Проблеми свързани с регистрацията!
+17
paynera
D.Dimitrov
EU_BG_akademika
max
savi aleksiev
ТАРАЛЕЖ
Мънцата
Dedy
Любич
Йордан Марков
БОВСКИЯ
carpsliven2
georg
Моряка
петко стоянов
КИРО
Петър Василев
21 posters
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Проблеми свързани с регистрацията!
Кристиян Цанков написа:Здравейте, имам проблем с това че не мога да се регистрирам в форума. Когато попълня всички полета и натисна бутона "прати" най-отгоре ми излиза с червени букви на английски, че трябва да съм на над 78години за да мога да се регистрирам. Може ли някой да ми помогне или да ми каже какво трябва да направя.
Благодаря предварително!
Направете копи-пейс на това ,което ви излиза и го покажете,,,,ако обичате!
Петьо конкуренцията май е хакнала сайта ???Петър Василев написа:Кристиян Цанков написа:Здравейте, имам проблем с това че не мога да се регистрирам в форума. Когато попълня всички полета и натисна бутона "прати" най-отгоре ми излиза с червени букви на английски, че трябва да съм на над 78години за да мога да се регистрирам. Може ли някой да ми помогне или да ми каже какво трябва да направя.
Благодаря предварително!
Направете копи-пейс на това ,което ви излиза и го покажете,,,,ако обичате!
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Аз правя нова регистрация и не ми създава проблем, стигам до потвърждение на паролата и въвеждане на кода....и спирам Кога излиза проблема? Би трябвало преди това
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Аз знам какъв е проблема Академиче ,но очаквах да чуя още някоя глупост ,че затова ииииEU_BG_akademika написа:Аз правя нова регистрация и не ми създава проблем, стигам до потвърждение на паролата и въвеждане на кода....и спирам Кога излиза проблема? Би трябвало преди това
Твърде сме млади,сещаш ли се за какво става дума?
Бегай Кристиянчо към “салса“ ли беше или нещо от рода ,че да си в час със съфорумците си!
Последната промяна е направена от Петър Василев на Чет 1 Яну 2015 - 18:45; мнението е било променяно общо 1 път
Петър Василев първо това не е моя снимка и недей да коментираш за някой когото не познаваш и дори и не си виждал. Ако искаш да се запознаем лично си напиши телефона да ти звънна, не ми е проблем да дойда дори и в Гърция. И гледай това да не се повтаря - здравен съвет!
Кристиян Цанков- Гост
Малиии, що с рогата бе колега?Кристиян Цанков написа:Петър Василев първо това не е моя снимка и недей да коментираш за някой когото не познаваш и дори и не си виждал. Ако искаш да се запознаем лично си напиши телефона да ти звънна, не ми е проблем да дойда дори и в Гърция. И гледай това да не се повтаря - здравен съвет!
Па и що да се трепеш до Гърция?
Здравна каса си имаме и тук. Празници са, кажи наздраве, усмихни се и пожелай късмет! За другите и за теб!
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
Има една порода хора, до обяд мразят себе си, след обяд другите......D.Dimitrov написа: Празници са, кажи наздраве, усмихни се и пожелай късмет! За другите и за теб!
От такъв човек, няма как да очакваш, общоприетите човешки ценности
Пътнико,направи си женски профил (като гледам си се навил тaка или иначе) ПП.Като не те искат ходи в ония форум там няма върнат .Петьо,на снимката нещото май е Рамбо ?(дано е с чужда снимка че ......).Кристиян Цанков написа:Петър Василев първо това не е моя снимка и недей да коментираш за някой когото не познаваш и дори и не си виждал. Ако искаш да се запознаем лично си напиши телефона да ти звънна, не ми е проблем да дойда дори и в Гърция. И гледай това да не се повтаря - здравен съвет!
Последната промяна е направена от max на Чет 1 Яну 2015 - 18:52; мнението е било променяно общо 1 път
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Мога да гарантирам за Кристиян които е син на един мои приятел.Баща и син - много добри риболовци - всеки ден са за риба - повечето практикуват под моста от страната на Аспарухово.Много големи специалисти на нощния риболов с лампа и воблер.Моля Кристиян да бъде приет във форума - има много какво форума да научи от него.Кристиян Цанков написа:Здравейте, имам проблем с това че не мога да се регистрирам в форума. Когато попълня всички полета и натисна бутона "прати" най-отгоре ми излиза с червени букви на английски, че трябва да съм на над 78години за да мога да се регистрирам. Може ли някой да ми помогне или да ми каже какво трябва да направя.
Благодаря предварително!
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
paynera написа:Моля Кристиян да бъде приет във форума - има много какво форума да научи от него.
А сега де
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Един вид смяташ, че освен от здравна каса си разбира и от други работи?paynera написа:
Мога да гарантирам за Кристиян които е син на един мои приятел.Баща и син - много добри риболовци - всеки ден са за риба - повечето практикуват под моста от страната на Аспарухово.Много големи специалисти на нощния риболов с лампа и воблер.Моля Кристиян да бъде приет във форума - има много какво форума да научи от него.
И на пиьене носи ли?
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
Пайнер,нямам никакъв проблем ако е читав човека,но от така написаното по-горе от него си излиза чист бъзик,после и закана след като се бъзикнах и аз с него.paynera написа:[Мога да гарантирам за Кристиян които е син на един мои приятел.Баща и син - много добри риболовци - всеки ден са за риба - повечето практикуват под моста от страната на Аспарухово.Много големи специалисти на нощния риболов с лампа и воблер.Моля Кристиян да бъде приет във форума - има много какво форума да научи от него.
Ако ми търси точният адрес и иска да ми оправи здравето ще ти го пусна на лични и му кажи,че доста такива преди него са мечтали да ми я свършат тази работа,а са си останали само с мечтите си .
п.п.Ти щом го познаваш, би ли ми казал на колко години е?
Ами,до колкото си спомням, над 78Петър Василев написа:
Мисля , че е 10 или 11 клас , но е много добър риболовец.Ходи всеки ден за риба с баща си които ми е приятел.Ще му се скарам за острия език , но не е имал зли мисли - не е такъв човек , пък и не знаеше с кого си има работа.Вече знае , че си е имал работа с ШЕФА.Петър Василев написа:Пайнер,нямам никакъв проблем ако е читав човека,но от така написаното по-горе от него си излиза чист бъзик,после и закана след като се бъзикнах и аз с него.paynera написа:[Мога да гарантирам за Кристиян които е син на един мои приятел.Баща и син - много добри риболовци - всеки ден са за риба - повечето практикуват под моста от страната на Аспарухово.Много големи специалисти на нощния риболов с лампа и воблер.Моля Кристиян да бъде приет във форума - има много какво форума да научи от него.
Ако ми търси точният адрес и иска да ми оправи здравето ще ти го пусна на лични и му кажи,че доста такива преди него са мечтали да ми я свършат тази работа,а са си останали само с мечтите си .
paynera написа:.......Вече знае , че си е имал работа с ШЕФА.
Взаимното уважението е признак за зрялост и е култура.
Грешка - прошка.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Ама, той много бавно учи, тоз чиляк ве, явно от ходене за риба, не му остава време да ходи на училище.. на 38г да е 10-11 класpaynera написа:
Мисля , че е 10 или 11 клас , но е много добър риболовец.
По тоя повод, се сетих за една моя любима песничка.......то и повтарянето си има добрата страна
Добре дошъл на колегата, ти си първият посрещнат с музикален поздрав, надявам се да сме си полезни
Тук сме приятели и се познаваме, за това има цедка на регистрацията, общо го решихме това...
Май накрая добрият тон взе връх! Но все пак държа този младеж да изясни ситуацията, макар и след празниците.
Щото да не стане като Киркор, който писал на Гарабет, че след гостуването му останал с лошото чувство, че му е откраднал сребърните прибори. После му се извинил: "Приборите се намериха, ама лошото чувство остана!"
Щото да не стане като Киркор, който писал на Гарабет, че след гостуването му останал с лошото чувство, че му е откраднал сребърните прибори. После му се извинил: "Приборите се намериха, ама лошото чувство остана!"
antares- глоб.модератор
Брой мнения : 1966 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 64
Момчето е много много добро и читаво и доста разбиращ,повечето тук ще ни сложи в малкия си джоб относно разбиране и техника
Аз също го познавам и малко ми е странен тона като знам колко почтен и възпитан е (ако става въпрос за същото момче)
Аз също го познавам и малко ми е странен тона като знам колко почтен и възпитан е (ако става въпрос за същото момче)
Баща му (Чавдар) се е ядосал и не си е примерил приказките , но това вече е минало.Има грешка - има и прошка.dobria1 написа:Момчето е много много добро и читаво и доста разбиращ,повечето тук ще ни сложи в малкия си джоб относно разбиране и техника
Сега остава да си поправи и профила,
та всичко да си дойде на мястото.
въпроса е да влезе в релсите на човечноста и разбирателството между хората.
та всичко да си дойде на мястото.
Митак,нали знаеш,че тук в тази насока не си мерим таковата....,dobria1 написа:Момчето е много много добро и читаво и доста разбиращ,повечето тук ще ни сложи в малкия си джоб
въпроса е да влезе в релсите на човечноста и разбирателството между хората.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Привет на всички от мен - Кирил! Днес на варненското езеро имах удоволствието да риболувам с двама колеги - големи симпатяги - та единият от тях ми каза за този сайт и имам огромното желание да се регистрирам, но виждам, че админите не разрешават регистрирането на нови потребители. Какво трябва да направя за да имам честта да бъда част от семейството на GoFishingBg ? Бладодаря предварително за вниманието !
Kiril- Гост
около 15.11.2015 сайта ще бъде отворен за нови потребители.
КИРО- мир на праха му
Приятели регистрирах се успешно но все още не мога да влизам в форума. Някой ще ми обясни ли защо?
В.Вълчев- Гост
Да,обеснявам.В.Вълчев написа:Приятели регистрирах се успешно но все още не мога да влизам в форума. Някой ще ми обясни ли защо?
Регистрирал си се с ник В.Бълчев,затова не можеш да влизаш,НО
оправих ти ника,пробвай сега да влизаш.Успех и добре дошъл.
КИРО- мир на праха му
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Коментари и въпроси свързани с темите за рибите!!
» Въпрос относно проблеми с паролата във Facebook.
» Решаване на проблеми с ушите, носа и гърлото преди гмуркане
» Въпрос относно проблеми с паролата във Facebook.
» Решаване на проблеми с ушите, носа и гърлото преди гмуркане
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing