НОЩЕН РИБОЛОВ ОТ БРЕГА
+103
RAAZIEL
fishermann2
ribarya
Plamen
Янко
Balyk
shibailo
EU_BG_akademika
limanov
lip4o
hristo 79
sllipi1
А.Христов
Васил
vladtod
vankony
radoadvokat
Жоро-multi_maks
trol
атанасов1589
baralya
mitko_aks
germanov.1974
justinian
роската дорето
I.Chamov
mikibg
emilh
host200
ICO
eladjia
plamdrag
felippemassa
Тянката
Nedeltcho Delev
orela
max
mdesov
ОРЛИН70
карид
gargaron
mooooka
gogata1
nikgeo
strijok
pako
ПЛУВЧО
Tiho Todorov
veis
vvt1970
milanovgeorgi
ufo
КИРО
Любак
ТАРАЛЕЖ
roko koko
Borkata
dobria1
vstoikov
недялко радков
nkolev66
vatus
str.hadjiev
Ribarina
ivojekov_vet
zhikata
Петър Василев
GENIUS
ivaylo.filipov
gogolisec
chapara
Атев
ДЯДО ИВАН
savi aleksiev
Иво - Шабла
стефко стефанов
Кирил Калчев
paynera
grandal_331
rikitikitavi
цецо пожарната
stuci
СЪНДИ
tugman
maxxx
чечо
cochi75
Красен Матеев
xpynxpyn
Моряка
Мънцата
Доктора
vanko4at
Емо Кръстев
JimBeam
rap66
Тик Так
nasko_kirov
Румен Ганев
Шморхи
var4o
костреж
tiho_roev
107 posters
Страница 16 от 34
Страница 16 от 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Re: НОЩЕН РИБОЛОВ ОТ БРЕГА
А довечера проби ще има ли или се отказа
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
Аз пък, като Гюро Михайлов чаках до 1 часа снощи, белким вятъра падне поне малко, ама нъцки. Малко остана да счупя седмицата. Сега имам мускулна треска, макар, че успях да натопя чепарето едва десетина пъти. Минах и на тапа, ама и това не беше работа. Та седнах да чакам и с чакането си останах.pako написа:абе остави се, от там се върщам от там се връщам, накъсах тапи, такъми , счупих върха на пръчката, егати вятъра.... уж 4-5 м/с го даваха, а то мин 7 беше.... аман от прогнози !!!
А риба имаше... и само йедро и по много ...
И сега, няма да ми сА смеете !
Та същУтУ вечер направих и една глупост. Като се въртях с пръчката наляво, надясно, като шугава УФТСЪ ( овца ), взех ,та бутнах лампата със стойката и акЮмулаторчето, право У водата. Сега съм без лампа. Някъде из този форум, някой беше пуснал линк за лампа за нощен риболов, че не ми се майстори нова, но така и два три дни, не можах да го открия.
МОЛЯ, ако някой се сеща или знае, къде се предлагат, да бъде така добър, да ми го припомни , щото предната я изкусорявах маса време, та накрая друг колега ми я дооправи. Толкова съм сръчен, че дето вика един наш приярел, ако децата се правеха с ръце, щях да бъда бездетен
Та същУтУ вечер направих и една глупост. Като се въртях с пръчката наляво, надясно, като шугава УФТСЪ ( овца ), взех ,та бутнах лампата със стойката и акЮмулаторчето, право У водата. Сега съм без лампа. Някъде из този форум, някой беше пуснал линк за лампа за нощен риболов, че не ми се майстори нова, но така и два три дни, не можах да го открия.
МОЛЯ, ако някой се сеща или знае, къде се предлагат, да бъде така добър, да ми го припомни , щото предната я изкусорявах маса време, та накрая друг колега ми я дооправи. Толкова съм сръчен, че дето вика един наш приярел, ако децата се правеха с ръце, щях да бъда бездетен
ето това колега - [You must be registered and logged in to see this link.]
свети много добре, трябва само да и направиш абажур от две кутийки от бира /много пръска светлината без абажур/. Няма проблем и във водата да я хвърлиш /водоустойчива е/ само я вържи с едно въженце да можеш да си я изтеглиш след това . Идва за около 20-25 дена по пощата.
свети много добре, трябва само да и направиш абажур от две кутийки от бира /много пръска светлината без абажур/. Няма проблем и във водата да я хвърлиш /водоустойчива е/ само я вържи с едно въженце да можеш да си я изтеглиш след това . Идва за около 20-25 дена по пощата.
Емо Кръстев- ...........................
Брой мнения : 69 Рожд.дaта : 17.05.1966
Години : 58
То хубу, ама докато доди, ще мине сезона, а и пак ще трябва нещо да доизкусурявам. Някой беше пуснал лампа, със стойка, готова за "сползване" и от BG магазин. Ама........, нали уж имах, та не обърнах никакво вни....
Виж в някоя железария има лампи със светодиоди , добра работа вършат ,Аз имам такава от няколко години и е супер, работи с 3 батерии има и с акумулатор който се зарежда от мрежата. Стойка ще си измислиш :)
gogata1- ...........................
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 61
Те
[You must be registered and logged in to see this link.]
Това в Щатите го ползвах, върха е :
Това в Щатите го ползвах, върха е :
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
YJ-6801 - аварийна лампа с 33 диода - промоция - ей такова нящо имам само че с батерии , супер работа върши
gogata1- ...........................
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 61
Снощи на Германката някакво лице постоянно се опитваше да ме докопа с ножа си. Първо отряза част от връвката на маратонката ми, после малко от долнището на шушлякя и накрая леко клъцна единия ми чорап. За събота вечер много странно-бяхме само двамата с тоя образ. Май нощния сафридолов с чепаре е към края си .
Иначе въпреки лошите прогнози, ставаше за риболов. Направих към 1,5 кг качествени сафриди. Жалко че Тарльо не дойде-имаше емоции.
Иначе въпреки лошите прогнози, ставаше за риболов. Направих към 1,5 кг качествени сафриди. Жалко че Тарльо не дойде-имаше емоции.
карид- ...........................
Брой мнения : 415 Рожд.дaта : 08.09.1974
Години : 50
Няма да се отчайваш ,рибата е още при нас.После ще я има само при вас.Топла е водата още и рибата е още тук и си дава .Лошото е ,че се активира късно .Снощи бях на рожден ден и мислех да пропусна риболова.Ама се прибрахме с жената в 00 и 30 часа. Позамислих се малко и в 01 часа кацнах на скалите .Всичко живо си беше било камшика .Имаше само две момчета ,които дремеха на брега с 10-тина сафрида и се чудеха дали да си лягат по колите ,че на другият ден щели да берат пипер. Аз запалих ЛАМПИОНА ,разпънах директния и още с пускането -БОЙ.Риба след риба всичко си е окей. Поканих момчетата на камъка при мен ,щото и светлината им беше слаба ,обаче имаше и друг проблем.Бяха само с една пръчка с тапа ,а морето тава и на тапа риболова не върви.Съжалих ги ,дадох си ключовете от колата и викам на едното момче -иди от колата ми и вземи другият ми директен .Подарих им и чепаренце и си наловиха доволно рибка . Май останаха доволни .Рибата общо взето беше на приливи и отливи ,но се получи добър риболов въпреки всичко. Ще има баба да си пръжне и за чорбица даже ще остане Успях да си напълня СЪДИНКАТА .карид написа: Май нощния сафридолов с чепаре е към края си .
[You must be registered and logged in to see this image.]
По мои скромни наблюдения сафрида спира да яде вечер ,след като температурата на водата падне под 15-17 градуса. Така че има още време .
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Доверявам ти се напълно. Мислех да връщам вече осмицата на собственика й но ще се поспра. Продължавам нощните смени начи.ДЯДО ИВАН написа: Няма да се отчайваш ,рибата е още при нас.После ще я има само при вас.
По мои скромни наблюдения сафрида спира да яде вечер ,след като температурата на водата падне под 15-17 градуса. Така че има още време .
Сложи си други връзки на маратонките и друг анцуг ,явно на тия с които си бил нещо не му хващат окото на тоя ловящия до теб тъмен субект......и очите на четири ,че знаеш ли кво ше му хареса друго в теб
Ванка винаги съм бил сигурен ,че си голям пич ,освен голям рибохващач .Евала брат кеф ми е като знам какво са изпитали пичовете
Ванка винаги съм бил сигурен ,че си голям пич ,освен голям рибохващач .Евала брат кеф ми е като знам какво са изпитали пичовете
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Снощен опит-много зле!! На "Германката".
До 1 имам-нямам,кило хубав сафрид!
Пробите за чернокоп-неуспешни!
До 1 имам-нямам,кило хубав сафрид!
Пробите за чернокоп-неуспешни!
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
След като нарязах на Карид дрехите и обувките успях да хвана два чернокопа и една шепа сафрид на чепаре собствено производство Можело значи Само трябва да го скъся малко,че като се хване риба горе много псувни отиват докато се откачи
Ribarina- ...........................
Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42
АААААааааааааааааааа, рибарюно, значи ти си бил онзи психар с ножа, че се притесних за колегата.
Оди се освидетелствай, че да не се стресираме излишно.
Оди се освидетелствай, че да не се стресираме излишно.
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
Днеска го чета за втори път! И аз съм правил подобни изпълнения, особено в пристанище Бургас, като видя как някой се чуди що не хваща...Ванка, голям жест към момчетата, нямаш равенДЯДО ИВАН написа: Поканих момчетата на камъка при мен ,щото и светлината им беше слаба ,обаче имаше и друг проблем.Бяха само с една пръчка с тапа ,а морето тава и на тапа риболова не върви.Съжалих ги ,дадох си ключовете от колата и викам на едното момче -иди от колата ми и вземи другият ми директен .Подарих им и чепаренце и си наловиха доволно рибка . Май останаха доволни .
На Рибарина, мерси че дойде, без теб трудно щях да се освободя.
Снощи на Мартина нашият отбор 1бр и бастаИмаше доста хора да светят но незнам какво са направили
mooooka- ...........................
Брой мнения : 56 Рожд.дaта : 17.06.1981
Години : 43
Снощи на Мартината ( между Тюленово и Шабла) малко сафрид :
няколко еврейки :
За жалост сафрида не беше много , ама беше ...:
няколко еврейки :
За жалост сафрида не беше много , ама беше ...:
gargaron- ...........................
Брой мнения : 133 Рожд.дaта : 09.08.1962
Години : 62
И аз закрих нощния на Германката в събота вачер с 30-ина сафрида на тапа
Аз още не съм го закрил,но като се прибера от почивката ще видя как стоят нещата. Може и при нас да изчезнал ,знам ли . Ако е така обръщаме на чернокопи и заргани
Я да взема тук да пиша за нощните си преживявания.Снощи тръгнах за сафрид към Тюленово разбира се ,но имах информация ,че няма кьорава риба.Викам си ,така и така отивам на скалите ,що не пробвам дали яде ЧЕРВЕНАТА КАЯ. И така и направих от 20 часа до 21 часа беше ЕКШЪН .Изкефих се максимално.Тази риба наистина е много рядка и много вкусна.Успях да направя малко снимки ,ама с кофти качество. Значи има много хора които ще ме питат: -Каква е тази "червена кая" ? Значи на тази снимка най-дясната риба e червена кая,средната е лихнус,а най-лявата и обикновено попче.
тези също са червени каи :
това са еврeйки ,галя ,геленджици много имена на една и съща риба ,която не харесвам ,но баща ми я кльопа.
и пак малко червени попчета
а това е целият ми улов + един рак като по поръчка за синковеца ми
В 21 и 30 отидох на мястото ,където ловим сафриди ,но там беше само приятелят ми с празна кофа.Нито един сафрид от 18 до 21 часа. Запалих лампата макар ,че ония фенер на небето светеше колкото милион лампи .Упорствах до 22 часа ,но нямах никакво кълване. Та останах си само с попчетата ,но това е положението .Като я няма рибата ,нищо не може да се направи.Ами това от мен .Ще чакаме да дойде.
тези също са червени каи :
това са еврeйки ,галя ,геленджици много имена на една и съща риба ,която не харесвам ,но баща ми я кльопа.
и пак малко червени попчета
а това е целият ми улов + един рак като по поръчка за синковеца ми
В 21 и 30 отидох на мястото ,където ловим сафриди ,но там беше само приятелят ми с празна кофа.Нито един сафрид от 18 до 21 часа. Запалих лампата макар ,че ония фенер на небето светеше колкото милион лампи .Упорствах до 22 часа ,но нямах никакво кълване. Та останах си само с попчетата ,но това е положението .Като я няма рибата ,нищо не може да се направи.Ами това от мен .Ще чакаме да дойде.
Това мезе замества 10 кг. сафрид!
Напразно не харесваш еврейката(галя),много е вкусна и има много по- малко кости.
Напразно не харесваш еврейката(галя),много е вкусна и има много по- малко кости.
недялко радков- ...........................
Брой мнения : 1066 Рожд.дaта : 10.07.1965
Години : 59
То май само аз пиша в тази тема ,ама кво да се прави. Ходя всяка вечер и си взимам по малко рибка.Не знам дали е нужна тази информация на някого и затова не пиша редовно .Но рибка си дава вечер.Снощи пак взех към половин кило
По мойте ловни полета ....... нищоооооо, по информация на приятели.
Последната промяна е направена от Любак на Съб 26 Юли 2014 - 9:21; мнението е било променяно общо 1 път
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Дето вика Пайнера -ловиш това ,което има ,а не това ,което ти се иска. Снощи заради тези
не можах да си хвана повечко от тези.
Но пак си стана риболов . Важното е да има тръпка и екшън.
Е, хариб няма при нас за съжаление ама, ако имаше и на него нямаше да му простя: Има само сафрид и платерина.
не можах да си хвана повечко от тези.
Но пак си стана риболов . Важното е да има тръпка и екшън.
Е, хариб няма при нас за съжаление ама, ако имаше и на него нямаше да му простя: Има само сафрид и платерина.
Страница 16 от 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Similar topics
» Нощен риболов.
» Стръв за чернокопа (нощен риболов)
» Места за риболов от брега - Варна и околностите, та чак до н.Емине.
» Стръв за чернокопа (нощен риболов)
» Места за риболов от брега - Варна и околностите, та чак до н.Емине.
Страница 16 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пон 25 Ное 2024 - 20:29 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing