Край на ледът започва се
+4
Tiho Todorov
Йордан Марков
chapara
borislav58
8 posters
Страница 1 от 1
Край на ледът започва се
Привет на колеги и колежки!
Днес дойде така дългоочакваният ден за риболов.Цели два месеца, и косур гледам хоби тв. и с яд гледах бялата напас, която покри гори, и язовири, и ни лиши от най любимото ни хоби.Но няма свърши се, сега рибата да се стяга достатъчно си почина.Набелязах си яз. Правище, то така или иначе на друго место няма къде да се иде.Тръгнахме с жената и Лъки .Спрях за малко, и слязохме с жената до магазина да напазаруваме Лъки стоеше в колата .Напазарувахме и си тръгнахме, е точно тук бе изненадата посегнах да отворя вратата ама нееее ,Лъки бе заключил от вътре, и ключовете се клатеха на контакта Ами сега трябва да се връщам пеш до дома за резервните Моята врата не беше хубаво затворена, и това реши проблема. Намерих един по корав тел и дръпнах дръжката на вратата и се отвори не го навиквах щото нямаше да ме разбере :6e6ebecd09233a Еее край тръгнах, и нямаше спирка вече.Ето го и него язовира първото което видях бяха боклуците и мърлящината на колегите ни.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Последния път като бяхме почистихме с един колега ето кво е пак
Водата на язовира бе боза, казах си няма да е днес ,но имаше колеги дори живарници във водата
Разменихме по некоя дума с колегите, които се оплакаха за мудното баране, и.се заех с захранки и разпъване на тоягите, че то вече стана обяд .Започнах на мач както винаги перо 2гр. водач 0.8 кука 16 на дълбочина 4метра.Да ама не час без да барне захранка изхвърлях половин кофа не ще.
Дойде ми нещо на акъл, и рекох да го пробвам рибата проиграваше тук там, и затова направих на жената мача на по плитко газене малко перо 0.8гр водача и куката същите.
Не мина и минути и веднага улови една баба, след ней уклей ,еееее преправих и аз всичко, и се откри риболова.Забравих да спомена ловехме на пинки 2 червечета дълбочината е като за уклей.
Преди сме ловели рибата на 4 м. а сега на 1метър предположих защо е тъка водата е кафява и по дъното сигурно е още по кафяво затуй не бара долу.
Решихме малко да починем щото загряха лагерите на макарите пък и да почистим любимото си место .Също и да направим манджата
На жената и омръзна да лови дребосък, защото не я кефило, и се гушнаха с Лъки
Аз продължих още половин час да ловя ,но упоритата риба явно не и бе ден затова реших да приключа, защото стана студено, пък и няма кво да я правя толкова риба :9bbce68c65a7e8
Наслука на всички ви и искам да призова всички колеги
Изчисти своето любимо место Ето как светна любимото ми место след като го почистихме
Днес дойде така дългоочакваният ден за риболов.Цели два месеца, и косур гледам хоби тв. и с яд гледах бялата напас, която покри гори, и язовири, и ни лиши от най любимото ни хоби.Но няма свърши се, сега рибата да се стяга достатъчно си почина.Набелязах си яз. Правище, то така или иначе на друго место няма къде да се иде.Тръгнахме с жената и Лъки .Спрях за малко, и слязохме с жената до магазина да напазаруваме Лъки стоеше в колата .Напазарувахме и си тръгнахме, е точно тук бе изненадата посегнах да отворя вратата ама нееее ,Лъки бе заключил от вътре, и ключовете се клатеха на контакта Ами сега трябва да се връщам пеш до дома за резервните Моята врата не беше хубаво затворена, и това реши проблема. Намерих един по корав тел и дръпнах дръжката на вратата и се отвори не го навиквах щото нямаше да ме разбере :6e6ebecd09233a Еее край тръгнах, и нямаше спирка вече.Ето го и него язовира първото което видях бяха боклуците и мърлящината на колегите ни.
Последния път като бяхме почистихме с един колега ето кво е пак
Водата на язовира бе боза, казах си няма да е днес ,но имаше колеги дори живарници във водата
Разменихме по некоя дума с колегите, които се оплакаха за мудното баране, и.се заех с захранки и разпъване на тоягите, че то вече стана обяд .Започнах на мач както винаги перо 2гр. водач 0.8 кука 16 на дълбочина 4метра.Да ама не час без да барне захранка изхвърлях половин кофа не ще.
Дойде ми нещо на акъл, и рекох да го пробвам рибата проиграваше тук там, и затова направих на жената мача на по плитко газене малко перо 0.8гр водача и куката същите.
Не мина и минути и веднага улови една баба, след ней уклей ,еееее преправих и аз всичко, и се откри риболова.Забравих да спомена ловехме на пинки 2 червечета дълбочината е като за уклей.
Преди сме ловели рибата на 4 м. а сега на 1метър предположих защо е тъка водата е кафява и по дъното сигурно е още по кафяво затуй не бара долу.
Решихме малко да починем щото загряха лагерите на макарите пък и да почистим любимото си место .Също и да направим манджата
На жената и омръзна да лови дребосък, защото не я кефило, и се гушнаха с Лъки
Аз продължих още половин час да ловя ,но упоритата риба явно не и бе ден затова реших да приключа, защото стана студено, пък и няма кво да я правя толкова риба :9bbce68c65a7e8
Наслука на всички ви и искам да призова всички колеги
Изчисти своето любимо место Ето как светна любимото ми место след като го почистихме
Последната промяна е направена от borislav58 на Съб 10 Мар 2012 - 22:20; мнението е било променяно общо 1 път
borislav58- ...........................
Брой мнения : 426 Рожд.дaта : 19.10.1958
Години : 66
Re: Край на ледът започва се
Супер Борка и Сие
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
:609c1f728720fb Супер си Боре :thumbsupsmiley
Йордан Марков- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 11.06.1974
Години : 50
Браво , Боре :thumbsupsmiley И рибка сте си хванали , па и добро дело сте свършили
А , дано и другите ни колеги ги подразни гледката , та полека , полека придобие вид брега
А , дано и другите ни колеги ги подразни гледката , та полека , полека придобие вид брега
Tiho Todorov- ...........................
Брой мнения : 2535 Рожд.дaта : 19.06.1976
Години : 48
Браво, Боре! Значи почна се вече, викаш? :1db1cce6422ce9
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
Години : 53
Верно сте я подкарали ....Ииии сега като почне една лавина от успешни репортажи :thumbsupsmiley
искренно ви го пожелавам ,а за почистването ...тъй ша е тя
искренно ви го пожелавам ,а за почистването ...тъй ша е тя
pivkoto- ...........................
Брой мнения : 1011 Рожд.дaта : 24.09.1976
Години : 48
майсторчето страхил- ...........................
Брой мнения : 1594 Рожд.дaта : 01.07.1964
Години : 60
Супер, Боре, СУПЕР Браво за успешния риболов
Мисля, че трябва да си направим форумна акция по региони, за почистване на някой водоем, който посещаваме често Старите видри организираха навремето почистване на Огняново, ние не можем ли да се организираме?
.. Само не ме радва това, че леда си отива :21fe7b94c4e424
Мисля, че трябва да си направим форумна акция по региони, за почистване на някой водоем, който посещаваме често Старите видри организираха навремето почистване на Огняново, ние не можем ли да се организираме?
.. Само не ме радва това, че леда си отива :21fe7b94c4e424
Elfi- ...........................
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Години : 52
Мисля, че трябва да си направим форумна акция по региони, за почистване на някой водоем
Ели съгласен съм .Трябва тия хора да разберат веднъж за винаги че тия водоеми където ги осираме утре пак ще сме там!!
borislav58- ...........................
Брой мнения : 426 Рожд.дaта : 19.10.1958
Години : 66
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing