Маринована риба с екстри
+19
EU_BG_akademika
krezo_bg
roko koko
mkehaiata
rap66
mitko_aks
paynera
Георги Вутов
КИРО
Pesho N.Zagora
Любак
gogata1
tugman
tiho_roev
emanuil
savi aleksiev
strijok
ДЯДО ИВАН
dobria1
23 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Маринована риба с екстри
Нищо няма да филитираш - така е добре.Аз от 64 буркана мариновано куче - останах с 8 буркана.Които ме познава и бегом в нас за буркани.Само за Никулден заминаха 22 буркана.ВЕЧЕ НЯМАМ РИБА - които ял - ял , paynera ПОВЕЧЕ БУРКАНИ НЯМА И НЕ ДАВА!!!
paynera- ...........................
- Регистриран на : 08.09.2011
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Re: Маринована риба с екстри
Тя рибата е готова за консумация, трябва и малко време да поеме подправките . Давам и най много 5-6 дни и я мятамgoshotanchev написа:Ще узрее ли до празниците?
gogata1- ...........................
- Регистриран на : 13.11.2012
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 60
Re: Маринована риба с екстри
Запомни едно от мен - ако ще мариноваш чернокоп - го мариноваи докато е пресен - аз тази година заложих само на маринования чернокоп - не съм замразявал във фризера.Маринованата риба - ако знаеш колко вино изпива и какви спомени оставя за риболова ??? - малеии вече 60 литра бяло (тракииски мискет) - ЗАМИНАgogata1 написа:Тя рибата е готова за консумация, трябва и малко време да поеме подправките . Давам и най много 5-6 дни и я мятамgoshotanchev написа:Ще узрее ли до празниците?
paynera- ...........................
- Регистриран на : 08.09.2011
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Re: Маринована риба с екстри
Тази кутиика ще замине само 3-4 дни , нищо че беше замразена рибата На мен маринованата рибка ми върви с по тънки питиета , точно с бяло вино не ми харесва . За бялото вино си слагам рибата на скарата Въпрос на вкус :)
gogata1- ...........................
- Регистриран на : 13.11.2012
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 60
Re: Маринована риба с екстри
Ако искаш имам празни и ги сменям за пълниpaynera написа:ПОВЕЧЕ БУРКАНИ НЯМА И НЕ ДАВА!!!
EU_BG_akademika- ...........................
- Регистриран на : 10.06.2009
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 60
Re: Маринована риба с екстри
Та къв, викаш, ти е адрезЪт??gogata1 написа:Заредих малко бабакити за празниците
Направих ги по мързеливия начин , следващата доза ще я филетирам .
EU_BG_akademika- ...........................
- Регистриран на : 10.06.2009
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 60
Re: Маринована риба с екстри
Синчо знаеш ми телефона и адреса ми знаеш , почти
gogata1- ...........................
- Регистриран на : 13.11.2012
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 60
Re: Маринована риба с екстри
paynera написа:Нищо няма да филитираш
Ти като искаш мацай се бре,повечето хора(както и аз) искам като седна на масата да не мазня до ушите с кожи и колали,предпочитам 1 път да си поиграя после да няма всеки път цапанки
От 3 твой буркана ще напълня само 1 ама както трябва и неповече от 50-100гр.зехтин ще ми коства
п.п. Ако е за продан и аз ще ги слагам цели в бурканЯ
Re: Маринована риба с екстри
Аз даже и хамсията и килката филетирам,както каза Добрия,няма да си развалям кефа после!Кожата също я махам.Правя я в кутийки по 200 гр.,като я отвориш да не остава.Подправките ги слагам в маринатата,после в кутийките слагам само маслини и копър.
недялко радков- ...........................
- Регистриран на : 10.10.2011
Брой мнения : 1066 Рожд.дaта : 10.07.1965
Години : 58
Re: Маринована риба с екстри
Аве ял съм от твоите, голям майстор синедялко радков написа:Аз даже и хамсията и килката филетирам,както каза Добрия,няма да си развалям кефа после!Кожата също я махам.Правя я в кутийки по 200 гр.,като я отвориш да не остава.Подправките ги слагам в маринатата,после в кутийките слагам само маслини и копър.
EU_BG_akademika- ...........................
- Регистриран на : 10.06.2009
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 60
Re: Маринована риба с екстри
EU_BG_akademika написа:Аве ял съм от твоите, голям майстор синедялко радков написа:Аз даже и хамсията и килката филетирам,както каза Добрия,няма да си развалям кефа после!Кожата също я махам.Правя я в кутийки по 200 гр.,като я отвориш да не остава.Подправките ги слагам в маринатата,после в кутийките слагам само маслини и копър.
Което е вярно, си е вярно - няма стигане Недялко! И бурканя после можеш да оближеш!
antares- глоб.модератор
- Регистриран на : 05.11.2010
Брой мнения : 1965 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 63
Re: Маринована риба с екстри
Аз обичам цели (изчистени) риби да редя в буркана.Просто като отворя буркана после и като видя цяло куче и ми стопля душата.То ако е на филета - ще ти наредя хариб - обелен и филитиран - навит на ролца с клечки за зъби - НЕ МОЖЕШ ГО ПОЗНА КАКВО ЯДЕШ.Един познат изяде 8 буркана хариб и много му бил вкусен чернокопа - само чернокоп маринован ядял.Дадох му 2 буркана с истински чернокоп - цяла риба - не му харесвала цялата риба - искал само филета.Отмъкна още 7 буркана хариб и след като вече изяде 15 буркана хариб - още си мисли , че яде чернокоп.Ма и аз си мълча де - имам още хариб в буркани - до пролетта ще замине.dobria1 написа:paynera написа:Нищо няма да филитираш
Ти като искаш мацай се бре,повечето хора(както и аз) искам като седна на масата да не мазня до ушите с кожи и колали,предпочитам 1 път да си поиграя после да няма всеки път цапанки
От 3 твой буркана ще напълня само 1 ама както трябва и неповече от 50-100гр.зехтин ще ми коства
п.п. Ако е за продан и аз ще ги слагам цели в бурканЯ
paynera- ...........................
- Регистриран на : 08.09.2011
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Re: Маринована риба с екстри
Определено Митака е прав за филетирането и цапането .Нервак съм и не ми се играе , пък и време си иска , свободно:)
gogata1- ...........................
- Регистриран на : 13.11.2012
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 60
Re: Маринована риба с екстри
paynera написа:Един познат изяде 8 буркана хариб и много му бил вкусен чернокопа - само чернокоп маринован ядял
Толкоз разбира от риба значи
То и аз може да искам да ям от тоз хариб (особенно тазгодишния мазник който го имаше под моста)
Re: Маринована риба с екстри
Привет колеги,
тука един съфорумец ми направи изненада, много по-добра дори от това моето под елхата. Или аз не разбирам, или той си е майстор на бурканизирано рибено мезе за всякакво питие. "Сърбежа в ушите" му по празниците поне вече да знае откъде е. Реклама няма, имена не посочвам, да сте ми живи и здрави майстори!
тука един съфорумец ми направи изненада, много по-добра дори от това моето под елхата. Или аз не разбирам, или той си е майстор на бурканизирано рибено мезе за всякакво питие. "Сърбежа в ушите" му по празниците поне вече да знае откъде е. Реклама няма, имена не посочвам, да сте ми живи и здрави майстори!
icokanev- ...........................
- Регистриран на : 12.09.2010
Брой мнения : 3864 Рожд.дaта : 02.02.1963
Години : 61
КИРО and Любак харесват този пост
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пон 15 Апр 2024 - 22:00 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
Вто 26 Мар 2024 - 20:37 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Съб 23 Мар 2024 - 15:53 by Димитър Маринчев
» Риболов на лихнос пред Каваците и Дюни
Чет 29 Фев 2024 - 11:35 by Димитър Маринчев
» Сезон 2023
Сря 21 Фев 2024 - 16:40 by boysa
» Около Бургас
Чет 18 Яну 2024 - 20:42 by Димитър Маринчев
» Маринована риба с екстри
Пет 12 Яну 2024 - 12:52 by icokanev
» Риби на борсата
Пон 25 Дек 2023 - 17:46 by Моряка
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Пет 1 Дек 2023 - 12:36 by ribarshe
» ЧЕПАРЕТА - 3 част
Сря 15 Ное 2023 - 5:25 by КИРО
» С лодка в морето - 2023
Пон 13 Ное 2023 - 16:35 by Димитър Маринчев
» Помощ при избор на сонар
Съб 28 Окт 2023 - 20:05 by КИРО
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
Чет 5 Окт 2023 - 6:42 by Димитър Маринчев
» Зарибяване с пъстърва
Чет 28 Сеп 2023 - 17:00 by Драго
» Какъв е тоя киликанзер ?
Вто 26 Сеп 2023 - 11:29 by horgasz