КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
+110
radoadvokat
ribarshe
k0c3t0
митко кирилов
Balyk
kobovet
gargaron
Martin qnkov
Penev1987
Янко
ribarya
sllipi1
Моряка
Ogi
EU_BG_akademika
vankony
anastas_peykov
атанасов1589
goshotanchev
Borkata
vladtod
Георги Тодоров
shibailo
Plamen
Красен Матеев
D.Dimitrov
tiho_roev
stuci
недялко радков
Elfi
ivaylo.filipov
batjoro81
max
stanislav_dimitrov
krasimir77
chapara
gogata1
тони котев
icefire
HarryCarp
vvt1970
runner
Емо Кръстев
zografa
lip4o
veis
вакрил
ПЛУВЧО
strijok
Тянката
КИРО
Румен Ганев
ДЯДО ИВАН
стефко стефанов
А.Христов
roko koko
nikgeo
var4o
pako
Петър Василев
krasikostadin
ОРЛИН70
zhikata
Любак
Радуш
rikitikitavi
vstoikov
tugman
Тик Так
felippemassa
ТАРАЛЕЖ
ivojekov_vet
rap66
cochi75
mooooka
Ribarina
цецо пожарната
TOTTI
iamyordan
boysa
dobria1
GENIUS
чечо
ufo
hristo 79
Атев
savi aleksiev
maxxx
ICO
vanko4at
grandal_331
baralya
Венци
parvaka
paynera
mitko_aks
JENIA
vatus
Дели
ilko 63
fokobg
plamdrag
Мънцата
mixman
карид
Mi7chell
trol
krasi81
Sundy
str.hadjiev
114 posters
Страница 12 от 31
Страница 12 от 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Re: КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Днес в Каварна пред Чиракмана около 16ч. даваше добре на буната бяха 10 човека за около 5 минути хванаха 21 риби, някои хващаха други не толкова, но по кофите нямаше много зизита незнам дали точно е минавал пасажът, но хората изглеждаха доволни!
boysa- ...........................
Брой мнения : 931 Рожд.дaта : 22.08.1976
Години : 48
Днес на Агалина,Малката Агалина,св.Тома и накрая Илия Бояджиев-2 заргана и един чернокоп Вятър нямаше почти никакъв обаче сулаганааа....след Созопол около скалите само пяна.
zografa- ...........................
Брой мнения : 30 Рожд.дaта : 19.03.1980
Години : 44
на ревиера днес -зарган нямаше
trol- ...........................
Брой мнения : 170 Рожд.дaта : 30.05.1964
Години : 60
Днеска на Слънчев ден горе долу ми се получи риболова.От 7 часа до 16 часа 28 броя като този път имаше и иедро.Тези който бяха на самото чело вземаха по добре от нас отстрани някой от тях вземаха над 40 риби.При нас отстрани тръгна добре след 12 часа.Ето и репортажа от мифката.
[You must be registered and logged in to see this image.]
vstoikov- ...........................
Брой мнения : 495 Рожд.дaта : 14.12.1970
Години : 53
На Ной много зарган. До 9часа имам 24заргани и една платерина
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
Аз на Рубин от 14-17ч. имам 27бр. като половината много добри,на финала брат ми искара много приличен чернокоп на бомбарда.Мислах си за нощен но не бях подготвен.На заминаване срещнах колеги които отиваха може те да споделят по късно.
ICO- ...........................
Брой мнения : 127 Рожд.дaта : 11.12.1967
Години : 56
Малко късно ма така е кът сме с един комп у къщи
Събота стегнати за бой, на разсъмване акостирахме на Мириус и ....... до обед не остана скаличка до Маслен нос от която да не бяхме хвърлили, НО ни следа и от заргана, сал две платерини. От там пайдос както вика Киро към Созопол, коли много, всеки маа ма никой не вади де е рибата баси. Отидохме последно на едно от любимите ми места което винаги ме е спасявало от капото - талян Чайка
Ми спаси ни и този път - аз дръпнах 15 риби, Назиф - 7 риби, Кольо - 12 риби.
Събота стегнати за бой, на разсъмване акостирахме на Мириус и ....... до обед не остана скаличка до Маслен нос от която да не бяхме хвърлили, НО ни следа и от заргана, сал две платерини. От там пайдос както вика Киро към Созопол, коли много, всеки маа ма никой не вади де е рибата баси. Отидохме последно на едно от любимите ми места което винаги ме е спасявало от капото - талян Чайка
Ми спаси ни и този път - аз дръпнах 15 риби, Назиф - 7 риби, Кольо - 12 риби.
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
Вчера, 3.11, късно след обед, къде 15 саата, се курдисах в Каварна, на буната, под Чиракмана. Един час, нямаше нищо, но към 16 часа се отключиха портите. За един час имах 18 зизита. Много са дребни обаче. Няма квалитетни каиши.
Днес около Созопол зарганите пак ги няма
zografa- ...........................
Брой мнения : 30 Рожд.дaта : 19.03.1980
Години : 44
Днес доволно зарганчоци около "Писател". Не са много едри, тук таме някой крокодил , но ....това е положението.
cochi75- ...........................
Брой мнения : 186 Рожд.дaта : 05.11.1975
В Събота и неделя бях в Черноморец на напиване примесено с риболов.
Първият ден се пробвах първо на язовира с блесни,но след като извадих една 15 см щука хванах към морето.
Там народ няма,трима си мяткат и вадят тук таме по някой зарган.Когато вятъра спря се започна гол,след гол и се мръкна,е да аз отидох в 15 часа.Ето снимка:
38 заргана,някой от тях дребни
В Неделя,след като поизтрезнях пак се върнах на скалите,този път около обяд :lol: Рибарите си бяха същите,рибата я нямаше,а вятъра си духаше от запад.След около час и половина вятъра спря и рибата тръгна.До 16:30 ту вървеше,ту спираше,42 заргана излъгах този ден.Другата седмица пак :D
Неделя
Първият ден се пробвах първо на язовира с блесни,но след като извадих една 15 см щука хванах към морето.
Там народ няма,трима си мяткат и вадят тук таме по някой зарган.Когато вятъра спря се започна гол,след гол и се мръкна,е да аз отидох в 15 часа.Ето снимка:
38 заргана,някой от тях дребни
В Неделя,след като поизтрезнях пак се върнах на скалите,този път около обяд :lol: Рибарите си бяха същите,рибата я нямаше,а вятъра си духаше от запад.След около час и половина вятъра спря и рибата тръгна.До 16:30 ту вървеше,ту спираше,42 заргана излъгах този ден.Другата седмица пак :D
Неделя
Ribarina- ...........................
Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42
Браво бе Иве ,съчетал си ги.Екстра си е за махмурлийски риболов,особенно квито отзиви има в последно време за риболова на зарган около нашия край.
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
ной, кранево,дружба-две кълванета , 0 риби
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Днес на Силистар до обед - 9 риби ама дребни, след това на един камък между Синеморец и Ахтопол - 12 броя ама едри угоени. Като цяло тегава работа.
Прогнозата беше за слаб южен вятър а пък то силен северен?!....тия синоптици ще ги и
Прогнозата беше за слаб южен вятър а пък то силен северен?!....тия синоптици ще ги и
Емо Кръстев- ...........................
Брой мнения : 69 Рожд.дaта : 17.05.1966
Години : 58
Аз вчера реших да сефтосам буната на Слънчев ден . Отидох да търся първо зъбати , после човковидни риби . Подишах лечебен морски въздух , погледах морските вълни ...
Не съм капо с една дума ...
И окото оплакнах де. Един колега изкара хубав, тлъст каиш .
Не съм капо с една дума ...
И окото оплакнах де. Един колега изкара хубав, тлъст каиш .
vanko4at- ...........................
Брой мнения : 371 Рожд.дaта : 06.05.1967
Години : 57
Вчера на плажа пред х-л Берлин само един чернокоп.На блесна.Това е.
ribarya- ...........................
Брой мнения : 315 Рожд.дaта : 29.10.1969
Години : 55
За днес имам инфо, че на НОЙ хващат заргани и платерини на бомбарда. Който иска да пробва.
zhikata- ...........................
Брой мнения : 381 Рожд.дaта : 13.12.1977
Години : 46
И около буните се навъртат заргани Средна скорост на улов 5-6 риби/час
ivojekov_vet- ...........................
Брой мнения : 227 Рожд.дaта : 18.09.1958
Години : 66
Нормата за час съм я направил за 3 часа на Шкорпиловци. При вятъра, вълните и водораслите даже не знам как хванах 6 риби. Имах само една плаваща бомбарда и успях да скъсам. Пробвах с потъваща, но само водорасли се събираха. Пожелах си да си намеря плаваща бомбарда и тръгнах да се разхождам по плажа. Не намерих, събрах такъмите и тръгнах да си ходя. Точно пред дюните почти заровена ме чакаше новата ми плаваща бомбарда и се върнах да похвърлям още малко и с нея :)
Радуш- ...........................
Брой мнения : 41 Рожд.дaта : 03.04.1982
Години : 42
Малко закъсняло инфо от вторник - единственият почивен ден на половинката
Първо Черноморец (вилата на президентО) - той (половинката, не президенто ) с две риби, от които едната обратно в яслите, аз - пет в кофата и две обратно в морето... Вятърът реши да ни изгони оттам и се оказахме в Созопол на завет. Наско започна да хваща, аз поседях, почудих се и също помятах малко, но вятърът ми беше поиздухал мерака и не си давах много зор, че бях и с по-тежка сопа Та като краен резултат - 16бр. половинката, 10бр. за мен. Вчера сутринта отидох в Поморие да доизхабя останалия червей - един хубав каиш на помпата (солидно ухапан от някой дзвер), една счупена кука от още по-хубав, един среден на лимонадения и потекъл нос за героинята. Рапорт даден
Първо Черноморец (вилата на президентО) - той (половинката, не президенто ) с две риби, от които едната обратно в яслите, аз - пет в кофата и две обратно в морето... Вятърът реши да ни изгони оттам и се оказахме в Созопол на завет. Наско започна да хваща, аз поседях, почудих се и също помятах малко, но вятърът ми беше поиздухал мерака и не си давах много зор, че бях и с по-тежка сопа Та като краен резултат - 16бр. половинката, 10бр. за мен. Вчера сутринта отидох в Поморие да доизхабя останалия червей - един хубав каиш на помпата (солидно ухапан от някой дзвер), една счупена кука от още по-хубав, един среден на лимонадения и потекъл нос за героинята. Рапорт даден
Sundy- ...........................
Брой мнения : 73 Рожд.дaта : 07.11.1975
Днес тръгнахме с Моряка за заргани, или кая, квото има, първо на Рубин. Кофти вятър, морето залива плочата. А аз като първия новобранец - без шапка. Вариант Б - да ходим на Траката, че там ще е по-завет от североизточния вятър. Обаче след няколко телефона се изстреляхме към Дедо-Ивановия вилает. Посрещнати и заведени на тихо място - на Зеленка, се почнаха едни проби, едни кафета. В резултат, чисто игрово време 3 часа (от 1330 до 1630) и зарганки от приемлив размер до средна хубост. В доволно за мен количество. Аз някъде бях писал, че никога не съм хващал повече от 12 заргани на излет. Е, сега бяха повечко . Повече заргани няма да броя, ще ги меря на метраж . Рибката тръгна някъде към два, до тогава по 2-3 риби. Рибата я взимахме от по-горните слоеве на водата. Готин излет - хубаво място, тихо, хубави хора, базици, и рибка си хванахме. Кво му трябва на човек? И като се има впредвид, че зарганка не бях хващал от три години (последния ми опит беше на НС-3 в Поморие, но тогава нищо не хванахме, само бутахме клиото с Тянката и се дърпахме с Петьо, щото , ама риба - . Е, намерих си избичка със страхотен винцок и ракийка де.), че с две думи - днес направо се размазах от кеф. Като я изчистих рибката обаче, ми направи впечатление че е много мазна. Някой беше казал, това показвало предстояща сурова зима, защото няма да е активна и да се храни. И още нещо. Аве тази рибка отвътре трябва ли да й е сивкаво месцето от към коремната кухина. Баси, направо съм я забравил как изглеждаше изотвътре.
И те така. Супер, хипер, мега си изкарах, и то не само защото си хванах рибка. Радвах се на страхотна компания.
Благодаря ви, приятелчета!!
И те така. Супер, хипер, мега си изкарах, и то не само защото си хванах рибка. Радвах се на страхотна компания.
Благодаря ви, приятелчета!!
runner- ...........................
Брой мнения : 228 Рожд.дaта : 22.06.1967
Години : 57
Е то хубу ,ама повече няма да те водя за заргани .Ам, чи ти излови всичката риба бе човек .Като отидох при аверите ми им казах : тия двамата не могат да ловят .На единият рекорда му бил 12 заргана . Ония се свиха, направиха ни място ,а наш ми Иво -Рънъра направо ге отрепа човките .И само КАИШИ вадеше ,а ние писалки.Накрая Иво и Моряка си тръгнаха доволни ,а аз само дето не ядох БОЙ. Неможел да лови -ЛЪЖЛЬО със ЛЪЖЛЬО. Сега сериозно... Ам ,чи стана хубав риболов ,макар и да отидохме късно.Радвам се ,че и на колегите им е харесало .Пак ще отидем ,когато можем разбира се .Иво ,приятелче , чуй да ти кажа нещо.Заргана е мазен като го отвориш вътре ,не защото ще е люта зимата ,ами защото са ти хубави зарганите .Големите заргани винаги са мазни отвътре.Точно тези големи и дебели заргани могат да се приготвят на скара .А тия дето ги лових аз ,стават само за пържене .АНАДЪН МУ Пожелавам ти все "мазни отвътре " да ги ловиш и по повече от 12 бр ,като днес
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Години : 52
Той Лъжльото си тръгна много доволен , че и аз, макар да го играех пълна новобранка Благодаря за излета на Иво и на Дядо
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
Индианците събират дърва,.......зарганите мазни....... .......или зимата ще е студена ,или зарганите ще стават за скара
Сигурен съм ,че сте изкарали страхотно.Няма начин просто готини хора на готино място
Страница 12 от 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Similar topics
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
Страница 12 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing