Нови придобивки
+90
boysa
rikitikitavi
vstoikov
Петър Василев
baralya
Попа
Кирил Калчев
radoadvokat
orkata
Любак
savi aleksiev
marvin
grandal_331
Plamen
Pesho N.Zagora
ДАКАТА
tiho_roev
D.Dimitrov
gogata1
Tiho Todorov
ktv
bsgold
Венци
xoxo
Жоро-multi_maks
rrk
alexanderson
roko koko
icokanev
antares
rap66
str.hadjiev
чечо
СЪНДИ
Емо Кръстев
А.Христов
RAAZIEL
paynera
Rimohit
marinco
Ribarina
vatus
Румен Ганев
chapara
stuci
ribarya
Кико
sistefanov
недялко радков
dobria1
felippemassa
вакрил
gloupan
orela
Стефан Добрев
Borkata
kobovet
gogolisec
ДЯДО ИВАН
ПЛУВЧО
nikgeo
strijok
sllipi1
Мънцата
Васил
Моряка
max
pivkoto
zhikata
Marco Polo
КИРО
mdesov
gogo26
divein
EU_BG_akademika
zillius
тони котев
Иван
Elfi
Бай Гого
ТАРАЛЕЖ
host200
nasco2
наско хвойнев
HAZART
georg
mitko_aks
Тянката
yankosan
GENIUS
94 posters
Страница 18 от 40
Страница 18 от 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Нови придобивки
Остаряла история, те са с декомпресьор и манивела, слагаха ги на едни агрегатиRibarina написа:ИФА
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
123
Похвалил се е сигурно в крьчмата и някой хитрец му е казал как се е минал и че струва няколко пьти повече /стандартна почти процедура за нашите ширини ......./ Само да те питам като даде капарото не си ли направихте една най-обикновенна разписка с някаква неустойка ???roko koko написа:Кавал........за внуците си,адресна регистрация имат ,ама нямат собственост с нотариален акт.Нещо друго му е влязло в главата да го еба.
Съжалявам Иве,нещо друго ще изпадне.
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Аз изглежда имам прекалено много доверие в хората.
Гледах сега едни планове на общината да разширява селището и ще се опитам да се вредя там.По скъпо ще е ,но ще е законно и с канализация
Гледах сега едни планове на общината да разширява селището и ще се опитам да се вредя там.По скъпо ще е ,но ще е законно и с канализация
Ribarina- ...........................
Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42
Не съжалявай!
Всяко зло, за добро....
Всяко зло, за добро....
marinco- ...........................
Брой мнения : 246 Рожд.дaта : 27.12.1960
Години : 63
И аз да се похваля с едно конче
[You must be registered and logged in to see this image.]
Тази година дълги риби незнам дали ще има, но конец за тях си взех. Исках 0,6 но това беше най тънкото. Да видим как ще се представи :)
Тази година дълги риби незнам дали ще има, но конец за тях си взех. Исках 0,6 но това беше най тънкото. Да видим как ще се представи :)
А.Христов- ...........................
Брой мнения : 305 Рожд.дaта : 16.12.1976
Години : 47
Идеално е!От къде го взе?И аз търся нещо такова за джига.А.Христов написа:И аз да се похваля с едно конче
Сега съм с 0.10 на Пауър про, но не съм доволен,разнищва се и лесно се къса-като че ли има слаби места.
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Години : 53
Гого , кое ПП ти се разнищва и къса. Ако е 8 жилното , аз смених 3 модела и май всичките са така. Не можах да се разбера с тях . Вече си я карам с максимум 4 нишки .. По грубо и плоско ама по ми допада..
Rimohit- ...........................
Брой мнения : 603 Рожд.дaта : 24.06.1979
Години : 45
Тишо,не мога да ти отговоря Кутийката отдавна съм засрал някъде.
Но като цяло не съм особено доволен от ПП,имам и по другите спинарки,нищенето си го има,макар че са по-големи диаметри.
Колегата Христов ми подсказа някои други решения,за което му благодаря!
Но като цяло не съм особено доволен от ПП,имам и по другите спинарки,нищенето си го има,макар че са по-големи диаметри.
Колегата Христов ми подсказа някои други решения,за което му благодаря!
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Глупости - аз ползвам само 8-нишково японско влакно - тази година си закупих 3 ролки по 150 метра - 0.8 ползвам за тролинг - 0.6 ползвам за от брега [You must be registered and logged in to see this link.] идва за 10 дена - по 45 лева - наи-доброто влакно на наи-добрата ценаRimohit написа:Гого , кое ПП ти се разнищва и къса. Ако е 8 жилното , аз смених 3 модела и май всичките са така. Не можах да се разбера с тях . Вече си я карам с максимум 4 нишки .. По грубо и плоско ама по ми допада..
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Офертата определено е примамлива, ще поразгледам сайта.
Благодаря :)
Благодаря :)
paynera написа:Глупости - аз ползвам само 8-нишково японско влакно - тази година си закупих 3 ролки по 150 метра - 0.8 ползвам за тролинг - 0.6 ползвам за от брега [You must be registered and logged in to see this link.] идва за 10 дена - по 45 лева - наи-доброто влакно на наи-добрата ценаRimohit написа:Гого , кое ПП ти се разнищва и къса. Ако е 8 жилното , аз смених 3 модела и май всичките са така. Не можах да се разбера с тях . Вече си я карам с максимум 4 нишки .. По грубо и плоско ама по ми допада..
Ако някой реши да поръчва и знае как,бих влязал в цепията,че и аз съм в процес на търсене на плетеняк...Не съм наясно с тези неща,но пък съм наясно как да почерпя.
пс.По въпроса за Вариваса по горе,Пламен го е пуснал на 60лв.
RAAZIEL- ...........................
Брой мнения : 272 Рожд.дaта : 15.12.1975
Години : 48
При Попа има YGK на добра цена!Не знам какво остана обаче.
Васил- ...........................
Брой мнения : 1078 Рожд.дaта : 24.02.1976
Години : 48
И аз го видях. Определено 8 нишковото е много добро и на много добра цена.
Да използвам лошото време да се похваля и с моя автомобилен ъпгрейд. Не е истински джип, не е и точно кросоувър, а и тая CVT кутия не я прави най-подходящата за дърпане, но все пак е крачка напред от седана.
Plamen- ...........................
Брой мнения : 1777 Рожд.дaта : 12.04.1974
Години : 50
Честито и много километри без проблеми
gogata1- ...........................
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 61
123
Честито колега и вярно да ти служи дьлги години Пристигна ми сьщия от CH на 8300лв дано си го взел изгодно ...ПП.Не те сьветвам да товариш скоростнста кутия че е като мултитроника на Ауди и майсторите са кьт а частите ...p_trustworthy написа:Да използвам лошото време да се похваля и с моя автомобилен ъпгрейд. Не е истински джип, не е и точно кросоувър, а и тая CVT кутия не я прави най-подходящата за дърпане, но все пак е крачка напред от седана.
Мерси за пожеланията, момчета
Мах, не знам коя година и какви екстри си я взел тази от Швецария, но моята е 2009, на 44 хил. реални км ми излезе повече от 8300 +2 e, както се вижда на снимката
За скоростната кутия знам и точно затова едва ли ще я ползвам за дърпане на колесар (то и нямаме за момента такъв де ).
Мах, не знам коя година и какви екстри си я взел тази от Швецария, но моята е 2009, на 44 хил. реални км ми излезе повече от 8300 +2 e, както се вижда на снимката
За скоростната кутия знам и точно затова едва ли ще я ползвам за дърпане на колесар (то и нямаме за момента такъв де ).
123
Нисан Мурано 3,5 куб. 2006г /да не се налага но европейските и презокеанските скоростни кутии не са еднакви / и ако се наложи нещо само от Англия Сега погледнах увеличена снимката ......май даже на Кашкай ми биеp_trustworthy написа:Мерси за пожеланията, момчета
Последната промяна е направена от max на Вто 23 Сеп 2014 - 21:53; мнението е било променяно общо 2 пъти
И що не? Производителя дава! Жената ли е против?p_trustworthy написа:
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
max написа: Нисан Мурано 3,5 куб. 2006г /да не се налага но европейските и презокеанските скоростни кутии не са еднакви / и ако се наложи нещо само от Англия Сега погледнах увеличена снимката ......твойто е по-новото .
Ааа, моето е Кашкай. Като линии си приличат с Мураното отстрани - затова сигурно си се заблудил.
D.Dimitrov написа:И що не? Производителя дава! Жената ли е против?p_trustworthy написа:
Ами знам ли, не съм се сетил да питам жената, може и да е против Дърпането на асфалт няма как да е проблем, но когато вадиш колесара по слип е друга работа и там моментното натоварване може да дойде в повече. Производителят няма как да го предвиди това. Кутиите са относително слаби и затова японците ги слагат само на бензинови двигатели, че да не се трошат от голям въртящ момент. Ауди ги слагаха и на дизели, та затова така често има оплаквания.
123
Направил си добьр избор имам приятел който е шофьор на едни хай-клас адвокати и това им е служебната кола и за 5 години яздене абсолютно никакви ядове /само е ослужвана редовно/ нито са пипали ходовата час нито нещо по мотора /приликата с Мураното е в скоростните кутий само/p_trustworthy написа:max написа: Нисан Мурано 3,5 куб. 2006г /да не се налага но европейските и презокеанските скоростни кутии не са еднакви / и ако се наложи нещо само от Англия Сега погледнах увеличена снимката ......твойто е по-новото .
Ааа, моето е Кашкай. Като линии си приличат с Мураното отстрани - затова сигурно си се заблудил.D.Dimitrov написа:И що не? Производителя дава! Жената ли е против?p_trustworthy написа:
Ами знам ли, не съм се сетил да питам жената, може и да е против Дърпането на асфалт няма как да е проблем, но когато вадиш колесара по слип е друга работа и там моментното натоварване може да дойде в повече. Производителят няма как да го предвиди това. Кутиите са относително слаби и затова японците ги слагат само на бензинови двигатели, че да не се трошат от голям въртящ момент. Ауди ги слагаха и на дизели, та затова така често има оплаквания.
Май някой те е наплашил.p_trustworthy написа:но когато вадиш колесара по слип е друга работа и там моментното натоварване може да дойде в повече. Производителят няма как да го предвиди това. Кутиите са относително слаби и затова японците ги слагат само на бензинови двигатели, че да не се трошат от голям въртящ момент. Ауди ги слагаха и на дизели, та затова така често има оплаквания.
Признай си точната модификация и ще го проверим.
А ваденето по слип е най-нетежкото за кутията. Помисли,.... бавно, първа предавка/условно де, то тук ги няма предавките/, най-висок въртящ момент заради оборотите и никакво лашкане и превключване. Обзалагам се, че сегашната ти лодка и подходящия и колесар са доста по лек режим от максималния допустим товар на автомобила като пътници и багаж. Да не говорим, че най-тежките натоварвания за ходовата част са в режим на боксуване. И вЕрвай ми, по добре да боксуваш с ремарке отколкото с мен и Академичето на борда.
А за Ауди.... там нещата са малко.... по-особени.
Та като концепция нещото ти е на повече от 500 години.
Благодарим ти Леонардо!
Комерсиализирало се е от 1886 година. Нисан си го праикат редовно:
[You must be registered and logged in to see this link.]
И след като го разгледкаш
ще престанеш да му се косиш и смело да си караш.
Ма за да си по-спокоен похортувай си с Добрия и Васето.
Аз лично така бих постъпил.
И да не забравя!
Поздрави! Със здраве и късмет да си я караш!
И още нещо за причината да се монтират на бензинови двигатели.
Не е неиздръжливоста спрямо въртящ момент.
По скоро е адекватна реакция на даунсайзинга.
Малки обеми с голям въртящ момент в малък диапазон на обороти. Или със CVT имаш работа на двигателя в тесен оборотен режим. При дизела просто кривата е друга.
Гледкай тук и ще се сетиш:
И някои
Не е неиздръжливоста спрямо въртящ момент.
По скоро е адекватна реакция на даунсайзинга.
Малки обеми с голям въртящ момент в малък диапазон на обороти. Или със CVT имаш работа на двигателя в тесен оборотен режим. При дизела просто кривата е друга.
Гледкай тук и ще се сетиш:
И някои
max написа: Направил си добьр избор
И аз така мисля
@D.Dimitrov, има истина в думите ти. Моторчето е 2.0 бензин, разработка на Рено-Нисан и дава постоянно около 90% въртящ момент, започвайки от 2000 оборота. А предимствата на CVT са пред конвенционалната кутия, да, но не задължително пред тези с двоен съединител.
Честито и от мен, със здраве да я караш и много безаварийни км ти пожелавам
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Страница 18 от 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Нови придобивки - Рибарско оборудване : макари, пръчки, палатки, лодки, мотори и др. такива
» Нови придобивки
» Нови успехи в УЛ риболова!
» Нови придобивки
» Нови успехи в УЛ риболова!
Страница 18 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing