С лодка в Морето 2011 г. - 2 част
+74
paynera
delisto44
nikawr
minerva60
vvt1970
Ribarina
tano
mixman
host200
gogo26
ufo
fokobg
emilh
HarryCarp
фишфрена
justinian
Тедо
cochi75
стефан няголов
Иво - Шабла
miroslavpetkov
Capt_Flint
sve25
Тик Так
Ogi
Петър Василев
ivu
JimBeam
baretata
felippemassa
Marco Polo
nikgeo
roko koko
dobria1
strijok
andro68
vankica
chapara
Любак
Димитур
Цецо
str.hadjiev
Rimohit
ICO
ribarshe
EU_BG_akademika
iamyordan
milen kordov
Albena
mitko_h_d
maestroto
runner
Кико
Elfi
Мънцата
vatus
Доктора
ДЯДО ИВАН
ПЛУВЧО
Моряка
Тянката
rikitikitavi
Дели
savi aleksiev
вакрил
Asko
карид
jorojoy
Кирил Калчев
xpynxpyn
emanuil
Шморхи
КИРО
krasimir77
78 posters
Страница 22 от 40
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: С лодка в Морето 2011 г. - 2 част
Днес на Паша дере от 7 до 10 чс. 6 кг. кая.
През цялото време вървеше като луда,стръв - скарида.
През цялото време вървеше като луда,стръв - скарида.
mitko_h_d- ...........................
Брой мнения : 347 Рожд.дaта : 04.02.1970
Години : 54
Даааа - пак грешна дестинация си реших за днес.
Ама от миналата година ми беше мерак,да си посетя стари места за кая.
С димича излизаме на по кафе.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Иначе решихме да тролим по време на пътя.
Резултат - един гларус отнесе воблера на Димо.
Ама все пак си беше адреналин де. :6e6ebecd09233a
Вече съм в "градинката" си - амаааа,нещо много променена ми се видя.
Пред вилите откъдето ми бяха координатите,са пораснали големи дървета,
вилите съвсем други - абе за 6 г. много се е променил брега там.
Под тези медузи се крият малките рибки.
С много мъка и търсене заковахме по някое попче.
После сонара се изчерви от неудобство накрая.
Нооо,добрите сафриди бяха по един,по два най-много.
Другите бяхаааа - по 3-4см граци.
Толкова релийз през целия си риболовен стаж не съм правил.
Оообаче сонара настоява да не пускам за поп.
Направихме по някоя рибка,делфина се завъртя да ни помаха,
и ний си бихме дузпата от там.
Проби навътре до 21м - нищо,после вече пред Рубин го видях този РИБ на ИАМА
Провери един джет
А тука пък вече пред Двореца,едно РИБче се измъкна от нищото.
След което последва проверка на документите.
Джета също се набута в забранената зона.
Записват на всички трите имена и ЕГН.
Накараха ни да минем пред граничния катер.
Май народната любоФ е доста опасна за почиващите там.
Ами с Димо имаме ощбо къде 1.5 кг
Скоро до тези градинки няма да ходя.
Разбрах,че всичката пръст от изкопните работи на новите хотели,са
я изсипали върху градинките.
Много жалко - имаше страшен лихнус там.
Ама от миналата година ми беше мерак,да си посетя стари места за кая.
С димича излизаме на по кафе.
Иначе решихме да тролим по време на пътя.
Резултат - един гларус отнесе воблера на Димо.
Ама все пак си беше адреналин де. :6e6ebecd09233a
Вече съм в "градинката" си - амаааа,нещо много променена ми се видя.
Пред вилите откъдето ми бяха координатите,са пораснали големи дървета,
вилите съвсем други - абе за 6 г. много се е променил брега там.
Под тези медузи се крият малките рибки.
С много мъка и търсене заковахме по някое попче.
После сонара се изчерви от неудобство накрая.
Нооо,добрите сафриди бяха по един,по два най-много.
Другите бяхаааа - по 3-4см граци.
Толкова релийз през целия си риболовен стаж не съм правил.
Оообаче сонара настоява да не пускам за поп.
Направихме по някоя рибка,делфина се завъртя да ни помаха,
и ний си бихме дузпата от там.
Проби навътре до 21м - нищо,после вече пред Рубин го видях този РИБ на ИАМА
Провери един джет
А тука пък вече пред Двореца,едно РИБче се измъкна от нищото.
След което последва проверка на документите.
Джета също се набута в забранената зона.
Записват на всички трите имена и ЕГН.
Накараха ни да минем пред граничния катер.
Май народната любоФ е доста опасна за почиващите там.
Ами с Димо имаме ощбо къде 1.5 кг
Скоро до тези градинки няма да ходя.
Разбрах,че всичката пръст от изкопните работи на новите хотели,са
я изсипали върху градинките.
Много жалко - имаше страшен лихнус там.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Днес пуснахме на Шабла, много тегав риболов, само на сонар Лек ход, като покаже телевизора пасаж, стоп и бой докато може До обяд около 10-12 килца. Определено не ми беше ден - главината на колесара сдаде багажа, удавих си фотоапарата /този път май безвъзвратно :21fe7b94c4e424 /... Вдигнахме гълъбите и газ към Болата, Емо ми каза че го чешат доволно Към 13.30 пуснахме там, в началото даваше добре, около 16.30ч понамаля доста. Достраша ни да оставаме до късно, че да не втасаме улова Общо тримата имаме 25кг сафридец и 5 мангалки /мойта е най-йедрата :525707397c05bb /.Ако мога да спася снимките от картата на фотото, утре ще ги пусна
Искам да изкажа специални благодарности на Ванката /Бъкито/ - човека си е легнал в 5 часа, но като му звъннах сутринта за проблема с колесара, веднага се разтърси и ми прати един майстор, който до обяд ми оправи колесара :dancingHappy_i Ако не беше станало ... не ми се мисли Благодарности и на Герги/Тракториста/, той си знае за какво За пореден път се убедих, че в този форум има Човеци, които с радост мога да нарека Приятели!
Искам да изкажа специални благодарности на Ванката /Бъкито/ - човека си е легнал в 5 часа, но като му звъннах сутринта за проблема с колесара, веднага се разтърси и ми прати един майстор, който до обяд ми оправи колесара :dancingHappy_i Ако не беше станало ... не ми се мисли Благодарности и на Герги/Тракториста/, той си знае за какво За пореден път се убедих, че в този форум има Човеци, които с радост мога да нарека Приятели!
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Аз май ще имам пойчи.
Жената искаше плаж, аз исках риби и стигнахме до компромис. Зарязах на едно самотно, "наше" си плажче и аз и баджанака забихме да търсим рибите. Хубаво ама на Биволите риби йок. По-към Черноморец баджо ковна 6 сафрида, а аз само един и то през гърба.
Ралтата е ясна, или ще има риби на мидарниците на Св. Иван или ще се оди на плаж при жената да си печем трътките.
Айде към мидарниците, ама вятъра, дето го обещаха, че ще е рехав, хич не беше такъв. Вдига зайци, бута ни, па тя рибата и без това пръсната...зор си беше. Тъкмо напипам пасажче, извадим 1-2 риби и айде ни снесе. Маторят комай не го загасих днес.
Писна ми и видях, че още 15-а лодки и яхти са вързани за мидарника, та се вързах и аз. Той джакпота бил там пък. Кал от риби. Ври и сонара се пукна да пищи. Очаквах да вадим по поне 5-6 накуп, но уви. Пак по 1-2 но поне редовно. Баджо обаче упорито ме водеше в резултата. Три чепарета смених и накря бяла першуна с малко ламенце като че ли поизравниха резултата.
Смях се с новобранката...Обяснявам му, като ти клъвне се усеща едно потрепване, леко подръпване и...значи имаш риба. Ми аз кай, нищо не усещам. Ми вади тогава и да се местим. Вади и има 3 риби. А...тез кога са се хванали бре? И така няколко пъти. После посвикна и даже познаваше дали вади 1 или 2 риби келеша.
Краен резултат - към 2.5-3 кила среден и донякъде едър сафрид.
Снимки пак нямам защото снощи като съм свалял снимките от Варна, съм го забравил включен и батерията умряла.
Иначе имаше какво да се снима, яхти, лодки, комети, пасаж с платерини мина под лодката, а морето бе много бистро и добре се видяха...
Видях пак простотията на първенютата.
Който е ходил значе, че между мидарника и кея от северната страна на острова има известно разстояние...примерно 100-а метра. Там бяха събрани поне 20-а големи яхти и лодки. Кеф, апване, пийване, почивка...таквиз неща. Откъм Созопол се зададе едно сребристо Бонито 32 с 2х275 Меркури Верадо. Лодката...красота! Голяма рубка, отзад маса с кожени дивани, фенери, стойки за въдици..бе квот се сетиш, а на покрива надуваема лодка с 15 коня мотор и цялото нещо се пуска с кран във водата. Мечта! :3f7e6dc87de4b9
Мечтата мина през лодките на пълна газ да им покаже къФ е бръз, после изви към нас, не намали, веднага отне газта до 0 с цел да се върже при нас на мидарника и последвалите вълни яяяко ни разлюляха. Ние бяхме, една яхта моторна, след 10-а метра аз, след още 10 една ветроходна красавица под канадски флаг, след още 10 метра друга ветроходка. Бонитото се навря между двете ветроходки и понеже капитана ноо умен, не извадиха въже и лека полека да стигнат до мидарника и да се вържат. Не даде газ, настъпи мидарника, пусна котва и даде заден с идеята да се държи на котвата. Котвата изтърва, яхтата тръгна с вратите напред, гаааз напред, гаааз назад извъртя се, остъргна се в канадеца и реши, че стига е правил поразии там. Реши да идва към нас. Видях аз и викам "Слави, имах готовност с въжето на мидарника, че то идва да ни убива".
Дойде оня, пак напред, назад бута мидарника, с него и нас, че сме вързани. Намести се като тюфлек в трико и пак почна котвата нагоре, котвата надолу, яхтата се върти, газ напред, газ назад...Последва команда "Слави, въжето!!!" и си бих камшика, че мойта лодка не мой да понесе удар на таквоз трупче. Напсувах ги наум, половинта на глас, та дано чуят, хвърлих им кръвнишки поглед и си заминахме да си взема жената, че в нея са ключовете за колата!
Край! :95a6347ec54c90
П.П. Забравих нещо много важно. На брега, като събирахме такъмите, баджанака откри, че има изпасана кука. Стягайте се пичуви!!! :dancingHappy_i
П.П.П. Запознах се и с Франко от фишинг манията. Видял ме човека, че ръкомахам нещо, познал лодката, после и мен, свирил викал...кой да чуе. Аз съм капитан на яхта ве алооуууу! Къде щи чуя някъв си плажуващ. Дойде после, запознахме се, поприказвахме си, па се разделихме по живо по здраво. :609c1f728720fb
Жената искаше плаж, аз исках риби и стигнахме до компромис. Зарязах на едно самотно, "наше" си плажче и аз и баджанака забихме да търсим рибите. Хубаво ама на Биволите риби йок. По-към Черноморец баджо ковна 6 сафрида, а аз само един и то през гърба.
Ралтата е ясна, или ще има риби на мидарниците на Св. Иван или ще се оди на плаж при жената да си печем трътките.
Айде към мидарниците, ама вятъра, дето го обещаха, че ще е рехав, хич не беше такъв. Вдига зайци, бута ни, па тя рибата и без това пръсната...зор си беше. Тъкмо напипам пасажче, извадим 1-2 риби и айде ни снесе. Маторят комай не го загасих днес.
Писна ми и видях, че още 15-а лодки и яхти са вързани за мидарника, та се вързах и аз. Той джакпота бил там пък. Кал от риби. Ври и сонара се пукна да пищи. Очаквах да вадим по поне 5-6 накуп, но уви. Пак по 1-2 но поне редовно. Баджо обаче упорито ме водеше в резултата. Три чепарета смених и накря бяла першуна с малко ламенце като че ли поизравниха резултата.
Смях се с новобранката...Обяснявам му, като ти клъвне се усеща едно потрепване, леко подръпване и...значи имаш риба. Ми аз кай, нищо не усещам. Ми вади тогава и да се местим. Вади и има 3 риби. А...тез кога са се хванали бре? И така няколко пъти. После посвикна и даже познаваше дали вади 1 или 2 риби келеша.
Краен резултат - към 2.5-3 кила среден и донякъде едър сафрид.
Снимки пак нямам защото снощи като съм свалял снимките от Варна, съм го забравил включен и батерията умряла.
Иначе имаше какво да се снима, яхти, лодки, комети, пасаж с платерини мина под лодката, а морето бе много бистро и добре се видяха...
Видях пак простотията на първенютата.
Който е ходил значе, че между мидарника и кея от северната страна на острова има известно разстояние...примерно 100-а метра. Там бяха събрани поне 20-а големи яхти и лодки. Кеф, апване, пийване, почивка...таквиз неща. Откъм Созопол се зададе едно сребристо Бонито 32 с 2х275 Меркури Верадо. Лодката...красота! Голяма рубка, отзад маса с кожени дивани, фенери, стойки за въдици..бе квот се сетиш, а на покрива надуваема лодка с 15 коня мотор и цялото нещо се пуска с кран във водата. Мечта! :3f7e6dc87de4b9
Мечтата мина през лодките на пълна газ да им покаже къФ е бръз, после изви към нас, не намали, веднага отне газта до 0 с цел да се върже при нас на мидарника и последвалите вълни яяяко ни разлюляха. Ние бяхме, една яхта моторна, след 10-а метра аз, след още 10 една ветроходна красавица под канадски флаг, след още 10 метра друга ветроходка. Бонитото се навря между двете ветроходки и понеже капитана ноо умен, не извадиха въже и лека полека да стигнат до мидарника и да се вържат. Не даде газ, настъпи мидарника, пусна котва и даде заден с идеята да се държи на котвата. Котвата изтърва, яхтата тръгна с вратите напред, гаааз напред, гаааз назад извъртя се, остъргна се в канадеца и реши, че стига е правил поразии там. Реши да идва към нас. Видях аз и викам "Слави, имах готовност с въжето на мидарника, че то идва да ни убива".
Дойде оня, пак напред, назад бута мидарника, с него и нас, че сме вързани. Намести се като тюфлек в трико и пак почна котвата нагоре, котвата надолу, яхтата се върти, газ напред, газ назад...Последва команда "Слави, въжето!!!" и си бих камшика, че мойта лодка не мой да понесе удар на таквоз трупче. Напсувах ги наум, половинта на глас, та дано чуят, хвърлих им кръвнишки поглед и си заминахме да си взема жената, че в нея са ключовете за колата!
Край! :95a6347ec54c90
П.П. Забравих нещо много важно. На брега, като събирахме такъмите, баджанака откри, че има изпасана кука. Стягайте се пичуви!!! :dancingHappy_i
П.П.П. Запознах се и с Франко от фишинг манията. Видял ме човека, че ръкомахам нещо, познал лодката, после и мен, свирил викал...кой да чуе. Аз съм капитан на яхта ве алооуууу! Къде щи чуя някъв си плажуващ. Дойде после, запознахме се, поприказвахме си, па се разделихме по живо по здраво. :609c1f728720fb
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Добре сте се справили днес,и аз излизах,и имам риба за един малък тиган
имах и един малък гостенин
който си отиде по живо,по здраво
Живи и здрави :609c1f728720fb
имах и един малък гостенин
който си отиде по живо,по здраво
Живи и здрави :609c1f728720fb
????- Гост
Мънцата написа:............ Общо тримата имаме 25кг сафридец и 5 мангалки /мойта е най-йедрата :525707397c05bb / .......
Месар :4506ea66aafe7f и Аз се чудя защо на Вълнолома само дремем, а риба йок.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Това на яланкат ли го хвана ?
:525707397c05bb
Любак- глоб.модератор
Днес бях на болата точно когато Мънцата си тръгваше, от 17:30 до 21ч аз лично имам около 5кг сафрид, а колегата с които бях имаше поне 12кг , аз пих бири в по голямата част от времето... бях труп - много тежък ден... . Точно когато решихме да излизаме и под нас стана кал от риба (12м) . До тъмно скубахме.
П.П. Мънцоне синио уебет кефи , заслужава си нервите ! :)
П.П. Мънцоне синио уебет кефи , заслужава си нервите ! :)
Koлеги привет, малко инфо от Мaслен нос. Днес бях на плажа на Перла, поприказвах с рибарите с лодки които излизаха оттам. Масовия улов беше сафрид с размер среден до дребен, като от сутринта до 12 -14 часа повечето имаха средно по 2-3кг на човек. Едната от лодките имаше изкаран малък лефер на чепарето – около 300гр. Поздрави!
vankica- ...........................
Брой мнения : 161 Рожд.дaта : 18.09.1976
Години : 48
Тази вечер от 19.50 до 20.30 на Траката ма 20м. дълбочина беше кеф на макс 3.200кг
четири пълни 12ки ако имаше кой да откача сафрида резултата щеше да е двоен
рибата беше на повърхността на водата, беШе КРАСОТА И КЕФ НА МАКС :dancingHappy_i
рибата беше на повърхността на водата, беШе КРАСОТА И КЕФ НА МАКС :dancingHappy_i
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Супер чудесно :3f7e6dc87de4b9 дано не е случайно преминаващ, а трайно пребиваващ :1db1cce6422ce9
krasimir77- ...........................
Брой мнения : 362 Рожд.дaта : 05.12.1977
Дооообре вееее :3f7e6dc87de4b9savi aleksiev написа:Тази вечер от 19.50 до 20.30 на Траката ма 20м. дълбочина беше кеф на макс 3.200кг
Мда от траката до почивка дава по 3-4кг на човек похвалиха ми се вчера. Това е много добра новина , дано се задържи ! Събота съм там живот и здраве с новио уебед да разработим маторя :)
Вчера до обяд около Маслен нос,по2-3кг сафрид на човек Ама много пръснат,а следобед духна източен и ни изгони по бързата процедура
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
А това е от днес на Траката за около два часа 2.5 кг.
savi aleksiev написа:А това е от днес на Траката за около два часа 2.5 кг.
Ей туй тооо! Утре може да ти правя компания
krasimir77- ...........................
Брой мнения : 362 Рожд.дaта : 05.12.1977
Добре ве Савка.
Ако беше казал че ще излизаш,може би щяхме да дойдем при теб.
И ний по това време бяхме вече в ачика,ама пред Галата.
И на бавен ход отивахме още по в ачика.
Някъде на 23-я метър се показа на сонара разведчика,и
веднага последва план за пленяването му.
Първо Димо
После Никито
И аз де.Но всичко това беше към 15мин.
После тотално се скри сафрида.Къде ли не обикаляхме,ама
в нашия тараф го нямаше.
И минахме на план Б - попа,
и навреме го метнахме пред носа на Черноморец.
Имаше и нашественници като този скорпид
Имаше и добър лихнус
И скорпид,ама ашладисан
наторени чучурини ( лапини де )
Абе интензивен риболов се получи.
Те ни общия улов на
И моя за деня - 3 метра и кусур
После почнаха да ги пускат от училище,и само релийзи се хващаха
и ний хванахме пътя към гаража
Специалното инфо:
Забравих да видя как е водата,но оня ден беше 23,5*
Още като се курдисахме за попа,на 9м,извадих 3 доста добри сафрида.
Докато вадех единия поп,малко преди да го вдигна,добре се видя как атакува чернокопа,
абе баш лефер вече си беше,но в последния момент даде мигача.
Тъкмо си прибирах блесната,и около лодката завря от скачащи риби.
Докато прекарам през двата водача кордата,да сложа вирбела - всичко
отшумя.Мятах 5-6 мин алба-2,ама нънци.
То,след като го видях зад попа още сложих албата,доста въртене имаше,
ама няма снимка.
Шурито през това време пробваше с чепарето.
Често покрай нас минаваха единични бройки уплашени иларии.
Аре чао за сега.
Ами това е - вече пробите са му майката на успеха.
Ако беше казал че ще излизаш,може би щяхме да дойдем при теб.
И ний по това време бяхме вече в ачика,ама пред Галата.
И на бавен ход отивахме още по в ачика.
Някъде на 23-я метър се показа на сонара разведчика,и
веднага последва план за пленяването му.
Първо Димо
После Никито
И аз де.Но всичко това беше към 15мин.
После тотално се скри сафрида.Къде ли не обикаляхме,ама
в нашия тараф го нямаше.
И минахме на план Б - попа,
и навреме го метнахме пред носа на Черноморец.
Имаше и нашественници като този скорпид
Имаше и добър лихнус
И скорпид,ама ашладисан
наторени чучурини ( лапини де )
Абе интензивен риболов се получи.
Те ни общия улов на
И моя за деня - 3 метра и кусур
После почнаха да ги пускат от училище,и само релийзи се хващаха
и ний хванахме пътя към гаража
Специалното инфо:
Забравих да видя как е водата,но оня ден беше 23,5*
Още като се курдисахме за попа,на 9м,извадих 3 доста добри сафрида.
Докато вадех единия поп,малко преди да го вдигна,добре се видя как атакува чернокопа,
абе баш лефер вече си беше,но в последния момент даде мигача.
Тъкмо си прибирах блесната,и около лодката завря от скачащи риби.
Докато прекарам през двата водача кордата,да сложа вирбела - всичко
отшумя.Мятах 5-6 мин алба-2,ама нънци.
То,след като го видях зад попа още сложих албата,доста въртене имаше,
ама няма снимка.
Шурито през това време пробваше с чепарето.
Често покрай нас минаваха единични бройки уплашени иларии.
Аре чао за сега.
Ами това е - вече пробите са му майката на успеха.
КИРО- мир на праха му
Мдааа, според "колеги" от Бургас от 4 дни има редовен сафрид на Маслен нос.
Информацията беше потвърдена днес
От 06:20 до 09:30 двама човека около 8.5 кг.
После отряза и се пръсна и от 09:30 до 12 часа не направихме общо повече от половин кило.
Сафрида си е съвсем редовен - а не както миналата година имаше граца до Октомври.
Днес имаше и делфини. Казаха, че и вчера имало.
Имаше и циганки. Съвсем до нас видяхме да извадят 3 бр. По окомер едната беше над 300 гр.
А един колега на Мириус каза, че днес извадил 5 бр. но влачил паламудско чепаре.
Рано сутрин и до 9 часа сафрида не подбираше чепарета.
По-късно не искаше на зелено ламе, а даваше на перце ишил с малко (2-4 бр.) ламенце. Куки 7-8 номер.
Рибата масово мужду 12-ти и 16ти метър, че до дъното, където дебнат дракони.
Температура на водата 23 сутринта до 24.5 по обед.
Много хамсия на плиткача до самия нос.
Успех!
Информацията беше потвърдена днес
От 06:20 до 09:30 двама човека около 8.5 кг.
После отряза и се пръсна и от 09:30 до 12 часа не направихме общо повече от половин кило.
Сафрида си е съвсем редовен - а не както миналата година имаше граца до Октомври.
Днес имаше и делфини. Казаха, че и вчера имало.
Имаше и циганки. Съвсем до нас видяхме да извадят 3 бр. По окомер едната беше над 300 гр.
А един колега на Мириус каза, че днес извадил 5 бр. но влачил паламудско чепаре.
Рано сутрин и до 9 часа сафрида не подбираше чепарета.
По-късно не искаше на зелено ламе, а даваше на перце ишил с малко (2-4 бр.) ламенце. Куки 7-8 номер.
Рибата масово мужду 12-ти и 16ти метър, че до дъното, където дебнат дракони.
Температура на водата 23 сутринта до 24.5 по обед.
Много хамсия на плиткача до самия нос.
Успех!
Capt_Flint- ...........................
Брой мнения : 30 Рожд.дaта : 22.02.1971
Браво , капитане
Rimohit- ...........................
Брой мнения : 603 Рожд.дaта : 24.06.1979
Години : 45
Днес от 17 до 20 ч. аз три и половина кила сафрид на Траката. Фоко и Добрия ако искат да си пишат техния улов има и снимки ама утре забра фотото на лодката
Супер :dancingHappy_i Дано се задържи
Що ве ние ша хваща ме
ви е ша правите пачки
тъй де :29e6bbd771c7f3
ви е ша правите пачки
тъй де :29e6bbd771c7f3
Мънцата написа:Супер :dancingHappy_i Дано се задържи
До м.Февруари 2012 г. нали. :d5116e0ebf2fc8
Любак- глоб.модератор
Ами дърпайте я веееее.Capt_Flint написа:Мдааа,......
............Много хамсия на плиткача до самия нос.
Успех!
Това е мезето за зимата.Сега е времето да се насоли.
КИРО- мир на праха му
Страница 22 от 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Страница 22 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing