Риба на скара ,,барбекю,,
3 posters
Страница 1 от 1
Риба на скара ,,барбекю,,
Предната вечер изчиствате рибата ,осолявате и пребирате в хладилника да си вземе солта, на другия ден единствено я намазвате с олио или зехтин, и на жарта.......................................................................... можете да прибавите зеленчуци.................................а ако имате Огромната слука на колегата Ватус да се изгивизите така приятен неделен обяд
????- Гост
Re: Риба на скара ,,барбекю,,
Как му знай реда само.
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: Риба на скара ,,барбекю,,
А стига бе Тоше.... олигавих клавиатурата....
vatus- ...........................
- Регистриран на : 11.06.2009
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
Re: Риба на скара ,,барбекю,,
Тоше специално за карагьоза,
аз го цепя през гръбнака,близо до коста.
След това червата се махат много лесно и и се запазва корема.
Така разтворена я мятеш на скарата(забележи-първо с МЕСОТО НАДОЛУ) и...лимон,мнооого лимон иска по време на печенето.
Основната идея е да се препекат костиците от вътре,че някои са големи махнаджии.
Пробвай,става страхотно.
аз го цепя през гръбнака,близо до коста.
След това червата се махат много лесно и и се запазва корема.
Така разтворена я мятеш на скарата(забележи-първо с МЕСОТО НАДОЛУ) и...лимон,мнооого лимон иска по време на печенето.
Основната идея е да се препекат костиците от вътре,че някои са големи махнаджии.
Пробвай,става страхотно.
milen kordov- ...........................
- Регистриран на : 19.05.2009
Брой мнения : 1166 Рожд.дaта : 16.08.1972
Години : 51
Re: Риба на скара ,,барбекю,,
Да ама тва е хариб и ако го отворя ще изгори ,а инъче си повече от прав .
????- Гост
Re: Риба на скара ,,барбекю,,
Тоше,тъй както си го нарязал,следващия път пробвай това.
Ред нарязан лимон на тънки филийки,рибата,пак нарязани филийки лимон,каквото остане го изстискваш върху рибата
и го остави за 24 часа в хладилника
Ред нарязан лимон на тънки филийки,рибата,пак нарязани филийки лимон,каквото остане го изстискваш върху рибата
и го остави за 24 часа в хладилника
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Similar topics
» ЗАРГАН НА ТИГАН И НА СКАРА
» МУРЕНА - КАК СЕ ОДИРА И ЧИСТИ - ПЪРЖЕНА И НА СКАРА
» Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
» МУРЕНА - КАК СЕ ОДИРА И ЧИСТИ - ПЪРЖЕНА И НА СКАРА
» Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Today at 7:45 by dako
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 29 Апр 2024 - 23:22 by bat_pavel
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
Вто 26 Мар 2024 - 20:37 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Съб 23 Мар 2024 - 15:53 by Димитър Маринчев
» Риболов на лихнос пред Каваците и Дюни
Чет 29 Фев 2024 - 11:35 by Димитър Маринчев
» Сезон 2023
Сря 21 Фев 2024 - 16:40 by boysa
» Около Бургас
Чет 18 Яну 2024 - 20:42 by Димитър Маринчев
» Маринована риба с екстри
Пет 12 Яну 2024 - 12:52 by icokanev
» Риби на борсата
Пон 25 Дек 2023 - 17:46 by Моряка
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Пет 1 Дек 2023 - 12:36 by ribarshe
» ЧЕПАРЕТА - 3 част
Сря 15 Ное 2023 - 5:25 by КИРО
» С лодка в морето - 2023
Пон 13 Ное 2023 - 16:35 by Димитър Маринчев
» Помощ при избор на сонар
Съб 28 Окт 2023 - 20:05 by КИРО
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
Чет 5 Окт 2023 - 6:42 by Димитър Маринчев
» Зарибяване с пъстърва
Чет 28 Сеп 2023 - 17:00 by Драго