Пясъчник Студеното
+19
shekira
YordanDanev
Б.Василев
carpsliven2
bkd
chapara
петко стоянов
Тихомир
Ресьора
nasco2
sava
п.василев
илия
borislav58
ПЛУВЧО
СЪНДИ
bradata
КИРО
Йордан Марков
23 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Пясъчник Студеното
Браво на групата,отново сте направили един чудесен излет :thumbsupsmiley
iliqn_d- ...........................
Брой мнения : 101 Рожд.дaта : 03.09.1974
Години : 50
Блогодаря Данчо.Точно това ме интересуваше. :609c1f728720fb
Тихомир- ...........................
Брой мнения : 745 Рожд.дaта : 03.11.1968
Години : 56
ей изловихте бабите на пясъка бре
shekira- ...........................
Брой мнения : 147 Рожд.дaта : 24.05.1968
Утре сме пак там :609c1f728720fb
Може да се видим с някой съфорумци
Може да се видим с някой съфорумци
Йордан Марков- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 11.06.1974
Години : 50
Ми утре вечер чакаме да споделите и покажете как сте искара ли. Кьсмет момчета:1db1cce6422ce9
Момчета ,ако някой ходи скоро там, то знайте ,че започнаха кражби по колите .Бяхме в неделя, и сутринта ми свирна алармата после разбрах ,че някой ми е свил антената от тавана на колата.Разбрах също за открадната лодка .Иначе риби има стига да се пуска като си начешеш крастата.
borislav58- ...........................
Брой мнения : 426 Рожд.дaта : 19.10.1958
Години : 66
Нека и аз да се намеся .Престигнахме с Кунчо към 11 и нещо на Пясъка поогледах се за место ,но нямаше такова вип местата бяха заети.Но кого съгледах на скарата да се мъчи
[You must be registered and logged in to see this image.]
Теди и неговата група от София бяха превзели половината от язовира.Още Тихомир за малко да му заплува фидера, но зоркото око на Кунчо забеляза, и бе предотвратен ударът на ето този шарко.
Здрависахме се с всички съфорумници запознахме се с тези които не се познавахме пихме по една ракия /Теди ракията е супер/ хапнахме по мезе ,и започнахме да си търсим место .Намерихме си место, но от търмакчии неможехме да си пуснем фидерите постоянно ни ги вадеха.Колегите от София се ядосаха, и се обадиха на ИАРА /забравих да спомена, че те бяха там правеха проверки, и си отидоха, и след като си отидоха настана една срам ме беше да се нарека риболовец/ Двадесетина мангали от прочутия квартал Столипеново превзеха язовира с търмъци ,и неможеше да се говори с тях .
Много съжалявам ,че ме прецака фотото в този сублинен момент за снимки, но колегите от София надявам се да качат снимки.
Мургавелковците се бяха увлекли в мърсотията която вършеха, че незабелязаха ИАРА ,и двамата полицай настана смут за минути ,но служителите на редът им казаха да немърдат и да си подготвят билетите ,и който няма билет то лична карта.
ЕЕеее имало и ред в тази Държава .Актове актове заболяха ги пръстите да пишат.
Единият от полицаите извади умното чело и започна да свири на лодките да излязат вън.
Некой от тях запалиха и избягаха но някой дойдоха за Акта да си подпишат.
Брегът опустя за половин час спогледахме се останалите и неповярвахме на очите си.
Това бе от мен
ппСамо да спомена фотото е с един час напред
Теди и неговата група от София бяха превзели половината от язовира.Още Тихомир за малко да му заплува фидера, но зоркото око на Кунчо забеляза, и бе предотвратен ударът на ето този шарко.
Здрависахме се с всички съфорумници запознахме се с тези които не се познавахме пихме по една ракия /Теди ракията е супер/ хапнахме по мезе ,и започнахме да си търсим место .Намерихме си место, но от търмакчии неможехме да си пуснем фидерите постоянно ни ги вадеха.Колегите от София се ядосаха, и се обадиха на ИАРА /забравих да спомена, че те бяха там правеха проверки, и си отидоха, и след като си отидоха настана една срам ме беше да се нарека риболовец/ Двадесетина мангали от прочутия квартал Столипеново превзеха язовира с търмъци ,и неможеше да се говори с тях .
Много съжалявам ,че ме прецака фотото в този сублинен момент за снимки, но колегите от София надявам се да качат снимки.
Мургавелковците се бяха увлекли в мърсотията която вършеха, че незабелязаха ИАРА ,и двамата полицай настана смут за минути ,но служителите на редът им казаха да немърдат и да си подготвят билетите ,и който няма билет то лична карта.
ЕЕеее имало и ред в тази Държава .Актове актове заболяха ги пръстите да пишат.
Единият от полицаите извади умното чело и започна да свири на лодките да излязат вън.
Некой от тях запалиха и избягаха но някой дойдоха за Акта да си подпишат.
Брегът опустя за половин час спогледахме се останалите и неповярвахме на очите си.
Това бе от мен
ппСамо да спомена фотото е с един час напред
Последната промяна е направена от borislav58 на Нед 31 Яну 2010 - 20:45; мнението е било променяно общо 2 пъти
Можело значи :thumbsupsmiley На момчетата от ИАРА и полицията(и на вас,че сте ги извикали)
dekata- ...........................
Брой мнения : 407 Рожд.дaта : 01.07.1972
Години : 52
Това вече е приказка.
Да направим надписи отзад на фанелките
под логото
И А Р А
ний сме с вас
нещо подбно де
под логото
И А Р А
ний сме с вас
нещо подбно де
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
браво на групата всеки път дано да е така не само да има бракониери по всички водоеми :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley
Б.Василев- ...........................
Брой мнения : 587 Рожд.дaта : 06.02.1979
Години : 45
Борка кажи квостана с оня охлюв от червената лодка.Пьк след намесата много място се освободило.
Пичове не ни издържаха нервите!Няма такава касапница се бях виждал косачи ама такова чудо няма
Накрая на единия му викам е сега налови ли се?
Отговора беше е много сте ДОЛНИ :5ff67901e688fa Нямам думи незная как се стърпях просто,правел си кефа пича!!!!Болни мозъци в болна държава няма оправия,поне съм доволен че за днеска им развалихме кефа!Пък и някоя и друга риба ще живее със един ден повече,да се стопля по бързо че нищо няма да остане!
Накрая на единия му викам е сега налови ли се?
Отговора беше е много сте ДОЛНИ :5ff67901e688fa Нямам думи незная как се стърпях просто,правел си кефа пича!!!!Болни мозъци в болна държава няма оправия,поне съм доволен че за днеска им развалихме кефа!Пък и някоя и друга риба ще живее със един ден повече,да се стопля по бързо че нищо няма да остане!
теди- ...........................
Брой мнения : 55 Рожд.дaта : 26.02.1980
Години : 44
Тишо като се качвах в колата един довлече един плик около 10-на кила риба и я набита в багажника!Тихомир написа:Борка кажи квостана с оня охлюв от червената лодка.Пьк след намесата много място се освободило.
Боре тази снимка ще я ползвам за аватар ,защото не е монтаж прьчката падна в светена вода еи сега тя е окадемена .Дано да не са запазени правата.
Тихомире тези с червената лодка първо на тях им забиха Акта без да питат защо и за какво.Оня където все препикаваше се провикна там и каза купете си и вие лодка за десет хиляди лева и ловете като нас .Ние го освиркахме и му се развикахме ууууууууууу айде там подпиши Акта
dekata написа:Можело значи :thumbsupsmiley На момчетата от ИАРА и полицията(и на вас,че сте ги извикали)
В голяма заблуда сте обаче,няма да обяснявам за многобройните обаждания който направихме към тел.112,после ми званяха от някво РПУ от ИАРА мога да кажа само,че съм отвратен от това,че на никой от тези звена не им пука,дори ми обясняваха,че ако дойдат и не остановят нарушения,подлежа на наказателна отговорност и тн...И понеже съм един от главните виновници за проверката на ИАРА,на път към софия пак ми звънаха за да разпиша протокол за извършената проверка,съставените актове са ТОЧНО ЧЕТРИ,и въпреки двамата инспектори от ИАРА и служителите на МВР в колите пак се прибираха пълни кофи и пликове с риба.Така че не се радвайте просто нямаха какво да направят,заради многобройните обаждания на тел 112 и отбиха номера.
а ето малко снимки да,видите колко бракониери имаше,и какво са тези четри акта,в общата картина.
Тук са към 30 настървени животни и само четри от тях получиха актове.
И така,за пореден път ни замазаха очите.
Ники Дончев- ...........................
Брой мнения : 122 Рожд.дaта : 27.11.1976
Години : 47
Ей това е нещо радостно за цялата група.Нека тази вечер да си чете акта , да пие от мъка па нека да му е хак.Дано му стане , уж се кани за тази вечер. :dancingHappy_i ама май му се прибра като ролетка . :dancingHappy_i
Ники просто вся малко огорчение . Отивам да пия една ракия от мъка. Съжелявам , просто момчета такава е системата , мисля че днес донякъде ви обясних.
По закон, би трябвало да им конфискуват и такъмите и лодките Това си е живо отбиване на номер, че и рибка са поприбрали....Аз на такива места не ходя, щото изперквам и после ще има кофа с мастило(имам опит от Гълъбово, някои мангали там- също). То за тия с лодките трябва търмък, ама истински- 4 м. прът с 300гр акция, влакно 0.60 с тежест 120гр и две тройки за тъщи- номер 6/0- 8/0; при добра техника се вадят такъмите или поне лодката Може да се работи и интелигентно- цопка се встрани и малко зад лодката....и чакаш да те закачат :b23b8673c6466f
????- Гост
Тихомир написа:Ники просто вся малко огорчение . Отивам да пия една ракия от мъка. Съжелявам , просто момчета такава е системата , мисля че днес донякъде ви обясних.
Така е Тишо,поне ни остана радоста от запознанството с теб Шаки и другите колеги,както каза Шаки след известно време и тук няма да има риба и ще си ловим на спокойствие.
Ники Дончев- ...........................
Брой мнения : 122 Рожд.дaта : 27.11.1976
Години : 47
Знаят се бе Бачо докато чакахме Иара две лодки събраха набързо и газ защо ли???Щот не им се пълнеше поредния найлонов чувал ли?А и в колите се качваха пликове по 10 кила на поразия а ужким органите бяха там няма оправия!Бачо Илия написа:По закон, би трябвало да им конфискуват и такъмите и лодките Това си е живо отбиване на номер, че и рибка са поприбрали....Аз на такива места не ходя, щото изперквам и после ще има кофа с мастило(имам опит от Гълъбово, някои мангали там- също). То за тия с лодките трябва търмък, ама истински- 4 м. прът с 300гр акция, влакно 0.60 с тежест 120гр и две тройки за тъщи- номер 6/0- 8/0; при добра техника се вадят такъмите или поне лодката Може да се работи и интелигентно- цопка се встрани и малко зад лодката....и чакаш да те закачат :b23b8673c6466f
Поне нямя да се свиват върховете от паникюсаната риба!Ники Дончев написа:Тихомир написа:Ники просто вся малко огорчение . Отивам да пия една ракия от мъка. Съжелявам , просто момчета такава е системата , мисля че днес донякъде ви обясних.
Така е Тишо,поне ни остана радоста от запознанството с теб Шаки и другите колеги,както каза Шаки след известно време и тук няма да има риба и ще си ловим на спокойствие.
Тьрсих думи по някакьв начин да ви отговоря но нестава.Доно да окрякам до пенсия па така наспокоиствие да си седим някаде там в Бьлгария на някои водоем , да сьм с вьдица в рька,и да ловя риба ако еостанала.Просто се борете на вас разчита ме младите.
КИРО написа:Това вече е приказка.
под логото
И А Р А
ний сме с вас
нещо подбно де
Аз съм за ДА СПРЕМ БРАКОНИЕРИТЕ но и твоито става.
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing