ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
+73
divein
Тедо
EU_BG_akademika
rikitikitavi
gogata1
Мънцата
str.hadjiev
gogo26
Marco Polo
max
tano
Петър Василев
joro_74
КИРО
vstoikov
Васил
zhikata
D.Dimitrov
Румен Ганев
mixman
вакрил
goshotanchev
тони котев
Жоро_Приселци
mdesov
zillius
Моряка
vankica
vvt1970
Тихомир
Plamen
Кирил Калчев
baispartan
esox hunter
kobovet
ДЯДО ИВАН
Светозар Върбанов
maistor_ribar
HAZART
georg
ТАРАЛЕЖ
ivan abt
fishmaster
batjoro81
chapara
gogolisec
marinco
krasi81
dobria1
фишфрена
Borkata
ПЛУВЧО
Шморхи
Кико
Ribarina
emanuil
Веско Жечев
savi aleksiev
pivkoto
ribarya
antares
paynera
vatus
Любак
strijok
roko koko
tiho_roev
pako
stuci
sllipi1
veis
xoxo
ufo
77 posters
Страница 23 от 40
Страница 23 от 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
Може и паламуди или льофери
Последната промяна е направена от Васил на Нед 10 Фев 2013 - 14:41; мнението е било променяно общо 1 път
Васил- ...........................
Брой мнения : 1078 Рожд.дaта : 24.02.1976
Години : 48
:95a6347ec54c90 :thumbsupsmiley :6e6ebecd09233aКИРО написа:Добре де - ний чайки ша лепим. :29e6bbd771c7f3
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Васил написа:Може и паламуди или льофери
Може и Голи милфчета!
Голи как майка ги родила
Айде запазена марка!
За голям бюст отива повече плат и ще взимам двойно
Здрасти колеги,може ли малко акъл относно това дали са читави колесарите предлагани от Булстар?Не съм сигурен за марката май беше Harbeck.Обмислям евентуално да взема мотор и колесар от тях и правя проучване.
За колесарите питай Тедо да те светне Преди време предлагаше едни и на Булстар, но мисля бяха марка "Брандеруп".Borkata написа:Здрасти колеги,може ли малко акъл относно това дали са читави колесарите предлагани от Булстар?Не съм сигурен за марката май беше Harbeck.Обмислям евентуално да взема мотор и колесар от тях и правя проучване.
Иначе той в момента предлага на RESPO ( [You must be registered and logged in to see this link.] може и на тях да им хвърлиш едно око за всеки случай.
Пиши обаче и за каква големина лодка, че и това си има значение.
Поздрави! :609c1f728720fb
esox hunter- ...........................
Брой мнения : 904 Рожд.дaта : 11.01.1970
Години : 54
Да,знам,че Тедо ги предлага.На мен идеята ми е да взема евентуално и двете от едно място,за да мога да помоля за възможно най-добра отстъпка,евентуално.Иначе по принцип и Меркюрито и който и да е по повечето модели колесари са на почти една цена и почти едно качество.Та така..гоня най-добра цена.
E че то, ако е за идеята, както викаш то Тедо и Меркюри предлага нали им е дилърBorkata написа:Да,знам,че Тедо ги предлага.На мен идеята ми е да взема евентуално и двете от едно място,за да мога да помоля за възможно най-добра отстъпка,евентуално.....
Честит празник!
Днес е момента да зарадвате любимата с колесар, нова лодка или двигател /подарък за съпругата разбира се/!
Днес е момента да зарадвате любимата с колесар, нова лодка или двигател /подарък за съпругата разбира се/!
A за да има празник и за вас нека вашата любима ви върне жеста и ви заведе на бар да ви почерпи по случай Трифон ЗарезанТедо написа:Честит празник!
Здравейте колеги, мой близък приятел е решил да се раздели с надуваемата си лодка и да си вземе "нещо твърдо".
Лодката ще се ползва на море за любителски риболов (чепаруване главно).
От предишния му комплект ще си запази двигателя Mercury 9.9 4 тактов и иска да го ползва за следващата лодка. Бюджета за лодката е 3000лв. Оглежда се за лодка с дължина 4.0 -4.50м(да е удобна за двама - максимум трима). По принцип си е харесал тази fishboat 4.20
[You must be registered and logged in to see this link.]
Прочетох темата и видях че не са много ласкави отзивите за този производител, но има ли по-добра алтернатива със зададените параметри? Ще сме благодарни на всякакви съвети при избора. Благодаря предварително за съдействието!
Лодката ще се ползва на море за любителски риболов (чепаруване главно).
От предишния му комплект ще си запази двигателя Mercury 9.9 4 тактов и иска да го ползва за следващата лодка. Бюджета за лодката е 3000лв. Оглежда се за лодка с дължина 4.0 -4.50м(да е удобна за двама - максимум трима). По принцип си е харесал тази fishboat 4.20
Прочетох темата и видях че не са много ласкави отзивите за този производител, но има ли по-добра алтернатива със зададените параметри? Ще сме благодарни на всякакви съвети при избора. Благодаря предварително за съдействието!
vankica- ...........................
Брой мнения : 161 Рожд.дaта : 18.09.1976
Я виж питай Тедо си продаваше неговата алуминка, ама цена не знам Иначе е изпитана на море с нея си лови по гръцко...vankica написа:Здравейте колеги, мой близък приятел е решил да се раздели с надуваемата си лодка и да си вземе "нещо твърдо".
Лодката ще се ползва на море за любителски риболов (чепаруване главно)....
Ванкич,май комшията имаше такава.
Не съм се качвал на нея,но шурито ИЧ не беше доволен (3-4 пъти излизаха на Болата).
Не може да се задържи на носа,плъзга се целия от седялката,
пък и доста вода май правила при малко вълна.
Ама наистина виж за алуминия - гледах ги някъде,харесаха ми.
Не съм се качвал на нея,но шурито ИЧ не беше доволен (3-4 пъти излизаха на Болата).
Не може да се задържи на носа,плъзга се целия от седялката,
пък и доста вода май правила при малко вълна.
Ама наистина виж за алуминия - гледах ги някъде,харесаха ми.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Лично мнение...българска лодка с такива параметри и цена, която да е добра...по-скоро няма или поне не се сещам.
Аз бих погледнал тази, но е за дълъг ботуш(което може да се коригира де),
А тази лодка на Стъклопласт, която сте избрали, не е глисираща. Скоростта с която ще се движите е 12-14 км/ч. Ако ви удовлетворява...
Ето и обявата за нея, виж снимките на кърмата.
Лично аз, бих купил тази лодка,
Не мисля, че в този клас има по-добра като цена/качество(и тя е за дълъг ботуш ако не се лъжа)
Иначе вариантите...Варан или царевска 3.95. Едната е 2200, другата 1400 кинта. Може и като на Борката. 4.10 царевска, за около 2000 но там вече, той може да каже нещо и да пусне снимки. Ама и трите варианта са..."става", а не "добра". За мореходност и качество на изпълнение говорим. Варан е най-добре, а царевската 395 е най-зле.
Аз бих погледнал тази, но е за дълъг ботуш(което може да се коригира де),
А тази лодка на Стъклопласт, която сте избрали, не е глисираща. Скоростта с която ще се движите е 12-14 км/ч. Ако ви удовлетворява...
Ето и обявата за нея, виж снимките на кърмата.
Лично аз, бих купил тази лодка,
Не мисля, че в този клас има по-добра като цена/качество(и тя е за дълъг ботуш ако не се лъжа)
Иначе вариантите...Варан или царевска 3.95. Едната е 2200, другата 1400 кинта. Може и като на Борката. 4.10 царевска, за около 2000 но там вече, той може да каже нещо и да пусне снимки. Ама и трите варианта са..."става", а не "добра". За мореходност и качество на изпълнение говорим. Варан е най-добре, а царевската 395 е най-зле.
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Има и царевска 4.55 преди 5г. беше 3 400лв. и с 15 к.с е много добра ......личен опит
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Сафтера е тежка лодка тези 10к ще са му малко а и е с дълъг ботуш.Варанчето за тез пари е най добро.
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56
Не става въпрос за Сафтера,а за тези които продава Каменвакрил написа:Сафтера е тежка лодка тези 10к ще са му малко а и е с дълъг ботуш.Варанчето за тез пари е най добро.
Васил- ...........................
Брой мнения : 1078 Рожд.дaта : 24.02.1976
Ами аз...незнам дали да вярвам на тия 210 кг. за Сафтер 4. Сафтер 4.5 го дават 220 кг....Половин метър и само 10 килограма разлика... Незнам де. Просто лодката е добра като корпус и вътрешно разположение. Цената на комплекта предполагам, че може да падне и само коритото да остане на приемлива, дори приятна цена. Чак аз съм се замислял над тази обява, но не ми е момента да се хвърлям в тази гимнастика. :)
Ванкич,аз имам добър познат който ползва точно такава лодка за която питаш от доста време със същия 9.9 коня Меркюри.Твърди,че много си я обичал и не би я сменил скоро.Казва,че не е глисираща.С него и още 2-ма души екипаж + риболовната екипировка екипировка се движели с около 14 км/ч.
принципно твърдите лодки за море се правят за дълъг ботуш... Компромисен вариант е РИБ до 400см има за къс ботуш... Но моторчето ще дойде слабичко за глисаж с 2-3 човека...
Мойта е 4.80м (регистрирана) и се продава заедно с Меркури 25кс (най-скъпия вариант - хидравлика, ел. старт, дистанционно, гаранционен), сонар HDS5, стойки и т.н. + регистриран колесар в гаранция. Всичко за 13500лв.
Идеалният вариант за тролинг в Гърция
Мойта е 4.80м (регистрирана) и се продава заедно с Меркури 25кс (най-скъпия вариант - хидравлика, ел. старт, дистанционно, гаранционен), сонар HDS5, стойки и т.н. + регистриран колесар в гаранция. Всичко за 13500лв.
Идеалният вариант за тролинг в Гърция
Дай да видим де, само сладки проказки има в НС.............. :6e6ebecd09233aТедо написа:Мойта е 4.80м (регистрирана) и се продава заедно с Меркури 25кс ...........
Преди 2 седмици ми се скапа хард диска на почти чисто новия лаптоп ДЕЛЛ и доста голяма част от снимките заминаха...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Другия път ми се обади. това че се скапал, не означава, че не може да се извлече инфото от него, или поне не винаги означава това.Тедо написа:
Преди 2 седмици ми се скапа хард диска на
Хубава е лодката, а ти на какво ще минаваш ако не е тайна?
Колеги, благодаря много на всички за отговорите и съветите. Доколкото разбирам освен всички недостатъци, лодката която първоначално харесахме (fishboat 420) не е и глисираща.
Засега най-ни хареса корсара(405) който Тошко предложи.
Ако може да споделите нещо и за нейните качества и дали тя е по-добрия избор измежду варана и fishboat. Ако трябва да сложа приоритет между големина/вътрешно пространство и мореходни качества, то второто е определено по-водещо за нас. Благодаря!
Засега най-ни хареса корсара(405) който Тошко предложи.
Ако може да споделите нещо и за нейните качества и дали тя е по-добрия избор измежду варана и fishboat. Ако трябва да сложа приоритет между големина/вътрешно пространство и мореходни качества, то второто е определено по-водещо за нас. Благодаря!
vankica- ...........................
Брой мнения : 161 Рожд.дaта : 18.09.1976
Пак лично мнение, с уговорката, че не съм виждал турската лодка отблизо. Смятам, че тя ще се държи много по-добре от варана на вода. Има изразен вълнорез(погледни снимките откъм носа), много по-добра кърма и смятам, че ще върви по-добре с малък двигател, а и ще е по-стабилна на ход.
Като ергономия обаче, мисля, че отстъпва, но там вече си е до лични предпочитания. А и е доста по-тясна от варана...Вие ще си решите.
Като ергономия обаче, мисля, че отстъпва, но там вече си е до лични предпочитания. А и е доста по-тясна от варана...Вие ще си решите.
Ванкич,що не вземеш една като моята на 4.15 пак от Стъклопласт.Даже не съм я тествал още ама за 1800 лева мяза горе долу и ще и се доверя Много я оплюват тук-там ама аз не им вярвам
Страница 23 от 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Страница 23 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing