Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
+71
rap66
boysa
justinian
Кико
ДАКАТА
Ribarina
anastas_peykov
sllipi1
bozaviq
Penev1987
gogata1
КИРО
В.Вълчев
vesko1234
Румен Ганев
bsgold
nikgeo
bananaman
maxxx
miroslavpetkov
baretata
Янко
карид
paynera
jorojoy
Красен Матеев
костреж
mitko_aks
Стефан Добрев
mdesov
Любак
icokanev
ktv
roko koko
ДЯДО ИВАН
Tiho Todorov
D.Dimitrov
EU_BG_akademika
Plamen
Мънцата
goshotanchev
Моряка
shibailo
chapara
dobria1
vanko4at
savi aleksiev
baralya
trol
zhikata
stoinostedi
ТАРАЛЕЖ
nasco2
атанасов1589
str.hadjiev
grandal_331
Asko
Петър Василев
strijok
Румен Умен
max
gogotod
цецо пожарната
Nedeltcho Delev
Георги Вутов
antares
radoadvokat
fishmaster
rikitikitavi
Георги Тодоров
fishermann2
75 posters
Страница 4 от 20
Страница 4 от 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
savi aleksiev написа:Вчера от 06.30 влизане търсене разходки до Чатал таш почти без риба, към 08ч. и се закотвих на дълбокия камък до 10.00ч. пред двореца над кило сафрид и над доза кая и лихмус
Пак се нагуши, ........ .
А бе, .... ти да нямаш ... садки в този район и да скубиш по малко, но редовно ?
Последната промяна е направена от Любак на Нед 21 Юни 2015 - 10:33; мнението е било променяно общо 1 път
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
За кого край ве брат, за нас или за Асен? Да позволяваме всеки олигофрен да се гаври тук с всички? Е, няма да стане! Всеки Божи ден е във форума, всеки ден!!! Само чете и си мълчи като мишок!!! Я му прегледай постовете сега и ми покажи инфо от него?!? Да си чете кротко, но поне да не се ебава с хората!!! Някой разбра ли какво искаше да каже? Ти разбра ли? Хрускал си нещо! Ми да ми хруска ... сафрида! Никво усещане, баси! Ай сиктир!Любак написа:EU_BG_akademika написа:.....................
Ама разбрахте ли ве, звъните на Asko и......... не можете да я носите
А .. де, .... край вече .
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
ii-ii=9-888-08-8-8-8-8-8-8-
Жалко, .... че навремето толкова различни хора се събрахме, за едно добро начинание.
В последно време някои се отдръпнаха и станаха статични зрители, ....... това не го разбирам.
Няма да ги съдя, .... но това не означава, че одобрявам действията им.
Но когато съм натоварен с конкретната цел - спазване на правилата на Форума като МОД, съм длъжен все пак да си свърша работата (чистота на темите).
Разберете ме/ни правилно и ми/ни влезте в положението.
Тръгвам на работа и затова .
А какъв силен дъжд вали навънка, ..... не ти е работа.
В последно време някои се отдръпнаха и станаха статични зрители, ....... това не го разбирам.
Няма да ги съдя, .... но това не означава, че одобрявам действията им.
Но когато съм натоварен с конкретната цел - спазване на правилата на Форума като МОД, съм длъжен все пак да си свърша работата (чистота на темите).
Разберете ме/ни правилно и ми/ни влезте в положението.
Тръгвам на работа и затова .
А какъв силен дъжд вали навънка, ..... не ти е работа.
Любак- глоб.модератор
Алоу майсторчетата на чепарета, изтървате последните новости Я вижте момчето с какво вързва чепаретата : :wow: :
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
Флукартон???
Plamen- ...........................
Брой мнения : 1777 Рожд.дaта : 12.04.1974
Години : 50
то и затова цените му са за флукартон де.p_trustworthy написа:Флукартон???
Ама ги е избарал - ще фащат и планктон даже.
Ще се научи де,има време докато върже 1000-та кука.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
С една дума Дедо Иван ще почне да връзва неговите чепарета с новия матриал.
grandal_331- ...........................
Брой мнения : 1998 Рожд.дaта : 23.06.1968
Години : 56
Вчера ходих на рзходка насам натам, Несъбър, БургаШ, на връщане се баняхме на Иракли....
Та да ви кажа за бургаШкият пазар Краснодар...по йофтинко е с около 30%(средно) от Варненскиот Колхозен
Много странна ми се вижда тази разлика........районите са горе доло съвместими
Например мидите са 7 лв Бургаш, а Варна 10 скаридите са 10лв Бургаш, а Варна 20, и т.н Рибата е доста по йофтинка, но и зарзавата е по тънкана, не погледнах мисоту...но предполагам, че не се отклонява от общата тенденция......
То по има сметка да ходиш да фатяш риПка по бургашко от колкото из варненско.....
До Варна са ми 100км отиване и връщане до Бургаш 200 разликата в газта е 10лв ай нека са 15 с врътките, че тия пари се покриват от кило скариди
Вчера си купих 3 големи турски паламуда по над кило и половина(не за друго, ами тия дет ги бях нафатял рани есенес, ми свършиха) та хората, като разбраха, че ще ги карам за Варна ми сипнаха и натрошен лед в хладилната чанта......Аве по на сметка си е от къде и да го гледаш.....
Само с пътя е куца рапта сега, колони, и бавничко през планината, ама като няма за къде да бързаш....
А и мъстискъ литърче Пещерка е 10 левчуги, у наше село е 12, а в Долни Чифлик даже 12.50
Та да ви кажа за бургаШкият пазар Краснодар...по йофтинко е с около 30%(средно) от Варненскиот Колхозен
Например мидите са 7 лв Бургаш, а Варна 10 скаридите са 10лв Бургаш, а Варна 20, и т.н Рибата е доста по йофтинка, но и зарзавата е по тънкана, не погледнах мисоту...но предполагам, че не се отклонява от общата тенденция......
То по има сметка да ходиш да фатяш риПка по бургашко от колкото из варненско.....
До Варна са ми 100км отиване и връщане до Бургаш 200 разликата в газта е 10лв ай нека са 15 с врътките, че тия пари се покриват от кило скариди
Вчера си купих 3 големи турски паламуда по над кило и половина(не за друго, ами тия дет ги бях нафатял рани есенес, ми свършиха) та хората, като разбраха, че ще ги карам за Варна ми сипнаха и натрошен лед в хладилната чанта......Аве по на сметка си е от къде и да го гледаш.....
Само с пътя е куца рапта сега, колони, и бавничко през планината, ама като няма за къде да бързаш....
А и мъстискъ литърче Пещерка е 10 левчуги, у наше село е 12, а в Долни Чифлик даже 12.50
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Издребняваш нещоEU_BG_akademika написа:Вчера ходих на рзходка насам натам, Несъбър, БургаШ, на връщане се баняхме на Иракли....
Ко да се праи? Сиромашия!str.hadjiev написа:
Издребняваш нещо
bsgold написа:
П.с. Вече ми се лови на тролинг.
Ъ ТРОЛИНГ квой туй бре
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
savi aleksiev написа:bsgold написа:
П.с. Вече ми се лови на тролинг.
Ъ ТРОЛИНГ квой туй бре
Отговарям веднага.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Около Часовника троли на 2-5 метра дълбочина.
Любак- глоб.модератор
на колко градуса ??? по целзий или по келвин?
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
На 43 по "Руский стандарт" или "Флирт"!paynera написа:на колко градуса ??? по целзий или по келвин?
Asko- ...........................
Брой мнения : 150 Рожд.дaта : 24.06.1960
Години : 64
Благодаря ВИ много за изчерпателното инфо Господине.Тази вечер ще спазя стриктно градусите за "Руский стандарт" , а утре сутринта ще бъда ТОЧНО на 1 миля южно от Нои за риба.Поклон за предоставената информация.Asko написа:На 43 по "Руский стандарт" или "Флирт"!paynera написа:на колко градуса ??? по целзий или по келвин?
Asko написа:shibailo написа:Така си беше. Но годавахме лежерно и не сме се напъвали кой знай колко. Дори незнаехме на кой метър ловим (без сонарче ).... Пайнерче ако бяхме двамцата наистина не ми се мисли ко щеше да става
То стана, но 1 миля на юг от Ной!
Хубаво двуцифрено-САМ!
Двуцифреното САМ го направих пред Ной
Боцмана ми влиза за пръв път и захранва яко
Поне не си прави труда да пишеш!
Марто, ...... да не започваме пак със закачките..
Всеки има право да споделя.
Любака
атанасов1589- ...........................
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 28.08.1984
Години : 40
Представям си какво щеше да стане, ако Любака почне да дава прогнозите в същия дух...
Неслучайно форумът не е това, което беше и е бил едно време! Жалко!!!
Plamen- ...........................
Брой мнения : 1777 Рожд.дaта : 12.04.1974
Години : 50
3333313333233133333
Форумът се прави от Хората в него И целта не е мерене на атрибути, както си мислят някои хора ... Мъчно ми е, много, но ... това е положениетоp_trustworthy написа:Представям си какво щеше да стане, ако Любака почне да дава прогнозите в същия дух...
Сори за спама!
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Съобщение до Иво ПАЙНЕРА Давам бутилка ракия Варненски мискет ако пуснеш рибата от Ной към Ветеран Фичоза Паша дере.
Моят капитан ракия не пие. Само водка . Утре тая работа нема да я бъде, щото атакуваме Ной по вода при изгрев слънце
shibailo- ...........................
Брой мнения : 533 Рожд.дaта : 05.04.1980
Години : 44
Знам,че всички го знаете ама пак да го кажа. Форум се прави от хора. Тази година поради някакви причини малко се споделя. Всеки си преценява за себе си. Насила не става. Аз продължавам да пиша всяко посещение на вода. Досега никой не е успял да хване моята риба.
Писането има и още една страна. Зимата като четем стари теми идват спомените. ...
Писането има и още една страна. Зимата като четем стари теми идват спомените. ...
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
paynera написа:...................................
Ако този комплексар - Аско продължи да бълва простотии в този форум - въпреки лечението което провежда с медикаменти - ще СИ стана модератор във феиса.Неговите мнения трябва да бъдат преглеждани от модераторите - ПРЕДИ ДА БЪДАТ ПОБЛИКУВАНИ.Маи наи-добре е вообще да не може да посещава форума и да не може да чете.
Иво, ....... като, че ли прекаляваш. Това приказки ли са за ефира ?
Няма да позволя на никой да използва подобен език във Форума един към друг, докато съм Модератор.
Сега мнението ти го преместих, но другия път ....... направо го трия.
А кой ще изхвърчи от форума и кой ще е модератор .......... други го решават.
Любак- глоб.модератор
И аз пиша, други също пишат, но хората са различни, както и целта е различна....rikitikitavi написа: Аз продължавам да пиша всяко посещение на вода. Досега никой не е успял да хване моята риба.
За нас рибова е хоби и като всяко хоби е свързано с разходи, а има хора които без лиценз държат да ловят и продават риба, това вече не е хоби, това е занаят. Та тия, вторите умират от страх, да не би да дадът повече от колкото ще получат, иначе казано да се увътрят, за това се свират като мишоци, четът, получават инфо, но не дават инфо, сакън някой да хване и за тях да не остане, въпреки, че фризерите им са пълни...
Когато ти е приятно в морето/язовира, когато те кефи излетът и релакса, когато се радваш от улова на другите, тогава си човек с голямо Ч..............
Ми добре тогава - останете си със здраве.За мен беше чест да съм сред вас.Имате си Аско - тои ще ви дава изчерпателно инфо - къде кога и колко.Любак написа:paynera написа:...................................
Ако този комплексар - Аско продължи да бълва простотии в този форум - въпреки лечението което провежда с медикаменти - ще СИ стана модератор във феиса.Неговите мнения трябва да бъдат преглеждани от модераторите - ПРЕДИ ДА БЪДАТ ПОБЛИКУВАНИ.Маи наи-добре е вообще да не може да посещава форума и да не може да чете.
Иво, ....... като, че ли прекаляваш. Това приказки ли са за ефира ?
Няма да позволя на никой да използва подобен език във Форума един към друг, докато съм Модератор.
Сега мнението ти го преместих, но другия път ....... направо го трия.
А кой ще изхвърчи от форума и кой ще е модератор .......... други го решават.
Страница 4 от 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Страница 4 от 20
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing