Риболов на о-в. Тасос
+58
Иво - Шабла
ivaylo.filipov
Владо Коцев
RAAZIEL
КИРО
Васил
gogo26
JimBeam
sllipi1
bozaviq
savi aleksiev
str.hadjiev
Любак
roko koko
Tiho Todorov
esox hunter
mdesov
Красен Матеев
Plamen
Ribarina
max
bsgold
Тедо
тони котев
chapara
Янко
Попа
Дели
Моряка
Pesho N.Zagora
divein
zhikata
mitko_aks
icokanev
dbc
EU_BG_akademika
sistefanov
baralya
triatomov
Кирил Калчев
mimaki
Тик Так
palamudov
Станимир 65
maestroto
radoadvokat
spinarkata
D.Dimitrov
ПЛУВЧО
Milev
antares
vstoikov
vvt1970
ДЯДО ИВАН
божо77
Петър Василев
nikinenov
Брата
62 posters
Страница 3 от 14
Страница 3 от 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Риболов на о-в. Тасос
baralya написа:
Модераторите къде спите бре
последните десетина поста няма нищо за риболова на Тасос , а си е една дискусия която може да е в някоя друга тема
чете ми се за риболовните ви "подвизи"
Ами смениха времето и се одрямахме....
А иначе ви чакам да се налудувате, пък тогава
Може и да ви оставя да си уточните позициите, щото, като се срещнете някъде по т.н. "хубави места", да се поздравите, а не да си поздравявате роднините...В общи линии всички казвате едно и също, ама в различна последователност и кой когато му е изгодно. Спокойно, времето се оправя, ще тръгне рибата и ще мирясате!
antares- глоб.модератор
Брой мнения : 1966 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 64
ПЕТЪР като си преказвахме той така ми каза. .........................................................................................................................................................................Скоро информация за Тасос от канал 2000 само ще получаваш .Петьр няма да ходи за риба вече ПП.На Петьр му пращам снимки на риби от цяла Гьрция /уловени от приятели/
Последната промяна е направена от max на Вто 31 Мар 2015 - 11:46; мнението е било променяно общо 1 път
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
max написа:ПЕТЪР като си преказвахме той така ми каза. .........................................................................................................................................................................Скоро информация за Тасос от канал 2000 само ще получаваш .Петьр няма да ходи за риба вече
Що бе адаш кво сега съм пък направил. С Пешо готино си искарахме само споделих какво си говорихме.
nikinenov- ...........................
Брой мнения : 324 Рожд.дaта : 16.03.1978
Години : 46
Начи след като премислих нещата и прочетох постовете на колегите разбрах едно че не е хубаво да си искрен с останалите и да не споделяш кой, какво и защо, само искам да одбележа че тези които ме познават лично или сме имали удоволствието да бъдем на съвместни риболовни излети знаят че винаги си седя зад думите и мразя да говоря глупости за съжаление тука точно това стана защото споделих нещо което би трябвало всеки който малко или много би направил същото ако е заентересуван за този форум. РАДВАМ СЕ ЧЕ Е ГРЕШНА ИНФОРМАЩИЯТА КОЯТО СПОДЕЛИХ С ВАС.
Ще помоля администраторите щом не ви харесва че съм честен и откровен с форума нека да ми истрият профила, само ще помоля да ми кажат на ЛС за да не занимаваме останалите участници в тази голяма ГЛУПОСТ.
Извинявам се пак за тези глупости които стаха и ще помоля някой ако има нещо да пише на ЛС, а не да проваляме темата в която пишем такива простотий. Темата е за споделяне на риболовни излети и който е коректен споделя. Мнението и изводите за по горе написаното оставам на Вашето решение.
Ще помоля администраторите щом не ви харесва че съм честен и откровен с форума нека да ми истрият профила, само ще помоля да ми кажат на ЛС за да не занимаваме останалите участници в тази голяма ГЛУПОСТ.
Извинявам се пак за тези глупости които стаха и ще помоля някой ако има нещо да пише на ЛС, а не да проваляме темата в която пишем такива простотий. Темата е за споделяне на риболовни излети и който е коректен споделя. Мнението и изводите за по горе написаното оставам на Вашето решение.
nikinenov- ...........................
Брой мнения : 324 Рожд.дaта : 16.03.1978
Години : 46
Не знам за какво си се разпенил толко ???nikinenov написа: Ще помоля администраторите щом не ви харесва че съм честен и откровен с форума нека да ми истрият профила,
Петър бил казал!! Онзи излъгал!
Аз,честно ,нищо не разбрах!
Първо,внимавай малко с правописа,защото както си го написал все едно,че на админите не им харесва,че си бил откровен.
Второ,мисля,че нямаше смисъл толко много да се палиш!
Ако някой те беше обидил щях да разбера,но всички след теб писали не те обидиха ни най-малко!
Няколко човека ти казаха,че не е от никакво значение дали на еди-кое си место онзи ден била уловена някаква си риба.
Най-важното е ТИ да я потърсиш къде е!
Във форума толко много инфо има за това коя риба,какви предпочитания има и в какви райони да се търси.
По -ясна информация от тази не очаквай,а и да ти кажат без да искат ще те излъжат,защото преди пет минути може да си изкарал и кит ,а следващите месеци да не клъвне ни един път!
Надявам се,че си ме разбрал?
Аз като разговарям с някой и реша да споделя това за което сме говорили пьрво го питам . За пьрви пьт виждам как с един излет забьрка толкова каши ??? Начиньт по който представи нещата искара Попа дезинформатор мене шпионин а Петьр /тасос/ интригант .Преди малко говорих с Петьр и каза че е ловджия вече. Пратих ти клипове така че инфо за места и начини на риболов си имал . Повече от това няма какво да направа за тебе .
Колега, не се коси, никой не ти е казал лоша дума.
Бъди по внимателен когато отправяш директен упрек към някой, проверявай си и инфото ако можеш. За риболова за който си писал, пак ти казвам, били са 5 коли хора само от Варна. Някой са ми приятели и познати от тях, целия град знае кой, къде и какво за него риболов.
Ако се чувстваш гузен, едно sorry върши чудесна работа. Инак на всички би трябвало да е ясно, че не си вложил лоши чувства, просто трябва да се внимава много с явлението ЕЖК /една жена казала/ и всичко ще е наред!
Поздрав!!!
Бъди по внимателен когато отправяш директен упрек към някой, проверявай си и инфото ако можеш. За риболова за който си писал, пак ти казвам, били са 5 коли хора само от Варна. Някой са ми приятели и познати от тях, целия град знае кой, къде и какво за него риболов.
Ако се чувстваш гузен, едно sorry върши чудесна работа. Инак на всички би трябвало да е ясно, че не си вложил лоши чувства, просто трябва да се внимава много с явлението ЕЖК /една жена казала/ и всичко ще е наред!
Поздрав!!!
radoadvokat- ...........................
Брой мнения : 313 Рожд.дaта : 19.11.1977
Години : 47
Виждам, че се е скапал малко разговора тук.
Но тъй или иначе, продължава темата. В неделя тръгваме за няколко дни на Тасос. Ако някой знае нещо за момента, моля да сподели. Аз ще пиша от там, макар че последния път си бяхме чисти екскурзианти .
Но тъй или иначе, продължава темата. В неделя тръгваме за няколко дни на Тасос. Ако някой знае нещо за момента, моля да сподели. Аз ще пиша от там, макар че последния път си бяхме чисти екскурзианти .
maestroto- ...........................
Брой мнения : 713 Рожд.дaта : 17.05.1960
Тези дни е нямало риболов Марински.За уйкенда трима човека имат една добра баракуда,някоя писалка и два калмара.Но както писаха по-горе,днес няма-утре има.Дано имаш по-голям късмет.Успех ти желая!
RAAZIEL- ...........................
Брой мнения : 272 Рожд.дaта : 15.12.1975
Години : 48
На пристанището ли са ловили?
Не знам къде...
Тегав е риболова в момента на Тасос лови се на дьно риби /спаро/.
Значи спари на плувка/стръв скарида/ и як такъм за змиорки. Ще се лови на пристанището.
В събота вечер на Тасос на старото пристанище една змиорка на дъно на сардина ,на спининг и бомбарда нищо.В неделя на връщане минах през товарното в Керамоти , колеги ловяха доволно кефал на плувка след обилна захранка.
Станимир 65- ...........................
Брой мнения : 43 Рожд.дaта : 20.02.1965
Години : 59
Малко инфо от Тасос. Пристигнахме вчера преди обед. Пътуването мина добре, нямаше движение по пътищата. На изгрев слънце бяхме на Маказа, границата я минахме за няколко минути.
Тук, 2 дни по рано пристигнаха наши приятели и знаехме вече, че риба ......няма.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Вчера следобед отидохме на пристанището.
Имаме стръв морски червеи и прясна цаца. Забравихме белите червеи и скаридите. Хвърлих на полиангистро цаца вътре в пристанището, а на външната част започнахме на бомбарда и плувка на червей.
Излизат малки спарита, на дъно удари един скорпид. Някой от нас се преместиха по към входа на кея и тама удариха един голям скорпид/няма го на снимката и една риба моли/ за първи път я чувам, а уж имам опит тук/. Едни наши сънародници я ловяха, идвала на пасаж вечер и сутрин за около половин часа, на кръгче белена скарида се лови/.
Хвърляхме на воблери, но нищо не пипна.
Сега, сутрина рано двама от нас са пак на пристанището . Сега се чухме -на воблер са хванали един паламуд , а на бомбарда един сафрид и нищо друго не е пипнало. След малко ги чакам, да се върна.
Ето го майстор Вальо.
Паламуда е добър, а сафрида -едър.
Тук, 2 дни по рано пристигнаха наши приятели и знаехме вече, че риба ......няма.
Вчера следобед отидохме на пристанището.
Имаме стръв морски червеи и прясна цаца. Забравихме белите червеи и скаридите. Хвърлих на полиангистро цаца вътре в пристанището, а на външната част започнахме на бомбарда и плувка на червей.
Излизат малки спарита, на дъно удари един скорпид. Някой от нас се преместиха по към входа на кея и тама удариха един голям скорпид/няма го на снимката и една риба моли/ за първи път я чувам, а уж имам опит тук/. Едни наши сънародници я ловяха, идвала на пасаж вечер и сутрин за около половин часа, на кръгче белена скарида се лови/.
Хвърляхме на воблери, но нищо не пипна.
Сега, сутрина рано двама от нас са пак на пристанището . Сега се чухме -на воблер са хванали един паламуд , а на бомбарда един сафрид и нищо друго не е пипнало. След малко ги чакам, да се върна.
Ето го майстор Вальо.
Паламуда е добър, а сафрида -едър.
И аз вчера се върнах от Тасос . Бяхме с харпуните и рибата беше много рядко, водата като нашата-мътна . Видимост на около 4 метра . Ударихме едно меру към 5кг,един конгал,и двайсетина октопода. Другите за консумация на място:скаларки ,лапини и спарита не ги броя. Като цяло беше доста слаба седмица .
palamudov- ...........................
Брой мнения : 54 Рожд.дaта : 01.07.1974
Години : 50
Щастливец......
[You must be registered and logged in to see this image.]
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Маестрото си е Майстор!
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Ееееееееееееее разкош.Браво,страхотна слука...
Киро, дорадото е от Халкидики.
Сега се връщаме. Тази вечер хита се казва мелони. Ще пусна снимките по-късно, че сега подготвяме софрата. Хванахме към двайсетина, утре ще ги слагаме на скарата, заедно с паламуда, а от двата скорпида и някой други рибки ще правим рибена чорба.
Наздраве на всички!
Сега се връщаме. Тази вечер хита се казва мелони. Ще пусна снимките по-късно, че сега подготвяме софрата. Хванахме към двайсетина, утре ще ги слагаме на скарата, заедно с паламуда, а от двата скорпида и някой други рибки ще правим рибена чорба.
Наздраве на всички!
В петък се завърнахме от Тасос че и рибка доволно хванахме.
сафрид около 600 грама
страшно много дребна риба има на всякъде.
една малка морска лястовица на дълбочина около метър.
тези сините са мелуни и ги хванахме на бомбарда.
Като заключение мога да кажа че това ми е най успешният риболов на Тасос.
сафрид около 600 грама
страшно много дребна риба има на всякъде.
една малка морска лястовица на дълбочина около метър.
тези сините са мелуни и ги хванахме на бомбарда.
Като заключение мога да кажа че това ми е най успешният риболов на Тасос.
vstoikov- ...........................
Брой мнения : 495 Рожд.дaта : 14.12.1970
Години : 53
Браво за успешния излет. А тези сините риби на скара са много вкусни. Те успешно се ловят и на чепаре, но само към дъното.
тони котев- ...........................
Брой мнения : 827 Рожд.дaта : 21.08.1966
Години : 58
Браво банда , направо сте и накъсали шортите
Tiho Todorov- ...........................
Брой мнения : 2535 Рожд.дaта : 19.06.1976
Браво колеги супер сте
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Поздрави за страхотния риболов !
Много ми хареса снимката с лястовицата, уникална риба!
Много ми хареса снимката с лястовицата, уникална риба!
Красен Матеев- ...........................
Брой мнения : 266 Рожд.дaта : 15.03.1982
Години : 42
Страница 3 от 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Страница 3 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing