съвет за радута-Румъния
+14
savi aleksiev
Димитур
valeri
eminem94
Жоро-multi_maks
ПЛУВЧО
СЪНДИ
monilom
Мънцата
carpsliven2
krasalumin
фишфрена
Иван
andro68
18 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
съвет за радута-Румъния
Колеги питал съм и в други форуми ,но всяка информация ще ми е от полза-юни ще ходя за седмица на горепосочения!Запален шаранджия съм-но не съм ловил досега трофейни риби!Ако някой е ходил на този гьол да сподели опит- такъми, тактики, монтажи, стръв и захранка.Благодаря предварително!Пък после снимки и почерпка :609c1f728720fb
andro68- ...........................
Брой мнения : 777 Рожд.дaта : 18.11.1968
Години : 56
Re: съвет за радута-Румъния
Колега аз лично никога не съм ходил, но това което знам от прияте ли е , че се лови и се храни само с пелети и топчета поради наличието на много платика в езерото.
Разрешава се ползването на лодка за захранване и вкарване.
Препоръчват се топчета с аромати на риба, мида и тем подобни.
Лови се най-добре около потънали дървета и потопени къщи та сам си направи сметка какви монтажи ще ползваш.
Мисля, че колегата Митев е ходил и може да даде по-исчерпателна информация.
Успех и да пишеш каква си я свършил.
Разрешава се ползването на лодка за захранване и вкарване.
Препоръчват се топчета с аромати на риба, мида и тем подобни.
Лови се най-добре около потънали дървета и потопени къщи та сам си направи сметка какви монтажи ще ползваш.
Мисля, че колегата Митев е ходил и може да даде по-исчерпателна информация.
Успех и да пишеш каква си я свършил.
Иван- ...........................
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
Колега, що недойдеш на дунавската среща в събота, ще прескочим до румънските колеги. Те ще обяснят най-добре.
Ще сме заедно там,не се притеснявай все някак ще се оправим :dancingHappy_iandro68 написа:Колеги питал съм и в други форуми ,но всяка информация ще ми е от полза-юни ще ходя за седмица на горепосочения!Запален шаранджия съм-но не съм ловил досега трофейни риби!Ако някой е ходил на този гьол да сподели опит- такъми, тактики, монтажи, стръв и захранка.Благодаря предварително!Пък после снимки и почерпка :609c1f728720fb
Колега .. там нещата са ясни и без да си ходил.. нужни са ти само 1000 лева и си в тройката .. храниш с маркови пилети и топчета и ловиш на менлаин ли кви бяха .. некви скъпарски бяха около 40 лева килото.. научена е там на хубава храна..
несъм ходил никога там поради голямата тарифа.. но мисля че, снежния човек може да ти донесе успеха. Дракончо може да ти помогне с топчетата .. взима ги с некви отстъпки.. не че и на царевица няма да хваниш .. ама дребните нема да те оставят на мира Измислих една тактика.. но след като я тества красалумин ще стане белни дали работи.. иначе може да се окаже слабичка за него водоем. Незабравяй и тигровия орех или фъстък .. за да нете изяждат платиците
несъм ходил никога там поради голямата тарифа.. но мисля че, снежния човек може да ти донесе успеха. Дракончо може да ти помогне с топчетата .. взима ги с некви отстъпки.. не че и на царевица няма да хваниш .. ама дребните нема да те оставят на мира Измислих една тактика.. но след като я тества красалумин ще стане белни дали работи.. иначе може да се окаже слабичка за него водоем. Незабравяй и тигровия орех или фъстък .. за да нете изяждат платиците
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Години : 52
И аз имам "билет" вече :dancingHappy_i :dancingHappy_i Моля, колеги които са ходили там да снасят инфоkrasalumin написа:Ще сме заедно там,не се притеснявай все някак ще се оправим :dancingHappy_iandro68 написа:Колеги питал съм и в други форуми ,но всяка информация ще ми е от полза-юни ще ходя за седмица на горепосочения!Запален шаранджия съм-но не съм ловил досега трофейни риби!Ако някой е ходил на този гьол да сподели опит- такъми, тактики, монтажи, стръв и захранка.Благодаря предварително!Пък после снимки и почерпка :609c1f728720fb
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Едно сериозно предупреждение към всички, които ще ходят в Румъния. Спазвайте всички ограничения по пътя, защото там не е като тук Пари даже не си и помисляйте да предлагате, защото може да не нощувате там, за където сте тръгнали. На пешеходни пътеки пешеходците са царе, ако ви хванат - книжката отива на трупчета за три месеца. За скорост тоже Ако случайно ви вземат книжката за някакво нарушение, търсете местен адвокат. Пуска се една декларация, че в периода на наказанието няма да карате в Румъния, плащате глобата и ви връщат кетапа. Ето и най-интелигентното решение - отивате в СБА и си вадите международна книжка. Струва 20 кинта, вадят ви я на място за 5 минути и може да я подарите на полицая, който ви е спрял /в България не важи !!!/. Като се приберете в БГ, отивате в СБА и си вадите нова Всичко което ви казвам е от личен опит
Ние ще помагаме с каквото можем.. още много безсънни нощи ме чакат.. измислил съм и тактика , но дали ще даде резултат несе знае.. жертвал съм и най-добрите си дипове за каузата.. дано помогнат... и най вече ще стискаме палци и ще чакаме с нетърпение да гледаме големите трофеи .. Сигорен съм че, ще има такива..
Ето и част от започналата вече вълшебна приказка..
[You must be registered and logged in to see this image.]
Сега сте в сезон в който пресичате тънката ивица .. между леки и тежки миризми.. така че, неможе да се гадае на какво ще кълве.. а трябва да се пробва.. според мен е нужно да имате - банан,праскова,скопекс,ягода,робин ред.. и веднага да пробваме и със тежките зимни миризми .. риба,раци,черви,скариди,миди..
За платиките съм им приготвил изненада с която няма да могат да изядът на Марин захранката .. само ще се въртът кат калайджии около нея..
Ето и част от започналата вече вълшебна приказка..
Сега сте в сезон в който пресичате тънката ивица .. между леки и тежки миризми.. така че, неможе да се гадае на какво ще кълве.. а трябва да се пробва.. според мен е нужно да имате - банан,праскова,скопекс,ягода,робин ред.. и веднага да пробваме и със тежките зимни миризми .. риба,раци,черви,скариди,миди..
За платиките съм им приготвил изненада с която няма да могат да изядът на Марин захранката .. само ще се въртът кат калайджии около нея..
Ухаааа Васко :217b315cad77fe е на това му се вика яка подготовка и стягане.Я кажи и ти ли ще ходиш.
monilom- ...........................
Брой мнения : 188 Рожд.дaта : 11.03.1994
Години : 30
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
Години : 66
carpsliven2 написа:Ние ще помагаме с каквото можем.. още много безсънни нощи ме чакат.. измислил съм и тактика , но дали ще даде резултат несе знае.. жертвал съм и най-добрите си дипове за каузата.. дано помогнат... и най вече ще стискаме палци и ще чакаме с нетърпение да гледаме големите трофеи .. Сигорен съм че, ще има такива..
Така както разбирам Васко няма да оди с отряда за бързо реагиране,а ще бъде тактика и тиловака на групата.Както винаги оказва помощ и подкрепа на колеги и приятели.Васе
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
И ния те ОБИЧАМЕ Васеее.
Жоро-multi_maks- ...........................
Брой мнения : 695 Рожд.дaта : 29.05.1979
Години : 45
пп.Сори за въпроса,ама за риболов в Румъния примерно необходим ли е някакъв билет или този язовир е платен ?
Платен ..... даже много платенeminem94 написа:пп.Сори за въпроса,ама за риболов в Румъния примерно необходим ли е някакъв билет или този язовир е платен ?
[quote="carpsliven2"]Ние ще
[You must be registered and logged in to see this image.] ззз
Брех като злато ги гледате тези топчета ...Евала за търпението...
[You must be registered and logged in to see this image.] ззз
Брех като злато ги гледате тези топчета ...Евала за търпението...
valeri- ...........................
Брой мнения : 96 Рожд.дaта : 07.12.1976
Години : 47
Ние сме на по 150 евра за една седмица, иначе е повечеeminem94 написа:А какви са условията (колко се плаща)
Не четете форуми.. за тактики и стръв.. особенно от хора които се мислят за големи майстори .. ще бъдете подведени и объркани .. не е добре да се пише това .. но трябва да знаете че, шаранджиите са мръсно племе
Сами ще видите как един друг ще се испокарат и ще се напреварват кой е по-най..
Не разпъвайте на големи дистанции.. търсете рибите в по плитки участъци .. понеже там е по топло и рибата се храни по интензивно.. Ползвайте задължително задни тежести .. за да неви сбере въдиците някой боен шаранчо. Много големите .. удрят рано сутрин и привечер.. затва че, сутрин трябва да има един на пост.. Още едно важно нещо.. което трябва да запомните.. неслагайте голяма стръв.. за да се мъчите да отсеете дребните риби.. напротив .. така ще отсеете големите.. атакувайте най-вече на едно нормално топче.. некупувайте топчета поп-ъп... защото ще си харчете парите напразно.. утре ще покажа на Краси.. как можете да си правите снежен човек и неутрална плаваемост.. Задължително требва да хвърляте и доста кюспе .. тва ще раздразни шарана..
Сами ще видите как един друг ще се испокарат и ще се напреварват кой е по-най..
Не разпъвайте на големи дистанции.. търсете рибите в по плитки участъци .. понеже там е по топло и рибата се храни по интензивно.. Ползвайте задължително задни тежести .. за да неви сбере въдиците някой боен шаранчо. Много големите .. удрят рано сутрин и привечер.. затва че, сутрин трябва да има един на пост.. Още едно важно нещо.. което трябва да запомните.. неслагайте голяма стръв.. за да се мъчите да отсеете дребните риби.. напротив .. така ще отсеете големите.. атакувайте най-вече на едно нормално топче.. некупувайте топчета поп-ъп... защото ще си харчете парите напразно.. утре ще покажа на Краси.. как можете да си правите снежен човек и неутрална плаваемост.. Задължително требва да хвърляте и доста кюспе .. тва ще раздразни шарана..
Вълшебната приказка продължава..
Ще остане само да ви стискам палци и да чакам да ми донесете една хубава снимка да я сложим в колекцията.. и най вече.. спънах се им мамата на рибите .. важното е да си изкарате хубаво и незабравимо..
Ще остане само да ви стискам палци и да чакам да ми донесете една хубава снимка да я сложим в колекцията.. и най вече.. спънах се им мамата на рибите .. важното е да си изкарате хубаво и незабравимо..
Васка, за тебе брат, не хубава снимка ми и две румънки трее ти донесеме. :609c1f728720fb
А ако говорим за трофеи, Краси си е аресал един шаро 27.700кг. :217b315cad77fe
Па язе мислим да закачим Мънцата кът спи, бааа го некой да е хващал по-големо ъ?
А ако говорим за трофеи, Краси си е аресал един шаро 27.700кг. :217b315cad77fe
Па язе мислим да закачим Мънцата кът спи, бааа го некой да е хващал по-големо ъ?
Къ я мислиш таа работа, той Мънцата няма да спи бре Пък Краси да си лови дребушляците, язе сум тръгнал за йедри, мислим си за нещо от рода на 47.700Жоро-multi_maks написа:Па язе мислим да закачим Мънцата кът спи, бааа го некой да е хващал по-големо ъ?
Мънцата написа: Пък Краси да си лови дребушляците, язе сум тръгнал за йедри, мислим си за нещо от рода на 47.700
Да бе, аз такова си имам дома бре! Кълве на "Шанел" и "Версаче", и не признав Неш ми само Кеш. :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing