GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Слип на Траката

3 posters

Go down

Слип на Траката Empty Слип на Траката

Писане  вакрил Пет 25 Май 2012 - 9:06

Вчера един приятел ми каза че е говорил с председателя на рибарското сдружение на Траката относно слипа,оказва се че фургона и караваната които пречат за пускането,някога са били използвани от ТИМ за изкупуването на рапани и са техни,отдавна не се ползват от никой и не са на някой от рибарите там.Много пъти съм ходил там и съм гледал,че ако се итегли караваната малко напред(има достатъчно място) ще се отвори място за разширяване на слипа с метър,с което вече маневрите на колите ще са възможни и ще се получи едно много добро съоръжение и то направено с малко средства.Едва ли ТИМ ще имат нещо против да им се премести караваната с 1-2м още повече че не я използват от години.Ако има човек от форума който има приказка с някой от шефовете на ТИМ нека да приказва за това,да дадат добро,за преместването,от там нататък нещата са лесни сигурен съм че доста хора(и не само от форума) ще дадат по някой лев за нашето си общо благо,още повече че нама да са нужни много пари.А може и едно малко мостикче да се направи до слипа,да стане културна рабта 12666 no-no ох чакай че се окапах,ех мечти sunglasses2
вакрил
вакрил
мир на праха му

Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56

Върнете се в началото Go down

Слип на Траката Empty Re: Слип на Траката

Писане  Любак Пет 25 Май 2012 - 9:35

Вече го дъвкахме този слип.

savi aleksiev....Риб.Клуб: ''Варненските катили'' е човекът който може да каже, как стоят нещата на Траката.

Ако можеш свържи се със него, поговори и тогава ще обсъждаме. :d5116e0ebf2fc8
Кой с пари, кой с труд. 226711

Малко са местата за паркиране, а и тарашеха из колите - правеха золуми.

Любак
Любак
глоб.модератор
глоб.модератор

Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71

Писане  вакрил Пет 25 Май 2012 - 10:12

Ами да пише тук така ли е или не ,колкото до тарашенето то е друга тема,като спрем да си оставяме ценностите в колите ще спрат и да тарашат или ако обесим на някое дърво някой апаш и го оставим да виси там,това са начините с тарашенето,другите не важат.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  savi aleksiev Пет 25 Май 2012 - 16:47

вакрил написа:Вчера един приятел ми каза че е говорил с председателя на рибарското сдружение на Траката относно слипа,оказва се че фургона и караваната които пречат за пускането,някога са били използвани от ТИМ за изкупуването на рапани и са техни,отдавна не се ползват от никой и не са на някой от рибарите там.Много пъти съм ходил там и съм гледал,че ако се изтегли караваната малко напред(има достатъчно място) ще се отвори място

Е точно с нея мисля че ще има проблем караваната е на ЕСКАНА и са ми казвали там разбиранията не вървели
А за разговора ти с председателя - по добре слез от него влак no2
savi aleksiev
savi aleksiev
...........................

Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62

Писане  вакрил Пет 25 Май 2012 - 18:57

Дай малко по подробно де,нищо не разбрах,коя е тази ескана,ползват ли я караваната, въобще къде е проблема
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  savi aleksiev Пет 25 Май 2012 - 22:52

Някой те е качил на въртележката, и караваната и фургона се ползват . Имаш на лични sunglasses2
savi aleksiev
savi aleksiev

Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото