Текуща информация за бистротата на морската вода
+40
k0c3t0
ТАРАЛЕЖ
efo
justinian
paynera
недялко радков
sllipi1
boysa
iamyordan
rikitikitavi
kokofishig
roko koko
КИРО
Кирил Калчев
Любак
gogo26
Жоро_Приселци
Bluefish
карид
tiho_roev
JimBeam
tolio_pm
Шморхи
spear
Pretor
ПЛУВЧО
gmurkacha
vatus
pipin162
dimardesy
Mi7chell
Станислав
baretata
Rimohit
mite
belly
kap.nemo
makari
terzosub
Мънцата
44 posters
Страница 10 от 14
Страница 10 от 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Pretor- ...........................
Брой мнения : 261 Рожд.дaта : 15.01.1967
Години : 57
Re: Текуща информация за бистротата на морската вода
Варна, буната на Ной, вълнения на морето около 2 бала, вятър силен югоизток, видимостта горе един метър, под 2 метра видимостта е 3-4 метра. Рибата рядко.
baretata- ...........................
Брой мнения : 307 Рожд.дaта : 20.10.1965
Години : 59
Фичоза водата 14-15градуса , видимост 3-4 метра . За час и малко видях една бабка платеринка
Утре пак.
Утре пак.
iamyordan- ...........................
Брой мнения : 101 Рожд.дaта : 14.10.1980
Години : 44
Юри за улова.
Тези дни по северното черноморие беше голяма салантия и може би заради това момчетата не са влизали.
Преместих постта ти, на правилното място = Сезон 2014 =.
Тези дни по северното черноморие беше голяма салантия и може би заради това момчетата не са влизали.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Боби водата си е още студена поне за моита петучка . 14 доло на 6,7 метра ,горе 15 градуса . Видимост на места 5-6 + отдоло 2 метра видимост макс. Използвах хубавия ден преди обяд за един бърз Ной ...риби мерни само веднъж се мернаха.
Любак, приготвих ти едно харпунче-60 см. Първо трябва да го заредиш, после да гмуркаш, а най-накрая да вземеш и риба с него, че да имаш право да модерираш в "подводния"... А, за да не ти пуска маската вода, задължително трябва да обръснеш и мустака.Любак написа:Юри за улова.
Това,че не се намесвам в този подфорум означава само едно- нарушения няма, престъпления още по-малко. Харпунджийското ми периферно зрение е на високо ниво, а чувството ми за справедливост- на още по-високо. Дребните простъпки са позволени. На моя отговорност! Харпунистите сме друга порода хора и гледаме на нещата по-отвисоко.
Поздрави и без лоши чувства.
Тони
justinian- глоб.модератор
Брой мнения : 917 Рожд.дaта : 05.02.1970
Години : 54
justinian написа:Любак, приготвих ти едно харпунче-60 см. Първо трябва да го заредиш, после да гмуркаш, а най-накрая да вземеш и риба с него, че да имаш право да модерираш в "подводния"... А, за да не ти пуска маската вода, задължително трябва да обръснеш и мустака.Любак написа:Юри за улова.
Това,че не се намесвам в този подфорум означава само едно- нарушения няма, престъпления още по-малко. Харпунджийското ми периферно зрение е на високо ниво, а чувството ми за справедливост- на още по-високо. Дребните простъпки са позволени. На моя отговорност! Харпунистите сме друга порода хора и гледаме на нещата по-отвисоко.
Поздрави и без лоши чувства.
Тони
Тони ..... приемам другарската ти забележка съвсем сериозно, като недомислица от моя страна.
Сигурно си имал сериозна причина да пуснеш постта си тук, а не на ЛС.
Затова ти отговарям и аз тук.
Обещавам, ...... никога повече да не си позволявам такива волности, дори и от техническа гледна точка.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Аз ако може да вкарам още малко интрига . То ако ще си говорим за влизане, Тони с тебе ще трябва да си поприказваме сериозно . Ти си знаеш защо . Иначе мисленето ти все още не се е "разсъхнало" и продължава да бъде правилното . Ний сме малко от по-друга порода. Ни се водим, ни се караме, само се плацикаме. Поздрави и на двамата!
ПС Тони, вдигай го тоз телефон, бе човек. Снощи си изтрих пръстите да звъня .
ППС За да не е е тотален спам: В неделя на Бутамята - вода 15 градуса .
ПС Тони, вдигай го тоз телефон, бе човек. Снощи си изтрих пръстите да звъня .
ППС За да не е е тотален спам: В неделя на Бутамята - вода 15 градуса .
Pretor- ...........................
Брой мнения : 261 Рожд.дaта : 15.01.1967
Години : 57
Сладурчовци, да ва изпапка човек..
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
На Арапя и к-г Юг ,видимост 3-5м,водата е сравнително топла около 17-19гр.Щом с 5-ца стоя колкото ми е кеф...
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Години : 53
В Неделя бях на Паметника. Та от 2 до 3 живи платерини не видях. Имаше 4-5м хоризонтална и около 3 виртикална видимост. Температурата ми се стори около 20 но не съм я мерил. Та от другата седмица мисля да минавам на 5 ца.. Нямах големи апнеи, но направих 2-3 хубави гмуркания. Плавно пикиране и приземяване, застиване за 20 сек. Придвижване напред засада и изплуване. Та от 2 до 3 живи платерини не видях само в началото още докато се обличах имаше една платерина от около ден два простреляна и две змийчета я наобикаляха. Та ги има в района.
boysa- ...........................
Брой мнения : 931 Рожд.дaта : 22.08.1976
Години : 48
За няколко дена дъждове, водата днеска според чесовника -14гр. Видимост на повърноста метър, два от доло голям батак. Големи пасажи илария минаваха от горе .
Значи утре сабахлян ще минават рибки на буните.
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
То как паднала температурата, а я даваха 18 за днес. Та утре може да сме там рано рано, че после празник!
Вълнолома видимоста на места под метър. Има тинест слой който е насипал тетраподите в ниското но за там си е май нормално. На два три метра каманите са чисти. Това от вчера , днеска на Фичоза в началото видимоста 3-4м ,по-навътре мъка ..... на няколко пъти стрелях каубопйската иначе не ставаше.
Здравейте!
Та не знам при вас как е но тук на север трябва да се влиза когато има видимост.
Та на кратко, че последно не ми остава много време на компа. В събота в Каварна имаше либки в прлиткото 2-4 м. видимост пак толкова температура 24-26, чак ми ставаше топро.
Нещо не ми се стреляше и оставих оръжието на бодибода. В дълбокото не ги виждах а и бях напрагнат- в приткото линаваха по повърхността над вечер. водата мътна на места кото се върна бистра и след малко мътна. Вятърът един и същ дори намаля ма течението разбично.
В Неделя в Каварна до буната пред морската база правихме рълви стъпки с дъщерята и племеника. Видимост на мястото парфектна на децата им хареса и се запали едно малко пламаче. Надявам се да го раздухам. Та точно след половин час пок там съм с камерата. да направя сефтето на кефа, но мътно. Някакво течение-бяла вода, като мляко. После и камерта пи мляко, но такава ми беше седми;ата на даване. Първо нов буй гръмна посме ластикът се скъса и си тръгнах да снимам, но се оказа, че идка камерата. Вечерта от 19 бях на Калиакра. От високо ми се стори добре, но когото слязох и се тохнах мъка. бистро само до кръста. После почва една мътилка та чак ми е гасно да се гмуркам- Въпреки това видях риби , които не бях виждал този сезон, но пропуснах, не бяха мои а и ще станат големи. Пак не съм спокоен, но и съм доволен, че останаха живи. Водата на пластове матна и стедена на места, но и на дълбокото рък мътна и не намерих бистър пласт. Това, че не пишете го отсавам и на това, че ирли вас е така.
Тази година е различна и няма много инфо от подолни годшни. Ако има някои със статистика от 97 и 84 по северното чм и ако иска да я сподери, ще съм благодапен.
Не съм писъл от доста влеме, а нямам кирилица на компа, ша извшнявате!
Та не знам при вас как е но тук на север трябва да се влиза когато има видимост.
Та на кратко, че последно не ми остава много време на компа. В събота в Каварна имаше либки в прлиткото 2-4 м. видимост пак толкова температура 24-26, чак ми ставаше топро.
Нещо не ми се стреляше и оставих оръжието на бодибода. В дълбокото не ги виждах а и бях напрагнат- в приткото линаваха по повърхността над вечер. водата мътна на места кото се върна бистра и след малко мътна. Вятърът един и същ дори намаля ма течението разбично.
В Неделя в Каварна до буната пред морската база правихме рълви стъпки с дъщерята и племеника. Видимост на мястото парфектна на децата им хареса и се запали едно малко пламаче. Надявам се да го раздухам. Та точно след половин час пок там съм с камерата. да направя сефтето на кефа, но мътно. Някакво течение-бяла вода, като мляко. После и камерта пи мляко, но такава ми беше седми;ата на даване. Първо нов буй гръмна посме ластикът се скъса и си тръгнах да снимам, но се оказа, че идка камерата. Вечерта от 19 бях на Калиакра. От високо ми се стори добре, но когото слязох и се тохнах мъка. бистро само до кръста. После почва една мътилка та чак ми е гасно да се гмуркам- Въпреки това видях риби , които не бях виждал този сезон, но пропуснах, не бяха мои а и ще станат големи. Пак не съм спокоен, но и съм доволен, че останаха живи. Водата на пластове матна и стедена на места, но и на дълбокото рък мътна и не намерих бистър пласт. Това, че не пишете го отсавам и на това, че ирли вас е така.
Тази година е различна и няма много инфо от подолни годшни. Ако има някои със статистика от 97 и 84 по северното чм и ако иска да я сподери, ще съм благодапен.
Не съм писъл от доста влеме, а нямам кирилица на компа, ша извшнявате!
Здравейте! Малко със закъснение. Та вчера на Болата. От 7 ддо 11 видимост 3-4 м. Температура на водата към 25 вълнение дътринта мазна вълна
После излязоха зайчета. Риби та на 5 м видях три пубави платерини на дъното. И една на буната с един кефал докато вадех рапани. Взех харпуна и почнах да ги търся. Преди това извадех миди имаше гости от Пловдив. Та щях да ги пращам да пътуват. Има много дребна граща и пясъчници. Та докато ги наблюдавах видях и платерините. Пасяпа въздух. Бяха на повърхността под пяната. На 10 м. От буната. 20 изстела две риби ма беше екшан и трябваше да се прибирам.
После от 1 до 5 плаж с децата и пак гмуркане. Па бяха на повърхността но този път на 100 м. О
Поздрави на всички!
После излязоха зайчета. Риби та на 5 м видях три пубави платерини на дъното. И една на буната с един кефал докато вадех рапани. Взех харпуна и почнах да ги търся. Преди това извадех миди имаше гости от Пловдив. Та щях да ги пращам да пътуват. Има много дребна граща и пясъчници. Та докато ги наблюдавах видях и платерините. Пасяпа въздух. Бяха на повърхността под пяната. На 10 м. От буната. 20 изстела две риби ма беше екшан и трябваше да се прибирам.
После от 1 до 5 плаж с децата и пак гмуркане. Па бяха на повърхността но този път на 100 м. О
Поздрави на всички!
Днес на Траката видимост 2 м температура 26 около без изразен термоклин.Добре изразено течение на повърхността и на дъното. Риби виждах почти на всяко гмуркане от 7-8 но не и тези които търсех. Та кефа си беше пак кеф щом съм във модата и се гмуркам.
Здравейте! Та пак кирилицата мие на латиница ма ще ма извинявате!
Днес на Ной буната за час два пати видях риби. Два пати стрелях една риба дойде с мен=
Жодата бистра 5-6 м вертикална и 4-5 м хоризаонтална тем 25-26 риби има ма трябва да се тьрсят= Пред мен имаше двама колеги та малко беше мьтно на места но пак ставаше. Други видени риби - един чернокоп гумуши зеленушки попчета- едри. Мидите са почнали да образуват зимен налеп или водораслите и бризоидите го образуват при загниването. Раци 3 бр но бяха покрити с кал. много дребошлак се скита по повархността.
Днес на Ной буната за час два пати видях риби. Два пати стрелях една риба дойде с мен=
Жодата бистра 5-6 м вертикална и 4-5 м хоризаонтална тем 25-26 риби има ма трябва да се тьрсят= Пред мен имаше двама колеги та малко беше мьтно на места но пак ставаше. Други видени риби - един чернокоп гумуши зеленушки попчета- едри. Мидите са почнали да образуват зимен налеп или водораслите и бризоидите го образуват при загниването. Раци 3 бр но бяха покрити с кал. много дребошлак се скита по повархността.
Днес на Калиакра мътно мартвак и малко риби, но като гледах времето и беше най- доброто място. Доволно се натопих потренирах и полових. Най много хванах на Зеленка всичко 5 килла на улова от даляна хамсиика някои друг чернокоп и сафрид.
Това под водата ли колега ??? ,че аз следя прогнозата за лодка и съм на стенбаи за Болата.Даваха прогнозите за времето на Болата 10-12 метра в секунда + 2 метра вълна.Ти откъде влезе ???Даи малко инфо , че откачам!!!
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Здравей! Ш
Да под водата. На носа се виждахя едни големи вълни ана част от гребените им водата се завихряше както по филмите. Заливът до каварна морето беше почти спокоино но си имаше и доста мартвак. След 4 метър беше толкова мътно че не си виждах ръката.Влизам малко след бариерата за Калиакра.Има една пътека малсо стръмна е но става за слизане дори съм мъкнал детдка лодка преди.напътесата тръгва от на 100 м от бариерата има черен път в дясно и там е паркинга.В нв началото на
Черният път започва и пътеката.Не става да се носи голяма лодкаа но знам за случаи за дървена преди повече от 20 години. Най добре да се влиза от Зеленка.Там имаше колеги с каяци попитаха рибарите защо не кълве хамсията на чепаретата им а я има в даляна
.На Болата беше много зле валните прескачаха дясната буна а плажа беше във локво вода заедв.
Поздрави!
Да под водата. На носа се виждахя едни големи вълни ана част от гребените им водата се завихряше както по филмите. Заливът до каварна морето беше почти спокоино но си имаше и доста мартвак. След 4 метър беше толкова мътно че не си виждах ръката.Влизам малко след бариерата за Калиакра.Има една пътека малсо стръмна е но става за слизане дори съм мъкнал детдка лодка преди.напътесата тръгва от на 100 м от бариерата има черен път в дясно и там е паркинга.В нв началото на
Черният път започва и пътеката.Не става да се носи голяма лодкаа но знам за случаи за дървена преди повече от 20 години. Най добре да се влиза от Зеленка.Там имаше колеги с каяци попитаха рибарите защо не кълве хамсията на чепаретата им а я има в даляна
.На Болата беше много зле валните прескачаха дясната буна а плажа беше във локво вода заедв.
Поздрави!
Днес от нос Калиакра до фара Шабла морето на три цвята бурно. Жълно до брега после зеленикаво и в далечината тъмно синьо. На юг от Калиакра глатко и равно с лек мартвак по брега. В каварна от 7-8 рибки в плиткото плателинки нясжи хебави.
Днес на Зеленка много мътно.Водата под 20.Много ушати медузи .дребни рибки в плиткото. Това от 11 до 13
Поморие
Въпреки сулгана,който си го има от поне 15-тина дни супер бистро
Видомостта почти кат по ГръЧко(съдейки от клиповетв в тубата)
Чат пат се мярка по някой сянка-ма мноооо далеч,за сметка на това ври от заргани
Дребни платарини на всяко гмуркане в брега,на по-дълбочкото,още по-бистро-ма голямо нямане
Часовника закова 19 гр.
Поздрави и дерзайте младежи
ПП:Вчера Ичко стреля пеленгас над 3_ката,ма беше далеч-пете дължини му стигнаха само да му хвърли малко люспи
Другия път дай боже да го вземе
Въпреки сулгана,който си го има от поне 15-тина дни супер бистро
Видомостта почти кат по ГръЧко(съдейки от клиповетв в тубата)
Чат пат се мярка по някой сянка-ма мноооо далеч,за сметка на това ври от заргани
Дребни платарини на всяко гмуркане в брега,на по-дълбочкото,още по-бистро-ма голямо нямане
Часовника закова 19 гр.
Поздрави и дерзайте младежи
ПП:Вчера Ичко стреля пеленгас над 3_ката,ма беше далеч-пете дължини му стигнаха само да му хвърли малко люспи
Другия път дай боже да го вземе
tolio_pm- ...........................
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 10.03.1978
Години : 46
Страница 10 от 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» МЕТЕОРОЛОГИЧНИ САЙТОВЕ И УЕБ КАМЕРИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО
» Вода нема, риба има
» Топлина за вода от Слънцето.
» Вода нема, риба има
» Топлина за вода от Слънцето.
Страница 10 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing