Риболов на о-в. Тасос
+85
RAAZIEL
Янко
КИРО
germanov.1974
Иво - Шабла
Milev
valium
sllipi1
Пещерски
mikibg
rikitikitavi
zhikata
Станимир 65
Tiho Todorov
triatomov
Георги Вутов
Иво Ломски
EU_BG_akademika
nkolev66
beis
antares
sava14
gogata1
Bat Emo
ribar72
ivaylo.filipov
rap66
Стефан Добрев
Красен Матеев
strijok
недялко радков
vvt1970
divein
sistefanov
palamudov
penko
savi aleksiev
ДЯДО ИВАН
Васил
цецо пожарната
tano
kosta simeonov
vatus
JimBeam
D.Dimitrov
mitko_aks
baralya
Тедо
Петър Василев
mimaki
Любак
ПЛУВЧО
max
esox hunter
GENIUS
gogo26
marvin
dbc
DOCTORABukarNo1
spinarkata
maestroto
Димитур
own
божо77
xoxo
dobria1
Светозар Върбанов
chapara
тони котев
Моряка
buchkov
Дели
roko koko
psaras
Шморхи
4o4o
Nikolov
Милен Нинов
nikinenov
s4etovod
вакрил
str.hadjiev
Мънцата
miroslavpetkov
vstoikov
89 posters
Страница 19 от 40
Страница 19 от 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Риболов на о-в. Тасос
Ей момчета нещо си имате търкане двамата, та да не ви прекъсвам нещото интересно по острова тъй като другия петък съм там и мисля
да нося и въдици с мен та ако имате някакво актуално инфо може да го споделите, всяка информация ми е от полза.
да нося и въдици с мен та ако имате някакво актуално инфо може да го споделите, всяка информация ми е от полза.
nikinenov- ...........................
Брой мнения : 324 Рожд.дaта : 16.03.1978
Години : 46
Колеги от петък до неделя съм на о.Тасос ще риболовствам на скалите преди Алики, ако някой има някакво актоално инфо ще ми е от полза.
Явно ти ще създаваш информация. Стегни се , че цяла България теб ще чака :)
123
От Варна са ходили колеги с лодка и са се збльскали с капото и на чепарета и на спининг от сушата можеха да драснат някой ред ама май само аз сьм будалата /за сега/ Ислиза дребен лефер /някьде в морето/
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
max написа:От Варна са ходили колеги с лодка и са се збльскали с капото и на чепарета и на спининг от сушата можеха да драснат някой ред ама май само аз сьм будалата /за сега/ ........
На времето и аз бях пред същата дилема Ники, но само че в друг раздел.
Но после си казах, щом те са п...и и аз ли трябва да съм като тях.
Един човек да знам, че ще ме прочете и съм много доволен.
По-леко ми е на душата.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Не си будала велик и здрав си . .... Велик че го споделяш, а здрав че нямаш болно его и ред други комплексиmax написа:От Варна са ходили колеги с лодка и са се збльскали с капото и на чепарета и на спининг от сушата можеха да драснат някой ред ама май само аз сьм будалата /за сега/ Ислиза дребен лефер /някьде в морето/
Нямам си и идея кои са колегите , а може и да не са от форума
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Това за" будалата " ....ти го каза ,твоя информер нали стопляш ,че когато може да отиде само до старото пристанище каква актуална информация може да ти снесе. Освен това "аз на ...... нищо не ме казвам вече защото...." останалото ще ти го спестя.Този не е оня.... разбираш ме нали....
Та вече отпочинали от пътя,отметнали първия работен ден и анализирали всичко сме ГОТОВИ ЗА СПОДЕЛЯНЕ
Определено труден риболов .Пълнолуние,безветрие ,гладко море....убийствена комбинация.На спининг виждаш /нощем/воблера от падането във водата до изваждането му,никакви атаки.Смяната на тактиката и примамките даде относително добър резултат /който не споделихме с...../нямаме снимки ,защото рибите бяха маломерни за видът си и не ги снимахме и вземахме но важното в случая е ,че усъвършенствахме риболова с джигове.На чепаре не ловим освен ако не ни трябва жива стръв ,то и никаква качествена риба не се хваща на чепаре там.
Извода,извода е,че при пълнолуние и спокойно море - стой си тук,пролетта тази година е дошла отдавна в г
Гърция /бадеми и праскови са цъфнали отдавна/. може би биологичния часовник при рибите цъка по бързо от приетото тоест може би са хвърлили хайвер и са се спасили някъде другаде.
За тези които са решили да пробват - няколко качествени риби хванаха гърци на полиангистро с прясна сърдела и сардина - нощем...
Успех
Та вече отпочинали от пътя,отметнали първия работен ден и анализирали всичко сме ГОТОВИ ЗА СПОДЕЛЯНЕ
Определено труден риболов .Пълнолуние,безветрие ,гладко море....убийствена комбинация.На спининг виждаш /нощем/воблера от падането във водата до изваждането му,никакви атаки.Смяната на тактиката и примамките даде относително добър резултат /който не споделихме с...../нямаме снимки ,защото рибите бяха маломерни за видът си и не ги снимахме и вземахме но важното в случая е ,че усъвършенствахме риболова с джигове.На чепаре не ловим освен ако не ни трябва жива стръв ,то и никаква качествена риба не се хваща на чепаре там.
Извода,извода е,че при пълнолуние и спокойно море - стой си тук,пролетта тази година е дошла отдавна в г
Гърция /бадеми и праскови са цъфнали отдавна/. може би биологичния часовник при рибите цъка по бързо от приетото тоест може би са хвърлили хайвер и са се спасили някъде другаде.
За тези които са решили да пробват - няколко качествени риби хванаха гърци на полиангистро с прясна сърдела и сардина - нощем...
Успех
spinarkata- ...........................
Брой мнения : 22 Рожд.дaта : 22.02.1977
Години : 47
Не те познавам лично,четох ти няколко пъти тези думи.spinarkata написа:Това за" будалата " ....ти го каза ,твоя информер нали стопляш ,че когато може да отиде само до старото пристанище каква актуална информация може да ти снесе. Освен това "аз на ...... нищо не ме казвам вече защото...." останалото ще ти го спестя.Този не е оня.... разбираш ме нали....
И разбрах,че си мислиш точно това,
което и няколко администратора и модератора на форума в последно време.
Направихме НАРОЧНО по искане на голямата част от членовете на форума,
да е форум на приятелите ( УЖ ),труден достъп и куп изисквания.
И какво се получи,основно варненските,поголовно спряха да пишат.
Ама четат де.Мързел ли е,голямо самочувствие ли - нямам си идея.
Поклон на "гларусите",и другите региони - точни са пичовете там.
Та много се чудя,без да питам вече никой,да отворя форума.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Мисля ,че се познаваме добре но това не е проблема . Просто не виждам и не намирам никаква логика в това да пренебрегва човек всичките си други ангажименти,задачи, семейство и физическа умора та трябва НЕЗАБАВНО щом се докопа до компютър да пише за риболова си. Лично аз намирам това за нелепо и не приемам всички обвинения било то към мен или други участници във форума,че пишат когато намерят време.А колкото до цитата -Кире, не се обиждай но не знаеш за какво става дума,така,че ....това не е лично към никой от форума тук става дума за нещо много сериозно което косвено касае хората които разчитат на реална информация тук.С две думи - ТОЗИ НЕ Е КАКТО ОНЗИ... този който ще прочете това и ще мисли върху тези думи знае за що иде реч - просто дискретна информация
123
Колега много завоалирано пишеш и остават празни места между редовете ......../този или онзи ги ползвам да сверявам часовника за такива, които ще пьтуват на сляпо/ Аз сьм си решил нещата на остроова /и местата и по кое време на годината на какво да се надявам/.ПП.Винаги като се вьрна сядам и драскам по няколко реда /без да питам жена ми даже/ ......................................................................................................................................................... Та много се чудя,без да питам вече никой,да отворя форума. ......................................Кире пандора отвориш ли я инфоото за Тасосо /от мене/ ще е само на ЛС за приятелиspinarkata написа:Мисля ,че се познаваме добре но това не е проблема . Просто не виждам и не намирам никаква логика в това да пренебрегва човек всичките си други ангажименти,задачи, семейство и физическа умора та трябва НЕЗАБАВНО щом се докопа до компютър да пише за риболова си. Лично аз намирам това за нелепо и не приемам всички обвинения било то към мен или други участници във форума,че пишат когато намерят време.А колкото до цитата -Кире, не се обиждай но не знаеш за какво става дума,така,че ....това не е лично към никой от форума тук става дума за нещо много сериозно което косвено касае хората които разчитат на реална информация тук.С две думи - ТОЗИ НЕ Е КАКТО ОНЗИ... този който ще прочете това и ще мисли върху тези думи знае за що иде реч - просто дискретна информация
Не знам дали познавам spinarkata и дали и той е бил заедно с тези който са се върнали скоро(или е съвпадение) но и при тях е било капо ходенето(без имена на хора и подробности,имфото е минимално но 100%-во)
123
Щом се потвьрждава от няколко места /значи ще е полезно за някой/ Всеки си решава колко и какво да споделя ....кофти е за тези който сьбират цяла година и си останат с разходкатаdobria1 написа:Не знам дали познавам spinarkata и дали и той е бил заедно с тези който са се върнали скоро(или е съвпадение) но и при тях е било капо ходенето(без имена на хора и подробности,имфото е минимално но 100%-во)
max написа:....кофти е за тези който сьбират цяла година и си останат с разходката
Да се надяваме скоро да не съм от тях (мислех да е по скоро около3-ти ама май ще поотложа за към края на месеца)
Как я правите таз работа????? Все интриги,недомлъвки,тоз скрил другия невидял............ Поне ситуацията е ясна-риба няма. Прясно инфо и от Несебър(Варна се отчетоха ) -цял уикенд капо(без удар дори). Продължаваме да си чешем езиците тука и да чакаме по-добри дни............. Айде бъдете щастливи
penko- ...........................
Брой мнения : 11 Рожд.дaта : 08.08.1980
Години : 44
Колеги ако не хванем поне почивката ще ни остане, пък ако хванем и кев ще си направим.
Нещо не ми се получи от първи път та нека отново
Нищо лично към колегата но нещата не са такива
първо - не сме били с лодка
второ не ловим на чепарета
"лови се дребен лефер някъде в морето - хда хванаха се 2 чернокопчета по 23-25 см
Но причината не е в колегата причината ев подаващите инфо и затова тактично исках да му намекна ,че е добре да се доверяваме само на инфо от първа ръка защо Защото нашите сънародници казват така - Ние знаем ,че 15 минути след като сме му казали какво е положението - цяла България знае инфото / за което сме благодарни на колегата/Но нашите там имат невероятни проблеми с албанците - пример -на едно от най-дашните места -старото пристанище от топ местото могат да ловят само 3 човека а албанците са предприели убийственна тактика,пращат 2-3 човека около 16 часа да наредят тоягите и когато нашите отидат просто констатират ,че днес няма да ловят. Тяхната логика в случая е -ние с албанците едва се справяме а когато дойдете и вие ,защото сте за малко стоите по 24 часа - тоест пречим им.Това е което имах да кажа -трябва да се внимава с инфото от месните
А иначе с колегата не се познаваме и нямаме допирни точки,не търся някаква фалшива "5минути слава"
Така ,че ако колегата ме е разбрал -ОК . За мене случаят е приключен ,
Просто исках без имена /нетактично е да намесваме хора които не пишат тук/и по дискретно да му кажа ,че трябва да се отсява лъжата от истината.Да така е много от нас чакат цяла година да отидат и когато некоректно инфо ги изхвърли от играта разочарованието е голямо.
Нищо лично към колегата но нещата не са такива
първо - не сме били с лодка
второ не ловим на чепарета
"лови се дребен лефер някъде в морето - хда хванаха се 2 чернокопчета по 23-25 см
Но причината не е в колегата причината ев подаващите инфо и затова тактично исках да му намекна ,че е добре да се доверяваме само на инфо от първа ръка защо Защото нашите сънародници казват така - Ние знаем ,че 15 минути след като сме му казали какво е положението - цяла България знае инфото / за което сме благодарни на колегата/Но нашите там имат невероятни проблеми с албанците - пример -на едно от най-дашните места -старото пристанище от топ местото могат да ловят само 3 човека а албанците са предприели убийственна тактика,пращат 2-3 човека около 16 часа да наредят тоягите и когато нашите отидат просто констатират ,че днес няма да ловят. Тяхната логика в случая е -ние с албанците едва се справяме а когато дойдете и вие ,защото сте за малко стоите по 24 часа - тоест пречим им.Това е което имах да кажа -трябва да се внимава с инфото от месните
А иначе с колегата не се познаваме и нямаме допирни точки,не търся някаква фалшива "5минути слава"
Така ,че ако колегата ме е разбрал -ОК . За мене случаят е приключен ,
Просто исках без имена /нетактично е да намесваме хора които не пишат тук/и по дискретно да му кажа ,че трябва да се отсява лъжата от истината.Да така е много от нас чакат цяла година да отидат и когато некоректно инфо ги изхвърли от играта разочарованието е голямо.
123
Не става дума за вас значи Били са с лодка за няколко дена ....ПП.Инфото не ми е от смолянския гастербайтер който вика на воблерите ГОБЛЕРИ или карловския спец Човека си обикаля и си лови с гаджето /когато е свободен и няма да ме изльже сьс сигурност за моментното положенйе на острова/.
Колеги може и да се повтарям, но в момента ми е страшна каша в главата, имали в момента синегриди около острова или мигрират, и ако ги има амам ли някакъв шанс с опита ми от излетите там да забода някоя такава рибка на скалите преди Алики.
Шанса ти е фифти-фифти както се казва.Или ша фанеш или нема да фанеш
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56
123
Щьркели има ......... Приготви се за перки и морени ако ти се яви някой бонус берекет версин /колегите капо са вьртели ти ги питаш за синегриди/nikinenov написа:Колеги може и да се повтарям, но в момента ми е страшна каша в главата, имали в момента синегриди около острова или мигрират, и ако ги има амам ли някакъв шанс с опита ми от излетите там да забода някоя такава рибка на скалите преди Алики.
Защо,точно за следващата седмица бре Дели ?Ако има някакъв гигантски пасаж,който приближава да тръгвам и аз,че и без това отложих тази седмица
Попа- ...........................
Брой мнения : 190 Рожд.дaта : 18.10.1975
Години : 49
Не мога следващата защото за тогава имам тържество, но то риболова си е късмет.Дели написа:Ненов, ако съм на твое място ще отложа за следващата седмица.
Ненов,нали знаеш че късмета е с нас.
божо77- ...........................
Брой мнения : 351 Рожд.дaта : 12.12.1977
Божидарчо знам че късмета е с нас, нали си ми къдемче
Някой знае ли дали работят рибарските магазини на острова и по точно на Тасос където спира ферибота.
Някой знае ли дали работят рибарските магазини на острова и по точно на Тасос където спира ферибота.
Страница 19 от 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Страница 19 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing