Да си върнем България!
+51
EU_BG_akademika
max
светльо-toxin34
d_bozhkov
JENIA
georg
Nedeltcho Delev
Pavkata 1977
vatus
divein
ivo75
antares
Pesho N.Zagora
ПЛУВЧО
Тихомир
gogo26
Веско Жечев
Albena
chapara
fokobg
Ogi
gloupan
emolf
Васил
nikgeo
Иван
Тедо
Мънцата
nasco2
Кирил Калчев
Дели
Шморхи
savi aleksiev
ufo
Вельо
emo vasilev
gogolisec
emanuil
veis
sllipi1
наско хвойнев
HAZART
Атев
JimBeam
strijok
roko koko
Светозар Върбанов
КИРО
nissana
Любак
carpsliven2
55 posters
Страница 3 от 8
Страница 3 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Да си върнем България!
Настоящите казвате не стават , в поста на УФО се вижда с кой не трябва
Е с кой е си имаме приказка след време
Е с кой е си имаме приказка след време
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
И днес се представихме добре [You must be registered and logged in to see this link.]
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56
[You must be registered and logged in to see this image.]
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Години : 52
Не съм се включил в протестите до днес защото искането за национализация на ЕРП - тата не ми изглежда обмислено меко казано. Причината за сегашното ни състояние според мен е трагичното състояние на икономиката , което е в следствие на управлението ни от пребоядисани комунисти и мафиотски групировки, които с висша форма на корупция доограбиха държавата .
Протестиращите обаче постепенно се пренасочват към "основния виновник" - всички са маскари и от днес и аз се включвам с лозунга - "РЕВОЛЮЦИЯ" и конкретно за помитане на всички политици участвали във народното събрание до сега и за съставяне на експертно правителство, което да свика велико народно събрание на мажоритарен принцип.
Протестиращите обаче постепенно се пренасочват към "основния виновник" - всички са маскари и от днес и аз се включвам с лозунга - "РЕВОЛЮЦИЯ" и конкретно за помитане на всички политици участвали във народното събрание до сега и за съставяне на експертно правителство, което да свика велико народно събрание на мажоритарен принцип.
Кирил Калчев- ...........................
Брой мнения : 1056 Рожд.дaта : 01.07.1978
Години : 46
Дели написа:........
Протестиращите обаче постепенно се пренасочват към "основния виновник" - всички са маскари ........
Тука е разковничето. Кои ще са тези експерти за ново правителство? Кои ще избираме за велико народно събрание? Има ли такива почтени хора които да се занимават с политика? Кой ще ни ги предложи? Ако случайно някъде има такива хора едва ли някой ще ги обяви!!! Те такива някакви въпроси ми се въртят из главето. Мисля си, че по целият свят е така. Та в тоя ред на мисли, предполагам, че верният път е не постоянно да сменяме едни маскари с други , а да ги притискаме с подобни протести да си вършат работата които и да са на власт. Сигурен съм, че има доста свестни хора в България, но смятам, че те нямат никакъв шанс за политиката именно защото са такива, на тях им е чужда подмолната игра, купуване на ромските гласове, купуване на журналисти и всякакви подобни игри, а без тази способност в политиката трудно ще се влезне, а за мнозинство в парламента от такива люде да не говорим изобщо. Самата дума "народно събрание" ми звучи извратено, че кой от народа е там?!? Вярно, че ги избара една част от народа, но какъв избор имаме?!? Избор от МАСКАРИ.
Много си прав Наско. По добре с притискане и изисквания към настоящото правителство, отколкото нова стара сбирщина "Тройна коалиция"
Натиска на народното недоволство трябва да се насочи към ТЪРСЕНЕ НА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ОТ ЛИЦАТА ВИНОВНИ ЗА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ :f38b1c44c48ae2
Натиска на народното недоволство трябва да се насочи към ТЪРСЕНЕ НА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ОТ ЛИЦАТА ВИНОВНИ ЗА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ :f38b1c44c48ae2
Дидо, ще си позволя да не се съглася с теб по отношение на "Революцията". За ЕРП-тата съм съгласен - национализацията им не само не е правилна стъпка, а според мен ще е огромна грешка! Все пак това са частни компании! Ами по тази логика утре някой може да реши да национализира и моята и твоята фирма ... А как ли ще реагират останалите настоящи и бъдещи чужди инвеститори на това? ... Разковничето според мен е в контрола, или по-скоро липсата на такъв, от страна на Държавата!Дели написа:Не съм се включил в протестите до днес защото искането за национализация на ЕРП - тата не ми изглежда обмислено меко казано. Причината за сегашното ни състояние според мен е трагичното състояние на икономиката , което е в следствие на управлението ни от пребоядисани комунисти и мафиотски групировки, които с висша форма на корупция доограбиха държавата .
Това, което ме притеснява обаче през последните два-три дни е, че все повече започва да се политизира всичко! Да, политиците са виновни за сегашното положение, но същите тези политици сме ги избирали ние, пък било то и с НЕгласуване! Добре де, от кого точно търсим отговорност, след като от началото на демократичните промени са се сменили толкова на брой правителства? И какво точно ще спечелим, ако ги "изметем" всичките? Да приемем, че утре Бойко подаде оставка. Някой има ли идея какво следва? Говорим за "Експертно правителство". Къде са тези екперти? Да си говорим честно - кой добре заплатен експерт ще загърби бизнеса и стандарта си на живот, за да работи на "държавна" работа за жълти стотинки? Но оставям това настрана. Кому са нужни предсрочни избори сега??? Запитайте се кой има изгода от това? Със сигурност не и народа! В момента съм свидетел на това как всяка партия и партийка се опитва да яхне народното недоволство! Това е също толкова опасно, колкото и самата революция! Мнението ми е, че една такава "Революция" ще ни върне в първи клас, във всяко едно отношение! Историята го е доказала!
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Прав си.. :thumbsupsmiley .днес ми идва ше да изкъртя телевизора два пъти Тази сутрин и на обяд ......туй журналиста е голяма гадина особено платения
Де да имаше някой който да обясни всичко на протестиращите
Де да имаше някой който да обясни всичко на протестиращите
Понеже си лежа в къщи следоперационно, гледах ТВ изявлението на Бойко.
Той каза, че всяка революция след това е изяла децата си и е прав! Историята го е доказала през последните три века.
Ако той сега си подаде оставката ще назначат експертно правителство от познатите ни от близкото минало ГЕПАЖИИ и ще започнат големите кражби, като за последно а от европа ще ни спрат договорените милиарди.
Затова да излезнем на улицата и да наложим волята си да окошарят виновните, които крадоха и подписваха договори с комисионни за милиони, а сега ние плащаме сметката.
Той каза, че всяка революция след това е изяла децата си и е прав! Историята го е доказала през последните три века.
Ако той сега си подаде оставката ще назначат експертно правителство от познатите ни от близкото минало ГЕПАЖИИ и ще започнат големите кражби, като за последно а от европа ще ни спрат договорените милиарди.
Затова да излезнем на улицата и да наложим волята си да окошарят виновните, които крадоха и подписваха договори с комисионни за милиони, а сега ние плащаме сметката.
Последната промяна е направена от Атев на Вто 19 Фев 2013 - 15:03; мнението е било променяно общо 3 пъти
кабинета Беров на времето нали беше "експертен" - нищо не направиха да спрат създаването на мутренските групировки... Да ви припомня, че нямаше магазин или хубава кола без стикер... Който не плаща рекет - бухалката!
За сравнение в братска Румъния мутрите въобще не успяха да се развият...
За сравнение в братска Румъния мутрите въобще не успяха да се развият...
E тука е разковничето че докато имаме курумпиран съд никога няма да има и читави политици,щото всеки знае че каквото и да прави в затвор няма да влезе или да му конфискуват откраднатото.Колкото до контрола-много добре си ги контролират те, ама всички са набъркани в енергийната мафия.Сега ли се светнаха за всичките далавери в енергетиката или са им затваряли очите с тлъсти комисионни.savi aleksiev написа:Много си прав Наско. По добре с притискане и изисквания към настоящото правителство, отколкото нова стара сбирщина "Тройна коалиция"
вакрил- мир на праха му
БСПДПС /нали се обединиха/ правят голям комплимент на Бойко като се опитват да го изкарат виновен не, а ръководител на всяка престъпна схема в държавата... Е, извинявайте, но слънце да беше, пак не може да участва навсякъде...
Червата така са се оплели, че е много трудно да се стигне до осъдителни присъди - дори да сменят съдиите, пак ще е трудно, защото и следствието не си е свършило работата на 100% и самите прокурори не са читави... Всеки пропуск по веригата след това се обжалва в Страсбург и държавата /т.е. народа/ плаща обезщетения...
Не казвам, че не могат да се оправят нещата, но не може да стане за един ден... Едно е сигурно - с беззаконие не може да се постигне справедливост...
Някои си мислят, че ей сега ще изкарат Х, У и Зет на площада, ще ги разстрелят и всичко ще бъде наред :5ff67901e688fa
Червата така са се оплели, че е много трудно да се стигне до осъдителни присъди - дори да сменят съдиите, пак ще е трудно, защото и следствието не си е свършило работата на 100% и самите прокурори не са читави... Всеки пропуск по веригата след това се обжалва в Страсбург и държавата /т.е. народа/ плаща обезщетения...
Не казвам, че не могат да се оправят нещата, но не може да стане за един ден... Едно е сигурно - с беззаконие не може да се постигне справедливост...
Някои си мислят, че ей сега ще изкарат Х, У и Зет на площада, ще ги разстрелят и всичко ще бъде наред :5ff67901e688fa
Атев написа:Понеже си лежа в къщи следоперационно, гледах ТВ изявлението на Бойко.
Но не само да ги окошарят а да им конфискуват и всички откраднати милиони!!!
Аз пък си мисля че разковничето е още по надълбоко - в тези които корумпират и съда и политиците , но така са се окопали, че ....
[You must be registered and logged in to see this link.]
Иван- ...........................
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
[You must be registered and logged in to see this link.]
Войната още не е започнала, а предателите вече са на първите линии. Те заради такива като тази продажна тетка в организирани мероприятия не участвам.
Войната още не е започнала, а предателите вече са на първите линии. Те заради такива като тази продажна тетка в организирани мероприятия не участвам.
Иван- ...........................
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
А бе хора. Чудя ви се на акъла?
Всички да се разследват. Всички да се съдят. Съда бил корумпиран и т.н. и т.н. !!!
Тия хрантутници, политиците, да не са Алито и Салито от маалата, та като краднат и ги хванат ( ако успеят де ), та да ги осъдят. Тия, преди да приватизират ( разбирай разграбят ), правят промяна в законите и тогава вършат мръсната си дейност. Следващите след тях, за да се изкарат "света вода не напита", започват да крещят, колко крадливи са техните предшественици и как те разкриват далаверите на политическите си противници ( разбирай, икономически такива ) и как съда е корумпиран (не, че е цвете ) и не ги осъжда. Ама всичко е парлама. Как ще осъдиш някого ( между другото, аз не зная случай на такова осъждане ), когато грабежа е узаконен, преди да е извършен фактически!
А сега за ЕРП - тата ! Ако някой е разгледал добре фактурата си за ток, то какво ще забележи? Дела от стойността на тока, който заплащаме и който отива в джоба на ЕРП-тата е около 10 % от общата стойност. Всичко останало, се прибира от Държавата и от БЕХ или НЕК. Така, че на политиците им е много изгодно, да пуснат духа от бутилката срещу изедниците ЕРП-та ( не казвам, че не са такива ), но голямото ограбване е от държавата и разните маймунки, накичили цяла верига до котлона ти. ЕРП-тата са малкият монополист. Големият е БЕХ, който натоварва цената с много несвойствени разходи, като част от цената на централното парно, за да могат политиците да се пъчат пред избирателите си.
Задайте си въпроса: Как ще свалят цената с 8 % сега ? Да не би да си мислите, че това ще е от дяла на ЕРП-тата ? Та тогава, просто няма да имаме ток. Ще се опитат, временно да намалят дела, който смучи НЕК и БЕХ, до изборите, за да ви успокоят, а след това, ПОТОП.
Ставам досаден, но само ще спомена още нещо. Исканията ви бяха представени пред Б.Б. ( да се свети името му ) от г-жа даниела пеловска ( не е грешка изписването с малка буква на имената и ). Попитайте някой от Добрич и той ще ви обясни коя е въпросната госпожа и какви ги е дробила и как е приватизирала в района и си задайте въпроса, кой ви яхва. Предполагам, че и в интернет, ще научите много за нея !
С най-добри чувства към протестиращите, но аз моето протестиране и мръзнене, го изконсумирах на барикадите през януари 97 г., за да могат хора като г-жа пеловска, да внася вашите петиции до Б.Б. ( да се свети името му ) , който тогава "телеохраняваше" Тато и Царя !
Желая Ви УСПЕХ !
Не се отказвайте лесно !
Всички да се разследват. Всички да се съдят. Съда бил корумпиран и т.н. и т.н. !!!
Тия хрантутници, политиците, да не са Алито и Салито от маалата, та като краднат и ги хванат ( ако успеят де ), та да ги осъдят. Тия, преди да приватизират ( разбирай разграбят ), правят промяна в законите и тогава вършат мръсната си дейност. Следващите след тях, за да се изкарат "света вода не напита", започват да крещят, колко крадливи са техните предшественици и как те разкриват далаверите на политическите си противници ( разбирай, икономически такива ) и как съда е корумпиран (не, че е цвете ) и не ги осъжда. Ама всичко е парлама. Как ще осъдиш някого ( между другото, аз не зная случай на такова осъждане ), когато грабежа е узаконен, преди да е извършен фактически!
А сега за ЕРП - тата ! Ако някой е разгледал добре фактурата си за ток, то какво ще забележи? Дела от стойността на тока, който заплащаме и който отива в джоба на ЕРП-тата е около 10 % от общата стойност. Всичко останало, се прибира от Държавата и от БЕХ или НЕК. Така, че на политиците им е много изгодно, да пуснат духа от бутилката срещу изедниците ЕРП-та ( не казвам, че не са такива ), но голямото ограбване е от държавата и разните маймунки, накичили цяла верига до котлона ти. ЕРП-тата са малкият монополист. Големият е БЕХ, който натоварва цената с много несвойствени разходи, като част от цената на централното парно, за да могат политиците да се пъчат пред избирателите си.
Задайте си въпроса: Как ще свалят цената с 8 % сега ? Да не би да си мислите, че това ще е от дяла на ЕРП-тата ? Та тогава, просто няма да имаме ток. Ще се опитат, временно да намалят дела, който смучи НЕК и БЕХ, до изборите, за да ви успокоят, а след това, ПОТОП.
Ставам досаден, но само ще спомена още нещо. Исканията ви бяха представени пред Б.Б. ( да се свети името му ) от г-жа даниела пеловска ( не е грешка изписването с малка буква на имената и ). Попитайте някой от Добрич и той ще ви обясни коя е въпросната госпожа и какви ги е дробила и как е приватизирала в района и си задайте въпроса, кой ви яхва. Предполагам, че и в интернет, ще научите много за нея !
С най-добри чувства към протестиращите, но аз моето протестиране и мръзнене, го изконсумирах на барикадите през януари 97 г., за да могат хора като г-жа пеловска, да внася вашите петиции до Б.Б. ( да се свети името му ) , който тогава "телеохраняваше" Тато и Царя !
Желая Ви УСПЕХ !
Не се отказвайте лесно !
Иван написа:[You must be registered and logged in to see this link.]
През 1999 и 2000г. Пеловска ми беше шефка, а в последствие дъщеря и която спечели може би неслучайно конкурса "Lord of the chefs"....
Цялото семейство познавам... направо не ми се коментира... потресен съм ,че тая квачка говори от името на народа... направо не съм на себе си....
П.П. А да и няма 1 хотел , а няколко хотела в Кранево няма да назовава поименно....
Един от който преватизиран , бил е почивна станция (държавна...)
123
Новата сметка пак е напомпана от два месеца сметките ми скочиха от 320лв на 630лв за миналия месец и понеже я платих ме повториха с новата от 550лв.Няма да я платя посмьртно ...по-кьсно ще севидя с адвоката и да ги почва.Няма такива боклуци апартамента ми е 135м2 в хола в момента температурата е 17,4градуса а се отоплявам с два климатика деветки клас АА боилер само на нощтна тарифа и хладилник класАА крушките са ми енергоспестяващи а имам изолация от вьтре и от вьнка консумацията на климатиците е2бр. по 600w боилера е 2000w /след 12ч е вкл.само/ а хладилника не знам колко е.Ако може някои да ги сметне .Преди да сложа климатиците имах вкл. ел. радиатори френски AIRELEC в кухнята 2х750w в хола 2000w в спалнята 2x750 и детската 750w +боилер 2000w хладилник и осветление ???? Е как става тоя номер ? ПП.Купих и печка на гас последно поколение от Германия и на месец заминават 3 бутилки по 20л. или 33лв на зареждане.
Последната промяна е направена от max на Вто 19 Фев 2013 - 17:55; мнението е било променяно общо 1 път
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
ВАРНА ДОКАЗА, ЧЕ Е МОРСКАТА СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ!
Жандармерията свали щитовете си във Варна пред 30 000 протестиращи. Граждани подариха по цвете на всички жандармеристи, след което редицата се отвори, жандармеристите свалиха щитовете и протестиращите бяха пропуснати и поеха към Аспарухов мост с викове "Благодаря" и аплодисменти.
Жандармерията свали щитовете си във Варна пред 30 000 протестиращи. Граждани подариха по цвете на всички жандармеристи, след което редицата се отвори, жандармеристите свалиха щитовете и протестиращите бяха пропуснати и поеха към Аспарухов мост с викове "Благодаря" и аплодисменти.
А ето и нещо интересно
Дааа пази боже от такива като тая дето за майка България всичко "дават",ама пък виж какво прави нета само след 15мин. беше разконспирирана.Няма как винаги е имало скрити агенти,трябва да се знае кой, кой е и що е вършил.
Колкото до съдебната система не само че е корумпирана ами и такива които не вземат не ги допускат да работят там,не виждаш ли копнеш дюна и цял рояк прокурори и съдии се разхвърчават от там.
Колкото до съдебната система не само че е корумпирана ами и такива които не вземат не ги допускат да работят там,не виждаш ли копнеш дюна и цял рояк прокурори и съдии се разхвърчават от там.
вакрил- мир на праха му
Вакриле - поклон че протестирате.
Мен вече не ме търсете там де - дет се вика,минах си от реда.
Едно питане обаче ?
Протеста беше за ЕРП-тата нали?
Сега ББ,взе решение,доколко е добро не знам,но го има.
Голяма част от исканията май ще ги има.
Трябва ли да се продължава с протеста?
Гледам в София опорочиха цялата работа - отидоха на партийни линии.
Дали Варна изведнъж да не спре за няколко дена с тези протести?
Само да се види,столицата какви лайна ще изсипе?- извинявам се за израза де.
Ясно е че наведнъж всичко няма да се промени,но поне ББ се вслушва в протестите.
Жалко че няма никаква алтернатива на този етап за предстоящите избори.
Но пак да върнем Станишев и Доган във власта,си е самоубийство според мен.
В момента те ще драпат на всяка цена да вземат власта,че тези договори да не
излязат на бял свят.
УФФФФФФФ - само си расъждавам по клавишите - може да не ми обръщате много внимание.
Мен вече не ме търсете там де - дет се вика,минах си от реда.
Едно питане обаче ?
Протеста беше за ЕРП-тата нали?
Сега ББ,взе решение,доколко е добро не знам,но го има.
Голяма част от исканията май ще ги има.
Трябва ли да се продължава с протеста?
Гледам в София опорочиха цялата работа - отидоха на партийни линии.
Дали Варна изведнъж да не спре за няколко дена с тези протести?
Само да се види,столицата какви лайна ще изсипе?- извинявам се за израза де.
Ясно е че наведнъж всичко няма да се промени,но поне ББ се вслушва в протестите.
Жалко че няма никаква алтернатива на този етап за предстоящите избори.
Но пак да върнем Станишев и Доган във власта,си е самоубийство според мен.
В момента те ще драпат на всяка цена да вземат власта,че тези договори да не
излязат на бял свят.
УФФФФФФФ - само си расъждавам по клавишите - може да не ми обръщате много внимание.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Гледам новините,и не ми е готено.
Само София дават - а Варна пое тази щафета.
Май първо ТВ-тата трябват да идат под ножа?
Само София дават - а Варна пое тази щафета.
Май първо ТВ-тата трябват да идат под ножа?
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Страница 3 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Разходка в Югозападна България
» Имало все още добри хора в България!
» Положителни отзиви от другите страни за България
» Имало все още добри хора в България!
» Положителни отзиви от другите страни за България
Страница 3 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing