ЗАБРАНЕНО, ЗАБРАНИ за Гърция.
+23
dbc
4o4o
xivo
тони котев
max
s4etovod
roko koko
jorogai
DOCTORABukarNo1
КИРО
cerberus
nissana
ПЛУВЧО
tano
makari
HAZART
bkd
timo1
Ники Дончев
esox hunter
Drakon_
Владо Коцев
Петър Василев
27 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ЗАБРАНЕНО, ЗАБРАНИ за Гърция.
И там ли свърши рибата ? :217b315cad77fe
Още забрани се чакат май,като гледам какво е БГ нашествието.
Още забрани се чакат май,като гледам какво е БГ нашествието.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Забрана винаги е имало, но не се е спазвала.
Сега сменихме претседателя на риболовния клуб, новия е много сериозен и най важното му се занимава, по цял ден обикаля и информира хората и институциите Решил е да наеме човек, които да обикаля цял ден по реката с лодка и да следи, твърдо е решен с бракониерството да се приключи, поне в нашия район.
....
Не са само българите, гърците са много по-лоши.
Сега сменихме претседателя на риболовния клуб, новия е много сериозен и най важното му се занимава, по цял ден обикаля и информира хората и институциите Решил е да наеме човек, които да обикаля цял ден по реката с лодка и да следи, твърдо е решен с бракониерството да се приключи, поне в нашия район.
....
Последната промяна е направена от cerberus на Вто 26 Апр 2011 - 20:39; мнението е било променяно общо 1 път
cerberus- ...........................
Брой мнения : 498 Рожд.дaта : 16.07.1909
Години : 115
Комшиите са в час.То като е забранено при нас,всичкото рибар отива у Грецко и там мори рибната популация.Усетиха се овреме и забраниха и те за някакъв период от време.Въпроса е,а и всичко зависи от Нас,дали няма да забранят за постоянно нашето присъствие там.Умната.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Много похвално е намерението и действията на този човек.Ама с това последното изречение,направо ме хвърли в тъч.Имало и по-лоши от Нас.cerberus написа:Забрана винаги е имало, но не се е спазвала.
....
Уверявам те че не е това проблема...ПЛУВЧО написа:Комшиите са в час.То като е забранено при нас,всичкото рибар отива у Грецко
Българите създават проблем само на един канал до Орестиада, на който има щуки, по-големите проблеми ги създават гърците, надявам се да престанат, с новоте мерки.
Човека е твърдо решен, да оправи положението, занимава се от добро желание, един от най-богатите хора в района е, пари не му трябват, иска просто като отиде на реката да си направи кефа. Свързал се е със съответните клубове в България и Турция и ще действат заедно.
Прясна информация!
Мой приятел е ловил вчера на Керамоти. Забрана на кея няма. Уловил е мурмури на дъно, заргана на сбиро и един чернокоп на кастмастер.
Мой приятел е ловил вчера на Керамоти. Забрана на кея няма. Уловил е мурмури на дъно, заргана на сбиро и един чернокоп на кастмастер.
DOCTORABukarNo1- ...........................
Брой мнения : 445 Рожд.дaта : 23.12.1961
Години : 62
Много похвално за човека,заел се с това начинание.А и риболовни клубове от съседни държави да си съдействат.cerberus написа:.....
Човека е твърдо решен, да оправи положението, занимава се от добро желание, един от най-богатите хора в района е, пари не му трябват, иска просто като отиде на реката да си направи кефа. Свързал се е със съответните клубове в България и Турция и ще действат заедно.
Забравих да кажа, че вече има хванати бракониери, с/у които има заведено дело... въобще не се само празни приказки...
Колеги,днес получих потресаваща информация!!!Реките в северна Гърция
са забранени за риболов за 2 години,а за риболов на морето ще се заплаща
такса!!!Знае ли някой нещо по този въпрос?
jorogai- ...........................
Брой мнения : 26 Рожд.дaта : 02.08.1957
Години : 67
Какво му е потресаващото?Хората се грижат за водоемите си и популацията в тях(както и за средата около водоемите)нашите власти също трябва да се замислят и да вземат пример.Дълга е темата .....Поздрави на всички и приятен уикенд.На именниците ,да са живи и здрави ,те и семействата им както и всички ние :609c1f728720fb .
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
jorogai написа:Колеги,днес получих потресаваща информация!!!Реките в северна Гърция
А стига бе някой има ли потвърждение на това инфо??
А аз да питам на езерото Волви как стоят нещата - разрешено ли е в момента??
s4etovod- ...........................
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 10.05.1976
Години : 48
123
Една хубава новина :609c1f728720fb Съгласен съм със всичко свързано с ограничаването на месарите И за такса за лов от брега на морето съм за (но като се има в предвид колоко им е таксата за от лодка ...........ефектът ще е обратен понеже месарите ще подгонят формулата път+билет за риболов =Х кг. риба ) :95a6347ec54c90
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
123
Забраните ги измислят нашенци за да не се бутат на пристанището (но няма кой да им се върже) :9bbce68c65a7e8 На кея си ловят гърците пред самите полицай и никой никъде не е написал че няма право да се лови .При последното ми връщане от Тасос имаше над 20 човека който си ловяха на плувка и бяха от няколко националностиDOCTORABukarNo1 написа:Прясна информация!
123
Преди малко мой познат ми каза че в някой от рибарските вестници прочел че се забранява риболовът за българи във всички вътрешни водоеми в Гърция .Честито :609c1f728720fb
Така ще е , сега ще се щави морето ,докато и от там не ни изхвърлят.
Ники ,ако пробвам от брега има ли шанс за някакъв приличен риболов сега?
Баджо се върна онзи ден , но сега е на тема каяк ,гребе по цял ден, и нищо не можа да ми каже за риболова.С тая забрана за бялата риба много се чудя дали да не врътна едно кръгче с кемпера до комшиите. :609c1f728720fb
Ники ,ако пробвам от брега има ли шанс за някакъв приличен риболов сега?
Баджо се върна онзи ден , но сега е на тема каяк ,гребе по цял ден, и нищо не можа да ми каже за риболова.С тая забрана за бялата риба много се чудя дали да не врътна едно кръгче с кемпера до комшиите. :609c1f728720fb
тони котев- ...........................
Брой мнения : 827 Рожд.дaта : 21.08.1966
Години : 58
123
Тонка . за от брегът чух за голями калмари и лаврачетата са се раздвижили като си тръгвах на самото пристанище въртяха голям пасаж от скумрий (от ферибота ги гледах).А за щавене на морето от месарите (няма да им излезнат сметките защото не е като да жънат от вътрешните водоеми ).Ако имаш време и средства мятай спининга и пали кемпера (поне ще си на релакс и да знаеш че местните наблягат на риболова 1 час преди и 1 час след смрачаване )
Не ми звучи много сериозно, честно казано.max написа:Преди малко мой познат ми каза че в някой от рибарските вестници прочел че се забранява риболовът за българи във всички вътрешни водоеми в Гърция .Честито :609c1f728720fb
Дано да е истина
nissana- ...........................
Брой мнения : 765 Рожд.дaта : 30.04.1966
123
Като се върне някой без кола с дебела глоба ще си дойде всичко на място .(Дано да не е от форумът някой)xivo написа:Не ми звучи много сериозно, честно казано.max написа:Преди малко мой познат ми каза че в някой от рибарските вестници прочел че се забранява риболовът за българи във всички вътрешни водоеми в Гърция .Честито :609c1f728720fb
Може наистина така да е по-добре за всички, без месарите разбира се.nissana написа: Дано да е истина
Май след Великден ще направя обход .Имам приятел от Пловдив който хващаше много риба по това време между Керамоти и устието на Струма и сега правя опити да се свържа с него , че замина да живее в Германия , а гърци му показаха най-дашните места в района.Разликата в излетите му беше голяма като успеваемост.Човека няколко пъти ме кани да отида с него , но все нещо ставаше и сега знам само откъслечно това и онова.Намеря ли го ,ще има интересни репортажиmax написа:Тонка . за от брегът чух за голями калмари и лаврачетата са се раздвижили като си тръгвах на самото пристанище въртяха голям пасаж от скумрий (от ферибота ги гледах).А за щавене на морето от месарите (няма да им излезнат сметките защото не е като да жънат от вътрешните водоеми ).Ако имаш време и средства мятай спининга и пали кемпера (поне ще си на релакс и да знаеш че местните наблягат на риболова 1 час преди и 1 час след смрачаване )
123
Намеря ли го ,ще има интересни репортажи ------А дано че станаха кът успешните репортажи от гръцко
Началото на май съм в р-на на Уранопули.Ако ги намеря ще ви индикирам,на л.с.,естествено Тонка,още не съм видел снимка със сефте на Страйкъра,да се поправиш.Щото има вече баракуди,за тебе остават другите.
nissana- ...........................
Брой мнения : 765 Рожд.дaта : 30.04.1966
Много съм доволен от Страйкъра.Много кадемлийска пръчка ми продаде.Пресен пример от миналата седмица:Качихме се на едно планинско гьолче с доста пъстървички.Дадох спининга на един приятел и докато ние обикаляхме с плувките да търсиме рибата той хвана 3 риби за 20 мин..След това ми скъса Рублексчето и легна та поспа 3-4 часа.Е това е ,където го хвърля лови.Тази година със сигурност ще наблегна на спининга в Бялотго море, че досега нещо го пренебрегвах.Остава ми само няколко морски воблера да заприходя.Моят пловдивски приятел ми каза ,че воблерите които ползвам за влачене по нашите язовири не стават за солената вода.А моя човек е с богат опит , един от малкото хора които са 250 дена за риба в годината и така от 7-8 години, без преувеличение, някои са построили комунизма.nissana написа: Началото на май съм в р-на на Уранопули.Ако ги намеря ще ви индикирам,на л.с.,естествено Тонка,още не съм видел снимка със сефте на Страйкъра,да се поправиш.Щото има вече баракуди,за тебе остават другите.
Привет колеги,
каня се да отскоча за празниците в Гърция, мислех и рибата да пробвам, но брат ми каза ,че негови колеги в София коментирали, че бил въведен билет за риболов от пристанища на морето. Струвало 40 евра, но не се издавало на чужденци.
Някой знае ли нещо по въпроса, възможно ли е да е вярно?
каня се да отскоча за празниците в Гърция, мислех и рибата да пробвам, но брат ми каза ,че негови колеги в София коментирали, че бил въведен билет за риболов от пристанища на морето. Струвало 40 евра, но не се издавало на чужденци.
Някой знае ли нещо по въпроса, възможно ли е да е вярно?
4o4o- ...........................
Брой мнения : 57 Рожд.дaта : 09.07.1978
Години : 46
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ИАРА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ
» ВРЕМЕТО В МОМЕНТА И ПРОГНОЗА !!
» Потами-Гърция
» ВРЕМЕТО В МОМЕНТА И ПРОГНОЗА !!
» Потами-Гърция
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing