GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Team Building

+25
Rimohit
gogo26
strijok
Pretor
Ресьора
rikitikitavi
Albena
петко стоянов
Станислав
spear
lip4o
Nikolov
чечо
илия
ivu
Мънцата
chapara
makari
terzosub
Кико
vatus
КИРО
ПЛУВЧО
Дели
justinian
29 posters

Страница 4 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Team Building - Page 4 Empty Re: Team Building

Писане  ???? Пон 5 Юли 2010 - 13:01

Mомчета съвсем добронамерено искам да ви помоля,за да не стават сакатлъци не гмуркаите без сигнален буи,конкретния случаи в събота около 18ч. от нос Галата до Романтика четерима гмуркачи и нито един с обозначение...........ако не внимавахме за бочки на мрежи-белята е готова 373173
Единия от участниците си призна/без бои/ама не съжаляваше много не знам
Anonymous
????
Гост

Върнете се в началото Go down

Писане  Albena Пон 5 Юли 2010 - 14:07

Абсолютно съм съгласна с това ,но и аз имам една друга молба.Не слизайте много в брега или ако го правите го правете препендикулярно на брега и на бавен ход.Освен хора без обозначения има и такива които си плуват, деца и т.н.Всяка година има проишествия.
Albena
Albena
...........................

Брой мнения : 3909 Рожд.дaта : 07.05.1964
Години : 60

Писане  rikitikitavi Пон 5 Юли 2010 - 21:55

И аз там се плицикам напоследък ама съм си вързал на дупето една двуметрова детска надуваема лодчица.
Мисля, че се виждам добре. magnifier
rikitikitavi
rikitikitavi

Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49

Писане  terzosub Пон 5 Юли 2010 - 22:26

Според вас това нормално ли е...Влизам си аз и съм спокоен ,че съм с буи след определено време гмуркане усещам някъкво подръпване викам си сторило ми си е.Да ама не някои започва упорито да ме дърпа излизам с харпуна срещу нещото което ме дърпа и кво да видя някакъв на сърф дъска и си дърпа.Като ме видя с насочен към него харпун се сепна.Питам го кво се е задърпал а ония ми вика искал да види ко има долу................ казах му Мечки.Какво да кажа повече просто незнам.
terzosub
terzosub

Брой мнения : 145 Рожд.дaта : 18.09.1977
Години : 47

Писане  makari Пон 5 Юли 2010 - 23:06

terzosub написа:ония ми вика искал да види ко има долу................ казах му Мечки.

:6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a
Ще ида до таолетната,че ще се попикам.Що не го дръпна от сърфа да провери сам.
makari
makari

Брой мнения : 276 Рожд.дaта : 02.06.1972
Години : 52

Писане  ???? Вто 6 Юли 2010 - 7:47

смях смях смях смях смях Любопитен смях смях смях смях смях
Anonymous
????
Гост

Писане  Albena Вто 6 Юли 2010 - 9:16

Toва наистина беше смешно.смях
Albena
Albena

Писане  Ресьора Вто 6 Юли 2010 - 9:27

:6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a
Ресьора
Ресьора

Брой мнения : 4608 Рожд.дaта : 09.05.1982
Години : 42

Писане  ???? Вто 6 Юли 2010 - 10:41

Тоше , видиш ли самотен каяк в морето , наближаваш бавно , гасиш ДВГ-то , бъркаш в голямата си хладилна чанта , слагаш в каяка : бутилка Абсолют - 1 л. , тоник - бутилка 3 л. , лимон лайм -1 брой и торба с лед ...после се отдалечаваш тихо и на гребла...

:3f7e6dc87de4b9
Anonymous
????
Гост

Писане  Nikolov Вто 6 Юли 2010 - 10:51

[quote="Albena"]Абсолютно съм съгласна с това ,но и аз имам една друга молба.Не слизайте много в брега или ако го правите го правете препендикулярно на брега и на бавен ход.Освен хора без обозначения има и такива които си плуват, деца и т.н.Всяка година има проишествия.[/qu

:609c1f728720fb +1 Браво Албена ,трябваше някой да се сети и за това
Nikolov
Nikolov

Брой мнения : 388 Рожд.дaта : 24.12.1975
Години : 48

http://www.greekspearfishing.com

Писане  Мънцата Вто 6 Юли 2010 - 11:15

terzosub написа:Питам го кво се е задърпал а ония ми вика искал да види ко има долу................
Що не му показа смока ве... смях смях смях
Мънцата
Мънцата

Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53

Писане  Мънцата Вто 6 Юли 2010 - 11:17

Булти написа: ...после се отдалечаваш тихо и на гребла...
...с греблата на каяка, нали ... смях смях
Мънцата
Мънцата

Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53

Писане  ???? Вто 6 Юли 2010 - 12:26

Булти написа: Тоше , видиш ли самотен каяк в морето , наближаваш бавно , гасиш ДВГ-то , бъркаш в голямата си хладилна чанта , слагаш в каяка : бутилка Абсолют - 1 л. , тоник - бутилка 3 л. , лимон лайм -1 брой и торба с лед ...после се отдалечаваш тихо и на гребла...

Аз бях приготвил и мезенце,ама щом нещешшшш...................връщам го sunglasses2
Anonymous
????
Гост

Писане  ???? Вто 6 Юли 2010 - 13:58

Мънцата написа:
Булти написа: ...после се отдалечаваш тихо и на гребла...
...с греблата на каяка, нали ... смях смях

:6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a ... Тоше , пита ме , де е изчезнал Тонито...след кратка диверсия в Спиърфиша разбрах , що го няма ...набутал се нашия в Кривия шнорхел да пише поезия :thumbsupsmiley ...лошо няма , ама нас ни зае..ал
:d776892fea672e

Последната промяна е направена от Булти на Вто 6 Юли 2010 - 14:10; мнението е било променяно общо 1 път
Anonymous
????
Гост

Писане  ???? Вто 6 Юли 2010 - 14:09

...че и пише убаво :

" В градината видях разцъфнали кокичета
и обзет от внезапен копнеж
си представих море и момичета,
макар,че дъхът ми превръща се в скреж...

Месец-два и сезонът настъпва-
миг желан и очакван от нас.
Нека зимата вече отстъпва-
стига студ, стига сняг,стига мраз.

Дотогава обаче, на глас ще мечтая
за слънце и пясък, вълни и море
и май,че е време сега да призная-
сред вас се чувствам добре. "

super super super
...Тони , тая тема е твоя , затова си позволих да копирам тук нещо твое
45479

--------------------------------------------------------------------------------
Anonymous
????
Гост

Team Building - Page 4 Empty За кого са сълзите на сирените

Писане  ???? Чет 8 Юли 2010 - 12:03

....ще вали , средата на лятото е , а навън е студ , от Коледа насам незапомнени валежи от сняг и дъжд...на шега прекопах една малка част от двора на вилата през късната пролет , малка щото лятото гмуркам , там е суша а няма кой да полива , хвърлих на шега пак и една шепа семена от тиквички , подарени от комшия ...сега през ден ги ядем та чак ме фаща яд , що не прекопах цялото място , щях да преборя леко кризата ....Титаник...премиерата на филма върви по българските киносалони , целия народ гледа и е залян от сълзи...страната ни е залята от невиждани проливни дъждове , потоп ....войските на Вермахта напредвали неумолимо , под грохота на танковете , в безкрайната степ на Съветите... германците се славят , като прецизен народ и много добре били планирали нападението и всичко вървяло по план , докато не се натъкнали на непроходима кал ...техниката затънала , танковете затънали , същите които за 24 часа прегазили Франция...дошла зимата , калта замръзнала и тежките машини , скърцащи с писъка на сто бесни дявола , поели отново смъртоносния си поход...студът станал непоносим , предстояли последните решителни сражения , виждали се силуетите на Москва и Ленинград , но в решаващите утрини , огромните стоманени чудовища стояли безмълвни , просто не можели да запалят , незапомнена зима вилнеела , шетала с косата и прибирала душите на леко облечените немски войници ...Хитлер , бил закъснял фатално ....ефекта на пеперудата , понякога един миг е достатъчен да промени световната история ....
...според йогите всяка казана дума е действително хвърлен камък и предизвиква вибрации в околната среда и я променя , колкото и малка да е промяната ...вибрациите на са акустически , както биха си помислили материалистите а чисто психически и най вероятно променят енергийната структура на частиците изграждащи атомите - демек квантите , както на живата природа , така и на мъртвата материя , която всъщност пак е жива , дори един камък е жив , тъй като неговите кванти постонно са в движение и той трепти ...казано на прост език - в един и същи миг , камъкът има няколко различни форми и няколко различни положения в пространството и най вече ВЪВ ВРЕМЕТО , кое от тях ще видим , зависи от това в коя точно "фаза" се намираме самите ние и как ще променим фазите на камъка с енергията , която му въздействаме , в момента когато изричме думата ...
...преди да изречем думата , ние мисловно възпроизвеждаме нейната същност ... именно не нейната граматика и фонетика , а асоциациите от които е породена и поражда са в нейната енергийна същност , говорим различни езици , но смисълът на думите , макар и различни е един и същ , не самите думи , а нашите мисли , когато ги изговаряме променят околната среда...връщам се пак към Камъка ... да речем аз съм ядосан , затворен с себе си , всичките ми гемии са потънали , моите тягостни мисли променят неспирния танц на лудите кванти , пулсиращи в нищо неподозиращия камък , след време аз се отдалечавам от него и моето място се заема от човек с неутрално настроение - нито щастлив , нито ядосан - достатъчен е само трепета на крилата на пеперуда да наклони везната в едната или другата насока ...човекът се седи до камъка , неговата психическа енергия подобно на радар се излъчва от него , насочва се към камъка и се отразява променена , променена от камъка ли ? - НЕ - променена от мен самия , връща се в човека и му въздейства негативно и неусетно го завладяват черни мисли и той се усеща , че е нещастен ...
...така си обяснявам аз нещата ...йогите са казали , че нашите мисли променят средата , а тя обратно - въздейства на тях , дават и пример : ако до дома ти живее алкохолик , ти постоянно с течение на времето усещаш , че непрекъснато ти се пие , какви ли мисли пък биха ти идвали , ако някъде наблизо живее убиец или секс маняк ...Дънов казва същото ...лошото на най-лошото е , че тези мисли се усилват и резонират ...особено сега ...отчаянието и безисходицата пулсират и властват в нашите души , съпроводени със страха и омразата , не само при нас , по цялата Земя , чак планетата си промени остта на въртене , добре , че не владеем Вселената - две , три галактики щяха да избухнат....ефекта на пеперудата ...понякога една добра мисъл е в състояние да обърне везните , защото най-лошото на лошото е , че понякога може да стане и най-хубавото на хубавото , тъй като светлите настроения също се усилват и стават колективни ....гмуркайки се сред сълзите на сирените , ние се пречистваме...нека донесем тук с усмивка Посланията на водата и заредим с положителна енергия нашите сухоземни братя , щото тяхната енергия после се връща и въздейства на нас самите

45479
Anonymous
????
Гост

Писане  Pretor Чет 8 Юли 2010 - 12:37

worshippy Eй, страшен философ си, Булти :thumbsupsmiley . Съгласен съм с тебе. Когато се случи повече от седмица да не съм бил в морето и усещам как ме хващат бясовете. Когато се натопя и всичките ми отрицателни емоции изчезват. Може и да е въпрос на внушение. Лошо няма. Щом помага, значи е полезно, освен това е и приятно. Миналата седмица бях 856625 около любимите ти ловни полета - залива преди Маслен нос. Сега седя и мисля къде да съм тази седмица. Подскажи ми някое закътано от досадници местенце :d5b65c17bec10f .
Pretor
Pretor

Брой мнения : 261 Рожд.дaта : 15.01.1967
Години : 57

Писане  ???? Чет 8 Юли 2010 - 14:35

...Благодаря ти ! Риба удари ли ? Дай снимки 231589 ...Залива на Парашкева 570556
Anonymous
????
Гост

Писане  Albena Чет 8 Юли 2010 - 15:05

Това наистина беше много философско и интересно, като теория.Но истината е , че и аз релаксирам когато съм в морето.И когато не можем да излезем се чуствам доста напрегната и изнервена.
Albena
Albena

Писане  Pretor Пет 9 Юли 2010 - 9:22

Булти написа:...Благодаря ти ! Риба удари ли ? Дай снимки 231589 ...Залива на Парашкева 570556

Нормална риба видях само два пъти 509601 . Не знам на какво се дължеше. Отнесоха го паразитните рибки (попчетата).Снимки мога да дам, но без риба 140123 . Благодаря за идеята за Параска, обаче няма как да стигна. Още миналата седмица направих опит, но стигнах до такова място, което може да се премине само в сухо време. Иначе колата се хлъзга и пада в коловозите 752444 . При този дъжд и сега ще е същото.
Pretor
Pretor

Писане  ???? Съб 10 Юли 2010 - 2:30

колега според мен си объркал нещо пътя понеже в момента неможе да се стигне до залива поради причината че има бариера на пътя а иначе черния път до самия залив си е добър
Anonymous
????
Гост

Писане  ???? Съб 10 Юли 2010 - 11:22

...така е , бариерата я махат наесен и в началото на лятото я слагат...но има и още един черен път , но той и за джип е труден nono ...нъл си бъкар ве , тоя каяк за чий го имаш :6e6ebecd09233a - отиваш на Маслен нос , качваш се на каяка и залива ти е на един к..р място , айде пак искарах каса бира :3f7e6dc87de4b9 ...все пак гледай прогнозите де 509158
Anonymous
????
Гост

Писане  Pretor Пон 12 Юли 2010 - 8:34

fisherman_ написа:колега според мен си объркал нещо пътя понеже в момента неможе да се стигне до залива поради причината че има бариера на пътя а иначе черния път до самия залив си е добър

Не съм объркал. Бариерата не е заварена :dancingHappy_i . А черният път като цяло е добър с някои леки изключения, които при няколкодневни дъждове стават по-тежки ;).

Булти написа:...така е , бариерата я махат наесен и в началото на лятото я слагат...но има и още един черен път , но той и за джип е труден nono ...нъл си бъкар ве , тоя каяк за чий го имаш :6e6ebecd09233a - отиваш на Маслен нос , качваш се на каяка и залива ти е на един к..р място , айде пак искарах каса бира :3f7e6dc87de4b9 ...все пак гледай прогнозите де 509158

А бре Булти, аз отивам семейно на палатка натоварен като поляк на връщане от Турция, ти ме караш да правя 10 курса да пренасям багаж с каяка. Ми аз докато стигна и трябва да се връщам обратно :).
Pretor
Pretor

Писане  ???? Вто 13 Юли 2010 - 11:19

Pretor написа: Подскажи ми някое закътано от досадници местенце :d5b65c17bec10f .
...и да е леснодостъпно ...хм ...мисията невъзможна 373173
Anonymous
????
Гост

Писане  Pretor Вто 13 Юли 2010 - 12:14

Булти написа:...и да е леснодостъпно ...хм ...мисията невъзможна 373173
Не чак толкова лесно. Все пак клиренса ми е 20 см.

А някой ходил ли е скоро на нос Кастрич? Бях дочул, че горските са се активизирали и съставяли актове за движение в района. Нали е защитена местност и достъпът с кола не се разрешава.
Между другото след като не успях да преджапам калта до Св.Параскева, отидох към устието на Ропотамо и там какво да видя shock11 чакат гургуличките. Един горски с двама гранични полицаи. Ха добър ден. Вий не знаете ли, че тука като резерват кола не можете да карате 484712 , :d776892fea672e ? Ми откъде да знам байно, като бариерата е вдигната, табелата е на 10 м. встрани и за да прочетеш какво може и не може в резерват трябва да слезеш от колата и да си сложиш очилата 231589 . Та от приказка на приказка, накрая 45479 , посипах си главата с пепел 140123 и подходих откъм Мириус :525707397c05bb .
Pretor
Pretor

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 4 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next