Календар на Trustikovo Lake
5 posters
Страница 1 от 1
Календар на Trustikovo Lake
Здравейте Приятели с любезното съдействие на Хари пускам каленадара на Тръстиково за 2012г.
Така за всички ще е по-удобно както за кандидат състезателите да си планират годината и на време да заявят желанието си за участие ,така и за хората решили да посетят водоема да знаят кога са състезанията за да не бият сума ти път , а после да се окаже ,че е затворен за състезание.
I. Trustikovo Lake and Friends
Дата на провеждане: 13 – 16 април 2012 г.
За подробности и записване [You must be registered and logged in to see this link.]
II. Trustikovo Carp Cup - 2012 - Април
Дата на провеждане: 28 април – 1 май 2012 г.
За подробности и записване [You must be registered and logged in to see this link.]
III. Trustikovo Carp Classic 2012
Дата на провеждане: 23 – 27 май 2012 г.
За повече подробности : [You must be registered and logged in to see this link.]
При липса на достатъчно записали отбори за провеждането на това мероприятие, на водоема ще се проведе алтернативно такова:
Trustikovo Carp Cup - 2012 - Май
Дата на провеждане: 24 – 27 май 2012 г.
Правила: По ФИПС / с леки промени /
Минимален брой участващи отбори: 12 отбора
Максимален брой състезатели в отбор: Трима състезатели / двама състезаващи се + един кетчър, с право на две смени в отбора през цялото времетраене на мероприятието/
Такса участие : 300 лв.
Награден фонд: 60 %
При записването с предимство ще бъдат отборите, които са се били записали за Trustikovo Carp Classic 2012 към месец март 2012 г.
IV. HarryCarp Cup 2012
Дата на провеждане: 5 – 8 юли 2012 г.
V. Trustikovo Carp Cup - 2012 – Септември
Дата на провеждане: 6 – 9 септември 2012 г.
VI. Републиканско първенство по улов на шаран – III-ти кръг
Дата на провеждане: 11 – 14 октомври 2012 г.
Тук за подробности и записване се обърнете към Дачката и Бат Дони.
Таксата определена за наем на водоема за това мероприятие е в размер на 2000 лв с ДДС . Като същата сума, ще бъде предоставена като спонсорство / при награждаването на II- ри кръг/ от Управата на Trustikovo Lake, на националите, класирали се за световното първенство през 2012 г. в Румъния
Пожелаваме на всички спорна 2012 г. и много положителни риболовни емоции.
Така за всички ще е по-удобно както за кандидат състезателите да си планират годината и на време да заявят желанието си за участие ,така и за хората решили да посетят водоема да знаят кога са състезанията за да не бият сума ти път , а после да се окаже ,че е затворен за състезание.
II. Trustikovo Carp Cup - 2012 - Април
III. Trustikovo Carp Classic 2012
Дата на провеждане: 23 – 27 май 2012 г.
За повече подробности : [You must be registered and logged in to see this link.]
При липса на достатъчно записали отбори за провеждането на това мероприятие, на водоема ще се проведе алтернативно такова:
Trustikovo Carp Cup - 2012 - Май
Дата на провеждане: 24 – 27 май 2012 г.
Правила: По ФИПС / с леки промени /
Максимален брой състезатели в отбор: Трима състезатели / двама състезаващи се + един кетчър, с право на две смени в отбора през цялото времетраене на мероприятието/
При записването с предимство ще бъдат отборите, които са се били записали за Trustikovo Carp Classic 2012 към месец март 2012 г.
IV. HarryCarp Cup 2012
Дата на провеждане: 5 – 8 юли 2012 г.
V. Trustikovo Carp Cup - 2012 – Септември
Дата на провеждане: 6 – 9 септември 2012 г.
VI. Републиканско първенство по улов на шаран – III-ти кръг
Дата на провеждане: 11 – 14 октомври 2012 г.
Тук за подробности и записване се обърнете към Дачката и Бат Дони.
Таксата определена за наем на водоема за това мероприятие е в размер на 2000 лв с ДДС . Като същата сума, ще бъде предоставена като спонсорство / при награждаването на II- ри кръг/ от Управата на Trustikovo Lake, на националите, класирали се за световното първенство през 2012 г. в Румъния
Пожелаваме на всички спорна 2012 г. и много положителни риболовни емоции.
Re: Календар на Trustikovo Lake
Дата на провеждане: 28 април – 1 май 2012 г
Мисля че, това ще е добра тренировка .. може да заявим участие ако сте съгласни
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Години : 52
Аз съм ЗА :dancingHappy_icarpsliven2 написа:Дата на провеждане: 28 април – 1 май 2012 г
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Значи изчакваме Павката и заявяваме участие
Мънци и Васе за мен тези дата са една добра тренировка!
Имайте предвид,че ако се проведе състезанието по правилата на ФИПС(без лодки,в/у това акцентувам) е в наш ущърб!
Днес точно по този въпрос писах и на Хари и уточних тези неща...
Имайте предвид,че ако се проведе състезанието по правилата на ФИПС(без лодки,в/у това акцентувам) е в наш ущърб!
Ми ако е така ... вий ши фургати, аз ши пикъ пръжолити ... въййй, то май и с барбекюта ни мойPavkata 1977 написа:I. Trustikovo Lake and Friends
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Събираме се на Приятелският сбор и решаваме кога и как ще се явим.
За мен ако отпадне първоначалният замисъл на Хари за състезанието,най-подходящо е да се явим тук:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Веднага обяснявам - има 3-ма равноправни състезатели и е разрешено използването на лодки!
За мен ако отпадне първоначалният замисъл на Хари за състезанието,най-подходящо е да се явим тук:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Веднага обяснявам - има 3-ма равноправни състезатели и е разрешено използването на лодки!
Краен срок за записване и заплащане на цялата такса: 31 март 2012 г.
Аз мислих че тва състезание е с лодки... то щото на онуй приятелското .. то няма да е състезание ами некав купон и нема да мой да се разбере нищо .. ще дойдат много... и от всякъде (сбирщаин) .. ше крякат ше викат .. ше фърлят квот им падне ... няма начин да стане тренировка
Краен срок за записване и заплащане на цялата такса: 31 март 2012 г.
Аз мислих че тва състезание е с лодки... то щото на онуй приятелското .. то няма да е състезание ами некав купон и нема да мой да се разбере нищо .. ще дойдат много... и от всякъде (сбирщаин) .. ше крякат ше викат .. ше фърлят квот им падне ... няма начин да стане тренировка
Да ама не е Васе с лодки и трима равноправни участници е само "Хари къп".
Ами ше ходим на него .. ше имаме възможност да експериментираме все пак
п.п. Мънци то барбекюто е позволено .. ние като бяхме си правихме.. въпроса е да неправим огнища .. което не е проблем :525707397c05bb
п.п. Мънци то барбекюто е позволено .. ние като бяхме си правихме.. въпроса е да неправим огнища .. което не е проблем :525707397c05bb
carpsliven2 написа:......то щото на онуй приятелското .. то няма да е състезание ами некав купон и нема да мой да се разбере нищо .. ще дойдат много... и от всякъде (сбирщаин) .. ше крякат ше викат .. ше фърлят квот им падне ... няма начин да стане тренировка
Тук си в заблуда. В средата на април е едно приятелско мероприятие, под формата на свободен риболов, като се спазват всички правила на водоема. А те не позволяват нещата които твърдиш, така че си е една добра тренировка. Който по някакъв начин наруши правилата и спокойствието на околните, както е приятелско мероприятието, така и с едно приятелско потупване по рамото ще бъде съпроводен на там, от където е дошъл. Водоема нито ще е пренаселен нито пък ще се пречи на тези които са дошли със сериозни намерения да ловят риба
Не бъркай приятелския риболов, при свободен вход, със приятелска среща тип банкет
HarryCarp- ...........................
Брой мнения : 200 Рожд.дaта : 07.07.1977
Години : 47
Еее па Хари каза че, ние сме с предимство... понеже ше играем на всс,,
ама все ми се иска и по късното да играем де ... кво като е по правилата на фипс ... ние можем и от ръка да си меткаме ...
Ама както кажете ... аз съм навит за всичко... хем ше тренираме .. хем ше купонясваме . :1db1cce6422ce9
ама все ми се иска и по късното да играем де ... кво като е по правилата на фипс ... ние можем и от ръка да си меткаме ...
Ама както кажете ... аз съм навит за всичко... хем ше тренираме .. хем ше купонясваме . :1db1cce6422ce9
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пон 25 Ное 2024 - 20:29 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing