Mercury Open IV
+40
max
strijok
joro_74
ДАКАТА
chapara
roko koko
bradata
krezo_bg
Pesho N.Zagora
тони котев
Моряка
grandal_331
pivkoto
чечо
ufo
kanara
DimityrK
HAZART
Elfi
КИРО
ПЛУВЧО
gogolisec
dako
d_bozhkov
paynera
Любак
nasco2
sampo
baralya
ТАРАЛЕЖ
Шморхи
yankosan
вакрил
icokanev
Петър Василев
Tiho Todorov
host200
tisho5001
Тихомир
sllipi1
44 posters
Страница 2 от 8
Страница 2 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
tisho5001- ...........................
Брой мнения : 31 Рожд.дaта : 07.09.1975
Години : 49
Re: Mercury Open IV
То много SPAM. много нещо.
Сега и аз да дам своя дан.
-------------------------------------------------------
Marco Polo написа:.............
Първо - ако участвам, ще играя направо за втора награда, че точно това ми трябва.
Второ - като спечеля второто място, от наема за сонара ще купя това, дето е трета награда!........
А бре Господине, .............. довчера какво ми пееше ?
Marco Polo написа:.........
Но ако ти станеш тролингИС, аз няма да съдийствам, а ще те взема за екипаж!
И ще вземем първо място!
Търгаш с търгаш такъв.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Само си мечтая, бе, Любак...
Marco Polo- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 01.04.1968
Години : 56
Къдемлии търсят ли се за такива рибоци [You must be registered and logged in to see this image.]
Като ще е спам да е спам [You must be registered and logged in to see this image.]
Като ще е спам да е спам [You must be registered and logged in to see this image.]
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Чапи ще ти искам някоя дреха за кадем ма да не е прана
host200- ...........................
Брой мнения : 1915 Рожд.дaта : 10.12.1976
Години : 47
Той твоя кадем си е в лодката.. Първо влизане - и веднага сефте!
host200 написа:Чапи ще ти искам някоя дреха за кадем ма да не е прана
Слип или чорап
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Добре , че не му предлагаш презерватив
Tiho Todorov- ...........................
Брой мнения : 2535 Рожд.дaта : 19.06.1976
Години : 48
123
Защо не го направят само за родените на високосна година пазарували от вьпросната фирма САМО на четни дати и вьзрастова граница до 17 г. На времето братя Диневи се опитаха да ограничьт достапьт до марината за лодки купени само от тях ноТихомир написа:Лека по-лека започна да олеква конкоренцията .От 192 отбора миналата година започнаха стремглаво да намаляват .
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Това е състезание организирано от тях те поставят условията.Който иска участва това е тяхно условие не мое.И в крайна сметка Макс може да се получи така че няма кой да им изяде кюфтетата и прочие и целият цирк да не се получи това са техни рискове.И след направената равносметка съм на работа та ще освободя състезанието от моето пресъствие.max написа:Защо не го направят само за родените на високосна година пазарували от вьпросната фирма САМО на четни дати и вьзрастова граница до 17 г. На времето братя Диневи се опитаха да ограничьт достапьт до марината за лодки купени само от тях ноТихомир написа:Лека по-лека започна да олеква конкоренцията .От 192 отбора миналата година започнаха стремглаво да намаляват .
Тихомир- ...........................
Брой мнения : 745 Рожд.дaта : 03.11.1968
123
Колега силата ми е в тролингьт а наградите грам не ме интересуват и поради тая причина до сега нямам участие в тяхно сьстезание леко ме дразни сложената барйера между хорицата който цял сезон спестяват и трьпнат за това сьстезанйе / с надеждата че ще ги огрее кьсметьт до трето място но понеже не одговарят на определени МАРКИ в оборудването остават с мечтите си/.Рекламата която вьрви до сьстезанйето не е за подценяване и според мене повече участници повече по 50 лв а решил ли си да правиш благотворителност не мисля че ще те бутне такава подробност като марка сонар , мотор и ........ Няма да участвам в сьстезанйето за пореден пьт /нищо че одговарям на изискванията / вьпрос на виждане .
Всичко изказано по горе от мен както каза Любака е голям спам.То беше изречено от мен с една едиенствена закачка към хората който чакат това състезание.Аз много мразя да си меря с хората защото само пред "Бога всички сме равни".Абсолютно си прав че когото искаш да направиш нещо до което да се докоцнат и други хора за които е много скъпо да си позволят такива благини е хубаво да е отворено за всички.Но както ти така и аз така и те си имат собствено виждане по въпроса та и затова поставят тез условия.Аз повече нищо не мога да кажа по въпроса.
Колега, не се засягай, но нямаш право да коментираш условията на организаторите на състезанието! Ако един ден ти решиш да направиш нещо подобно, естествено че ще искаш да направиш реклама на продуктите, които предлагаш и ще искаш участниците в "твоето" състезание да използват и купуват това, което предлагаш. ФАКТ е, че до сега никой друг не е направил нещо подобно. Аз се радвам, че Булстар правят това и се наемат с толкова сложна организация. Сигурен съм, че и без това състезание бизнесът им пак ще върви.max написа:Колега силата ми е в тролингьт а наградите грам не ме интересуват и поради тая причина до сега нямам участие в тяхно сьстезание леко ме дразни сложената барйера между хорицата който цял сезон спестяват и трьпнат за това сьстезанйе / с надеждата че ще ги огрее кьсметьт до трето място но понеже не одговарят на определени МАРКИ в оборудването остават с мечтите си/.Рекламата която вьрви до сьстезанйето не е за подценяване и според мене повече участници повече по 50 лв а решил ли си да правиш благотворителност не мисля че ще те бутне такава подробност като марка сонар , мотор и ........ Няма да участвам в сьстезанйето за пореден пьт /нищо че одговарям на изискванията / вьпрос на виждане .
Искам да отбележа, че не познавам нито един от Булстар, нито познавам MAX-a. Просто малко в повече ми идва "българщината". Хубаво е да насърчаваме подобни събития и да имаме повече поводи за срещи по водоемите на България.
ДАКАТА- ...........................
Брой мнения : 179 Рожд.дaта : 31.08.1973
Години : 51
123
Важното е че се разбираме Успех в начинанйето и дано човек от форумьт отнесе някоя от наградите
Това е основна причина за да си позволявам спам някога защото към който е отправен го чуствам приятел и няма да се докачи.Мисля че сме зрели хора вече а не вчерашни келеши.
Над 20 години работя в рекламата. Знам какво значи "рекламен бюджет" и как никога не стига.
Булстар организират тяхно състезание, под тяхната марка, така че все пак си правят и сметка на парите. Малко или много..
Единственото, за което може да се зачекне човек, е това "Open" в името, но дори и само това, че водещото е "Mercury" надделява.
Нямаме право да се цупим. Дори и аз съм с друга марка лодка и мотор, ако не ме извикат пак за съдия и реша да се пробвам като състезател, мога да го направя затова, че навремето съм купил техен сонар и то по-скоро случайно.
Но все пак да не забравяме, че кюфтетата и фанелките са много малка част от общия разход за организация на това мероприятие!
Не искам да споменавам какви са разходите по една такава организация..
Така че всеки може да отиде на Жребеца на тези дати и да си троли дори и по време на състезанието, а следобедите са на всички, за вечерите и масите - да не говорим! След като наградите са три, а екипажите.. да кажем 100, значи така или иначе ще има 194 "разочаровани" риболовци..
Който има възможност - да идва, аз ще отида дори и без лодка, ако не успея да я натоваря!
Булстар организират тяхно състезание, под тяхната марка, така че все пак си правят и сметка на парите. Малко или много..
Единственото, за което може да се зачекне човек, е това "Open" в името, но дори и само това, че водещото е "Mercury" надделява.
Нямаме право да се цупим. Дори и аз съм с друга марка лодка и мотор, ако не ме извикат пак за съдия и реша да се пробвам като състезател, мога да го направя затова, че навремето съм купил техен сонар и то по-скоро случайно.
Но все пак да не забравяме, че кюфтетата и фанелките са много малка част от общия разход за организация на това мероприятие!
Не искам да споменавам какви са разходите по една такава организация..
Така че всеки може да отиде на Жребеца на тези дати и да си троли дори и по време на състезанието, а следобедите са на всички, за вечерите и масите - да не говорим! След като наградите са три, а екипажите.. да кажем 100, значи така или иначе ще има 194 "разочаровани" риболовци..
Който има възможност - да идва, аз ще отида дори и без лодка, ако не успея да я натоваря!
sllipi1 написа:е ако нямам нищо от булстар няма да мога да участвам ли?купих си фанелка миналата година от тях става ли
bulstar_nikolov написа:gogopike написа:Един бърз въпрос.
Ако няма някой от изброените по горе марки,може ли да вземе на заем от приятел за да участва?
Да може да участва. Няма да правим разследвания :D
Както съм писал и по-рано не е задължително да е купено от нас.
Задължително е само да бъде от марките който продаваме.
Аз пък не съм съгласен с това виждане! И съм съгласен с Мах.
Да, имат право да поставят условията, но три години подред можеше за "нещастниците", които нямат нищо от тях, сега не може! Възможно е първите години да им е трябвала масовка, сега нямат нужда и айде, сметоха ни под килима. И то при положение, че плащаме? За пийсе лева кюфтаци ли ше изпапам...
Първата година платих само за банкета, даже въдици не си носех. Миналата година ли беше пък...един приятел, съдия, ми се кара три дни, че нямам намерение да си сложа състезателните номера....От три участия, един път съм отишъл да си взема "порциона". Никой не може да ме упрекне, че отивам за плюскането или заради големите награди. Отивам заради спорта и тръпката. Крайно обидно е такова отношение, но да...те решават как да се държат с потенциалните си клиенти.
А можеше другояче да е. Имаш техен продукт, плащаш 10 лева или не плащаш нищо. Нямаш техен продукт - 50 лева. По-бих го разбрал, макар, че пак би било тъпо.....
И се оплакват, че опашки за кюфтета имало, че за плюскането се редял всеки, за награждаването никой не ги уважил...И като са с Меркури тая година участниците, мирогледа ли ще им се смени? Аз и с надуваема, и с твърда лодка, и с Хидея, и с Ямаха, все съм си същият. Ситната душа си остава ситна, без значение от марката на лодката, мотора или сонара...той ако е отишъл за авантата....
Не ми се иска да им правя сметката, но 200 лодки х 50 пари са 10 000 лева. Според мен, достатъчно за покриване на кюфтаците, бирата, режийните и наградният фонд. А да не говорим, че парите за това мероприятие са процент от оборота им през годината и ги отпуска фирмата майка. Но и да не е така, и да не съм разбрал, какво от това? Това ли е начинът да печелиш клиенти и симпатизанти?
Да, имат право да поставят условията, но три години подред можеше за "нещастниците", които нямат нищо от тях, сега не може! Възможно е първите години да им е трябвала масовка, сега нямат нужда и айде, сметоха ни под килима. И то при положение, че плащаме? За пийсе лева кюфтаци ли ше изпапам...
Първата година платих само за банкета, даже въдици не си носех. Миналата година ли беше пък...един приятел, съдия, ми се кара три дни, че нямам намерение да си сложа състезателните номера....От три участия, един път съм отишъл да си взема "порциона". Никой не може да ме упрекне, че отивам за плюскането или заради големите награди. Отивам заради спорта и тръпката. Крайно обидно е такова отношение, но да...те решават как да се държат с потенциалните си клиенти.
А можеше другояче да е. Имаш техен продукт, плащаш 10 лева или не плащаш нищо. Нямаш техен продукт - 50 лева. По-бих го разбрал, макар, че пак би било тъпо.....
И се оплакват, че опашки за кюфтета имало, че за плюскането се редял всеки, за награждаването никой не ги уважил...И като са с Меркури тая година участниците, мирогледа ли ще им се смени? Аз и с надуваема, и с твърда лодка, и с Хидея, и с Ямаха, все съм си същият. Ситната душа си остава ситна, без значение от марката на лодката, мотора или сонара...той ако е отишъл за авантата....
Не ми се иска да им правя сметката, но 200 лодки х 50 пари са 10 000 лева. Според мен, достатъчно за покриване на кюфтаците, бирата, режийните и наградният фонд. А да не говорим, че парите за това мероприятие са процент от оборота им през годината и ги отпуска фирмата майка. Но и да не е така, и да не съм разбрал, какво от това? Това ли е начинът да печелиш клиенти и симпатизанти?
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Напълно съм съгласен и аз с Тошката,,,така бизнес не се прави!
Трябва да си помислят,че с това мероприятие и реклама ще се сдобият с нови клиенти,а не да затварят кръга със старите им клиенти.
Те клиентите им вече са си купели каквото трябва.По-нататък ще е само поддръжка на това ,което са купили!
Сега трябва да се помисли как да примамят нови.
Другото ,което е,че те ако нямат кяр от цялата тази история,просто няма да се захванат
Тук в Гърция една сладкарница да отворят,канят цял град да плюска колкото може на тяхна сметка,но знаят,че утре като мина покрай сладкарницата от срам ще си купя нещо,няма да я подмина
Трябва да си помислят,че с това мероприятие и реклама ще се сдобият с нови клиенти,а не да затварят кръга със старите им клиенти.
Те клиентите им вече са си купели каквото трябва.По-нататък ще е само поддръжка на това ,което са купили!
Сега трябва да се помисли как да примамят нови.
Другото ,което е,че те ако нямат кяр от цялата тази история,просто няма да се захванат
Тук в Гърция една сладкарница да отворят,канят цял град да плюска колкото може на тяхна сметка,но знаят,че утре като мина покрай сладкарницата от срам ще си купя нещо,няма да я подмина
Mи да си направим едно Гофишинг опън преди тяхното ,да им изловим сомовете и да ги видим какво ще хващат.Кюфтаците от Мънцата,рикия от Киро
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Що не?вакрил написа:Mи да си направим едно Гофишинг опън преди тяхното ,да им изловим сомовете и да ги видим какво ще хващат.Кюфтаците от Мънцата,рикия от Киро
Това дето Герги организира на Жребеца вече не знмам колко пъти не е ли опен
Аз предлагам догодина или на всички национални срещи да организираме състезания в ,които ще могат да се включват и хора от други форуми,независимо какви лодки и сонари имат
Ако искате това да стане традиция ,да пуснем една анкета и да гласуваме
Стига да се намери организатор
Аз даже сега докато пиша се сещам за един,който вече има понятие как се прави това .........Атев
123
Твьрдо за
В голяма степен съм съгласен с Тошето и аз НО, факт е, че те плащат масрафа, те поръчват музиката А истината е, че повечето от участниците се записват точно заради наградния фонд, да не се заблуждаваме
Но, я си представете, че на посочените дати се съберат пак 200 лодки, които си правят купоните и си влачат, но без да участват официално в състезанието, а в същият момент има 20 записани участници, примерно ... Дали ще се сетят за какво иде реч?
За ГФ Опън съм навит отсекъде
Но, я си представете, че на посочените дати се съберат пак 200 лодки, които си правят купоните и си влачат, но без да участват официално в състезанието, а в същият момент има 20 записани участници, примерно ... Дали ще се сетят за какво иде реч?
За ГФ Опън съм навит отсекъде
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Айде наградния фонд от мен първо място-елек,второ-калъф,трето снимка с мен.
п.п Мънца нищо не казваш за кифтетата
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Аз смятам да похапвам сомвакрил написа:
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Страница 2 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 2 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing