Улов на сафрид от брега!
+106
nkolev66
kobovet
str.hadjiev
Pesho N.Zagora
карид
Ribarina
ТАРАЛЕЖ
felippemassa
var4o
strijok
ДЯДО ИВАН
rap66
вакрил
tiho_roev
dobria1
ivaylo.filipov
Георги Тодоров
Васил
paynera
ПЛУВЧО
roko koko
vstoikov
zhikata
ICO
Bat Emo
Румен Умен
stuci
Емо Кръстев
sllipi1
grandal_331
fishmaster
Иво - Шабла
Атев
goshotanchev
baralya
недялко радков
vanko4at
Asko
Румен Ганев
ufo
eladjia
host200
Красен Матеев
icokanev
krasikostadin
chapara
Val848
Георги Вутов
стефко стефанов
georgiev-cc
tatkoogi
Петър Василев
nasko_kirov
Радуш
plamdrag
Митев
rikitikitavi
corsar
vatus
Borkata
цецо пожарната
max
JimBeam
петко стоянов
KREPEJA
Кирил Калчев
gargaron
Тик Так
Светозар Върбанов
cochi75
Венци
ivojekov_vet
miroslavpetkov
костреж
georg
krasimir77
Тянката
nikgeo
Tiho Todorov
iamyordan
maestroto
parvaka
savi aleksiev
ivu
andro68
krasi81
pako
Мънцата
trol
Rimohit
Mi7chell
Шморхи
Дели
batmilen
vvt1970
xpynxpyn
runner
Димитур
vsiak
lip4o
чечо
Вальо
milen kordov
EU_BG_akademika
Albena
Моряка
110 posters
Страница 22 от 40
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Улов на сафрид от брега!
От колко ,до колко ловихте ,ако не е тайна.И аз бях в региона ,но навсякъде даде само дребно.Даже и след като се стъмни продължи да дава само граца.Колегите ми които ловиха на различни места и те се оплакаха ,че рибата е дребна .Та затова ми е интересно по кое време сте ловили едро.Не ,че нещо не вярвам ,да не ме разбереш грешно .Просто се опитвам да разбера къде се скатават едрите сафриди и по кое време са по-активни .Макар ,че според мен си има едър сафрид ,но грацата е по-активна и повече на брой и се нарежда първа на чепарето.В момента е нужно да намериш място с по-малко граца и да се надяваш на по-едър сафрид.Ние бяхме на паметника и вадехме едно чепаре хубав сафрид ,едно с граца.Явно сте улучили подходящия момент ,когато граците ги е нямало . Успех и се обади другият път да направим един съвместен Аз съм всяка вечер там в региона. :609c1f728720fb
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Години : 52
Днес от 13 до 17.30 6,5кг.хубав сафрид на Траката Снимки утре,че сега съм зает с пържене.Предадох щафетата
на пълно в 17,30 на Митака /Добрия/.Дано и той напълни торбата.Голяма благодарност за чепарето което ми даде-гол след гол,голям кеффффффффффффф!!!!!!!!!! :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i [You must be registered and logged in to see this image.]Имаше и една 10-ка но бях сам на буната,и нямаше кой да ме снима!!!!!
на пълно в 17,30 на Митака /Добрия/.Дано и той напълни торбата.Голяма благодарност за чепарето което ми даде-гол след гол,голям кеффффффффффффф!!!!!!!!!! :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i [You must be registered and logged in to see this image.]Имаше и една 10-ка но бях сам на буната,и нямаше кой да ме снима!!!!!
kobovet- ...........................
Брой мнения : 357 Рожд.дaта : 28.08.1970
Години : 54
Дедо, дедо, гледай ората ко праят на траката
костреж- ...........................
Брой мнения : 273 Рожд.дaта : 09.07.1965
Години : 59
От Черноморец ми се обадиха докато аз дремех на пристанището преди малко.Хващат много сафрид от камъните в поделението,а аз на пристанището хванах 5 граци
Ribarina- ...........................
Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42
Ми тая лодка за какво я имаш! :d776892fea672e
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
kobovet написа:Предадох щафетата на пълно в 17,30 на Митака /Добрия/.Дано и той напълни торбата.Голяма благодарност за чепарето което ми даде!
От мен пък благодарности пък за инфото (навреме споделено) ами и аз бях там и аз понабрах малко-много рибка
п.п. а дето викат по буната че чепарето нямало значение като имало риба(няма да коментирам) ама поне показно направих
Брей ,бря бря бря.Хвала на тоз мастор добрия си е добър
Хъм туй лилавосиньото ко му плащаш?
Хъм туй лилавосиньото ко му плащаш?
костреж- ...........................
Брой мнения : 273 Рожд.дaта : 09.07.1965
Години : 59
Снощи на Германката - граца до граца и пак граца
Е напълних една купа 5литра, която довечера ще сложа да се маринова, та да има бурканчета на срещата в края на месеца :525707397c05bb
Е напълних една купа 5литра, която довечера ще сложа да се маринова, та да има бурканчета на срещата в края на месеца :525707397c05bb
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
ДЯДО ИВАН написа:От колко ,до колко ловихте ,ако не е тайна.И аз бях в региона ,но навсякъде даде само дребно.Даже и след като се стъмни продължи да дава само граца.Колегите ми които ловиха на различни места и те се оплакаха ,че рибата е дребна .Та затова ми е интересно по кое време сте ловили едро.Не ,че нещо не вярвам ,да не ме разбереш грешно .Просто се опитвам да разбера къде се скатават едрите сафриди и по кое време са по-активни .Макар ,че според мен си има едър сафрид ,но грацата е по-активна и повече на брой и се нарежда първа на чепарето.В момента е нужно да намериш място с по-малко граца и да се надяваш на по-едър сафрид.Ние бяхме на паметника и вадехме едно чепаре хубав сафрид ,едно с граца.Явно сте улучили подходящия момент ,когато граците ги е нямало . Успех и се обади другият път да направим един съвместен Аз съм всяка вечер там в региона. :609c1f728720fb
На Мартината най-вдясно посока Тюленово. Когато тюлените дойдоха сафрида се наби в скалите и ние които бяхме най-вдясно започнахме да пускаме пред нас и да пълним чепаретата. Рибата беше само пред нас.
Снощи пак бяхме там, но си тръгнахме в 20.30 с 18 риби, мъкааааа и до късно вечерта се утешавахме с улова от предния ден добре опечен на барбекюто и обилно полят, първо с ракия, след това с отлежало каберне совиньн и накрая с бърбън мъка, мъка
dobria1 написа:kobovet написа:Предадох щафетата на пълно в 17,30 на Митака /Добрия/.Дано и той напълни торбата.Голяма благодарност за чепарето което ми даде!
От мен пък благодарности пък за инфото (навреме споделено) ами и аз бях там и аз понабрах малко-много рибка
п.п. а дето викат по буната че чепарето нямало значение като имало риба(няма да коментирам) ама поне показно направих
Митак, писах, че когато водата ври от риба ...
Атев написа:.....
Снощи пак бяхме там, но си тръгнахме в 20.30 с 18 риби, мъкааааа и до късно вечерта се утешавахме с улова от предния ден добре опечен на барбекюто и обилно полят, първо с ракия, след това с отлежало каберне совиньн и накрая с бърбън мъка, мъка
Ами тъй е, като ходиш да бъркаш в чуждите канчета.
Ако си беше във Варна щеше да напълниш един бидьон на Морска гара. :d5116e0ebf2fc8
Но от друга страна пък за нас по-добре, че те няма. Махна се и се отпуши рибатааа. Карък си, да знаеш.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
А Рибарин, днес беше деня за пристанището и то рано сутрин. Туй от днес от там.Ribarina написа:От Черноморец ми се обадиха докато аз дремех на пристанището преди малко.Хващат много сафрид от камъните в поделението,а аз на пристанището хванах 5 граци
[You must be registered and logged in to see this image.]
карид- ...........................
Брой мнения : 415 Рожд.дaта : 08.09.1974
Години : 50
Атев написа:dobria1 написа:kobovet написа:Предадох щафетата на пълно в 17,30 на Митака /Добрия/.Дано и той напълни торбата.Голяма благодарност за чепарето което ми даде!
Митак, писах, че когато водата ври от риба ...
Слушайте ко ви пее радиото,
щот тоз...Добрия е много чак от брега...и не само от брега.
Айде пак изкарах една ракия.
milen kordov- ...........................
Брой мнения : 1166 Рожд.дaта : 16.08.1972
Днес на Пристанището след вчерашните информации за килограми над шесте - почтииии една доза, 2.320кг показа кантаря от 05.00 до 12.30
Раздадох я на роднини и комшийки
Раздадох я на роднини и комшийки
strijok- глоб.модератор
milen kordov написа:Слушайте ко ви пее радиото,
щот тоз...Добрия е много чак от брега...и не само от брега.
Айде пак изкарах една ракия.
И 2 бири след ракийката
Днес на Ной от 16.30 до тъмно 2 дози приличен сафрид. :dancingHappy_i :dancingHappy_i Имаше голямо значение от чепарето, както при вас Митак. Някои колеги не смееха да попитат само се ослушваха и гледаха да хвърлят от гореми
mitko_aks- ...........................
Брой мнения : 517 Рожд.дaта : 13.04.1981
Години : 43
Ами ще хвърлят отгоре ти като ходиш там . Последно време на Ной се събират доста непознати , някои от които не знаят за какво става дума и хвърлят където сварят . А за чепаретата сте прави . Не дойде при мен да си хвърляш спокойно , макар че с чипарето , което ми даде събрах 2-3 лодки пред мен . На едната лодка , беше Радо Шишарката и един път си хванахме чипаретата .mitko_aks написа:Днес на Ной от 16.30 до тъмно 2 дози приличен сафрид. :dancingHappy_i :dancingHappy_i Имаше голямо значение от чепарето, както при вас Митак. Някои колеги не смееха да попитат само се ослушваха и гледаха да хвърлят от гореми
plamdrag- ...........................
Брой мнения : 107 Рожд.дaта : 06.04.1964
Години : 60
Е кажи деmitko_aks написа:Днес на Ной от 16.30 до тъмно 2 дози приличен сафрид. :dancingHappy_i :dancingHappy_i Имаше голямо значение от чепарето, както при вас Митак. Някои колеги не смееха да попитат само се ослушваха и гледаха да хвърлят от гореми
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
[You must be registered and logged in to see this image.]
Редовена ли е рибата[You must be registered and logged in to see this image.]
strijok написа:Днес на Пристанището след вчерашните информации за килограми над шесте - почтииии една доза, 2.320кг показа кантаря [You must be registered and logged in to see this image.] от 05.00 до 12.30 [You must be registered and logged in to see this image.]
Раздадох я на роднини и комшийки [You must be registered and logged in to see this image.]
Редовена ли е рибата[You must be registered and logged in to see this image.]
nasko_kirov- ...........................
Брой мнения : 154 Рожд.дaта : 23.07.1964
Години : 60
Любак написа:Атев написа:.....
Ами тъй е, като ходиш да бъркаш в чуждите канчета.
Ако си беше във Варна щеше да напълниш един бидьон на Морска гара. :d5116e0ebf2fc8
Но от друга страна пък за нас по-добре, че те няма. Махна се и се отпуши рибатааа. Карък си, да знаеш.
Любак от два дни ловя по 2 кила сафрид пред Морска гара.
Явно някой друг е КАРЪКА
Малко късно, но все пак - мешана Насе като след 11.00 даде по йедроnasko_kirov написа:...Редовна ли е рибата[You must be registered and logged in to see this image.]
strijok- глоб.модератор
Що не звънкаш беstrijok написа:Малко късно, но все пак - мешана Насе като след 11.00 даде по йедро
аз на КРЗ до тъмно тази вечер за 3 часа имам близо 4 кила граца
ама дребна да си такова майката.тъй ли един сафрид не извадих баси късмета
ама дребна да си такова майката.тъй ли един сафрид не извадих баси късмета
Отдавна ми се иска да коментирам тази ситуация, но все се въздържам. Да, прави сте, че да замятат върху теб е неприятно. Оплитането на чепарета е нещо което губи много време и дори пари. Удоволствието от риболова при това положение го няма, а и опънатите нерви водят до скандали и ... Така, прави сте ама само до тук! Защото незнам буната на "Ной", а и коя да е друга такава, да е бащения някому и мисля, че всеки има право да я посещава. Познат или не. Защото излиза, че като те заплете някой познат няма да те боли толкова! И преди да ме захапете, искам да кажа, че много рядко посещавам места, за които се знае, че възможностите за риболов са по малко от желаещите да опънат нечии нерви! Самият аз съм го правил /неволно/ въпреки, че имам претенции за добро боравене с такъма!plamdrag написа:Последно време на Ной се събират доста непознати , някои от които не знаят за какво става дума и хвърлят където сварят .mitko_aks написа: Някои колеги не смееха да попитат само се ослушваха и гледаха да хвърлят от гореми
Наясно съм, че не говоря по темата, ако е необходимо моля мнението ми да бъде преместено или изтрито. Не смятам, че е нужно да пускам тема специално за това. Просто изразявам становище!
Поздрави на всички и по-малко неприятни случки!
tatkoogi- ...........................
Брой мнения : 200 Рожд.дaта : 31.08.1968
Години : 56
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Страница 22 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing