Яз. Цонево 2012
+56
RAAZIEL
valchev
gogolisec
pivkoto
joro_74
stefanov_hr
emilh
ДЯДО ИВАН
max
roko koko
Pesho N.Zagora
Шморхи
krasi81
Тихомир
georg
СЪНДИ
Rimohit
vatus
zuzko_
gogo26
savi aleksiev
Nedeltcho Delev
Румен Ганев
Георги Вутов
milen kordov
EU_BG_akademika
rikitikitavi
Цецо
HarryCarp
tiho_roev
Ribarina
vvt1970
iamyordan
Любак
Elfi
вакрил
zhikata
Доктора
grandal_331
carpsliven2
Ogi
Pavkata 1977
ПЛУВЧО
JimBeam
Моряка
trophy 78
ilko 63
Красен Матеев
ribarshe
Светозар Върбанов
петко стоянов
Мънцата
Кирил Калчев
sllipi1
КИРО
ufo
60 posters
Страница 9 от 14
Страница 9 от 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Яз. Цонево 2012
Абе не знам - изплю ми го набързо по ТЛФ-то и затвори.
Това ми каза,това го пиша.
0888839927 му е неговото телефон.
Иначе наистина - да си товари гумите и да ги носи в най-близката гумаджийница.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
КИРО написа:Абе не знам - изплю ми го набързо по ТЛФ-то и затвори.
първо - телефона който си дал е някакъв измислен незнам от къде ти хрумна.
второ - гумаджия не ми върши работа защото гумата е нарязана брутално.
трето - няма гумаджия в неделя.
В най-лошия случай ще спим и днес и утре със спуканата гума до провадия и там ще го мислим.
Грешката е моя за ТЛФ-то - съжелявам много.
Някой ти е нарязал гумата ли ?
Или нещо друго се е получило?
Някой ти е нарязал гумата ли ?
Или нещо друго се е получило?
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Яни-кофти. Като тръгвах към 17 часа си бяха добре гумите и даже имаше тълпа от плажуващи.
Като риболов се представих много зле. До към 9:30 се бях ориентирал правилно и имах два удара. На Чупещия воблер на рапала с окраска огнен тигър- сериозен удар, без да се закачи. После в устието на един залив провокирах няколко удара на Най-големия от показаните воблери с окраска на ред-хед. Рибата я поведох няколко метра и се откачи. По воблера имаше следи от зъби между двете тройки.
От там нататака бях на разходка. В един залив намерих много и активна риба ама не можах да и намеря примамка. Все пак упорствах на едри примамки. После се засякох с яни и ги видях да хващат ама аз ц. Накрая се отказах и на прибиране тълпа от костури ми направи зверско преследване на единия от хулиганите ми. Последната снимка, най-доло, най-дясно. На третото минаване отразих един едър костур и смених такъма с малко грозно пате с две куки правени като червени рибки над него. За час имах 10 костура и един кефал.
Като си тръгвах костура си продължи да е активен ама не бях дошъл за него.
Като риболов се представих много зле. До към 9:30 се бях ориентирал правилно и имах два удара. На Чупещия воблер на рапала с окраска огнен тигър- сериозен удар, без да се закачи. После в устието на един залив провокирах няколко удара на Най-големия от показаните воблери с окраска на ред-хед. Рибата я поведох няколко метра и се откачи. По воблера имаше следи от зъби между двете тройки.
От там нататака бях на разходка. В един залив намерих много и активна риба ама не можах да и намеря примамка. Все пак упорствах на едри примамки. После се засякох с яни и ги видях да хващат ама аз ц. Накрая се отказах и на прибиране тълпа от костури ми направи зверско преследване на единия от хулиганите ми. Последната снимка, най-доло, най-дясно. На третото минаване отразих един едър костур и смених такъма с малко грозно пате с две куки правени като червени рибки над него. За час имах 10 костура и един кефал.
Като си тръгвах костура си продължи да е активен ама не бях дошъл за него.
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
Ух, прибрахме се.
То луда работа, това ходене до Цонево ще го запомня докато съм жив.
Няма да влизам в подробности.
Относно гумите , никой не ги е нарязал просто още с пристигането пукнахме гума и карахме със нея 2 дни за това се наряза.
Резервната гума беше спукана от как съм купил ремаркето което забелязах чак сега.
Просто хич не ми е било до гуми и трябваше точно това да ми се случи за да взема да си обърна внимание.
И така с тая гума в какъв филм бяхме не е истина от Дебелец до Дългопол гумата падна и останахме по капла, каплата ни вози 10км и когато отидохме във вулканизатора пича беше изумен как няма кривинка!
Джанта от москвич , това е! Няма друга такава!
Майната им на гумите и на джантите относно риболова....
Петък вечер кльонк в зверски вятър , нищо не се получи и 12ч вечерта си бихме камшика
Напихме се като свирки и спахме до към 8ч. (Събота)
С влизането видяхме Мънцата и 15 мин по късно си хванах една бяла към кило и половина.
После с Мънцони запалихме към едно местенце и запукахме костури, бели риби и щучки.
След като секна кълването започнахме да въртим пред ченге и настана една сеч на бели риби до 200гр.
Изкарахме няколко и си бихме камшика към Дебелец, там нищо и така рано-рано седнахме да пием ракия.
На следващата сутрин уж щяхме да ставаме рано, да ама станхме към 9ч и се цопнахме.
Брутална буря , вятър, вълни, дъжд до 16:30ч.
Хич не се и трогнах, газ към мястото с костурите!
Там започна едно лудо експериментиране и накрая най-после доказах ,че монтаж "Алла Уфо" работи.
Сеч зверска.... (тук махам снимката за да няма недоволни)
..........
Като свършиха костурите запалихме на тролинг към чудните скали.
По пътя страшен дъжд и нищо.
На връщане обаче стана интересно.
Сеч на ей такива , според мен са около 500гр (върнахме ги обратно) поне по 5-6 имаме.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Бат Божо трясна една бяла около 1.5кг , веднага след него същата ударих и аз.
няколко минути по късно на Божо му скъса нещо зверско.
Потролихме още малко и решихме да се ориентираме към гумаджийница.
Тъкмо изкарахме лодката и дъжда спря и слънчицето ни изпрати с усмивка.
После филмите продължиха , но не ми се разказва ,че съм пребит от бой направо
П.П. Пари относно инфо за воблерите няма да искам за сега
Най-успешен отново е шампиона И мой любим воблер Yo-Zuri Sashimi color-CMAC
На второ място по успешност беше Rapala DEEP Tail Dancer 11см. color-BLT
На трето място са Rapala Sliver (с най-много удари но до 200гр) всички разцветки пробвах и на всяка имам по 1-2 сулки.
(Тук трия монтажа за костури за да няма дразги)
Нямам нито една друга снимка , зарязах си камерата в колата заради лошото време.
Тези снимки са с телефона на Бате Божо.
То луда работа, това ходене до Цонево ще го запомня докато съм жив.
Няма да влизам в подробности.
Относно гумите , никой не ги е нарязал просто още с пристигането пукнахме гума и карахме със нея 2 дни за това се наряза.
Резервната гума беше спукана от как съм купил ремаркето което забелязах чак сега.
Просто хич не ми е било до гуми и трябваше точно това да ми се случи за да взема да си обърна внимание.
И така с тая гума в какъв филм бяхме не е истина от Дебелец до Дългопол гумата падна и останахме по капла, каплата ни вози 10км и когато отидохме във вулканизатора пича беше изумен как няма кривинка!
Джанта от москвич , това е! Няма друга такава!
Майната им на гумите и на джантите относно риболова....
Петък вечер кльонк в зверски вятър , нищо не се получи и 12ч вечерта си бихме камшика
Напихме се като свирки и спахме до към 8ч. (Събота)
С влизането видяхме Мънцата и 15 мин по късно си хванах една бяла към кило и половина.
После с Мънцони запалихме към едно местенце и запукахме костури, бели риби и щучки.
След като секна кълването започнахме да въртим пред ченге и настана една сеч на бели риби до 200гр.
Изкарахме няколко и си бихме камшика към Дебелец, там нищо и така рано-рано седнахме да пием ракия.
На следващата сутрин уж щяхме да ставаме рано, да ама станхме към 9ч и се цопнахме.
Брутална буря , вятър, вълни, дъжд до 16:30ч.
Хич не се и трогнах, газ към мястото с костурите!
Там започна едно лудо експериментиране и накрая най-после доказах ,че монтаж "Алла Уфо" работи.
Сеч зверска.... (тук махам снимката за да няма недоволни)
..........
Като свършиха костурите запалихме на тролинг към чудните скали.
По пътя страшен дъжд и нищо.
На връщане обаче стана интересно.
Сеч на ей такива , според мен са около 500гр (върнахме ги обратно) поне по 5-6 имаме.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Бат Божо трясна една бяла около 1.5кг , веднага след него същата ударих и аз.
няколко минути по късно на Божо му скъса нещо зверско.
Потролихме още малко и решихме да се ориентираме към гумаджийница.
Тъкмо изкарахме лодката и дъжда спря и слънчицето ни изпрати с усмивка.
После филмите продължиха , но не ми се разказва ,че съм пребит от бой направо
П.П. Пари относно инфо за воблерите няма да искам за сега
Най-успешен отново е шампиона И мой любим воблер Yo-Zuri Sashimi color-CMAC
На второ място по успешност беше Rapala DEEP Tail Dancer 11см. color-BLT
На трето място са Rapala Sliver (с най-много удари но до 200гр) всички разцветки пробвах и на всяка имам по 1-2 сулки.
(Тук трия монтажа за костури за да няма дразги)
Нямам нито една друга снимка , зарязах си камерата в колата заради лошото време.
Тези снимки са с телефона на Бате Божо.
Последната промяна е направена от ufo на Нед 12 Авг 2012 - 23:56; мнението е било променяно общо 4 пъти
Момчета ! Знам , че сте пичове ама вече доста четох за морския монтаж на Цонево , че и снимки виждаме сега !
Нали знаете , че това хич не е позволено а от там и не много спортсменско . Както казах , пичове сте и не се излагайте поне по този начин . И не се сърдете . Просто утре някой младеж ще го види това , ще го прочете и ще остане с впечатлението , че е нещо нормално и законно !
Казвам го с най добри чувства. Дано не бъда разбран прогрешно!
А и има далеч по инересен начин да ловиш костур !
Поздрави е браво за излетите , които споделяте! :609c1f728720fb
Нали знаете , че това хич не е позволено а от там и не много спортсменско . Както казах , пичове сте и не се излагайте поне по този начин . И не се сърдете . Просто утре някой младеж ще го види това , ще го прочете и ще остане с впечатлението , че е нещо нормално и законно !
Rimohit- ...........................
Брой мнения : 603 Рожд.дaта : 24.06.1979
Години : 45
Хмммм! Яни аз тея Сашими ги бях зачеркнал, сега пак ме вкарваш в размисли!
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Шморхи написа:Хмммм! Яни аз тея Сашими ги бях зачеркнал, сега пак ме вкарваш в размисли!
Абе той и Мънцата каза така ама аз не обичам да налагам мнение.
Сашими е много голяма класика за Цонево и в дъждовно време си давай най-добрите резултати.
За жалост нямахме време иначе привечер можеше да стане много сериозен риболов.
Rimohit написа:Момчета ! Знам , че сте пичове ама вече доста четох за морския монтаж на Цонево , че и снимки виждаме сега !
Прав си , изтрил съм.
П.П. А да и се извинявам на всички който ми звъняхте и не ви отразих, валеше като из ведро.
Последната промяна е направена от ufo на Пон 13 Авг 2012 - 9:13; мнението е било променяно общо 1 път
Бря ти ся няма са говори с тебе ,сомове, бели,кустури браво ве справил си се отлично макар и инцидента с гумите да помрачило до някъде излета ти давай в същия дух .
Pesho N.Zagora- ...........................
Брой мнения : 2566 Рожд.дaта : 15.04.1970
Години : 54
Шморхи написа:Браво, браво, поне опит се трупа така. :thumbsupsmiley Само една забележка имам към теб. Обърни внимание на преобладаващият цвят на воблерите, които си пробвал. Толкоз ли нямаш нещо по-шарено, можеше па с нещо различно да се случат нещата.
Със съвсем правилните воблери си беше Мънцата, цвета си беше точно този, просто е нямал слука.
Аз пробвах с различни от тези светли цветове , но нямам удар, веднага след като сменя започват дребните бели да ме тормозят.
Воблерите който имаше закачени пред него са ПРАВИЛНИТЕ и трябва да си настоява на тях аз бях с почти същите.
Цонево си обича светлите сцетове, доло е пълна мътилка.
Съгласен съм по принцип! Към същите воблери бих посегнал и аз. НО! Ако не иска традиционното, пробвам и нещо по-шантаво и откачено. Не се знае в кой храст се крие заека.
Затова и мрънкясвам да се влачи с повече пръчки, ма вие се инатите. Просто мога да пробвам повече модели.
Затова и мрънкясвам да се влачи с повече пръчки, ма вие се инатите. Просто мога да пробвам повече модели.
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Шморхи написа:Съгласен съм по принцип! Към същите воблери бих посегнал и аз. НО! Ако не иска традиционното, пробвам и нещо по-шантаво и откачено. Не се знае в кой храст се крие заека.
Аз лично с повече от две пръчки няма как да влача с моята лодка, пък и нямам никакво желание.
Има тапи разни, чат пат мрежи, плиткачи, не става тая работа, мразя да късам воблери.
Даже не помня кога скъсах последно?
Мисля, че беше преди година
Ако можеш да влачиш с повече пръчки - влачи , аз съм с до две
ей не слушате рецептата е пиене до 2-2,40 ставане в 5 влизане в 6 лошо ти е и ти се мре но щом си в лодката отваряш една биричка ,и от там на татак релакс ,залагаш на късмета на човека до теб,и калитското което е заложено у самия теб и нещата се случват,ааа и вафла задължително в лодката демонстрации не веднъш тренировки редовно скоро ще има и демонстрация на едно състезание
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Години : 48
След съботно разузнаване на заливите до стената(под хижата),в неделя направих едно риболовче на "Малкия язовир" от 8.00 до 12.30 ч.Рибата капризна.Всички наоколо се оплакваха,че рибата не яде(или я няма).За двудневен риболов повечето имаха по няколко риби(основно костури и дребни червеноперки).На плувка излъгах само три костура( единия заслужаваше внимание) и четири малки червеноперки.С фидера на сериозна дистанция-28 риПки-три добри морунажа и останалото тлъсти бабушки(около 300 гр.).Риболова започна чак към 10.30 ч.На всеобщото нямане за мен си беше доволно. :dancingHappy_i
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Eпа супер.......
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
ко се беше обадил, щях да ти кажа де минава там пътеката на платиките и де играят костурите..ПЛУВЧО написа:След съботно разузнаване на заливите до стената(под хижата),в неделя направих едно риболовче на "Малкия язовир" от 8.00 до 12.30 ч.Рибата капризна.Всички наоколо се оплакваха,че рибата не яде(или я няма).За двудневен риболов повечето имаха по няколко риби(основно костури и дребни червеноперки).На плувка излъгах само три костура( единия заслужаваше внимание) и четири малки червеноперки.С фидера на сериозна дистанция-28 риПки-три добри морунажа и останалото тлъсти бабушки(около 300 гр.).Риболова започна чак към 10.30 ч.На всеобщото нямане за мен си беше доволно. :dancingHappy_i
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
Утре ша ги сецаме :dancingHappy_i :1db1cce6422ce9
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
И резултата е? Или
zhikata- ...........................
Брой мнения : 381 Рожд.дaта : 13.12.1977
Резултата е плачевен - 12 часово класическо капо Не броя 3-те бели по 400-500гр, които още си плуват тамzhikata написа:И резултата е? Или
Абре Мънца, недей така сърцераздерателно да ревеш, че чак и мен разстройваш :21fe7b94c4e424
Нали все пак си дарил няколко живота, риболюбецо мой... :dancingHappy_i
Нали все пак си дарил няколко живота, риболюбецо мой... :dancingHappy_i
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
Нивото на яз.Цонево се е покачило с няколко сантиметра,без да е капнало капка дъжд в района на язовира и в района на поречието на притоците.Явно всичко се дължи на сърцераздирателния и проливен плач на Мънцата след класическото 12 часово капо.
От състезанието не е спирал,а другия реве из балкана!ПЛУВЧО написа:сърцераздирателния и проливен плач на Мънцата
georg- глоб.модератор
Брой мнения : 4165 Рожд.дaта : 28.04.1974
Години : 50
Eeee,ама недейте така де.
Защо се базикате сега....
milen kordov- ...........................
Брой мнения : 1166 Рожд.дaта : 16.08.1972
Години : 52
Майтап,майтап,ама е време за код червено.Наводнения в балкана,по морето... Навсякъде потоп.milen kordov написа:Eeee,ама недейте така де.
:d776892fea672e УжасТ, ко ши праим още 11 месеца като от сега ни съ трайтеgeorg написа:От състезанието не е спирал,а другия реве из балкана!ПЛУВЧО написа:сърцераздирателния и проливен плач на Мънцата
Страница 9 от 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Страница 9 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing