Ремонт на карбон
3 posters
Ремонт на карбон
Миналата седмица потроших щеката по каманите на реката ама ного бързо се оправи .Немога да не го споделим ,евала на тоя човек Ганди от Стара Загора ,пратих му я ,за един ден я направи и ми я пратии на другио ден ,ного качествена изработка,за нищо пари
[You must be registered and logged in to see this image.]
Едното беше счупено на две части ,другото беше спукано...за 45 лв и двете за нищо пари... като се има напредвид колко струват колената нови ,така са направени качествено ,че почти не се усеща с ръката...
Значи понеже имам неколко съобщения на лс ,понеже според мене стана ного добре ,не виждам нищо лошо от такава тема .
Нека и други да споделят каде защо как и най добре стват ремонтите,каде е най качествено и най евтино .Аз просто съм ного доволен от тоя майстор.
Кой лови тия неща се случват колкото и неприятни да са...
Ганди -Стара загора .тел 0897997256
Ако нещо неможе да се побликува тел. че го махнем и че го давам на лс ,просто мислим че темата че бъде полезна...
Това ми е ремонтирано миналата година от същият майстор
счупеното е с зелената карабинка ,беше счупено на две около 12-15 см от края се беше прекършило ,майсторо го направи като ново ,на снимките се вижда за що става въпрос
не си личи направо
Едното беше счупено на две части ,другото беше спукано...за 45 лв и двете за нищо пари... като се има напредвид колко струват колената нови ,така са направени качествено ,че почти не се усеща с ръката...
Значи понеже имам неколко съобщения на лс ,понеже според мене стана ного добре ,не виждам нищо лошо от такава тема .
Нека и други да споделят каде защо как и най добре стват ремонтите,каде е най качествено и най евтино .Аз просто съм ного доволен от тоя майстор.
Кой лови тия неща се случват колкото и неприятни да са...
Ганди -Стара загора .тел 0897997256
Ако нещо неможе да се побликува тел. че го махнем и че го давам на лс ,просто мислим че темата че бъде полезна...
Това ми е ремонтирано миналата година от същият майстор
счупеното е с зелената карабинка ,беше счупено на две около 12-15 см от края се беше прекършило ,майсторо го направи като ново ,на снимките се вижда за що става въпрос
не си личи направо
venci72- ...........................
Брой мнения : 111 Рожд.дaта : 22.05.1972
Години : 50
Re: Ремонт на карбон
Нищо лошо не виждам в това да се покаже номера на тоя пич! Евала за добрата работа, а и казваш, че е точен. На такива майстори шапка свалям - Евала!!!
tatkoogi- ...........................
Брой мнения : 200 Рожд.дaта : 31.08.1968
Години : 53
Re: Ремонт на карбон
Каквото е пипнал Ганди всичко е 6+,само да каже че може да се направи.Използва качестени лакове и платове изпича ги и т.н.Знам го от личен опит!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» За гъби
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
» Риболов около София.
» Сезон 2022
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» Зарган на пилкери, техника и тактика
» Сезон 2021
» Мнение за ластици
» Около Бургас
» Първи стъпки в лова на кефалови.
» ЗА ГРАДИНАТА
» Сонда на транец