Текуща информация за бистротата на морската вода
+40
k0c3t0
ТАРАЛЕЖ
efo
justinian
paynera
недялко радков
sllipi1
boysa
iamyordan
rikitikitavi
kokofishig
roko koko
КИРО
Кирил Калчев
Любак
gogo26
Жоро_Приселци
Bluefish
карид
tiho_roev
JimBeam
tolio_pm
Шморхи
spear
Pretor
ПЛУВЧО
gmurkacha
vatus
pipin162
dimardesy
Mi7chell
Станислав
baretata
Rimohit
mite
belly
kap.nemo
makari
terzosub
Мънцата
44 posters
Страница 11 от 14
Страница 11 от 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Текуща информация за бистротата на морската вода
Тони тък много мътно. Водата зелено кафява
Аз не го помня такова морето, но и нямам толсова спомени от отва време.Днес влизахме с лодка и въдици.
Поздрави и дано при вас да има слука.
Аз не го помня такова морето, но и нямам толсова спомени от отва време.Днес влизахме с лодка и въдици.
Поздрави и дано при вас да има слука.
boysa- ...........................
Брой мнения : 931 Рожд.дaта : 22.08.1976
Години : 48
Вчера влизах на Аркутино,отгоре спокойно с мазно клатене...а отдолу течения и блъска в камъните.Видимост от 2 до 6м.Риба годна за стрелба - НЯМА.И доста студено щом с 5-цата издържах 2часа и ми дотегна...Големи ята атерина и малки зарганчета около Змийския остров.
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Години : 53
Вчера в Каварна от 3до4. Водата около 19. Видимост 1-2м. Рибки в плиткото до 2м. видях три
платерини, доста гюмюши едно чернокопче, лапинки и попчета си имаше също. Тук таме имаше по-добра видимост на места около метър пред харпуна. Една рибка се прибра с мен.
платерини, доста гюмюши едно чернокопче, лапинки и попчета си имаше също. Тук таме имаше по-добра видимост на места около метър пред харпуна. Една рибка се прибра с мен.
Днес в Каварна.от 16.30 - 17.30 Вода около 14 Видимост в плиткото 3-4 на дълбоко от горе мътно на дъното 2-3 м. Риби попчетата са доста плашливи.цаци в дълбоконо. Много крил тук таме и раци.Платеринки в плитконо. Два пъти видах два пъти стрелях.Още се хрянят. Първите бяха окоро 10бр. А втората сама или поне това видях. Прекарах си добре и се заредих щот съм на т море
Днес на Зеленка. ОТ 11 -14Ч. В плиткото платерини иларии цаци и веднъж уви. В дълбокото хубави попове. Много крил и в плиткото и на дълбокото.На север от Калиакра било мътно и мартвак тово около Русалка. Стрелях доста, но с големите ръсавици мерника различен. Бяхве със приятел и се погмуркахме добре.Копчета живи не видяхме.Плувах доста и на плитко и на дълбоко. Има пласт вода мътна на повърхността. На дъното е бестро.
Не ти ли е хладничко ве Боби Трябва да си поне със 7-ца.
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Години : 53
Долница7 с цип.на 7 годинки, но последните 3 не толкова активно ползвана.Горница вендуза 7 купена на старо на пролет. Студ само в началото на лицето после се оказ, че ръкавицата пропуска и само на ръката ми беше студено. Много плувах и това ме топлеше.
Събота с чичо Митко(Личев) на Луксозенец
Влязохме към 10:30,водата 15 гр. лек сулган-милиарди медузи(малки,големи,живи и умрели),ма милярди
Риба годна за стрелба не видях,поплувах доста,погмурках на "козирката" пред боруна дето местните ловят заргани.
На повърхноста доста мътничко,като след 4-тия метър супер бистро
След час и половина ми стана доста хладно(трябва да сменям чорапките) и полегнах в "Нисанката",докат Личев откара докъм 14:30.Поне отстреля една наказателна платАрина-да не е валат де
За таз година стига,април-май живи и здрави-пак на тръстиката
Местото е перфектно-всякакви дълбочини,огромни пръснати камъни,козирки,шкарпове-идилия
ПП:ЗАбравих да спомена паурите-много нещо,ма откак повръщах от раци-неща да ги видя
Влязохме към 10:30,водата 15 гр. лек сулган-милиарди медузи(малки,големи,живи и умрели),ма милярди
Риба годна за стрелба не видях,поплувах доста,погмурках на "козирката" пред боруна дето местните ловят заргани.
На повърхноста доста мътничко,като след 4-тия метър супер бистро
След час и половина ми стана доста хладно(трябва да сменям чорапките) и полегнах в "Нисанката",докат Личев откара докъм 14:30.Поне отстреля една наказателна платАрина-да не е валат де
За таз година стига,април-май живи и здрави-пак на тръстиката
Местото е перфектно-всякакви дълбочини,огромни пръснати камъни,козирки,шкарпове-идилия
ПП:ЗАбравих да спомена паурите-много нещо,ма откак повръщах от раци-неща да ги видя
tolio_pm- ...........................
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 10.03.1978
Години : 46
tolio_pm написа:
Ти посъбирай, аз не повръщам ...щях да ти ги трампя за пресни платАрини.
JimBeam- ...........................
Брой мнения : 1427 Рожд.дaта : 10.02.1962
Години : 62
Веско и аз съм пауроваксиниран, ама Тольо не мисли за по дъртите си колеги.
Добре, че Кико оная вечер ми донесе една торба и с баба Диди ги кльопнахме с по един бирльок.
Добре, че Кико оная вечер ми донесе една торба и с баба Диди ги кльопнахме с по един бирльок.
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
Тони не бързай има рибки още на север и трябва да минат и през вас.
Днес на СБА водата около 8-9С.
Видимост-2-3м на места 1м
Течение успоредно на брега
Леко изразено, но се усещаше
Леки зайци на вътре.
Харпун нов малко слабички ластици
Ще ги сменям.
Дължини 5
Ще ги намалям на 3
Колани 2-9кг.
Самар 1+една плочка 1,8кг.
2,5кг
Камера-трябва ми карабина
Или да я монтирам на харпуна.
И на него трябва карабина
Попчета под камъните,
Копче на пясъка,
Една пясъчница ува
Раци големи 1
Три морски червеи да плуват. Не бях виждал до сега на около 1,5 метра над дъното.
Скариди не видях ма се оглеждах и за тях
Бяла риба мярнах май веднъж, но не съм сигурен.
Интуиция работи
Удоволствие от първата баня
Благодарност към морето
Видимост-2-3м на места 1м
Течение успоредно на брега
Леко изразено, но се усещаше
Леки зайци на вътре.
Харпун нов малко слабички ластици
Ще ги сменям.
Дължини 5
Ще ги намалям на 3
Колани 2-9кг.
Самар 1+една плочка 1,8кг.
2,5кг
Камера-трябва ми карабина
Или да я монтирам на харпуна.
И на него трябва карабина
Попчета под камъните,
Копче на пясъка,
Една пясъчница ува
Раци големи 1
Три морски червеи да плуват. Не бях виждал до сега на около 1,5 метра над дъното.
Скариди не видях ма се оглеждах и за тях
Бяла риба мярнах май веднъж, но не съм сигурен.
Интуиция работи
Удоволствие от първата баня
Благодарност към морето
Чета аз между редовете....много неща прочетох. За един разказ материал си събрал. Вземеш се вземеш в ръце и да ни го напишеш.
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
Прав си Ники,с няколко реда Боян даде мнооого инфо за нашите гладни душички.
Еле пък за резервните части на балтона....
Еле пък за резервните части на балтона....
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Инфо от днес на Ной. Силен западен вятър, температура на въздуха 15, на водата 8 градуса. В плиткача видимостта е 10-12 метра в по дълбокото около 4. Със седмица неопрен изкарах 2 часа и 15 минути вътре.
baretata- ...........................
Брой мнения : 307 Рожд.дaта : 20.10.1965
Години : 59
Браво на теб, щом си бил във водата!
какво е положението с рибите.
Аз вчера не можах да се наканя. Дъщерята беше на рожден ден от 15ч. в Аспарухово.
Жената тайно се надяваше да остана да свърша някоя задачка в къщи, но аз си взех такъмите и с тях.
След като ги оставих право на Карантината. Там обаче водата боза от дъждовете и теченията. Имаше и много ветроходки та ги погледах малко. По едно време от поделението гледам двама се канят да влизат с лодка единият в черно и от далеко си помислих, че е с неопрен. След около 10 минути влязоха, но като се приближиха видах, че са с кану и те тренират. Потеглих към буната на Аспарухово. Водата от страната на плажа изглеждаше бистра а от другата мътна. Имаше рибари хващаха попчена на плувка. От там на Галата и там ми се стори мътно а и нямам хубави спомени от това място. Газ към Ветеран. Там малко по-бистро, но вече бях изгубил доста време. Хвърлих и едно око на обръщача. Там беше най-бистро и си заслужаваше, да ама времето ми беше свършило и добре, че не го направих. След малко се обади жената, че до половин час ще са готови. Спрях и на отбивката на Галата да се полюбувам на гледката и да рязузная. По всички буни се виждаха рибари явно има кая.
Та които му се влиза има рибки нека да сподели.
ПП. Благодаря на Киро!
Вече е поправено, че бях написал мазаници
какво е положението с рибите.
Аз вчера не можах да се наканя. Дъщерята беше на рожден ден от 15ч. в Аспарухово.
Жената тайно се надяваше да остана да свърша някоя задачка в къщи, но аз си взех такъмите и с тях.
След като ги оставих право на Карантината. Там обаче водата боза от дъждовете и теченията. Имаше и много ветроходки та ги погледах малко. По едно време от поделението гледам двама се канят да влизат с лодка единият в черно и от далеко си помислих, че е с неопрен. След около 10 минути влязоха, но като се приближиха видах, че са с кану и те тренират. Потеглих към буната на Аспарухово. Водата от страната на плажа изглеждаше бистра а от другата мътна. Имаше рибари хващаха попчена на плувка. От там на Галата и там ми се стори мътно а и нямам хубави спомени от това място. Газ към Ветеран. Там малко по-бистро, но вече бях изгубил доста време. Хвърлих и едно око на обръщача. Там беше най-бистро и си заслужаваше, да ама времето ми беше свършило и добре, че не го направих. След малко се обади жената, че до половин час ще са готови. Спрях и на отбивката на Галата да се полюбувам на гледката и да рязузная. По всички буни се виждаха рибари явно има кая.
Та които му се влиза има рибки нека да сподели.
ПП. Благодаря на Киро!
Вече е поправено, че бях написал мазаници
Последната промяна е направена от boysa на Пон 20 Апр 2015 - 17:43; мнението е било променяно общо 2 пъти
Карантината ве - карантията е друга "снимка".boysa написа:
След като ги оставих право на Карантията. .
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Днес след задачите към 17 съм на СБА.Там мъчно и не пускат до рибарските бунт. След размишления към Болата.От 18 до 19.30. Видимост на места 8-10 на места по малко. Температура на водата 10 на въздуха 15 когато излязох 13.
Риби дребни а терени и уви. Имаше и много дребни прозрачни. Раци видях 10 копчета.0
Риби дребни а терени и уви. Имаше и много дребни прозрачни. Раци видях 10 копчета.0
Вчера на кръговото на фичоза водата около 10гр. гмуркане от 1-3ч видимост на места 3-4 на други 5-6м, много попчета под камъните, раци не видях изобщо и за моя изненада на излизане в плиткото пасаж иларии или малки платерини, но минаха много на бързо, за да огледам дори! Като излязох водата много се замъти дори на брега след 3 и нещо.
ivo_shogun- ...........................
Брой мнения : 79 Рожд.дaта : 13.05.1981
Години : 43
Точно сега там рибките са малко в дясно от кръговото. На втория каменен риф има малки полянки. Между попчетата са и копчетата. Дълбочина търсиш 8-9 метра. За бели риби с бодли трябва да се разходиш през два плажа на юг, че на третия нос. Ади стига ви толкова инфо.ivo_shogun написа:Вчера на кръговото на фичоза водата около 10гр. гмуркане от 1-3ч видимост на места 3-4 на други 5-6м, много попчета под камъните, раци не видях изобщо и за моя изненада на излизане в плиткото пасаж иларии или малки платерини, но минаха много на бързо, за да огледам дори! Като излязох водата много се замъти дори на брега след 3 и нещо.
ее най после някой да каже къде кво що! за съжаление не знаех това и се "поразходих" не там където трябвало! Но съм ти изключително благодарен за това желание да споделиш! айде идвай вече да ни учиш а бирата от нас :))
ivo_shogun- ...........................
Брой мнения : 79 Рожд.дaта : 13.05.1981
Години : 43
Виж сега. Понеже си отскоро при нас да ти го кажа в прав текст. Тук информация давам максимално точна и подробна. Разрови се из старите ми мнения и ще си намериш и места описани и видове риби и способи ма ловене. Отделно в излети имам няколко теми Дето освен всичко друго и подробни описания на тъкъми правя.. Та поотдели няколко дена и разгледай назад. Иначе основно пия кафе и с удоволствие ще те заведа да те натопя някъде.ivo_shogun написа:ее най после някой да каже къде кво що! за съжаление не знаех това и се "поразходих" не там където трябвало! Но съм ти изключително благодарен за това желание да споделиш! айде идвай вече да ни учиш а бирата от нас :))
Днес на Болата. Видимост 5-6м.Температура 12С.
Море тава. Раци доста по камъните. Два големи.
Риби много ма много дребни.Прозрачните май са атеисти. Пълно е с тях до 8 м. Три пасажа от дребни мигриращи за 2 ч. Скареди току що излюпват също.
Големи пътуващи не видях. Попчета та още не ще кат толкова много. Копчетата също.
Море тава. Раци доста по камъните. Два големи.
Риби много ма много дребни.Прозрачните май са атеисти. Пълно е с тях до 8 м. Три пасажа от дребни мигриращи за 2 ч. Скареди току що излюпват също.
Големи пътуващи не видях. Попчета та още не ще кат толкова много. Копчетата също.
boysa написа:Днес на Болата. Видимост 5-6м.Температура 12С.
............................
На повърхността или на ....... метра дълбочина Боянчо ?
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Шабла- вълнение на морето около половин бал, температура на водата 9 градуса, видимост над 6-8 метра. Попчета и раци чат - пат. Плоски риби - но комент.
baretata- ...........................
Брой мнения : 307 Рожд.дaта : 20.10.1965
Години : 59
Страница 11 от 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» МЕТЕОРОЛОГИЧНИ САЙТОВЕ И УЕБ КАМЕРИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО
» Вода нема, риба има
» Топлина за вода от Слънцето.
» Вода нема, риба има
» Топлина за вода от Слънцето.
Страница 11 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing