвърлих се при тях и отпрашихме веднага за горе :3f7e6dc87de4b9 А ГОРЕ гъз до гъз, и върху гъза пак гъз
Те бяха гладни, та нападнаха кръчмата, а аз като в идях менюто, и направо изпаднах в екстаз :3f7e6dc87de4b9
Стоим , гледаме, гледаме и стоим и някак си не виждаме място, на което 4-ма възрастни и едно детенце на 3 годинки можем хем да ловим риба, без да пречим, хем да се чувстваме уютно И в този момент Бобче съзира синята лодка и взе решение на секундата! Влизаме с лодката Вързахме се ей за онази шамандура, дето е в средата на залива
Те почнаха да скубят уклея, докато аз тепърва почнах да превръзвам линията, и за половин час двамата бяха хванали това
Размерите на кълвящите уклеи около 20 санта, премерих ги с линийка вкъщи
Язовира беше огледало, рядко го виждам толкова красив и спокоен
Мъничката на Бобче и пишка, и ака в лодката, ( в пликчета ) няма такъв смях просто А бяхме по средата на залива и заобиколени от доста хора, ку някой ни е видял от четящите тук и сме му попречили с нещо, МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ
Крайния резултат: За 3,5 часа аз финиширах с 47 риби :3f7e6dc87de4b9 , Бобче с 39, Тони с 15, щот го домързя да си превърже куката.
Айде ве, не стана ли 1-ви юни да си ходя на Искъра? :3f7e6dc87de4b9
Elfi- ...........................
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Години : 52
Re: Закрих повече от подобаващо
Елииии, нямаш спиране, като линейка си, само дето нямаш буркан на главата си. :thumbsupsmiley
Абе за малката разбрах как сте и решили проблема с нуждите, ами на вас след бирата не ви ли се пишкаше?
Абе за малката разбрах как сте и решили проблема с нуждите, ами на вас след бирата не ви ли се пишкаше?
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
От всичко по много - среща с приятели, хапка - пивка и риба сте си фанали бравос :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Кат брадва си ма,не се спираш пред нищо
Nedeltcho Delev- ...........................
Брой мнения : 2769 Рожд.дaта : 24.03.1964
Години : 60
:thumbsupsmiley Браво!
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Години : 50
123
Добре сте си изкарали но от къде взехте тая проф. мрежарска лодка с тия касетки вътре на 100% зареждат ресторантите
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Мотори,риби,бири,бири,бири....Кога намери време за всичко...
Направо си избръмчала отвсякъде.
Направо си избръмчала отвсякъде.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
miriana86- ...........................
Брой мнения : 78 Рожд.дaта : 20.06.1986
Години : 38
Ей ще искам на този патент за якетоElfi написа:[You must be registered and logged in to see this image.]
Аз си мислех че само аз съм си направил такова яке
Ribarina- ...........................
Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42
Брао Ели..
Бай Гого- ...........................
Брой мнения : 1378 Рожд.дaта : 02.12.1961
Години : 62
Елфи гледам нещо фидер риболов почваш да практикуваш.Заповядай в фидер брадството.Ицо ще ти обясни какво става на Копринка .
Тихомир- ...........................
Брой мнения : 745 Рожд.дaта : 03.11.1968
Години : 56
Само положителни емоции!
Albena- ...........................
Брой мнения : 3909 Рожд.дaта : 07.05.1964
Страхотни празници си изкарала , точно в стил "Ели" :609c1f728720fb От всичко по много, че даже и рибка, ама колилото, колилото викам не го видях никъде А за това меню , нямам думи.
Последната промяна е направена от nasco2 на Вто 17 Апр 2012 - 10:20; мнението е било променяно общо 1 път
Дообре мъ :thumbsupsmiley
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Ели е избрала точната рецепта - От сън спомени няма. :dancingHappy_i
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Много емоции, много снимки, почти никакъв сън, бири, риби и риПки..., абе Елини ми ти раоти, ръйш?
Бравос! :thumbsupsmiley
Бравос! :thumbsupsmiley
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
Опс Ел .. фидера е страшно оръжие .. добре си се справила .. и купона е бил супер :dancingHappy_i
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Доколкото виждам на третата снимка,сте имали и Варненско присъствие
Иначе за риболова :609c1f728720fb
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
:b9484c5bc88d13
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
simeonnn- ...........................
Брой мнения : 6866 Рожд.дaта : 03.09.1965
Години : 59
Екстра!!!
kanara- ...........................
Брой мнения : 830 Рожд.дaта : 24.10.1978
Години : 46
Точен уйкенд ,в стил Ели
майсторчето страхил- ...........................
Брой мнения : 1594 Рожд.дaта : 01.07.1964
Имало и по- луди от мен :851a05bac39e75
На морето няма забрана на спортния риболов,идвай тука!
недялко радков- ...........................
Брой мнения : 1066 Рожд.дaта : 10.07.1965
Години : 59
vatus написа:
Мани не питай, мъка беше, накрая се молих със сълзи на очи да излизаме, Боби вика: "Само още веднъж да се затапя"... и така 7 пъти После не излязох 10 минути от храстите
max написа:Добре сте си изкарали но от къде взехте тая проф. мрежарска лодка с тия касетки вътре на 100% зареждат ресторантите
Това си е местната лодка на кръчмата на щъркела, дадоха ни я да я ползваме срещу скромната сума от 10 кинта . Честно казано и на мен ми направи впечатление касетката ... ми кво да ви кажа, от 16 години ходя на този язовир, нито веднъж не са ме проверявали за билет... Наскоро разбрах, че са уволнили стария ИАРАджийски персонал в Самоков, сложили некви младоци, дето лодка не са виждали на живо, па камо ли да се возят с нея и да ловят бракониери... Лодката им е зарязана в един частен имот зад филмовата, само отишли да я видят и си тръгнали, нек си седи там, ЗА КО ИМ Е БРЕ? Хахахааа , трагедия просто!
Тихомир написа:Елфи гледам нещо фидер риболов почваш да практикуваш.Заповядай в фидер брадството.Ицо ще ти обясни какво става на Копринка .
Тишо, мани ми ми и хареса даже :dancingHappy_i Въдицата я взех с цел морски риболов на бомбарда, но май покрай нея ще забравя за пружините и другите дънни въдици . Относно Ицето, той ми е обещал да ме сфетне във всички тайни на този риболов, разбрах, че за река бил много успешен, та ще видим
Моряка написа:Доколкото виждам на третата снимка,сте имали и Варненско присъствие
Ванка, брадърите са се разпростряли не само във Варна, Кърджали и в други градове в БГ, вече и в Гърция пускат пипала Тия са решили да праят клан като HELLS ANGELS Ама тия наще са добрички де, адвокати, лекари, действащи попове, секви си имаме :29e6bbd771c7f3
А тва на снимката е Роко от Варна, имаше още много, донесоха 100 кила МОРСКИ УКЛЕЙ, отде са го намерили забраих да попитам, ма беше много фкусен
Васее ( Карпсливен) , доядохме и твоя бял амур, дето ми го прати миналата година на 6-ти януари Мислех, че няма да става за ядене, ама на дървените въглища пържолите му станаха вълшебни
недялко радков написа: Имало и по- луди от мен :851a05bac39e75
М/у другото, Недялко, по ТВ казаха , че и морската риба е забранена сега ве, учудих се, но факт - вчера го чух
Elfi- ...........................
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Теа два червени буса, са псолютно еднакви.. Даже и номерата са еднакви..
Последната промяна е направена от Бай Гого на Сря 18 Апр 2012 - 16:35; мнението е било променяно общо 1 път
Бай Гого- ...........................
Брой мнения : 1378 Рожд.дaта : 02.12.1961
Години : 62
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing