След земетръс нема уклей
5 posters
Страница 1 от 1
След земетръс нема уклей
Стигнах до гениялно откритие.
След земетресение , в дадения случай след две , уклей не кълве
Та днес бях на лекции от 8:00 до 11:00 , точно хванах промоцията на земетръса , разлюля ми малко вътрешностите , но не можа да ми влее акъл в главата и въпреки , че бях сигорен , че няма да кълве , от София се прибрах на Перник , взех 2 пакета захранка за уклей на Сезони и към 13:30 бях на понтоньо на Лобош.
Положението беше трагично. 3-ма човека с общо 2 хванати костурчета :5ff67901e688fa
Въпреки всичко замешах ранъта и към двата пакета добавих и 1кг останала ми от преден риболов Mondial Feeder River. Абе стана една манджа с грозде , бъш за уклеи и некоя бабушка.
Kaто се настаних имаше ужасно големи вълни и първоначалната идея да ловя с удължена 0.6 грамова плувка не беше на дневен ред. След около 1 час мъки и неволи смених с 2гр буренце , а то взе , че вятъра спря
Да ама неще да пипне. Уклея се вижда , хвърляш му пред устата ама не пипа :217b315cad77fe
Тогава реших да "оправя нещата".
Отидох да си взема една Kamenitza от на Кире кръчмата , ама имаше само Ариана и Загорка
Все пак се утеших със Загорка
[You must be registered and logged in to see this image.]
Отпих няколко глътки и то взе , че времето се оправи.
Реших да отпия още няколко глътки пък дано да почне да кълве.
Пийнах и така и стана. На хранителното петно , което бях направил се събра риба и в рамките на 1-2 часа си имаше редовни пипания с редовни рибки :dancingHappy_i
Междувременно прииждаха все повече хора , които явно щяха да нощуват на бунгалата и хотелчетата и явно не бяха дошли за риболов. Започнаха едни джетове да се карат , едни водни ски , едни лотки и добре , че към 17:30 задуха силен вятър и се появиха вълни , че да си тръгна , а не да се ядосвам на джигитите
В крайна сметка не бях капо и за краткотрайния риболов , които можах да си открадна из между пренатоварения график от лекции , хванах малко рибки. Вярно , че половината бяха слънчаци , другата половина бабушки + едно костурче и без нито един уклей , ама какво да се прави - другият път повече и само едри уклеи.
Само да отбележа , че на слънчевката земетресенията май не й влияят :6e6ebecd09233a
С нетърпение чакам първият свободен ден да направя един струмски риболов от тъмно до тъмно :29e6bbd771c7f3
След земетресение , в дадения случай след две , уклей не кълве
Та днес бях на лекции от 8:00 до 11:00 , точно хванах промоцията на земетръса , разлюля ми малко вътрешностите , но не можа да ми влее акъл в главата и въпреки , че бях сигорен , че няма да кълве , от София се прибрах на Перник , взех 2 пакета захранка за уклей на Сезони и към 13:30 бях на понтоньо на Лобош.
Положението беше трагично. 3-ма човека с общо 2 хванати костурчета :5ff67901e688fa
Въпреки всичко замешах ранъта и към двата пакета добавих и 1кг останала ми от преден риболов Mondial Feeder River. Абе стана една манджа с грозде , бъш за уклеи и некоя бабушка.
Kaто се настаних имаше ужасно големи вълни и първоначалната идея да ловя с удължена 0.6 грамова плувка не беше на дневен ред. След около 1 час мъки и неволи смених с 2гр буренце , а то взе , че вятъра спря
Да ама неще да пипне. Уклея се вижда , хвърляш му пред устата ама не пипа :217b315cad77fe
Тогава реших да "оправя нещата".
Отидох да си взема една Kamenitza от на Кире кръчмата , ама имаше само Ариана и Загорка
Все пак се утеших със Загорка
Отпих няколко глътки и то взе , че времето се оправи.
Реших да отпия още няколко глътки пък дано да почне да кълве.
Пийнах и така и стана. На хранителното петно , което бях направил се събра риба и в рамките на 1-2 часа си имаше редовни пипания с редовни рибки :dancingHappy_i
Междувременно прииждаха все повече хора , които явно щяха да нощуват на бунгалата и хотелчетата и явно не бяха дошли за риболов. Започнаха едни джетове да се карат , едни водни ски , едни лотки и добре , че към 17:30 задуха силен вятър и се появиха вълни , че да си тръгна , а не да се ядосвам на джигитите
В крайна сметка не бях капо и за краткотрайния риболов , които можах да си открадна из между пренатоварения график от лекции , хванах малко рибки. Вярно , че половината бяха слънчаци , другата половина бабушки + едно костурче и без нито един уклей , ама какво да се прави - другият път повече и само едри уклеи.
Само да отбележа , че на слънчевката земетресенията май не й влияят :6e6ebecd09233a
С нетърпение чакам първият свободен ден да направя един струмски риболов от тъмно до тъмно :29e6bbd771c7f3
Николай Неделков- ...........................
Брой мнения : 188 Рожд.дaта : 24.01.1988
Години : 36
Re: След земетръс нема уклей
Ники кога мислиш,да е тоя струмски риболоф бре ?Я сподели нещо много потайно я караш .Нема ли да направим един фидерски риболов ? Не съм си вадил фидера от когат бехме на Лобош.Иначе пак не си капо макар и след земетръса.
Не е КЛАТИМЪДЕЙРАТА виновна...Кофата си сменил,кофатааа!
петко стоянов- ...........................
Брой мнения : 1320 Рожд.дaта : 19.03.1973
Години : 51
Я го глей Ники ходи си по лобиш пълни си кофата(с вода :D ) и нищо не казва...Браво като за след земетресение е супер..
topgun- ...........................
Брой мнения : 70 Рожд.дaта : 01.08.1964
Години : 60
петко стоянов написа:Не е КЛАТИМЪДЕЙРАТА виновна...Кофата си сменил,кофатааа!
Пецаааааа , Пецкоооо , батко Петко , не следиш внимателно форумите :525707397c05bb
"Sensi" даде жертва през зимата :21fe7b94c4e424
Геройски загина на Панчарево :5f3aea9b1ac151
А Ице , за струмския излет ще ти кажа като дойдеш другия петък в Перник :609c1f728720fb
Николай Неделков- ...........................
Брой мнения : 188 Рожд.дaта : 24.01.1988
Години : 36
Ники сори ама мисли,къде ще осъмвам (в коя кръчма) оти влака е чак на сутринта .
Адашче,все пак не си капо
ninastefanina- ...........................
Брой мнения : 2237
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing