Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
+71
rap66
boysa
justinian
Кико
ДАКАТА
Ribarina
anastas_peykov
sllipi1
bozaviq
Penev1987
gogata1
КИРО
В.Вълчев
vesko1234
Румен Ганев
bsgold
nikgeo
bananaman
maxxx
miroslavpetkov
baretata
Янко
карид
paynera
jorojoy
Красен Матеев
костреж
mitko_aks
Стефан Добрев
mdesov
Любак
icokanev
ktv
roko koko
ДЯДО ИВАН
Tiho Todorov
D.Dimitrov
EU_BG_akademika
Plamen
Мънцата
goshotanchev
Моряка
shibailo
chapara
dobria1
vanko4at
savi aleksiev
baralya
trol
zhikata
stoinostedi
ТАРАЛЕЖ
nasco2
атанасов1589
str.hadjiev
grandal_331
Asko
Петър Василев
strijok
Румен Умен
max
gogotod
цецо пожарната
Nedeltcho Delev
Георги Вутов
antares
radoadvokat
fishmaster
rikitikitavi
Георги Тодоров
fishermann2
75 posters
Страница 7 от 20
Страница 7 от 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
Защо са тези недомлъвки, ако ще казваш нещо полезно, казвай гоdobria1 написа:бъркаш бъркаш
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
EU_BG_akademika написа:Защо са тези недомлъвки, ако ще казваш нещо полезно, казвай гоdobria1 написа:бъркаш бъркаш
Пак ще стане една Академиче пак не четеш правилно, Добрия има в предвид че Любака не ходи на нощен по тетраплодите и за това са му слаби резултатите, а не скрита инфо кеде е рибата
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Може, така вече нещата имат друг смисъл и се извинявам, но чета правилно, а изказът е неправилен, както и да еsavi aleksiev написа: Академиче пак не четеш правилно, Добрия има в предвид че Любака не ходи на нощен по тетраплодите и за това са му слаби резултатите, а не скрита инфо кеде е рибата
EU_BG_akademika написа: а изказът е неправилен:
Изказът си е правилен
dobria1 написа:бъркаш бъркашЛюбак написа: То бреговаците, май са по-доволни от улова. [You must be registered and logged in to see this image.]
Пак прочети на Любака изреченнието и моя отговор
И лодкар и бреговак съм и мога да направя равносметка (гредата е и на 2-те места )
Нищо не съм писал с недомлъвки
Савата е писал за резултата за почти цял ден в морето и резултат 10 сафрида и 2-3 бъжляка и след това 2-3 часа на нощен с 3 бъжляка е нещо то за мен е едно голямо нямане
jjjjpjpjpi[i[i[i[i=[==9
Ами явно съм тъпичък, извиних се вече, прсто така прочетено, за мен означва, че не са по доволни бреговаците, а тия с лодките........Съжалявам, че не съм го разбрал правилно, извинявай още веднъжdobria1 написа:
Изказът си е правиленdobria1 написа:бъркаш бъркашЛюбак написа: То бреговаците, май са по-доволни от улова.
Ако беше казал: бъркаш и те не са доволни е ясно, а в този случай съм го разбрал не правилно.....
С това нямане на чернокоп ,бая ми се е събрало ,че чак взех да го сънувам.Петък срещу Събота (явно и от това ,че прогнозата беше шибана и за уикенда)си лягам в не особено приятно настроение......и се озовавам пред един кладенец в един шубрак на около 200-метра от морето(а то ври пръските от прибоя чак ги усещах)и си викам гледай ,гледай -къв е тоя кладенец до сега не съм го виждал ,ама и си е скатан тука ако напрая някоя глупост ,както ми се играе на рибар ,никой няма да ме види...и извадих едно чепаре от джоба ,легнах по очи и го пуснах ей така ,както понякога заем че няма риба и няма индикации даже и да е имало .ама колкото да си в играта.......и чак се стреснах нещо ми разклати показалеца,почнах да обирам леко с някакаъв страх да не е някоя водна и агресивна силно отровна змия ,обаче как се изненадох като извадих един сафрид и един чернокоп ,ама някак си не блестяха както трябва,по-сухи и сиви изглеждаха.Пуснах пак и пак на долните две куки сафрид и чернокоп Викам си ето сега разгадах тайната на нямането на риба тази година,някой Нобел може даже и да получа,даже взех да се разхождам из шубраците и взеха да се появяват все повече и повече кладенци ,навсякъде пусках и си вадех на последните две куки сафрид плюс чернокоп.И тогава започнаха проблемите с телефона ,не мога да звънна на никой ,а не ми се изоставя горичката с кладенците .викам си майната му да си се накефя аз ,ама защо само по две и защо само на долните две куки и се сетих ,че пускам от ръка ,измъкнах аз една сгъваема пръчка от задния джоб(точно от там)и вече потопих цялото чепаре и.............. се почна -вадех мариновани чернокопи цели,мариновани чернокопи без глави ,половинки,колкото надолу пусках ,все изненади,докато не стигнах до леферите(дребни ама лефери дет им викам ресторантски)обаче за нещастие почнаха да ми ядат оловата -вадих от джобове от гуменки де що имаше свърши,вързах няколко камъчета ама почнах само граци да вадя ,ама като ви казвам граци ембриони ,а чернокоп и лефер има виждам го и .....накрая се събудих обаче бях някак си в едно приповдигнато настроение ,че съм открил къде се крие тая година чернокопа,даже и си казах нека да стане по -нормално време и ще разкажа на всички загадката която бях направил на пух и прах........Та така скъпи приятели ,хората полудяват като им се привиждат бели мишки ,а на мен чернокопи и то мариновани
До какво води безрибието
До какво води безрибието
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
roko koko написа:............Та така скъпи приятели ,хората полудяват като им се привиждат бели мишки ,а на мен чернокопи и то мариновани
До какво води безрибието
Въй завалията.
Почвате да ме плашите вече.
Сега, ............ следващият етап след сънищата е, когато започнеш да се обръщаш към съпругата си с думичките :
- Кажи съкровище мое,........ колко си права за всичко съкровище мое, ........искаш ли да те заведа на опера или клавирен концерт съкровище мое, .......днеска аз ще почистя с прахосмукачката целия апартамен съкровище мое, .........Аз ще изпера и изгладя дрехите съкровище мое и т.н.
Свиркайте ако забележите подобни симптоми ей.
Имам позната докторка, Н-к отделение в психоболницата.
Шъ помагам, нали съм Ви другарче.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
То няма значение какво ти се привижда, мръднал си и толкоз, дано да е временноroko koko написа: Та така скъпи приятели ,хората полудяват като им се привиждат бели мишки ,а на мен чернокопи и то мариновани
До какво води безрибието
EU_BG_akademika написа:
То няма значение какво ти се привижда, мръднал си и толкоз, дано да е временно [You must be registered and logged in to see this image.]
Какво ти временно бре, това е болест до гроб [You must be registered and logged in to see this image.]
Нали знаете че съм запален доста по подледния риболов. Всяка година когато сняг забръска и още не са замръзнали гьоловете сънувам че долу на кьошето, а аз живея в ъглова кооперация, пускам от ъгловия балкон в шахтата на канализацията мурмишката и скуба риби та пушек се вдига [You must be registered and logged in to see this image.] Временно , временно , колко да е временно, така от 30тина години и повече [You must be registered and logged in to see this image.] Е мойте са живи, не са мариновани - пъстърви, костури, щуки, бабушки [You must be registered and logged in to see this image.] И се крия на балкона , за да не ми видят дашната дупка
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Роко ,Роко ... и аз сънувам дивотии . Делфини ми говориха ,видри ми гонеха рибите ,ама ти с тоя твой сън УТЕПА КОЧА С ЛОПАТАТА . Верно това нямане на риба ще ни побърка
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Години : 52
предлагам да направим специална тема за сънища
shibailo- ...........................
Брой мнения : 533 Рожд.дaта : 05.04.1980
Години : 44
shibailo написа:
предлагам да направим специална тема за сънища
Само с рибарска насоченост ли ще бъде или и с други мераци Иво ?
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Ами и на мен ми се случва да сънувам последно един сом на дърпа с Плувчо из цяло Цонево
Даже за уикенда мисля да отскоча до гръцко за туни а по празниците как ще се развихря
Даже за уикенда мисля да отскоча до гръцко за туни а по празниците как ще се развихря
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
Ами зависи какво натъпчиш в чибука преди преди да си легнеш, ако е храна за рибки, е с рибарска насоченост, ако е друго растение....може и по екзотично-еротични сънища да саЛюбак написа:
Само с рибарска насоченост ли ще бъде или и с други мераци Иво ?
Румбакиииии, събудих къщата ве брат! Така не се бях смял отдавна Мариновани чернокопи на чепаре
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Plamen- ...........................
Брой мнения : 1777 Рожд.дaта : 12.04.1974
Години : 50
Ицееее,дано не си изхвърлил кокалите - изпържи ги.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
КИРО написа:Ицееее,дано не си изхвърлил кокалите - изпържи ги.
Капитане, , уж ги заделих във фризера за Писан (котката при баща ми), ама ще Ви послушам!
ОК, утре ми е "рибен" ден.
Имаше вече коментар по-нагоре в темата, ама ми се строри несериозно.
icokanev- ...........................
Брой мнения : 3874 Рожд.дaта : 02.02.1963
Ай, стига бе!
Аз довечера заради Киро и Митака "пържени кокали" трябва да вечерям, баси! Сега се чудя с какво, колко и как да ги прокарвам?
Аз довечера заради Киро и Митака "пържени кокали" трябва да вечерям, баси! Сега се чудя с какво, колко и как да ги прокарвам?
dobria1 написа: ... Кеф цена няма
С желта ракиика Ице НАЗДРАВЕicokanev написа:Ай, стига бе!
Аз довечера заради Киро и Митака "пържени кокали" трябва да вечерям, баси! Сега се чудя с какво, колко и как да ги прокарвам?dobria1 написа: ... Кеф цена няма
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Не е СПАМ, нищо, че е отклонение!
Добре е, че Ирина мисли повече за мене, отколкото предложените варианти:
Вместо "пържени чернокопски кокали" по меню имаше "чернокоп на скара"! Не знам от Вас кой, кога и какви съвети й е давал на НС-7, но
[You must be registered and logged in to see this image.]
и започнах да Ви завиждам крайморци!
.....
Чудя се, ако някога поръчка за 2-3 кила, а, спешно по ЕКОНТ / SPEEDY, доставка до адрес, дали ще има някой , 'дето да се амбицира, а?!?
Здраве, успехи и късмета с Вас!
Добре е, че Ирина мисли повече за мене, отколкото предложените варианти:
Вместо "пържени чернокопски кокали" по меню имаше "чернокоп на скара"! Не знам от Вас кой, кога и какви съвети й е давал на НС-7, но
и започнах да Ви завиждам крайморци!
.....
Чудя се, ако някога поръчка за 2-3 кила, а, спешно по ЕКОНТ / SPEEDY, доставка до адрес, дали ще има някой , 'дето да се амбицира, а?!?
Здраве, успехи и късмета с Вас!
[quote="icokanev"]........
Това Ице и за мен е най-добрия вариант за пресен чернокоп .И аз вчера я направих тази работа .Прясна риба накисната за 20-тина минути в сок от един лимон малко истински копър и зехтин ,после на скарата и маалко преди да я махнеш от скарата я заливам с маринатата къде е престоял чернокопа,само ,че аз използвам за гарнитура зелена салата и най-ми е кеф да я ям с ръце (салатата де) .
Това Ице и за мен е най-добрия вариант за пресен чернокоп .И аз вчера я направих тази работа .Прясна риба накисната за 20-тина минути в сок от един лимон малко истински копър и зехтин ,после на скарата и маалко преди да я махнеш от скарата я заливам с маринатата къде е престоял чернокопа,само ,че аз използвам за гарнитура зелена салата и най-ми е кеф да я ям с ръце (салатата де) .
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Браво и аз съм тъй и така трябва, да не ти пука....ДЯДО ИВАН написа:
Ама към ми е хУбу ,дали ми пука кво ще остане за мариноване
Страница 7 от 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Страница 7 от 20
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing