Улов на сафрид от брега!
+106
nkolev66
kobovet
str.hadjiev
Pesho N.Zagora
карид
Ribarina
ТАРАЛЕЖ
felippemassa
var4o
strijok
ДЯДО ИВАН
rap66
вакрил
tiho_roev
dobria1
ivaylo.filipov
Георги Тодоров
Васил
paynera
ПЛУВЧО
roko koko
vstoikov
zhikata
ICO
Bat Emo
Румен Умен
stuci
Емо Кръстев
sllipi1
grandal_331
fishmaster
Иво - Шабла
Атев
goshotanchev
baralya
недялко радков
vanko4at
Asko
Румен Ганев
ufo
eladjia
host200
Красен Матеев
icokanev
krasikostadin
chapara
Val848
Георги Вутов
стефко стефанов
georgiev-cc
tatkoogi
Петър Василев
nasko_kirov
Радуш
plamdrag
Митев
rikitikitavi
corsar
vatus
Borkata
цецо пожарната
max
JimBeam
петко стоянов
KREPEJA
Кирил Калчев
gargaron
Тик Так
Светозар Върбанов
cochi75
Венци
ivojekov_vet
miroslavpetkov
костреж
georg
krasimir77
Тянката
nikgeo
Tiho Todorov
iamyordan
maestroto
parvaka
savi aleksiev
ivu
andro68
krasi81
pako
Мънцата
trol
Rimohit
Mi7chell
Шморхи
Дели
batmilen
vvt1970
xpynxpyn
runner
Димитур
vsiak
lip4o
чечо
Вальо
milen kordov
EU_BG_akademika
Albena
Моряка
110 posters
Страница 29 от 40
Страница 29 от 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Улов на сафрид от брега!
rikitikitavi написа:дядкаааа
супер я даваш ама що не закачаш един дребен сафрид отстрани на голяма тапа. Бая лефер има около тебе в момента и то в брега.
Кажи му и ти че мен не ме слуша
А Дядо пак бра над 5кг. "гъби" Че и две "манатарки " намерих. [You must be registered and logged in to see this image.]Атев написа:Снощи се разходихме до мартината около 20.30 КАПО
Наистина трябва да пробвам за лефер-чернокоп.Ма като ме мързи .Като си седна на столчето и като ги зачеша сафридковците ,хич не ми се занимава с друго.Плувчо ,нали знаеш ,че от гости се не плаша .Напротив -кеф ми е :dancingHappy_i Вратите ми за съфорумци са винаги отворени и масата е заредена на мига Всеки е добре дошъл. :609c1f728720fb
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Години : 52
Дядкааа - ку знаеш само как ме събят ръцете..... изсъхнах направо от тая рабтаДЯДО ИВАН написа:А Дядо пак бра над 5кг. "гъби" Че и две "манатарки " намерих. [You must be registered and logged in to see this image.]Атев написа:Снощи се разходихме до мартината около 20.30 КАПО
Наистина трябва да пробвам за лефер-чернокоп.Ма като ме мързи .Като си седна на столчето и като ги зачеша сафридковците ,хич не ми се занимава с друго.Плувчо ,нали знаеш ,че от гости се не плаша .Напротив -кеф ми е :dancingHappy_i Вратите ми за съфорумци са винаги отворени и масата е заредена на мига Всеки е добре дошъл. :609c1f728720fb
Брейии...И манатарките излезли....
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Значи другата седмица и печурките ще се появят. :dancingHappy_i :525707397c05bb
Ще почна пак риби да снимам. :29e6bbd771c7f3
Ще почна пак риби да снимам. :29e6bbd771c7f3
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Егати и гъбарите се навъдиха...Да не съм объркал форума...КИРО написа:Значи другата седмица и печурките ще се появят. :dancingHappy_i :525707397c05bb
.....:spying :29e6bbd771c7f3
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
На чепаре - той дядо на друго не можеgoshotanchev написа:дядо ИВАНЕ зарганите на какво се уловиха?
Верно ,че на чепарето,ама през гърба.А снощи и платеринка хванах,за устата ,плюс 6.3 кг. -"гъби"str.hadjiev написа:На чепаре - той дядо на друго не можеgoshotanchev написа:дядо ИВАНЕ зарганите на какво се уловиха?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Рапорт даден :609c1f728720fb
Добре ве дедо Иване
host200- ...........................
Брой мнения : 1915 Рожд.дaта : 10.12.1976
Години : 47
Баси, всяка вечер за гъби, че и разнообразни! Поздравления!ДЯДО ИВАН написа:Верно ,че на чепарето,ама през гърба.А снощи и платеринка хванах,за устата ,плюс 6.3 кг. -"гъби"
карид- ...........................
Брой мнения : 415 Рожд.дaта : 08.09.1974
Години : 50
Относно ГЪБИТЕ и ГЪБАРИТИ!
Трите фази на мъжете.
От 17 до 33 години --- кур--ре!
От 33 до х години----- РИБАРЕ!
И остатъка------ .Гъбаре!
Вимавъйти с какво съ зънимавати! :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :525707397c05bb
Трите фази на мъжете.
От 17 до 33 години --- кур--ре!
От 33 до х години----- РИБАРЕ!
И остатъка------ .Гъбаре!
Вимавъйти с какво съ зънимавати! :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :525707397c05bb
костреж- ...........................
Брой мнения : 273 Рожд.дaта : 09.07.1965
Години : 59
Добре ве Дядооо,а кажи кога ще тръгне манатарката :3f7e6dc87de4b9
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
Снощи с Карид бяхме за рибка.
Супер беше! Рибата си даваше постоянно! Тръгнахме си към 01,01-15ч. Тогава не даваше да пуснеш!
..те тава е!
Супер беше! Рибата си даваше постоянно! Тръгнахме си към 01,01-15ч. Тогава не даваше да пуснеш!
..те тава е!
Последната промяна е направена от ТАРАЛЕЖ на Съб 21 Юли 2012 - 7:58; мнението е било променяно общо 1 път
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Браво бе Тарли,готино сте си хванали.Защо обаче следобед и надвечер не е така от лодка.Би трябвало вечерно и нощно време щом се набива в скалите ,надвечер нормално да си дава от лодка............ и дали нещо го набива в скалите .....или просто рибешка работа :609c1f728720fb
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Добре бе мой!!! Напредваш с бясни темпове. :thumbsupsmileyТАРАЛЕЖ написа: Снощи с Карид бяхме за рибка.
..те тава е!
Вчера на Ной от 19 до 21ч. кило добър сафрид.Морето мъртво ама все още са сухи тетраподите.Чепарето - пера/оранжево 1/1.
eladjia- ...........................
Брой мнения : 205 Рожд.дaта : 08.11.1976
Години : 48
Здравейте!
Снощи,след работа-около 20.20ч. потеглихме с Карид за "германката"! По-интересно е,че направи първи стъпки в този риболов и едно познато лице-Иво Рибарина :dancingHappy_i
..заварихме двама "дървени" филисофи,които бяха заели 80% от скалата
Рибата даваше,но по-слабо от предишната вечер.Е,като резултат имаме повече количество,но стояхме до 03ч.,не до 01ч.Както предната вечер.
Аз лових с чепаре от Дядо Иван,Рибарина с такова направено от Наско Киров,а Карид бе със собствено творение. Интересно е,че той наблягаше на "товаренето" и имаше логика! Няколко пъти изкарваше по 4-5 риби.
Ето резултата
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Снощи,след работа-около 20.20ч. потеглихме с Карид за "германката"! По-интересно е,че направи първи стъпки в този риболов и едно познато лице-Иво Рибарина :dancingHappy_i
..заварихме двама "дървени" филисофи,които бяха заели 80% от скалата
Рибата даваше,но по-слабо от предишната вечер.Е,като резултат имаме повече количество,но стояхме до 03ч.,не до 01ч.Както предната вечер.
Аз лових с чепаре от Дядо Иван,Рибарина с такова направено от Наско Киров,а Карид бе със собствено творение. Интересно е,че той наблягаше на "товаренето" и имаше логика! Няколко пъти изкарваше по 4-5 риби.
Ето резултата
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Ежко ,май ще идвам на уроци при теб. Почна да ловиш повече от мен,което ме радва разбира се .Интересно ми е на Рибарина дали му е харесало,все пак е свикнал да лови от лодка.И аз снощи дръпнах малко .Морето беше отвратително -прибой ,гаден мъртвак ,който не позволяваше на рибата да доближи до скалите.Почна да кълве чак към 23.30 часа ,когато се бяхме почти отказали .Но почна да кълве по малко и после засили .Та до 03 часа дръпнахме някоя друга риба.Ма то 4 кг риба ли е ???
ДЯДО ИВАН написа:Ежко ,май ще идвам на уроци при теб. Почна да ловиш повече от мен,което ме радва разбира се .Интересно ми е на Рибарина дали му е харесало,все пак е свикнал да лови от лодка.И аз снощи дръпнах малко .Морето беше отвратително -прибой ,гаден мъртвак ,който не позволяваше на рибата да доближи до скалите.Почна да кълве чак към 23.30 часа ,когато се бяхме почти отказали .Но почна да кълве по малко и после засили .Та до 03 часа дръпнахме някоя друга риба.Ма то 4 кг риба ли е ???
Дядка на плувка ли ги морите? :609c1f728720fb
Да допълня Тарльо за петък вечерта.
От близо месец риболова по морето нещо не ми се получаваше. Заредих едни капа и полукапа примесени с морски бани(което също не е лошо). И само разглеждах форума и дори не ми се и пишеше...
Затова реших-като няма през деня-отивам на нощен. С любезното съдействие на Таралежа. На Германката се тупнахме в 21 и 15 ч, където двама колеги вече събираха. Заговорихме ги и стана ясно, че имаха единия към полвинка, а втория към кило нормален сафрид. От 19 до 20 ч бил примесен с големи дози дракони, но след това до тъмно давало само сафрид-по 1-2-3 бр.
После останахме сами на скалата, т.е в гъбарника. Не напълно-с компанията на рибите де :dancingHappy_i . До 22 ч беше тегаво по 1 рибка на 5-10 мин. След 22 ч обаче светлинната захранка събра рибата пред нас и започна нещо уникално за мен. Удари през 10-20 секунди..Откачаш рибата, с едната ръка, пускаш чепарето във водата, а с другата същевременно рибата в кофата и докато я пуснеш на чепарето отново удари. Нормален, редовен сафрид, тук-там някоя едра граца или пък йедра хаймана. Тарльо работеше с чепарето на Наско Киров. Даже му звънна да му каже, че не му работи чепарето, но като няма риба . Аз работех с чепаре на Карид . Разлика нямаше. Често вадехме по две, че и по три риби наведнъж. Тръгнахме си към 1 ч, като рибата продължаваше да дава, но някои хора бяха в събота на работа. Към два и нещо вече в леглото тръпката и адреналина от първия ми нощен за годината риболов не ми дадоха да заспя още дълго време.
Трудно се прави репортаж от нощен риболов, но се постарах да се получи добре. Те ги и гъбите. Пълни са с хайвер.
А за снощи кво да кажа-красота, дет вика Ежко-Бежко. Малко под 5 л гъбки-за мен най-добрия риболов досега през нощта.
От близо месец риболова по морето нещо не ми се получаваше. Заредих едни капа и полукапа примесени с морски бани(което също не е лошо). И само разглеждах форума и дори не ми се и пишеше...
Затова реших-като няма през деня-отивам на нощен. С любезното съдействие на Таралежа. На Германката се тупнахме в 21 и 15 ч, където двама колеги вече събираха. Заговорихме ги и стана ясно, че имаха единия към полвинка, а втория към кило нормален сафрид. От 19 до 20 ч бил примесен с големи дози дракони, но след това до тъмно давало само сафрид-по 1-2-3 бр.
После останахме сами на скалата, т.е в гъбарника. Не напълно-с компанията на рибите де :dancingHappy_i . До 22 ч беше тегаво по 1 рибка на 5-10 мин. След 22 ч обаче светлинната захранка събра рибата пред нас и започна нещо уникално за мен. Удари през 10-20 секунди..Откачаш рибата, с едната ръка, пускаш чепарето във водата, а с другата същевременно рибата в кофата и докато я пуснеш на чепарето отново удари. Нормален, редовен сафрид, тук-там някоя едра граца или пък йедра хаймана. Тарльо работеше с чепарето на Наско Киров. Даже му звънна да му каже, че не му работи чепарето, но като няма риба . Аз работех с чепаре на Карид . Разлика нямаше. Често вадехме по две, че и по три риби наведнъж. Тръгнахме си към 1 ч, като рибата продължаваше да дава, но някои хора бяха в събота на работа. Към два и нещо вече в леглото тръпката и адреналина от първия ми нощен за годината риболов не ми дадоха да заспя още дълго време.
Трудно се прави репортаж от нощен риболов, но се постарах да се получи добре. Те ги и гъбите. Пълни са с хайвер.
А за снощи кво да кажа-красота, дет вика Ежко-Бежко. Малко под 5 л гъбки-за мен най-добрия риболов досега през нощта.
карид- ...........................
Брой мнения : 415 Рожд.дaта : 08.09.1974
Снощи решихме с мои гости да направим нощен риболов на мартината и в 22.30 бяхме там, но уви вълните заливаха скалите. Ние си бихме камшика и... продължихме с риболова на МАСА до зори
Стельо-"Карид" ,радвам се много за вас .Този риболов го практикувам от много години и се радвам ,че и на вас ви харесва .Миналата година като ме пита кое как става за нощния риболов ти се струваше малко невъзможно ,но виждам че вече разбирате ,че нищо не съм спестил ,или преувеличил.Тепърва ще изглаждате техники и тактики и тепърва ще пълните още по-големи кофи.Истината е че ,кефа вечер е огромен.Няма слънце ,горещини,мухи и прочие.А когато сте компания и рибката папка ,всичко е на МАКС.Още веднъж едно голямо "БРАВО" Кефя ви се и се надявам някоя вечер да ви изненадам с присъствиекарид написа:
Не баце, на директен с дълго чепаре :609c1f728720fb Не ще ли да му беля скаридки, или да го храня с червеиufo написа:
Дядка на плувка ли ги морите? :609c1f728720fb
Страница 29 от 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Страница 29 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing