Бракониери
+6
ПЛУВЧО
nasco2
YordanDanev
KREPEJA
sllipi1
Ribarina
10 posters
Страница 1 от 1
Бракониери
Днес официално се присъединих към тази гадна зган.
Прибирахме се и по пътя решихме да се отбием през Димчево да видим какво правят на мостовете.
На мостовете народ много,слизаме и гледаме всичко живо с парашути хващат таранка и платика.
Лапето ми вика дай да хванем по една риба,нали си обещал.Хубаво ама аз нямам нито парашут нито странно изкривена кука за засечка.Разрових багажника и намерих чернокопени чепарета и въдицата ми за риболов от лодка.Закачих чепарето с една малка тежест и дадох на лапето да клати под моста.За голяма моя изненада почти веднага започна да дърпа и навива .Ето какво хвана
[You must be registered and logged in to see this image.]
На следващите замятания празно нямаше.Детето направо изпадна в екстаз.При едно от пусканията лапето ме гледа странно и ми вика "Айло (ТОЙ НЕ МИ ВИКА ТАТКО) хванах голяма риба.Ние с майка му се засмяхме и погледнахме под моста където се мяташе ето това
Беше леко закачено за опашката и си отиде обратно,но други като него че и по-малки отидоха в кофите на бракониерите.След това дойдоха и местните със серкмета голяма сеч на маломерна риба настана.
Качих се в колата и звъннах на ИАРА,като не ми вдигнаха на телефона за сигнали се свързах с тях чрез 112.
Такова отношение имат към проблема че тази година беше последната дето си плащам билет.Това е най безотговорната институция в България
Прибирахме се и по пътя решихме да се отбием през Димчево да видим какво правят на мостовете.
На мостовете народ много,слизаме и гледаме всичко живо с парашути хващат таранка и платика.
Лапето ми вика дай да хванем по една риба,нали си обещал.Хубаво ама аз нямам нито парашут нито странно изкривена кука за засечка.Разрових багажника и намерих чернокопени чепарета и въдицата ми за риболов от лодка.Закачих чепарето с една малка тежест и дадох на лапето да клати под моста.За голяма моя изненада почти веднага започна да дърпа и навива .Ето какво хвана
На следващите замятания празно нямаше.Детето направо изпадна в екстаз.При едно от пусканията лапето ме гледа странно и ми вика "Айло (ТОЙ НЕ МИ ВИКА ТАТКО) хванах голяма риба.Ние с майка му се засмяхме и погледнахме под моста където се мяташе ето това
Беше леко закачено за опашката и си отиде обратно,но други като него че и по-малки отидоха в кофите на бракониерите.След това дойдоха и местните със серкмета голяма сеч на маломерна риба настана.
Качих се в колата и звъннах на ИАРА,като не ми вдигнаха на телефона за сигнали се свързах с тях чрез 112.
Такова отношение имат към проблема че тази година беше последната дето си плащам билет.Това е най безотговорната институция в България
Ribarina- ...........................
Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42
Re: Бракониери
попаднах на едно клипче от миналата година и реших да го споделя с вас евала на колегите от клипа [You must be registered and logged in to see this link.]
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Години : 48
Адмирации за колегите от клипа !sllipi1 написа:попаднах на едно клипче от миналата година и реших да го споделя с вас евала на колегите от клипа [You must be registered and logged in to see this link.]
KREPEJA- ...........................
Брой мнения : 195 Рожд.дaта : 04.07.1968
Години : 56
И на Грудовска е същата работа, миналата седмица като ходихме там, сутринта сварихме косачите и парашутистите с пълни чували риба, а вечерта ние си тръгваме а те отново идват. Като питах един бетерин от ония за какво му е толкова много риба, ми каза че я изкупували по един лев килото и предната нощ направил 50 кила платика.
Това е истината колеги, и скоро няма да се оправим да не казвам че хич няма да се оправим.
Това е истината колеги, и скоро няма да се оправим да не казвам че хич няма да се оправим.
YordanDanev- ...........................
Брой мнения : 627 Рожд.дaта : 25.02.1976
Години : 48
YordanDanev написа:.............изкупували по един лев килото и предната нощ направил 50 кила платика.........
Това вече е огромна наглост
Вчера,на яз Цонево под с.Аспарухово,трима момци(двамата са ми познати по физиономия,ама ... пусто и аз взех да одъртявам май.... ) с лодка Тритон се справиха много бързо с една мрежа(накълцана,разфасована и ...може би вече изгорена на брега).В мрежата имаше едно шаранче и една каракуда.Казаха ми,че на всяко влизане "разкрасяват" по една мрежа или герим.Само така. Нека бъдат за пример и всички да имаме тяхната смелост и всеотдайност.
А иначе,местните си го имат за даденост да си Фъргат мрежи,винтери,парашути и т.н. в реки и язовири.
А иначе,местните си го имат за даденост да си Фъргат мрежи,винтери,парашути и т.н. в реки и язовири.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
ПЛУВЧО написа:Вчера,на яз Цонево под с.Аспарухово,трима момци(двамата са ми познати по физиономия,ама ... пусто и аз взех да одъртявам май.... ) с лодка Тритон се справиха много бързо с една мрежа(накълцана,разфасована и ...може би вече изгорена на брега).В мрежата имаше едно шаранче и една каракуда.Казаха ми,че на всяко влизане "разкрасяват" по една мрежа или герим.Само така. Нека бъдат за пример и всички да имаме тяхната смелост и всеотдайност.
Те така трябва при нас е трагедия вече наглите Паничеревски цигани вече в Нова Загора си продават спокойно риба платика та нали са с иирата никой нищо не може нищо им каже нали за тях работят те това нашата мила Родина, жална ний майка .
Същото е и Галъбово там само парашутисти друга въдица не се използва там.
Pesho N.Zagora- ...........................
Брой мнения : 2566 Рожд.дaта : 15.04.1970
Години : 54
Сега се прибирам от Мандра и дасе похваля че отбелязахме точка за нас срещу гадовете.След кратка организация патрул на 4 РПУ,ИАРА и моя милост като организатор бяха заловени две коли с мургави братя който се канеха да пускат мрежи но им приседна.Наглите мангали в паническия си бяг щяха да блъснат патрулката но вкрайна сметка бяха задържани така че радвайте се братя
Последната промяна е направена от krasi81 на Пон 3 Мар 2014 - 19:05; мнението е било променяно общо 1 път
krasi81- ...........................
Брой мнения : 466 Рожд.дaта : 07.06.1981
Години : 43
Браво
gogata1- ...........................
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 61
Краси
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
ДооОООбре ве Краси.
Те не мирясаха ли след ОНЯ "бой" ве?
Те не мирясаха ли след ОНЯ "бой" ве?
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
И то в Бургас добре, а днес бях на Паничеревския залив под селото нагли, нагли мургавели пускат си мрежите без никакво претеснение въпреки обаждането на Иира те ги знае ли никви нидойдоха, идеше ми няма управия .
Малко снимчици на мангалите
всяка вечер па през деня се щурмува залива
[You must be registered and logged in to see this image.].
Малко снимчици на мангалите
всяка вечер па през деня се щурмува залива
[You must be registered and logged in to see this image.].
Pesho N.Zagora- ...........................
Брой мнения : 2566 Рожд.дaта : 15.04.1970
Години : 54
Similar topics
» Пак бракониери...
» Бракониери в Испания
» Телефоните на всички началници на отдели в ИАРА за сигнали за мрежи или бракониери.
» Бракониери в Испания
» Телефоните на всички началници на отдели в ИАРА за сигнали за мрежи или бракониери.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing